Üdv Mindenkinek
Sürgősen keresnék E-280 silózóhoz forgókéseket, ha lehetne a vastagabból.
Úgy jártam hogy vettem egy gépet .ezen vékony kések voltak, mikor megnéztem semmi sem mozgott , de elszálltak ,még szerencse hogy nem lett baj,
nekem itthon van 14 éve lassan foxi kutyáim azota tenyésztem is öket az ország minden szegletében van kölyke a most 14 éves szukámnak de ezek aztán mindent kézbe tartanak ....... ha meg zárt hely a pince vagy mi ez akkor meg aztán csak pakolni kell kifelé a cuccokat a kutyák meg midnent elintéznek meg fogják az egyiket már kapnak a másik után nagyon okos és ösztönös joszágok a patkány irtok is ha tehetik azzal mennek illetve görénnyel ha nem fér be a kutya ...trágyaszedésnél is néha ott vannak ha másho lvagyok szedik össze amit tudnak .....
Fuvar ügyben köszönöm mindegyikőtöknek a segítséget!
Úgy néz ki megoldódott a dolog, lesz egy nyerges viszfuvarban amire fel lehet tolni. 25e pénzt kérnek a fuvarért.
Egy ismerősnek jó 10 éve a hodályban szaporodtak el eszméletlen mértékben. Megrágták a bárányokat és hasonló. Ő egy görényes manusnak szólt, kijött 4db vadászgörénnyel és kb 3 óra alatt kipucolták a hodályt. Teljesen eltűntek, nem is nagyon mentek vissza, elvétve lehetett 1-2-t látni.
Szeva listár levente vagyok ezt a számot hívd 06309393124 Bernáth Zsolt Szfvártól egy tizesre lakik kcres kocsi merci korekt srác hivatkoz rám nyugotan én is vele szoktam ilyet meg oldani
80-90 km azért nem éppen a szomszédban van. 10-15 éve egy helyben van a gép, a gumik ugyan állják a levegőt, de ha menet közben defektet kapok akkor leszedni sem szedem le a kereket a berohadt kerékanyák miatt, aztán nézhetek mint kisgyerek a sz.ros pelusban, hogy most mi legyen.
Ha nem muszáj nem zötyögnék vele ennyit. Persze ha nem lesz más választás akkor kénytelenek leszünk így megoldani.
Sziasztok!
Egy olyan gondom volna, hogy fuvarost keresek Paks-Székesfehérvár viszonylatra. Egy 087-es trágyaszórót kellene szállítani, kb 2,5 tonna a súlya. A lényeg pedig az, hogy normális emberi áron kéne elhozni, az eddigi ajánlatokat amiket kaptam annyiba kerültek mint maga a szóró.
Ha John Deere alkatrész kell, és megvan a cikkszám, akkor én pl. a jdtechnika.hu-ról vagy az agroderner.hu-ról szoktam rendelni. A weboldalon ott vannak az elérhetőségek. Korrekt cég mindkettő. Pont most rendeltem az elsőtől. 2 nap alatt itt volt Németországból az alkatrész.
#1. hozzászólás, bogdika küldte be 2014-08-18 16:45:53-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
bogdika
Vettem egy John Deere 443-as vágóasztalt,keresek hozzá egy fogaskereket, aminek a cikkszáma: ag2565-2af. http://www.ebay.com/itm/Lower-Idler-Sprocket-176283C91-/330681123404
Itthon nem nagyon találok, külföldön van nagyon jó áron de sajna őrült a postaköltség! merre induljak?
Anno beszéltuk a gépek eszközök festését. (ott 3 kg mangalica szalonnával és a régi ismeretséggel kellett fizetnem).
Én csak oda vittem a lovasekét.
Még a festék árát sem számolták fel.
Nos az ilyen munka szokott nagyon sokba kerülni. (ez nem fog).
Öt év garanciával rendeltem meg, de így nem fogok reklamálni, ha idő előtt el kezd rozsdásodni.
ha lesz időm teszek fel róla képet a fotó albumomba.
Köszönöm minden nekem segítő fórumozónak a hozzászólásokat. Tegnap el voltam keseredve, mert bárkihez és bármilyen oldalra írtam mindenki kiröhögött. Kezdtem csalódni a fórumozó gazdákban, de látom, hogy vannak segítőkész emberek is itt. Aki tegnap szó szerint kiröhögött, csak azt kívánom neki, hogy mikor neki lesz valamire szüksége vele is ugyan úgy bánjanak mint ő tette velem. Remélem tudja kiről beszélek. Továbbá kívánom neki egész nap üljön a wc-n de papírja egy szál se legyen.
Még1x köszönöm a segítséget, mindenkinek további szép napot
Anikó
Ez meg csak facebookról nyitható meg:
http://jegyzetes.hu/jegyzetek/kereses?q=aranykal%C3%A1szos+g%C3%A9ptan&filetype%5B0%5D=pdf&filetype%5B1%5D=ps&filetype%5B2%5D=xls&filetype%5B3%5D=ppt&filetype%5B4%5D=doc&filetype%5B5%5D=rtf&filetype%5B6%5D=swf&lang=lang_hu&page=2
Sajnos nem jó, de köszönöm a segítséget, egyébként annyit sikerült kideríteni, hogy a régi OKJ-ből a Növ I és Növ II, ill Állat I és Állat II-ből össze lehet ollózni, csak kulimunka, de ha jobb nem lesz????
Nagyon sürgős infora, vagy segítségre lenne szükségem. Békés megyében, Újkígyóson van 4 anyakoca 29 malacával. Szeretném megvenni őket, de nem tudok sem szállítót szerezni sem ötletem sincs hogy kerülhetnének ide. Vagy kifizetném a fuvart vagy választhatna a szállító 3 kismalacot magának. A fuvart Szabadszállás és Újkígyós között kellene megejteni.
üdv! az ifa az az,csak levegő rásegitéses,azt azza fékez! az én pótom is ollany! 50 es pneumatikus munkahenger nyomkod valami hidraulikus munkahengert. talán ifa? ezt meg nem mondom! hátrány,ha elmegy a fővezeték levegő,akko a kistartály nyomja a levegőt,azt 2órán keresztül satuféken van,azt ezer bár olajnyomással nyomja a munkahengereket.hacsak,el nem engedem a tartály levegőt. Nembaj,én szeretem!
13172 hozzászólás
Válasz #4622. hozzászólásra
Ezt nézted?
http://www.mogep.hu/mezogep_alkatreszek/
Üdv Mindenkinek
Sürgősen keresnék E-280 silózóhoz forgókéseket, ha lehetne a vastagabból.
Úgy jártam hogy vettem egy gépet .ezen vékony kések voltak, mikor megnéztem semmi sem mozgott , de elszálltak ,még szerencse hogy nem lett baj,
Válasz #4615. hozzászólásra
nekem itthon van 14 éve lassan foxi kutyáim azota tenyésztem is öket az ország minden szegletében van kölyke a most 14 éves szukámnak de ezek aztán mindent kézbe tartanak ....... ha meg zárt hely a pince vagy mi ez akkor meg aztán csak pakolni kell kifelé a cuccokat a kutyák meg midnent elintéznek meg fogják az egyiket már kapnak a másik után nagyon okos és ösztönös joszágok a patkány irtok is ha tehetik azzal mennek illetve görénnyel ha nem fér be a kutya ...trágyaszedésnél is néha ott vannak ha másho lvagyok szedik össze amit tudnak .....
Válasz #4607. hozzászólásra

Fuvar ügyben köszönöm mindegyikőtöknek a segítséget!
Úgy néz ki megoldódott a dolog, lesz egy nyerges viszfuvarban amire fel lehet tolni. 25e pénzt kérnek a fuvarért.

Egy ismerősnek jó 10 éve a hodályban szaporodtak el eszméletlen mértékben. Megrágták a bárányokat és hasonló. Ő egy görényes manusnak szólt, kijött 4db vadászgörénnyel és kb 3 óra alatt kipucolták a hodályt. Teljesen eltűntek, nem is nagyon mentek vissza, elvétve lehetett 1-2-t látni.
1-2 jó kotorékozó terrier vagy vizsla+ 2 lapátos ember is sokat elintézne.

Ha profikra van szükség, akkor egy ilyen céget bízzon meg. Feltéve, ha anyagilag nem terhes.
http://www.arzenkft.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=68
Eü. gázmestert kell hívni, csak neki van rá jogosultsága h komolyabban odapörköljön a rohadékoknak.
Üdv. mindenkinek.

Kérdésem:
Társasházaknak dolgozunk, az egyik ház pincéjét ellepték a patkányok, szinte várat építettek. Mikor lent voltunk csak úgy ugráltak szerte-széjjel.
Most ki kellene irtanunk őket, de a patkánymérget nem eszik, csapdába nem mennek bele.
Ti mit csinálnátok velük???
Válasz #4613. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #4612. hozzászólásra
forum@agroinform.com
Segítséget kérek!
Hol lehet írni a moderátornak?
Köszönöm!
Válasz #4610. hozzászólásra
Köszönöm.Modulzárókat én is találtam, csak kidolgozott tételeket nem,de kénytelen leszek vhogy összeollózni.
Válasz #4609. hozzászólásra
Csak ezt találtam a neten:
modulzáró
Sziasztok.Aranykalászos tanfolyam kertészeti tételeit keresem,ha valakinek esetleg meglenne,szívesen fogadnám.
Válasz #4605. hozzászólásra
Ha még aktuális tudok valakit Keress valami magán
úton! Elvileg beszéltünk telefonon, Ha nem akkor
máshogy!
Válasz #4605. hozzászólásra
Szeva listár levente vagyok ezt a számot hívd 06309393124 Bernáth Zsolt Szfvártól egy tizesre lakik kcres kocsi merci korekt srác hivatkoz rám nyugotan én is vele szoktam ilyet meg oldani
Válasz #4604. hozzászólásra
Valami 6 tonnás pótkocsira nem fér fel?
Válasz #4603. hozzászólásra
http://mezogeparchivum.hu/Madat/tap_t087.htm
Válasz #4602. hozzászólásra

80-90 km azért nem éppen a szomszédban van. 10-15 éve egy helyben van a gép, a gumik ugyan állják a levegőt, de ha menet közben defektet kapok akkor leszedni sem szedem le a kereket a berohadt kerékanyák miatt, aztán nézhetek mint kisgyerek a sz.ros pelusban, hogy most mi legyen.
Ha nem muszáj nem zötyögnék vele ennyit. Persze ha nem lesz más választás akkor kénytelenek leszünk így megoldani.
Válasz #4601. hozzászólásra

Mik a méretei??
Válasz #4601. hozzászólásra
Elmész felakasztod azt haza húzod ha vontatható állapotba van ilyen kis távolságban nem is gondolkodnék rajta.
Sziasztok!
Egy olyan gondom volna, hogy fuvarost keresek Paks-Székesfehérvár viszonylatra. Egy 087-es trágyaszórót kellene szállítani, kb 2,5 tonna a súlya. A lényeg pedig az, hogy normális emberi áron kéne elhozni, az eddigi ajánlatokat amiket kaptam annyiba kerültek mint maga a szóró.
Válasz #4594. hozzászólásra
Ha John Deere alkatrész kell, és megvan a cikkszám, akkor én pl. a jdtechnika.hu-ról vagy az agroderner.hu-ról szoktam rendelni. A weboldalon ott vannak az elérhetőségek. Korrekt cég mindkettő. Pont most rendeltem az elsőtől. 2 nap alatt itt volt Németországból az alkatrész.
Válasz #4581. hozzászólásra
300mb...
Nekem van egy köteg anyagom hozzá de nem tudom neked mi lenne jó ebből?
Válasz #4596. hozzászólásra

A felhasználó nevére kell kattintani.
Bal felső sarok 3. sor.
http://www.agroinform.com/felhasznalo.php?uid=36511
Íme
Többször több helyen mondtam már, hogy az eget kémlelő Paraszt, az Én vagyok.
És még őrzöm azt a kabátot, a sapkával.
A fogaskereket középiskolás korunkban legyártottuk, "fusiba"
Én véstem a bordás tengelyhez a hornyokat, az osztálytársam meg értett az osztókörhöz.
Válasz #4593. hozzászólásra
Fotó album, hol található?
Válasz #4594. hozzászólásra
Nagyon aktív vagy,így kora reggel S Bá!
#1. hozzászólás, bogdika küldte be 2014-08-18 16:45:53-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
bogdika
Vettem egy John Deere 443-as vágóasztalt,keresek hozzá egy fogaskereket, aminek a cikkszáma: ag2565-2af. http://www.ebay.com/itm/Lower-Idler-Sprocket-176283C91-/330681123404
Itthon nem nagyon találok, külföldön van nagyon jó áron de sajna őrült a postaköltség! merre induljak?
ha valaki tud segít! eni megkÖszÖnném
Válasz #4590. hozzászólásra

Nekem óradíjat szoktak mondani.
1 000-tól 20 000 Ft-ig.
Ez kb. 2 000 Ft/óra -ba tartozik.
Az anyagot, meg van, hogy ingyen adja.
Anno beszéltuk a gépek eszközök festését. (ott 3 kg mangalica szalonnával és a régi ismeretséggel kellett fizetnem).
Én csak oda vittem a lovasekét.
Még a festék árát sem számolták fel.
Nos az ilyen munka szokott nagyon sokba kerülni. (ez nem fog).
Öt év garanciával rendeltem meg, de így nem fogok reklamálni, ha idő előtt el kezd rozsdásodni.
ha lesz időm teszek fel róla képet a fotó albumomba.
800!
Az anyagot is én adtam!!
Hello úrak mennyit lehet ezért az esztergálásért

kérnem
Sürgős lenne!!!
Köszönöm minden nekem segítő fórumozónak a hozzászólásokat. Tegnap el voltam keseredve, mert bárkihez és bármilyen oldalra írtam mindenki kiröhögött. Kezdtem csalódni a fórumozó gazdákban, de látom, hogy vannak segítőkész emberek is itt. Aki tegnap szó szerint kiröhögött, csak azt kívánom neki, hogy mikor neki lesz valamire szüksége vele is ugyan úgy bánjanak mint ő tette velem. Remélem tudja kiről beszélek. Továbbá kívánom neki egész nap üljön a wc-n de papírja egy szál se legyen.
mindenkinek további szép napot
Még1x köszönöm a segítséget,
Anikó
Válasz #4580. hozzászólásra
Keresd Szabadszálláson Samu Imrét!!!
Az biztos el vállalja!!

Ezen a linken is vannak segítségek.

Ez meg csak facebookról nyitható meg:
http://jegyzetes.hu/jegyzetek/kereses?q=aranykal%C3%A1szos+g%C3%A9ptan&filetype%5B0%5D=pdf&filetype%5B1%5D=ps&filetype%5B2%5D=xls&filetype%5B3%5D=ppt&filetype%5B4%5D=doc&filetype%5B5%5D=rtf&filetype%5B6%5D=swf&lang=lang_hu&page=2

Állatos:
http://www.pkkft.hu/agrarium/eloadas/allat1.pdf

Szia!
http://www.pkkft.hu/agrarium/eloadas/nov1.pdf
Ezt nem tudom, hogy láttad-e. De még keresem a többit.
Válasz #4580. hozzászólásra

Ezen a linken található jószágzállító bérlés. Szállítólevél nélkül el ne indulj!
A növénytermesztést átküldöm e-mailen, ha küldesz egy címet. És megnézed.
A többit nem tudom, mert nem tudom hol a cd...
Válasz #4567. hozzászólásra

Sajnos nem jó, de köszönöm a segítséget, egyébként annyit sikerült kideríteni, hogy a régi OKJ-ből a Növ I és Növ II, ill Állat I és Állat II-ből össze lehet ollózni, csak kulimunka, de ha jobb nem lesz????
Sziasztok.

Nagyon sürgős infora, vagy segítségre lenne szükségem. Békés megyében, Újkígyóson van 4 anyakoca 29 malacával. Szeretném megvenni őket, de nem tudok sem szállítót szerezni sem ötletem sincs hogy kerülhetnének ide. Vagy kifizetném a fuvart vagy választhatna a szállító 3 kismalacot magának. A fuvart Szabadszállás és Újkígyós között kellene megejteni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv! az ifa az az,csak levegő rásegitéses,azt azza fékez! az én pótom is ollany! 50 es pneumatikus munkahenger nyomkod valami hidraulikus munkahengert. talán ifa? ezt meg nem mondom! hátrány,ha elmegy a fővezeték levegő,akko a kistartály nyomja a levegőt,azt 2órán keresztül satuféken van,azt ezer bár olajnyomással nyomja a munkahengereket.hacsak,el nem engedem a tartály levegőt.
Nembaj,én szeretem!
Válasz #4571. hozzászólásra
az ifa olajfékes még az L60-is
Válasz #4568. hozzászólásra

IFA Hungária kft Gyál, ott is szét lehetne nézni minden van még alváz is gyári új, vagy egy telefon.
Válasz #4573. hozzászólásra

Dunaföldváron a főút mellett is van egy autósbolt ha jól rémlik van neki mindenféléje ifához.
Tegnap láttam egy boltot ami IFA alkatrészekkel foglalkozik
azt hiszem Kiskörösön. Keress rá a neten. Bocs,hogy
csak ennyit tudtam segíteni:)
Elán kft-t Baján ajánlották mikor ifa cuccot kerestem, zt 323-hoz onnan küldtek kuplung munkahengert, és katalógust is postán .