Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR410.85 FtUSD395.1 FtCHF435.54 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4353. hozzászólásra Komposztkezelésre, talajjavításra használnám a nagyon alacsony kalciumtartalmú agyagtalajon, de csak a majdnem tiszta CaCO3 a jó, a dolomit a magnézium miatt nem.
Köszi a tippet, keresem őket.
én a gj permetezőn a váltócsappal szívtam. szétszedtem, mert logikusan ott volt legegyszerűbb szétszedni a fagyálló leengedéséhez és utána falsot szívott, mert elmozdult a teflonos betét és nem illeszkedett rendesen.
Nekem is ez volt a bajom és én is a szivatyúnak estem neki
egyből,de nem az volt a baj.A nyomás szabályzó szelepnél
szökött el a nyomás, nállam ez volt a problčma.
A hiba a következő: Kb 2 napja jött elő egy hiba. A szokásos 6 bar nyomást sehogy sem tudom elérni, még közúton sem, és a kijuttatandó mennyiséget sem. A jelenség előtti napokban cseréltünk az egyik szivattyúban membránokat, valszeg utángyártott került bele. Mi okozhatja a hibát?
Menetsebesség arányos a permetszer kijuttatás.
Mészkőlisztet/mészkőport hol lehetne venni Zalaegerszeg környékén? Az osztrákok meg a nagyok a szomszédból hordják, de nem hiszem, hogy nincs más beszerzési forrás.
Válasz #4335. hozzászólásra
Nekem mindegyik tartályon a szokásos S60x6 menet van, ugyanaz mint a 20-25L-es műanyag kannákon, pedig össze-vissza vettem a tartályokat. Ragasztani, hegeszteni nem lehet, mert tele van repedéssel, mint amikor "elérik" a műanyag. A csap hibája miatt nem dobnám el a tartályt, azért keresek csak külön csapot.
Honnan vetted a vegyszert? Az elmúlt 1-2 évben több helyről tűnt el a környékről, de sehol nem lett nyoma. Több károsult egy helyről szerezte be, bár lehet, hogy csak véletlen egybeesés...
1000 literes IBC tartályon elrepedt a leeresztő csap. Nem nagyon találok sehol, külön nem árulják, nincs valakinek esetleg valami ötlete? A gyári méret kellene, mert minden tömlőcsatlakozó már ahhoz van kialakítva...
Ha permetezési napló online van kitöltve, akkor hogyan írja alá a szakirányító?
Gondolok egy év közbeni MVH ellenőrzésre és csak a gazdasági év végén lesz kinyomtatva és aláíratva.
pff
Ez már ilyenkor eső után.....
Legtöbbször 1 bejáratos kap rá az ilyesmikre.
Az emberek sajnálják a lóvét meg az energiát kutyára........
Lehet legközelebb az asszonyt fogja valaki szorongatni .....
El kell ezeken gondolkodni........
Nem semmi. Riasztó? Kamera? Kuvasz meg komondor a legjobb, de 4-5 kutya, plusz egy éber ,csevegő kiskutya. Ott már nehéz labdába rúgni a koszos tolvajnak.
13072 hozzászólás
Válasz #4371. hozzászólásra
Azt tudom, hogy Ők foglalkoznak mészkő feldolgozással, kőfaragással, mészkőbányászattal! Szerintem tudhatnak segíteni...
Válasz #4353. hozzászólásra Komposztkezelésre, talajjavításra használnám a nagyon alacsony kalciumtartalmú agyagtalajon, de csak a majdnem tiszta CaCO3 a jó, a dolomit a magnézium miatt nem.
Köszi a tippet, keresem őket.
Válasz #4369. hozzászólásra
Egy csöppet messze van,de felhívom.Köszi!
Válasz #4368. hozzászólásra
Hercegszántói Mezőgazdasági Szövetkezet
6525 Hercegszántó Alkotmány tér 1
(79) 454 122
Most fejlesztik a szárítót...van ott mindenféle bontott anyag.
Válasz #4365. hozzászólásra
Nekem is 20 tonnás kellene kb 6-8 méteres.
Válasz #4366. hozzászólásra
A Keverés-Permetezés váltókar eddig sem zárt teljesen jól, de eddig nem volt ilyen nyomásesésünk.
Válasz #4363. hozzászólásra
én a gj permetezőn a váltócsappal szívtam. szétszedtem, mert logikusan ott volt legegyszerűbb szétszedni a fagyálló leengedéséhez és utána falsot szívott, mert elmozdult a teflonos betét és nem illeszkedett rendesen.
Válasz #4364. hozzászólásra
az nekem is jó lenne egy 20 tonnás
40 tonnásat tudok 20 méterest
Serleges felvonót nem tud valaki eladót?
én is a falsra gondoltam. Ha csitul az idő akk átnézzük a szívóágat.
Válasz #4360. hozzászólásra
akkor lehet levegőt szív valahol
Válasz #4360. hozzászólásra
Akkor pedig ha membránok jók akkor a szivatyú szelepe(valamelyik_?)lessz a hunyó
Válasz #4359. hozzászólásra
Viszont, a lajtos kocsiból sem szív olyan gyorsan, mint eddig. Ott pedig nincs köze a nyomásszabályzóhoz, úgy gondolom.
Válasz #4357. hozzászólásra
A szelep ahol zár(szilikonos gumi gyűrű szerűség)Azt van hogy a nyomás kieszi kicsipi
Válasz #4355. hozzászólásra
jónak tűnnek.
Válasz #4356. hozzászólásra
el volt állítva a szelep?
Válasz #4354. hozzászólásra
Nekem is ez volt a bajom és én is a szivatyúnak estem neki
egyből,de nem az volt a baj.A nyomás szabályzó szelepnél
szökött el a nyomás, nállam ez volt a problčma.
Válasz #4354. hozzászólásra
szelepek jól vannak benne
SOS! Permetező hiba!
A hiba a következő: Kb 2 napja jött elő egy hiba. A szokásos 6 bar nyomást sehogy sem tudom elérni, még közúton sem, és a kijuttatandó mennyiséget sem. A jelenség előtti napokban cseréltünk az egyik szivattyúban membránokat, valszeg utángyártott került bele. Mi okozhatja a hibát?
Menetsebesség arányos a permetszer kijuttatás.
Válasz #4349. hozzászólásra
Mi a terved a mészkőporral?
Itt érdeklődj!
info@reneszanszzala.hu
Tel:0620/980-6578
Válasz #4350. hozzászólásra
Az beruházási hitel, aminek minden egyes elköltött forintjáról számlát kell bemutatni, kvázi földet venni maximum számlaképes alanytól tudsz csak...
Válasz #4350. hozzászólásra
Két hónappal ezelőtt, akartam hitelt, de parasztnak az nem jár.
Igaz akkor a TAKszöv még nem volt benne, de talán azóta változott?
Kis embereknek nem egyszerű a hitel.
Meg ugye azt vissza is kell fizetni.
És mi van, ha bukik a mutatvány.
Se föld, se pénz, a tartozás meg marad, és mindent visz a BAK.
Válasz #4347. hozzászólásra
Vegyél fel rá 2,5%-os hitelt. Bocsáss meg, de bolond vagy ha nem teszed!
Mészkőlisztet/mészkőport hol lehetne venni Zalaegerszeg környékén? Az osztrákok meg a nagyok a szomszédból hordják, de nem hiszem, hogy nincs más beszerzési forrás.
Válasz #4347. hozzászólásra
Osztán kendtek fog elmtzzni oda mivelni?
Bicske környékén van 18 ha BIO szántó eladó.
Ára 25 mFt.
A felére van pénzem. érdekel-e valakit a másik fele?
Válasz #4342. hozzászólásra
Itt!
Most nézem, hogy nincs is 2013/14. Aktuális az oldal.
https://www.nebih.gov.hu/nyomtatvanyok/e_nyomtatvanyok
Be írtam a Google-be több lehetőség között is keresgélhettem
Honnan tudok szerezni elektronikus permetezésinapló programot?
Régebben valaki keresett ILYEN vetőgépet
Válasz #4339. hozzászólásra
Bocs kimaradt
http://www.dio896.hu/
Válasz #4333. hozzászólásra
Őket kérdezd meg. Tavaly tőlük volt legjobb árban.
Az autójuk terít országosan, úgyhogy lehet, hogy még postát sem kell fizetned.
Válasz #4336. hozzászólásra
http://www.triasztomlo.hu/hu/termekeink/4/119
Üdv. Próbáld meg itt.
Vagy az email címen.
+36303834000
info@tartalygyar.hu
Válasz #4335. hozzászólásra
Nekem mindegyik tartályon a szokásos S60x6 menet van, ugyanaz mint a 20-25L-es műanyag kannákon, pedig össze-vissza vettem a tartályokat. Ragasztani, hegeszteni nem lehet, mert tele van repedéssel, mint amikor "elérik" a műanyag. A csap hibája miatt nem dobnám el a tartályt, azért keresek csak külön csapot.
"Nem nagyon találok sehol, külön nem árulják, nincs valakinek esetleg valami ötlete?"
Nekem nem egyformák a menetek rajta.
Egy tartályra esztergáltattam csatlakozót, és nem megy rá a másik tartályomra.
Apróban 10-15 Ft/ db áron hirdetnek.
most adok el egyet, még marad egy eladó.
Mi van, ha ragasztod, (vagy nálunk tudnak műanyagot hegeszteni).
Honnan vetted a vegyszert? Az elmúlt 1-2 évben több helyről tűnt el a környékről, de sehol nem lett nyoma. Több károsult egy helyről szerezte be, bár lehet, hogy csak véletlen egybeesés...
1000 literes IBC tartályon elrepedt a leeresztő csap. Nem nagyon találok sehol, külön nem árulják, nincs valakinek esetleg valami ötlete? A gyári méret kellene, mert minden tömlőcsatlakozó már ahhoz van kialakítva...
Ha permetezési napló online van kitöltve, akkor hogyan írja alá a szakirányító?
Gondolok egy év közbeni MVH ellenőrzésre és csak a gazdasági év végén lesz kinyomtatva és aláíratva.
Válasz #4321. hozzászólásra
Én a libakat nem zárom éjszakára, ha számukra idegen valami,akármi,akárki megjelenik a portán eszméletlen ordítással jeleznek!
be kéne jelentened a növényvédelmi állomáson is írásban mit loptak el
pff
Ez már ilyenkor eső után.....
Legtöbbször 1 bejáratos kap rá az ilyesmikre.
Az emberek sajnálják a lóvét meg az energiát kutyára........
Lehet legközelebb az asszonyt fogja valaki szorongatni .....
El kell ezeken gondolkodni........
Valaki ismeri vagy tud bármit is a Sym-Bio-Tech Kft-ről??
Válasz #4326. hozzászólásra
A komondor még gyerek barát is.Kuvasz meg tud hülyülni az nem való gyerek mellé.
Pulit vegyél mellé.Az még a 3. szomszédnál is meghallja ha van valami.
Válasz #4324. hozzászólásra
" egy éber ,csevegő kiskutya"
Nekem olyan van, hogy
Anyja puli, apja kismértű fajtiszta korcs.
Egy pici fehér pötty van a ..... hol is? Az álláén és a nyakán.
egyszer elszakította a láncát ls beleharapott ismerősömbe.
Másik alkalommal kiszaladt az utcára és "birokra kelt egy hároszo akkora nagy kutyával. (kuvasz vagy kommondorral).
Ez éber nagyon és nem bántja a macskát sem.
Nem semmi. Riasztó? Kamera? Kuvasz meg komondor a legjobb, de 4-5 kutya, plusz egy éber ,csevegő kiskutya. Ott már nehéz labdába rúgni a koszos tolvajnak.
Azt a büdös k...., a pofám leszakad...
Kaukázusi medveölő..