Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.84 FtUSD393.24 FtCHF433.65 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4269. hozzászólásra
a legfrissebb hirdetésekbe MOSTvan 1 olyan ami neked kell!!!!!!!!!!!!!!!!!
(valaki megunta a sok be irásaid,és inkább eladja a fl-ét,csak ne ird be ötöbbször!!!!!!!!!!!!
Feltehetnél egy olyan hirdetést (jobbra Hirdetés feladása), hogy Mtz homlokrakodót vennél vagy keresel és ajánlatokat erre a @yahoo e-mail címre várok. Még ingyenes is.
Hasonlít, de nem teljesen olyan. Amit belinkeltél, az szerintem olyan, hogy 2 ugyanolyan csatlakozó megy egymásba, hasonlóan mint a tűzoltó tömlőnél. Ez meg 2 különböző részből áll. Mellesleg lehet hogy egyszerűbb lenne innen rendelni 2 csatlakozót, feltéve hogy a permetezőről le lehet szedni a csatlakozót, nincs örökre rárohadva.
A képeken szereplő csatlakozó típus nevét nem tudja valaki? A permetezőm felszívó ágán van ilyen, és a képen a vakdugója látható. Kellene egy olyan csatlakozó, amire fel tudnám rakni a szívótömlőt. A csatlakozó átmérője a két körmöt leszámítva 68mm. Ha beszerezhető, akkor nem akarnám lecserélni.
Ma éjjel Pécs (Páva Zsolt) városában lesz szállásom.
Tegnap Mezőkövesd (Tállai András) városát illetve határát jártam körbe.
Megyek egy szerződést aláírni.
Ha időben tudunk egyeztetni, akkor azt a meg nem ígért sört meginnám.
"egy sor fing meg egy sor nád megint sör meg meginnád"
Mindenképpen sötétben lenne jó találkozni.
Majd telefonon pontosítunk.
Egy óra múlva indulás Sárvár! "Sárvári termál kristály!"
A falugazdász topikba akartam írni, de ott nagy szegénységet látok. Ha megtudják a fiúk, hogy szaktanácsadási szerződés miatt megyek, megyünk, biztos nem lenne jobb kedvük. Pedig nem veszünk el tőlük ügyfelet, mert mi máshol segítünk. Tudod: "az úttörő, ahol tud segít."
Kis segítséget kérnék!Szeretném felújítani ezt a gépet alkatrészt tud hozzá
valaki?Vagy hol tudnék öntetni alkatrészt hozzá?Konkrétan a fogak töröttek
.
Vasárba van, 8t, két tengely, levegős billentés, fa plató, meg valami baja van az egyik oldalának vagy valami gebasz van Ja meg az adat tábla is hiányzik, kint németbe egy nagy kereskedésbe van bent és úgy mondta a csávó hogy az előző tulaj elmondása szerint 8t-ás kocsi
nekem volt ,átalakítottam hiidrósra,az MAN-ek is kellet pár perc mire feltermelte leveővel,billen tés nél meghúzod a kart és billent ,nincs megállás csak a vég ponton,vagy ujratermelni a levegőt,ha jóárban van érdemes megvenni és átalakítani,külön kapcsolófej nincs rajta a féktömlőn tölt,és a pót végén volt a billentőszelep
üdv!azt tudom,hogy a dunaferrbe,az összes billenős vagon levegős.csak azt tudom mondani,egy vagonon 2 darab henger van,1db pont akkora mint egy 200literes vashordo.
Jó volna ha valakinek lenne konkrét tapasztalata ezzel kapcsolatban Németbe lenne egy 8 tonnás levegős billentésű kocsi vas árba Nemtudom de szerintem csak megterveték ezeket annak idején és nemhinném hogy egy órás billentési idő volna a normális A trakim meg tele van aggatva levegőtartállyal szoval gyorsan feltöltené a pótkocsit
Válasz #4232. hozzászólásra
Hali! Van egy kupac levegőtartály a pót hasa alatt, meg egy-két jó nagy átmérőjű levegőköcsög (gondolom, hasonló, mint a légfék munkahenger).Mtz-vel szerintem 1 órát kéne pöfögtetni indulás előtt... Aztán olyan nincs gondolom, hogy a felét ide billentem, a felét meg odébb:-))) Saccra egy kb 16cm átmérőjű 160 báros olajos MH helyett kb kell egy 8 báros minimum 70centi átmérőjű levegős... Hogy nagyjából annyit tudjon...
Valaki tudna segíteni hogy ezt a levegős billentést hogy kell elképzelni?? Hasonló munkahenger billent mint az olajosnál csak levegő van benne?? És milyen csatlakozó kellene hozzá ha levegősként akarom használni??
Jaja! Axiál valami 8-9000ft-ot mondott egy aljzatra. gondoltam akkor inkább felteszek egy 220as konnektort a trakira meg a bálázóra. De aztán a neten találtam én is ilyen áron. Aszem a truck shopba. Rendeltem is mindjárt többet belőle. bálázó is arról megy, a sorvezetőt is átszereltem ilyenre mert a szivargyujtó elég labilis volt. És most gondolkodom egy tolatókamerán. Akkor ahhoz kell még egy aljzat majd. :)
Lehet hülye kérdés, de ezt a három villás dugaljt mire használják/használjátok?? Milyen géphez kell?? Vagy világítás?? Én még csak 7 villásba láttam ilyesmit
13072 hozzászólás
ŰDV valaki nem tudja cyclo 400 vetőgép vetési táblázatát (granulátum ,műtrágya ,kukorica, napra???
a legfrissebb hirdetésekbe MOSTvan 1 olyan ami neked kell!!!!!!!!!!!!!!!!!
(valaki megunta a sok be irásaid,és inkább eladja a fl-ét,csak ne ird be ötöbbször!!!!!!!!!!!!
Ezt már tegnap is írtad!
Feltehetnél egy olyan hirdetést (jobbra Hirdetés feladása), hogy Mtz homlokrakodót vennél vagy keresel és ajánlatokat erre a @yahoo e-mail címre várok. Még ingyenes is.
sziasztok valaki nem tud egy jo homlokrakodot MTZ re it az email cimem tibimark@yahoo.com nagyon megkoszonem
Válasz #4267. hozzászólásra
A triász-tömlőnél találtam.
Válasz #4265. hozzászólásra
Axiál? Ez Berthoud permetező ha jól látom?
Válasz #4264. hozzászólásra
üdv! 06/30-934-2852
Válasz #4259. hozzászólásra
Úgy néz ki, megoldódik.
Tudja valaki agro-szaki számát.?
Válasz #4260. hozzászólásra
Hasonlít, de nem teljesen olyan. Amit belinkeltél, az szerintem olyan, hogy 2 ugyanolyan csatlakozó megy egymásba, hasonlóan mint a tűzoltó tömlőnél. Ez meg 2 különböző részből áll. Mellesleg lehet hogy egyszerűbb lenne innen rendelni 2 csatlakozót, feltéve hogy a permetezőről le lehet szedni a csatlakozót, nincs örökre rárohadva.
Válasz #4259. hozzászólásra
Szerintem ez lesz az.
http://www.ontozesbolt.hu/a/34/tomlok-es-tomlocsatlakozok/
A képeken szereplő csatlakozó típus nevét nem tudja valaki? A permetezőm felszívó ágán van ilyen, és a képen a vakdugója látható. Kellene egy olyan csatlakozó, amire fel tudnám rakni a szívótömlőt. A csatlakozó átmérője a két körmöt leszámítva 68mm. Ha beszerezhető, akkor nem akarnám lecserélni.
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó 20 q tavaszi zab vetőmagja?
Válasz #4254. hozzászólásra
Küllős kapa. Gyomírtás, sorköz művelés, stb.
Üdv!
Ikarus/rába kompresszorhoz keresek szelepeket. Ha valakinek van, vagy tudja hol lehet kapni, akkor légyszi jelezzen.
Jó Estét Gazdatársak...
Apósomnak keresek tavasz bükkönyt, 50 kg kellene..
Ha esetleg valaki tud valami címet vagy tel.számot, légyszi jelezze..
Köszönöm...
Válasz #4242. hozzászólásra
Mire jó ez a szerkezet?? Nem láttam még ilyet.
Válasz #4251. hozzászólásra
A tulajdonossal kell szerződéast kötnöd
Válasz #4251. hozzászólásra
A tulajdonossal kell szerződéast kötnöd
Üdv.mindenkinek.Valaki megtudná mondani,hogy üzembentartós piros rendszámos pótkocsi vásárlásánál mik a buktatók?
Claastra!
Ma éjjel Pécs (Páva Zsolt) városában lesz szállásom.
Tegnap Mezőkövesd (Tállai András) városát illetve határát jártam körbe.
Megyek egy szerződést aláírni.
Ha időben tudunk egyeztetni, akkor azt a meg nem ígért sört meginnám.
"egy sor fing meg egy sor nád megint sör meg meginnád"
Mindenképpen sötétben lenne jó találkozni.
Majd telefonon pontosítunk.
Egy óra múlva indulás Sárvár! "Sárvári termál kristály!"
A falugazdász topikba akartam írni, de ott nagy szegénységet látok. Ha megtudják a fiúk, hogy szaktanácsadási szerződés miatt megyek, megyünk, biztos nem lenne jobb kedvük. Pedig nem veszünk el tőlük ügyfelet, mert mi máshol segítünk. Tudod: "az úttörő, ahol tud segít."
IH-6200 hoz első kerék agy van valakinek eladó??
Korzóhoz telefonos elérhetőséget tud valaki? Megköszönném!
jamo007kukacfreemail.hu
Írtam neki itt üzenetet de nem megy át valamiért.
Válasz #4246. hozzászólásra
A Komáromigép a sajátjait vállalja. Lehet, hogy más gyártmányt is, de ezt meg kell kérdezni.
üdv,
kérdeznék gazdatársakat vízszintes tengelyű szárzúzó centírozást csinált-e már valaki vagy céget aki csinál!???
előre is köszi
levegős 3 tengelyes pótom van ha érdekel hívj fel 209175951
9258 inverter...
Pár darabért,szerintem nem éri meg.Itt kérdezd.
Kis segítséget kérnék!Szeretném felújítani ezt a gépet alkatrészt tud hozzá
valaki?Vagy hol tudnék öntetni alkatrészt hozzá?Konkrétan a fogak töröttek
.
Válasz #4240. hozzászólásra
Én már megdolgoztam meg folyamatosan dolgozok a jóáras fuvarért Holnap azért még megpróbálok lemenni a vasár alá
Válasz #4239. hozzászólásra
Ha neked jóárasítva van a fuvar érdemes elhozni
Válasz #4237. hozzászólásra
Vasárba van, 8t, két tengely, levegős billentés, fa plató, meg valami baja van az egyik oldalának vagy valami gebasz van Ja meg az adat tábla is hiányzik, kint németbe egy nagy kereskedésbe van bent és úgy mondta a csávó hogy az előző tulaj elmondása szerint 8t-ás kocsi
Válasz #4231. hozzászólásra
powerbelt neten megtalálod őket
Válasz #4234. hozzászólásra
nekem volt ,átalakítottam hiidrósra,az MAN-ek is kellet pár perc mire feltermelte leveővel,billen tés nél meghúzod a kart és billent ,nincs megállás csak a vég ponton,vagy ujratermelni a levegőt,ha jóárban van érdemes megvenni és átalakítani,külön kapcsolófej nincs rajta a féktömlőn tölt,és a pót végén volt a billentőszelep
Petkus K-523 magtisztító menyit tud búzában?
Válasz #4234. hozzászólásra
üdv!azt tudom,hogy a dunaferrbe,az összes billenős vagon levegős.csak azt tudom mondani,egy vagonon 2 darab henger van,1db pont akkora mint egy 200literes vashordo.
Válasz #4233. hozzászólásra
Jó volna ha valakinek lenne konkrét tapasztalata ezzel kapcsolatban Németbe lenne egy 8 tonnás levegős billentésű kocsi vas árba Nemtudom de szerintem csak megterveték ezeket annak idején és nemhinném hogy egy órás billentési idő volna a normális A trakim meg tele van aggatva levegőtartállyal szoval gyorsan feltöltené a pótkocsit
Hali! Van egy kupac levegőtartály a pót hasa alatt, meg egy-két jó nagy átmérőjű levegőköcsög (gondolom, hasonló, mint a légfék munkahenger).Mtz-vel szerintem 1 órát kéne pöfögtetni indulás előtt... Aztán olyan nincs gondolom, hogy a felét ide billentem, a felét meg odébb:-))) Saccra egy kb 16cm átmérőjű 160 báros olajos MH helyett kb kell egy 8 báros minimum 70centi átmérőjű levegős... Hogy nagyjából annyit tudjon...
Válasz #4196. hozzászólásra
Valaki tudna segíteni hogy ezt a levegős billentést hogy kell elképzelni?? Hasonló munkahenger billent mint az olajosnál csak levegő van benne?? És milyen csatlakozó kellene hozzá ha levegősként akarom használni??
Variátor szíjat hol lehetne olcsóban beszerezni? 70 x 1700 méretben kellene.
Válasz #4229. hozzászólásra
http:// https://docs.google.com/forms/d/1Nm4S7z1n1QFqGb_4o1Q22-xhBb08azNkahmvcbeLjAM/viewform
#1. hozzászólás, gtamas27 küldte be 2014-02-08 17:22:35-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Ha van 5 percetek kérlek töltsétek ki kérdőívemet,sokat segítenétek!Előre is köszönöm segítségetek!
https://docs.google.com/forms/d/1Nm4S7z1n1QFqGb_4o1Q22-xhBb08azNkahmvcbeLjAM/viewform
Válasz #4224. hozzászólásra
Régebben tényleg baromi drága volt, de tavaly ősszel, ha jól emlékszem 1500 körül vettem náluk.
Válasz #4226. hozzászólásra
Értem, köszönöm a felvilágosítást, bár beletelik egy időbe mire oda jutok hogy ilyen jellegű "bajom" legyen
Köszi mindenkinek!
Lacus neked meg külön!
Norbi: ez a fülkében van. Sorvezető, vetőgép monitorok, permetező , kakiszóró komputer... használatára, vagy amire akarod
Válasz #4223. hozzászólásra
Tápellátás bármilyen fogyasztóhoz. Leginkább bálázókon van ilyen.
Válasz #4218. hozzászólásra
Jaja! Axiál valami 8-9000ft-ot mondott egy aljzatra. gondoltam akkor inkább felteszek egy 220as konnektort a trakira meg a bálázóra. De aztán a neten találtam én is ilyen áron. Aszem a truck shopba. Rendeltem is mindjárt többet belőle. bálázó is arról megy, a sorvezetőt is átszereltem ilyenre mert a szivargyujtó elég labilis volt. És most gondolkodom egy tolatókamerán. Akkor ahhoz kell még egy aljzat majd. :)
Lehet hülye kérdés, de ezt a három villás dugaljt mire használják/használjátok?? Milyen géphez kell?? Vagy világítás?? Én még csak 7 villásba láttam ilyesmit