Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.84 FtUSD393.24 FtCHF433.65 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Legjobb, ha beépítesz még egy aljzatot fixen, közvetlenül az akksiról. A biztosítékot illik nem elfelejteni!
Kicsit drágább, ha csinálsz egy "Y" kábelt.
Én ennek a nevét már annyiféleképp láttam, hogy az egyszerűség(?) kedvéért hárompólusú traktor dugó/dugaljként szoktam kérni, aztán az eladóval kibogarásszuk, mit is akarok.
Nem mezőgazdaság, de bízom benne hogy valaki tud valami okosat mondani ez ügyben...
Tartási szerződéssel elgondoztunk egy nénit, egy év után úgy néz ki ,hogy végre lesz közjegyzői procedúra..
Kérdés..
Lehetséges e az, hogy annak ellenére ,hogy a tartási szerződésben csak az ingatlanra van megjelölve a lányunk örökösnek, és az ingóságokra mi (pénz, paripa stb..), hogy pl. a bankban az elhunyt számláján lévő pénzt is a gyám a lányukra (íratja-hagyja).. ????? A másik a házra a feleségem és én vagyunk megjelölve haszonélvezőnek, és csak a feleségem adatait akarja a közjegyző az okiratban szerepeltetni..
Még valami, ha esetleg a ház ellenértékénél nagyobb földterületet ráíratok a lányunk nevére (cserében a házért) akkor azt eladhatom???
100x8-as laposvasbol hajtassz a hengerek alá tartót,veszel(vagy esztergáltatsz)a munkahenger végére való gömbperselyt ráhedeszted a laposvasra,felül is odahegested a plató aljára,a csövezést meg hidraulikatömlővel megoldod
Nem,az talán nem lenne jó ötlet gondolom a belseje nem ugyanaz mint az olajosnak csak nem tudtam,hogy esetleg át lehet e alakítani vagy cserélni kell kompletten.
Még egyelőre nincs konkrét lista. Most próbáljuk életre kelteni a motorját. Volt egy törött szelephimba, az javítva lett, de naftát még nem tol az adagoló. 10-15 évet állt és kicsit megkötöttek a dolgok. Először még a motort sem sikerült átforgatnunk, le voltak tapadva a gyűrűk. Most álltunk neki a javítgatásnak.
Köszönöm a segítséget!
A motoron síkra köszörült részre van beütve a szám, ezt megtaláltuk. A derekán van több szám ami öntve van, mi beütött számot kerestünk, de ezek szerint akkor nem jól tettük.
Esetleg helyet nem tudsz ahol kapok hozzá cuccokat?
Ha minden nem is de nagyon sokminden beszerezhető ezekhez az öreg gépekhez is Az alvázszámot meg a váltó/difi ház-on keresd, nekem ami idáig volt veterán traktor általába a váltó/difi ház oldalába volt "bele öntve" a szám. De láttam már olyat is hogy a váltó/difi ház teteje volt egy helyen megköszörülve és abba beleütve a szám. Azért írom hogy váltó/difi mert van hogy mindkettőbe van szám beleütve de az utolsó jegyekbe lehet eltérés
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, veterán Kramer 350/450 export traktoron nem találjuk az alvázszámot. Merre keressük, ha van rajta egyáltalán?
Alkatrész fellelhető még ezekhez valahol?
Nem, de 2 litert biztos birok. Az már naponta 180+fa. Havi 20 munkanappal számolva 3600+fa. Ha mondjuk van 5 adblue-s járműved és ahhoz 5 sofőr az már havi 18 ezer+fa. És csak pisálni kell érte! Sok kicsi sokra megy!
Pisálj bele az adblue tartályba és akkor ingyen lesz
De tényleg! Ha látsz kamionost közvetlen az autója felé hugyozni az nem a kamionját pisálja le csak teletankolja az adblue tartályt
Válasz #4178. hozzászólásra
Ezt írják egy lapon:
Fogyási üteme a gázolaj 4-6%-a, tehát kb. 4-5, gázolajjal történő tele tankolás után kell az AdBlue-tartályt is utántölteni.
Akciós ár: 89 Ft+áfa/liter
#1. hozzászólás, Haidu Zoli küldte be 2014-01-05 13:24:32-kor
Sziasztok szeretnek segitseget kerni t 25 traktorom fotengelye lotyog 2-4 mm korul hosszanti iranyba mi lehet a baja es hogyan tudnam megoldani minnel egyszerubben elore is koszonom a segitseget
Szerintem claas 86,96,98 de az atól függ mennyit akarsz áldozni rá. Mekkora területed van amit vágni kell.
ezek a kombájnok teljesítményébe tudok segíteni.
Nekem renault középső dob van fent de számottevő különbséget nem érzek, mindig füldugót használok hogyne zúgjon a fejem a dizájn voszont sokkal szebb, meg jóval hosszabb az eredetinél
Sziasztok!
Valaki tudna kb árat mondani? Egy Bauer famos 4-es traktorhajtású öntözőszivattyú felújítása mi pénz lehet? Egyáltalán, ha elkopik, lehet javítani?
13072 hozzászólás
Válasz #4218. hozzászólásra
BAsszus! 7000 Ft-ért vettem tavaly egy autósboltban
Válasz #4212. hozzászólásra
Legjobb, ha beépítesz még egy aljzatot fixen, közvetlenül az akksiról. A biztosítékot illik nem elfelejteni!
Kicsit drágább, ha csinálsz egy "Y" kábelt.
Én ennek a nevét már annyiféleképp láttam, hogy az egyszerűség(?) kedvéért hárompólusú traktor dugó/dugaljként szoktam kérni, aztán az eladóval kibogarásszuk, mit is akarok.
Válasz #4219. hozzászólásra
Tudod nekik is meg kell élni "szegényeknek" !!! Rabló kereskedelem van egy két cégnél, tisztelet a kivételnek!
Válasz #4218. hozzászólásra
Ha ez ahhoz illő amit a koléga kérdezett akkor tényleg olcsó ,de mi amikor venni akartunk ennek a többszöröse volt a gépkereskedésbe!!!
Itt a dugó
http://atlavil.unas.hu/spd/00681800/Elektromos-dugo-3-polusu
És az aljzat.
http://atlavil.unas.hu/spd/00681700/Elektromos-aljzat-3-polusu
3000ből megvan
Válasz #4215. hozzászólásra
Elosztó nem valószinű h van még nem láttam. 2eszközhöz legfeljeb beköttet még 1et
Válasz #4215. hozzászólásra
Most már minden új bálázóval adnak egy dugaljat meg egy dugaszt.
Nem tudom hogy van-e elosztó de egy pár éve akartunk aljzatot venni és nem volt olcsó !!!!
EU-s csatlakozó,,minden bálázóhoz ilyen csatlakozó dukál.
Kamionokon szokott ilyen lenni 24Voltos van hozzá ilyen 3 pólosú aljzat is.
Itt találsz:
http://atlavil.unas.hu/spd/00681700/Elektromos-aljzat-3-polusu
Mi ennek a neve? Létezik ilyenbe elosztó?
Egy ajzat van a gépben és két fogyasztót kellene használni egyszerre.
Üdv Mindenkinek.....
Nem mezőgazdaság, de bízom benne hogy valaki tud valami okosat mondani ez ügyben...
Tartási szerződéssel elgondoztunk egy nénit, egy év után úgy néz ki ,hogy végre lesz közjegyzői procedúra..
Kérdés..
Lehetséges e az, hogy annak ellenére ,hogy a tartási szerződésben csak az ingatlanra van megjelölve a lányunk örökösnek, és az ingóságokra mi (pénz, paripa stb..), hogy pl. a bankban az elhunyt számláján lévő pénzt is a gyám a lányukra (íratja-hagyja).. ????? A másik a házra a feleségem és én vagyunk megjelölve haszonélvezőnek, és csak a feleségem adatait akarja a közjegyző az okiratban szerepeltetni..
Még valami, ha esetleg a ház ellenértékénél nagyobb földterületet ráíratok a lányunk nevére (cserében a házért) akkor azt eladhatom???
Köszönöm válaszotok és figyelmetek...
Köszönöm a segítséget.
Válasz #4204. hozzászólásra
meg kellene legalább 200liter hidr olaj
Sziasztok!Ha van 5 percetek kérlek válaszoljatok pár kérdésre,sokat segítenétek!Előre is köszi!
https://docs.google.com/forms/d/1Nm4S7z1n1QFqGb_4o1Q22-xhBb08azNkahmvcbeLjAM/viewform
Akkor az a legjobb ötlet amit claastra javasolt.
Akkor az a legjobb ötlet amit claastra javasolt.
Válasz #4203. hozzászólásra
100x8-as laposvasbol hajtassz a hengerek alá tartót,veszel(vagy esztergáltatsz)a munkahenger végére való gömbperselyt ráhedeszted a laposvasra,felül is odahegested a plató aljára,a csövezést meg hidraulikatömlővel megoldod
Válasz #4202. hozzászólásra
Nem,az talán nem lenne jó ötlet gondolom a belseje nem ugyanaz mint az olajosnak csak nem tudtam,hogy esetleg át lehet e alakítani vagy cserélni kell kompletten.
Válasz #4201. hozzászólásra
3
Válasz #4196. hozzászólásra
Úgy érted,hogy a levegős munkahengerbe olajat vezetsz?
Válasz #4200. hozzászólásra
hány hengeres?
Válasz #4199. hozzászólásra
Köszi
Válasz #4198. hozzászólásra
Átlehet alakítani,veszel 2-3 darab Ifa billentőhengert (az a legolcsóbb) ,és fél nap alatt átszereled
Válasz #4197. hozzászólásra
Köszi és ez a levegős billentés mennyire használható?
Válasz #4196. hozzászólásra
nem
Sziasztok!
Levegős billentő munkahengert átlehet alakítani olajosra?
kótaji drótfonót ismeri valaki?
vett már tőlük valaki?
Válasz #4193. hozzászólásra
Köszi
Nézz rá a freemailos fiokodra.
Válasz #4192. hozzászólásra
Szia!
nekem Ő intézte
Dr. Zsigó József 76-327-160
Sziasztok
Tud valaki Kecskeméten egy földügyekhez jól értö ügyvédet?
Üdv
colizoli
Válasz #4190. hozzászólásra
Még egyelőre nincs konkrét lista. Most próbáljuk életre kelteni a motorját. Volt egy törött szelephimba, az javítva lett, de naftát még nem tol az adagoló. 10-15 évet állt és kicsit megkötöttek a dolgok. Először még a motort sem sikerült átforgatnunk, le voltak tapadva a gyűrűk. Most álltunk neki a javítgatásnak.
Válasz #4189. hozzászólásra
Magyarországon nemigen kapni hozzá dolgokoat, mondd hogy mi kellene és akkor utánanézek
Válasz #4188. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget!
A motoron síkra köszörült részre van beütve a szám, ezt megtaláltuk. A derekán van több szám ami öntve van, mi beütött számot kerestünk, de ezek szerint akkor nem jól tettük.
Esetleg helyet nem tudsz ahol kapok hozzá cuccokat?
Válasz #4187. hozzászólásra
Ha minden nem is de nagyon sokminden beszerezhető ezekhez az öreg gépekhez is Az alvázszámot meg a váltó/difi ház-on keresd, nekem ami idáig volt veterán traktor általába a váltó/difi ház oldalába volt "bele öntve" a szám. De láttam már olyat is hogy a váltó/difi ház teteje volt egy helyen megköszörülve és abba beleütve a szám. Azért írom hogy váltó/difi mert van hogy mindkettőbe van szám beleütve de az utolsó jegyekbe lehet eltérés
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, veterán Kramer 350/450 export traktoron nem találjuk az alvázszámot. Merre keressük, ha van rajta egyáltalán?
Alkatrész fellelhető még ezekhez valahol?
Válasz #4185. hozzászólásra
Kétszer használatos, esetleg élvezet is párosul mellé!
Válasz #4183. hozzászólásra
De a sörnek drágább litere mint az AdBlue-nak!
Válasz #4183. hozzászólásra
Csak a pisi az megfagy télidőben, vagy teszel bele fagyállót is vagy megiszod tea helyett????????
Válasz #4182. hozzászólásra
Nem, de 2 litert biztos birok. Az már naponta 180+fa. Havi 20 munkanappal számolva 3600+fa. Ha mondjuk van 5 adblue-s járműved és ahhoz 5 sofőr az már havi 18 ezer+fa. És csak pisálni kell érte! Sok kicsi sokra megy!
Válasz #4180. hozzászólásra
Te talán tudsz napi 10 litert pisálni,vagy összegyűjtöd a szomszédoktól is?
Köszönöm szépen a segítséget!
Csak próbálok felkészülni a jövőre,de úgy számolom hogy nem nagy pénz ez csak + pacsmagolás!
"1 liter adblue folyadék mennyibe kerülhet?"
Pisálj bele az adblue tartályba és akkor ingyen lesz
De tényleg! Ha látsz kamionost közvetlen az autója felé hugyozni az nem a kamionját pisálja le csak teletankolja az adblue tartályt
Ezt írják egy lapon:
Fogyási üteme a gázolaj 4-6%-a, tehát kb. 4-5, gázolajjal történő tele tankolás után kell az AdBlue-tartályt is utántölteni.
Akciós ár: 89 Ft+áfa/liter
Nem tudtam hogy melyik témához írjam és itt kötöttem ki.
1 liter adblue folyadék mennyibe kerülhet?
100l gázolajhoz vajon mennyi fogy el?
Válasz #4176. hozzászólásra
Gondolom, a főtengely támcsapágy kopott, vagy talán ki is tudott esni?
#1. hozzászólás, Haidu Zoli küldte be 2014-01-05 13:24:32-kor
Sziasztok szeretnek segitseget kerni t 25 traktorom fotengelye lotyog 2-4 mm korul hosszanti iranyba mi lehet a baja es hogyan tudnam megoldani minnel egyszerubben elore is koszonom a segitseget
Válasz #4171. hozzászólásra
Szerintem claas 86,96,98 de az atól függ mennyit akarsz áldozni rá. Mekkora területed van amit vágni kell.
ezek a kombájnok teljesítményébe tudok segíteni.
Válasz #4172. hozzászólásra
Nekem renault középső dob van fent de számottevő különbséget nem érzek, mindig füldugót használok hogyne zúgjon a fejem a dizájn voszont sokkal szebb, meg jóval hosszabb az eredetinél
Sziasztok!
Valaki tudna kb árat mondani? Egy Bauer famos 4-es traktorhajtású öntözőszivattyú felújítása mi pénz lehet? Egyáltalán, ha elkopik, lehet javítani?