Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.83 FtUSD390.47 FtCHF430.85 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
"Kedves Pécsiek!!!!! SEGÍTSETEK!!!!! Ma haza stoppoltunk Pécsről és egy nagyon kedves úr felvett minket, viszont amikor kiszálltunk a kocsiból véletlenül a saját kabátommal az úr kabátját is elhoztam véletlenül........ Mindenképp szeretnénk visszajutatni neki, az alábbi infokat tudjuk róla: - 50 év körüli - Józsefnak hívják - Állattenyésztő - Van két lánya, akik ikrek és mind a ketten Pécset végeztek Ápolónőként és most Németországban dolgoznak. Kérlek osszátok meg és segítsetek!!!!!"
Még annyi, hogy egy szürkés vagy kékes színű Toyota Yarisról van szó.
Válasz #4019. hozzászólásra
Ha tiszta multú gép lenne, kitenné hamár sürgős az eladása, vagy loptt, és a tiedre elcserélve inkább bukna, de a tied már legális papirral lenne .
Meg ha új gép miért adja féláron? Nekem ez gyanús, mert ha azt mondja hogy új de kissé kehes és most ezért 10-20 %-al olcsóbb akkor számomra nem annyira gyanús.
Megy a királyfi az erdőbe , összetalálkozik, egy rettenetesen csúf, vén banyával. Azt mondja neki a banya : én egy csodaszép királylány vagyok, csak elátkoztak. Csak úgy változhatom vissza, ha egy délceg királyfi jó alaposan megk.fél. Kérlek változtass vissza, és szerető, odaadó feleséged leszek. A királyfi erőt vesz magán, leküzdi undorát, és jó alaposan alápakol a banyának egyszer, kétszer, háromszor. A harmadik után megkérdezi a banyát :
Megy a királyfi az erdőbe , összetalálkozik, egy rettenetesen csúf, vén banyával. Azt mondja neki a banya : én egy csodaszép királylány vagyok, csak elátkoztak. Csak úgy változhatom vissza, ha egy délceg királyfi jó alaposan megk.fél. Kérlek változtass vissza, és szerető, odaadó feleséged leszek. A királyfi erőt vesz magán, leküzdi undorát, és jó alaposan alápakol a banyának egyszer, kétszer, háromszor. A harmadik után megkérdezi a banyát :
hát figyelj elmész kiprobálod te i s viszel egy ügyvédet és az majd megmondja mennyire hivatalos vagy hihetö igy látatlanba nem tudom léteznek ilyenek kérdés hogy jo szándéku e az emberke ezért kell olyat találni aki ismeri és azt mondja hogy okés a helyzet akkor okés lehet veszteni nem vesztessz vele amig nem fizetsz érte,,,,,
ha ismered a csávot akkor okés lehet ha nem ismered akkor keress olyat hátha valaki ismeri és tudnak rola mondani valamit ... de hogy egy ismeretlen pont téged találjon meg ilyennel ez meseszerü de attol még lehetséges
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A minap felhívott egy manus, hogy van egy újszerű bálázója, kb. féláron a piaci árához mérten, kamatmentes hitelt adna rá, továbbá beszámítaná a használt bálázómat. Állítólag azért ilyen olcsó, mert illegálisan akarták átvinni a határon, a vámhatóság lefoglalta, és a manusnak van valami kapcsolata a vámosoknál, ezért akarja eladni. Létezik szerintetek ilyen? Ha azt mondta volna, hogy utaljak előleget, vagy ilyesmi, biztos kamu lenne, de ez azt mondja, hogy menjek el a telephelyére, próbáljam ki a bálázót, mert nem akar átverni, és utána ha kell ügyvéd jelenlétében írhatjuk meg a szerződést. Továbbá 300 ft/liter áron tud szerezni mol gázolajat teljesen legálisan (állítólag). Találkozott már valaki ilyennel?
Válasz #3983. hozzászólásra
Nekem a górékba az alján műanyag vizvezeték cső van lefektetve 20centinként kifurkálva,és néha beledobok gázositó tablettát és nincs se egér se lipe még macska se néha
Ősz lévén a rágcsálók melegebb helyekre húzódnak meg ahol kaja is van.
Eddig minden évben a k...a egerek a góréban felzabáltak egy csomó kukoricát, nem azért mintha nem jutott volna nekik, de annyi szemetet, meg büdöset csinálnak, hogy az förtelem.
Kérdés: ki hogyan védekezik az egerek ellen, mit szórjak nekik mert az agyamra mennek? Milyen szert használtok /ami irtja is őket/, és hol lehet beszerezni.
(voltam,láttam,de kettőből egy jó lett...meg is veszem most az összes 540*34-est, Mályon meg ahol találok...reggel tovább Derecske kompaktorokra rákacsintok(de csak illendőségből,mer megjegyezték hogy meg sem akarom nézni csak vinni? Gaspardok meg foglalva Angliában,na onna kellen egy-két olcsó fuvar os? NA MEG azért lesz mirt nézni holnap délután is.............
Nekem 30 éves gépem van a cikkszámok azt hiszem két éve változtak a számítógépen utoljára, mindig az itthoniból könyv katalógus(30éves) rendelek egyszer vetődtem árnyékra, de rögtön korrigálták.
Nem!Elértem a kite raktárost és mondta hogy reggel nyolcra legyek ott
ő is bejön és ideadja a szíjat.Keltem korán bementem érte ideadja csak
annyi baj volt,hogy nem az a szíj volt ami nekem kelet.Ő se értette a dolgot
az ő rendszerükben van a hiba azt mondta.Szóval megint leszerepeltek.Konkrétan a raktáros egy nagyon korrekt ember volt hisz a
szabad napján próbált nekem segíteni.
Grsnit parts meg a Kramp is külföldi nagykere, de rengeteg bolt van velük szerződésben és tudsz hozatni, leggyorsabb, ha a honlapon megkeresed mi kell és a boltba már cikkszámmal mész.
13072 hozzászólás
üdv van-e valaki Pécsről információ kellene egy autó szerelőről,
Hátha ti tudjátok, kiről van szó:
"Kedves Pécsiek!!!!! SEGÍTSETEK!!!!! Ma haza stoppoltunk Pécsről és egy nagyon kedves úr felvett minket, viszont amikor kiszálltunk a kocsiból véletlenül a saját kabátommal az úr kabátját is elhoztam véletlenül........ Mindenképp szeretnénk visszajutatni neki, az alábbi infokat tudjuk róla: - 50 év körüli - Józsefnak hívják - Állattenyésztő - Van két lánya, akik ikrek és mind a ketten Pécset végeztek Ápolónőként és most Németországban dolgoznak. Kérlek osszátok meg és segítsetek!!!!!"
Még annyi, hogy egy szürkés vagy kékes színű Toyota Yarisról van szó.
Válasz #4019. hozzászólásra
Ha tiszta multú gép lenne, kitenné hamár sürgős az eladása, vagy loptt, és a tiedre elcserélve inkább bukna, de a tied már legális papirral lenne .
Válasz #4018. hozzászólásra
Azt mondta, hogy amég nem adok neki választ addig nem rakja föl, különben is siessek, mert már egy csomó vevője van a gépre.
Válasz #4017. hozzászólásra
Nyilvános hirdetésben kirakta valahová ?
Válasz #4016. hozzászólásra
Azért adja féláron, mert ő akarja eladni minél előbb. Elmondása szerint így is keres rajt.
Válasz #4006. hozzászólásra
A vámosoknál sem ismeretség alapján megy már az árverezés.
Ők is itt szoktak árverezni:
https://arveres.nav.gov.hu/
Meg ha új gép miért adja féláron? Nekem ez gyanús, mert ha azt mondja hogy új de kissé kehes és most ezért 10-20 %-al olcsóbb akkor számomra nem annyira gyanús.
Mielőt elindulsz igyál egy pohárbort hátha bátrab leszel.Sok sikekert.
-Mikor változol át királylánnyá ?
- Királyfi, mond csak hány éves vagy ?
- 28 vagyok.
- És még mindig hiszel a mesékbe ?
-Mikor változol át királylánnyá ?
- Királyfi, mond csak hány éves vagy ?
- 28 vagyok.
- És még mindig hiszel a mesékbe ?
Válasz #4010. hozzászólásra
én a helyedben a fejem is elfordítanám "nyerjen inkább más"
mesék nincsenek csak hatalmas átba.................szások!
Mesék csak könyvekben vannak!!! Átbaltázás lehet mögötte, nagyon óvatosan, lét ne adjál neki előre semmit sem!!!
Válasz #4009. hozzászólásra
Lehet, hogy az lesz, van pesten ügyvéd ismerős. Egy utat megér.
Válasz #4008. hozzászólásra
hát figyelj elmész kiprobálod te i s viszel egy ügyvédet és az majd megmondja mennyire hivatalos vagy hihetö igy látatlanba nem tudom léteznek ilyenek kérdés hogy jo szándéku e az emberke ezért kell olyat találni aki ismeri és azt mondja hogy okés a helyzet akkor okés lehet veszteni nem vesztessz vele amig nem fizetsz érte,,,,,
Válasz #4007. hozzászólásra
A megtalálással nincsen gond, de nem akarok xarba kerülni miatta, szerinted mennyire hihető a dolog?
http://aprod.hu/hirdetes/massey-ferguson-korbalazo-ID191pJ.html
ha ismered a csávot akkor okés lehet ha nem ismered akkor keress olyat hátha valaki ismeri és tudnak rola mondani valamit ... de hogy egy ismeretlen pont téged találjon meg ilyennel ez meseszerü de attol még lehetséges
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A minap felhívott egy manus, hogy van egy újszerű bálázója, kb. féláron a piaci árához mérten, kamatmentes hitelt adna rá, továbbá beszámítaná a használt bálázómat. Állítólag azért ilyen olcsó, mert illegálisan akarták átvinni a határon, a vámhatóság lefoglalta, és a manusnak van valami kapcsolata a vámosoknál, ezért akarja eladni. Létezik szerintetek ilyen? Ha azt mondta volna, hogy utaljak előleget, vagy ilyesmi, biztos kamu lenne, de ez azt mondja, hogy menjek el a telephelyére, próbáljam ki a bálázót, mert nem akar átverni, és utána ha kell ügyvéd jelenlétében írhatjuk meg a szerződést. Továbbá 300 ft/liter áron tud szerezni mol gázolajat teljesen legálisan (állítólag). Találkozott már valaki ilyennel?
Válasz #4003. hozzászólásra
Rendes munka, s tanítási nap- nak kellene lennie.
Válasz #4003. hozzászólásra
Egy telefonnal rápróbázol reggel!!
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudja,hogy Sárbogárdon a KITE holnap nyitva van e ?
Válasz #4001. hozzászólásra
Amúgy se akarom túl sokkal mert szűkös a tartály...
Válasz #4000. hozzászólásra
max kevesebb literrel dolgozól
Válasz #3999. hozzászólásra
Igen én is erre gondoltam csak nem volt még permetezőm és megerősítésre vártam
köszönöm mindkettőtöknek
Válasz #3998. hozzászólásra
Biztos bírja.Gondolj csak arra hogy 3-5 bárig működnek a permetezők.
Válasz #3997. hozzászólásra
azt így nemtudom, csak hirdetésbe láttam rau 450/10m-es gépet és igen jó áron lenne főleg ha ki tudnám toldani
Válasz #3996. hozzászólásra
Mennyit nyom a szivattyú? Ha nincs kihegyezve a 10m-re, akkor bírni fogja.
Egy 10 m-es szántóföldi gépet 12m-esre ki lehet bővíteni úgy hogy a keretet meghosszabbítom és még 2-2 fúvókát rárakok?? a szivattyú bírni fogja??
Válasz #3993. hozzászólásra
A buszokon volt a trilex, s az nem volt lyukas hanem békás.
Válasz #3993. hozzászólásra
Most akkor 10 lyukas vagy trilex??
10 db 1100*20-as gumi sos eladó
állapot 80-90% profilmélység 13 18 miliméter
10 lyukas trilex felnire szerelve
Ha netán érdekel valakit!!!
2 db kormányzott 8 db húzó
Válasz #3991. hozzászólásra
Nekem nem működik a linked...........
#1. hozzászólás, AgrármérnökHölgy küldte be 2013-10-28 12:04:18-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tisztelt Fórumozók!
Egy tudományos kutatáshoz szeretném kérni a segítséget.
A vizsgálat célpontja a tipikusan mezőgazdasági jellegű
- Mezőkovácsházi járás (Almáskamarás, Battonya, Dombegyház, Dombiratos, Kaszaper, Kevermes, Kisdombegyház, Kunágota, Magyarbánhegyes, Magyardombegyház, Medgyesbodzás, Medgyesegyháza, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Nagybánhegyes, Nagykamarás, Pusztaottlaka, Végegyháza) és
- Orosházi járás (Békéssámson, Csanádapáca, Gádoros, Kardoskút, Nagyszénás, Orosháza, Pusztaföldvár, Tótkomlós)
településein élők megkérdezése arról, hogyan vélekednek a háztáji gazdálkodásról.
Ezen kérdőív eredménye név nélkül, tudományos kutatási céllal kerül felhasználásra.
A kérdőív kitöltése kb. 5 percet vesz igénybe.
Elérhetősége:
https://docs.google.com/forms/d/1FeENfFnPxfe_ftp63sHCIlDsqD-WnUOQiql5wYS7iHU/viewform
Válasz #3979. hozzászólásra Vettem ott egyszer,Veszélyes Hulladék! Újat kellet vennem.A fajtájuktól semmit,mert BECSAPNAK!!!
Válasz #3988. hozzászólásra
Axiál minden van, csak píííííííz legyen!!
Jó napot kívánok mindenkinek.Nagy szükségem lenne MEGA 360 ürítőcsiga, külső palástjára,a cső ami kell . SÜRGŐS!
Válasz #3986. hozzászólásra
Nekem az tetszik, ami télen nyáron zöld, és keveset kell gondozni.
Lejvárnak, teának, meg annyi jó dolgunk van, hogy .....
Az ehető sövényt ismeri-e valaki?
http://www.ehetosoveny.hu/arak.htm
Íme
Egy fél adag érdekelne.
Gondolj a galambdúcra.
Ha bonyolult, csak privátban.
Egy láda cseh sör az ára.
Nekem a górékba az alján műanyag vizvezeték cső van lefektetve 20centinként kifurkálva,és néha beledobok gázositó tablettát és nincs se egér se lipe még macska se néha
Ősz lévén a rágcsálók melegebb helyekre húzódnak meg ahol kaja is van.
Eddig minden évben a k...a egerek a góréban felzabáltak egy csomó kukoricát, nem azért mintha nem jutott volna nekik, de annyi szemetet, meg büdöset csinálnak, hogy az förtelem.
Kérdés: ki hogyan védekezik az egerek ellen, mit szórjak nekik mert az agyamra mennek? Milyen szert használtok /ami irtja is őket/, és hol lehet beszerezni.
Vaga Tibor Miskolc,gumi?sr
(voltam,láttam,de kettőből egy jó lett...meg is veszem most az összes 540*34-est, Mályon meg ahol találok...reggel tovább Derecske kompaktorokra rákacsintok(de csak illendőségből,mer megjegyezték hogy meg sem akarom nézni csak vinni? Gaspardok meg foglalva Angliában,na onna kellen egy-két olcsó fuvar os? NA MEG azért lesz mirt nézni holnap délután is.............
Válasz #3979. hozzászólásra
ha tarlót akarsz vele égetni,akkor jó választás lehet
Mezőszemrén szabad gumit venni?Bari Kálmán?Normálisnak tünik a cucca amit árul
Válasz #3976. hozzászólásra
Nekem 30 éves gépem van a cikkszámok azt hiszem két éve változtak a számítógépen utoljára, mindig az itthoniból könyv katalógus(30éves) rendelek egyszer vetődtem árnyékra, de rögtön korrigálták.
de amúgy rendesek
Válasz #3975. hozzászólásra
10-ből 6-szor így járúnk megkérdem cikszámszerint van? van.
1 óra az út Nádudvarra bemegyek, kifizetem, átmegyek a raktárba kiadják és nem hiszem el, hogy megint árnyékra vetődtem.
megyek haza végig morgom az utat
Válasz #3972. hozzászólásra
Nem!Elértem a kite raktárost és mondta hogy reggel nyolcra legyek ott
ő is bejön és ideadja a szíjat.Keltem korán bementem érte ideadja csak
annyi baj volt,hogy nem az a szíj volt ami nekem kelet.Ő se értette a dolgot
az ő rendszerükben van a hiba azt mondta.Szóval megint leszerepeltek.Konkrétan a raktáros egy nagyon korrekt ember volt hisz a
szabad napján próbált nekem segíteni.
Válasz #3973. hozzászólásra
Köszönöm!!!!!!!
Válasz #3964. hozzászólásra
Grsnit parts meg a Kramp is külföldi nagykere, de rengeteg bolt van velük szerződésben és tudsz hozatni, leggyorsabb, ha a honlapon megkeresed mi kell és a boltba már cikkszámmal mész.
KRAMP
GRANIT