Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3983. hozzászólásra
Nekem a górékba az alján műanyag vizvezeték cső van lefektetve 20centinként kifurkálva,és néha beledobok gázositó tablettát és nincs se egér se lipe még macska se néha
Ősz lévén a rágcsálók melegebb helyekre húzódnak meg ahol kaja is van.
Eddig minden évben a k...a egerek a góréban felzabáltak egy csomó kukoricát, nem azért mintha nem jutott volna nekik, de annyi szemetet, meg büdöset csinálnak, hogy az förtelem.
Kérdés: ki hogyan védekezik az egerek ellen, mit szórjak nekik mert az agyamra mennek? Milyen szert használtok /ami irtja is őket/, és hol lehet beszerezni.
(voltam,láttam,de kettőből egy jó lett...meg is veszem most az összes 540*34-est, Mályon meg ahol találok...reggel tovább Derecske kompaktorokra rákacsintok(de csak illendőségből,mer megjegyezték hogy meg sem akarom nézni csak vinni? Gaspardok meg foglalva Angliában,na onna kellen egy-két olcsó fuvar os? NA MEG azért lesz mirt nézni holnap délután is.............
Nekem 30 éves gépem van a cikkszámok azt hiszem két éve változtak a számítógépen utoljára, mindig az itthoniból könyv katalógus(30éves) rendelek egyszer vetődtem árnyékra, de rögtön korrigálták.
Nem!Elértem a kite raktárost és mondta hogy reggel nyolcra legyek ott
ő is bejön és ideadja a szíjat.Keltem korán bementem érte ideadja csak
annyi baj volt,hogy nem az a szíj volt ami nekem kelet.Ő se értette a dolgot
az ő rendszerükben van a hiba azt mondta.Szóval megint leszerepeltek.Konkrétan a raktáros egy nagyon korrekt ember volt hisz a
szabad napján próbált nekem segíteni.
Grsnit parts meg a Kramp is külföldi nagykere, de rengeteg bolt van velük szerződésben és tudsz hozatni, leggyorsabb, ha a honlapon megkeresed mi kell és a boltba már cikkszámmal mész.
Válasz #3962. hozzászólásra
Mivel nem vagyok nagy alkatrész vásárló, kérlek mondd el hogy jutok az említett két céghez!
Különben nem a hegesztést választom, mert nagyon kevés az anyagvastagság amit hegeszteni lehet, hanem egy U sín szerűséget húznék a letört fül előtti részre valamint függőlegesen lefelé is ereszteném a furatig, és csavart bele. Igaz, hogy elég sok gépmunka kimarni amit akarok de az nem gond.
Ha viszont végképp nem kapok alkatrészt, akkor egykori kollégáimmal leöntetek egy pár darabot tartaléknak, merthogy eredetileg vasöntő voltam.
De köszönöm mindenkinek a segítséget.
Válasz #3949. hozzászólásra
Mostanra sikerült képet készíteni, nem a legjobb, de talán látszik a lényeg. A felfogató fül törött le az öntvényből.
Aki tud ilyet vagy ehhez hasonló elérhetőt, és értesít, az nagyot segít rajtam.
13055 hozzászólás
Válasz #4003. hozzászólásra
Rendes munka, s tanítási nap- nak kellene lennie.
Válasz #4003. hozzászólásra
Egy telefonnal rápróbázol reggel!!
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudja,hogy Sárbogárdon a KITE holnap nyitva van e ?
Válasz #4001. hozzászólásra
Amúgy se akarom túl sokkal mert szűkös a tartály...
Válasz #4000. hozzászólásra
max kevesebb literrel dolgozól
Válasz #3999. hozzászólásra
Igen én is erre gondoltam csak nem volt még permetezőm és megerősítésre vártam
köszönöm mindkettőtöknek
Válasz #3998. hozzászólásra
Biztos bírja.Gondolj csak arra hogy 3-5 bárig működnek a permetezők.
Válasz #3997. hozzászólásra
azt így nemtudom, csak hirdetésbe láttam rau 450/10m-es gépet és igen jó áron lenne főleg ha ki tudnám toldani
Válasz #3996. hozzászólásra
Mennyit nyom a szivattyú? Ha nincs kihegyezve a 10m-re, akkor bírni fogja.
Egy 10 m-es szántóföldi gépet 12m-esre ki lehet bővíteni úgy hogy a keretet meghosszabbítom és még 2-2 fúvókát rárakok?? a szivattyú bírni fogja??
Válasz #3993. hozzászólásra
A buszokon volt a trilex, s az nem volt lyukas hanem békás.
Válasz #3993. hozzászólásra
Most akkor 10 lyukas vagy trilex??
10 db 1100*20-as gumi sos eladó
állapot 80-90% profilmélység 13 18 miliméter
10 lyukas trilex felnire szerelve
Ha netán érdekel valakit!!!
2 db kormányzott 8 db húzó
Válasz #3991. hozzászólásra
Nekem nem működik a linked...........
#1. hozzászólás, AgrármérnökHölgy küldte be 2013-10-28 12:04:18-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tisztelt Fórumozók!
Egy tudományos kutatáshoz szeretném kérni a segítséget.
A vizsgálat célpontja a tipikusan mezőgazdasági jellegű
- Mezőkovácsházi járás (Almáskamarás, Battonya, Dombegyház, Dombiratos, Kaszaper, Kevermes, Kisdombegyház, Kunágota, Magyarbánhegyes, Magyardombegyház, Medgyesbodzás, Medgyesegyháza, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Nagybánhegyes, Nagykamarás, Pusztaottlaka, Végegyháza) és
- Orosházi járás (Békéssámson, Csanádapáca, Gádoros, Kardoskút, Nagyszénás, Orosháza, Pusztaföldvár, Tótkomlós)
településein élők megkérdezése arról, hogyan vélekednek a háztáji gazdálkodásról.
Ezen kérdőív eredménye név nélkül, tudományos kutatási céllal kerül felhasználásra.
A kérdőív kitöltése kb. 5 percet vesz igénybe.
Elérhetősége:
https://docs.google.com/forms/d/1FeENfFnPxfe_ftp63sHCIlDsqD-WnUOQiql5wYS7iHU/viewform
Válasz #3979. hozzászólásra Vettem ott egyszer,Veszélyes Hulladék! Újat kellet vennem.A fajtájuktól semmit,mert BECSAPNAK!!!
Válasz #3988. hozzászólásra
Axiál minden van, csak píííííííz legyen!!
Jó napot kívánok mindenkinek.Nagy szükségem lenne MEGA 360 ürítőcsiga, külső palástjára,a cső ami kell . SÜRGŐS!
Válasz #3986. hozzászólásra
Nekem az tetszik, ami télen nyáron zöld, és keveset kell gondozni.
Lejvárnak, teának, meg annyi jó dolgunk van, hogy .....
Az ehető sövényt ismeri-e valaki?
http://www.ehetosoveny.hu/arak.htm
Íme
Egy fél adag érdekelne.
Gondolj a galambdúcra.
Ha bonyolult, csak privátban.
Egy láda cseh sör az ára.
Nekem a górékba az alján műanyag vizvezeték cső van lefektetve 20centinként kifurkálva,és néha beledobok gázositó tablettát és nincs se egér se lipe még macska se néha
Ősz lévén a rágcsálók melegebb helyekre húzódnak meg ahol kaja is van.
Eddig minden évben a k...a egerek a góréban felzabáltak egy csomó kukoricát, nem azért mintha nem jutott volna nekik, de annyi szemetet, meg büdöset csinálnak, hogy az förtelem.
Kérdés: ki hogyan védekezik az egerek ellen, mit szórjak nekik mert az agyamra mennek? Milyen szert használtok /ami irtja is őket/, és hol lehet beszerezni.
Vaga Tibor Miskolc,gumi?sr
(voltam,láttam,de kettőből egy jó lett...meg is veszem most az összes 540*34-est, Mályon meg ahol találok...reggel tovább Derecske kompaktorokra rákacsintok(de csak illendőségből,mer megjegyezték hogy meg sem akarom nézni csak vinni? Gaspardok meg foglalva Angliában,na onna kellen egy-két olcsó fuvar os? NA MEG azért lesz mirt nézni holnap délután is.............
Válasz #3979. hozzászólásra
ha tarlót akarsz vele égetni,akkor jó választás lehet
Mezőszemrén szabad gumit venni?Bari Kálmán?Normálisnak tünik a cucca amit árul
Válasz #3976. hozzászólásra
Nekem 30 éves gépem van a cikkszámok azt hiszem két éve változtak a számítógépen utoljára, mindig az itthoniból könyv katalógus(30éves) rendelek egyszer vetődtem árnyékra, de rögtön korrigálták.
de amúgy rendesek
Válasz #3975. hozzászólásra
10-ből 6-szor így járúnk megkérdem cikszámszerint van? van.
1 óra az út Nádudvarra bemegyek, kifizetem, átmegyek a raktárba kiadják és nem hiszem el, hogy megint árnyékra vetődtem.
megyek haza végig morgom az utat
Válasz #3972. hozzászólásra
Nem!Elértem a kite raktárost és mondta hogy reggel nyolcra legyek ott
ő is bejön és ideadja a szíjat.Keltem korán bementem érte ideadja csak
annyi baj volt,hogy nem az a szíj volt ami nekem kelet.Ő se értette a dolgot
az ő rendszerükben van a hiba azt mondta.Szóval megint leszerepeltek.Konkrétan a raktáros egy nagyon korrekt ember volt hisz a
szabad napján próbált nekem segíteni.
Válasz #3973. hozzászólásra
Köszönöm!!!!!!!
Válasz #3964. hozzászólásra
Grsnit parts meg a Kramp is külföldi nagykere, de rengeteg bolt van velük szerződésben és tudsz hozatni, leggyorsabb, ha a honlapon megkeresed mi kell és a boltba már cikkszámmal mész.
KRAMP
GRANIT
Válasz #3971. hozzászólásra
Wix-hez?
Válasz #3970. hozzászólásra
Köszi!Most kaptam egy üzit reggel 8-ra mehetek érte.
Válasz #3967. hozzászólásra
Nádudvar: Wix Szabó Kft
Vagy esetleg Kite aratást ügyelet??
Nem tudom meg kell kérdezni!
Wix ma délután még nyitva volt! Holnap nem tudom!
Válasz #3966. hozzászólásra
Békés vagy Hajdú Bihar megye.
Válasz #3963. hozzászólásra
Merre?
Válasz #3961. hozzászólásra
Hogy érem el ezt a KUHN-t?
Mert amit én ismerek KUHN-t az útépítő gépekkel foglalkozik.
Válasz #3962. hozzászólásra
Mivel nem vagyok nagy alkatrész vásárló, kérlek mondd el hogy jutok az említett két céghez!
Különben nem a hegesztést választom, mert nagyon kevés az anyagvastagság amit hegeszteni lehet, hanem egy U sín szerűséget húznék a letört fül előtti részre valamint függőlegesen lefelé is ereszteném a furatig, és csavart bele. Igaz, hogy elég sok gépmunka kimarni amit akarok de az nem gond.
Ha viszont végképp nem kapok alkatrészt, akkor egykori kollégáimmal leöntetek egy pár darabot tartaléknak, merthogy eredetileg vasöntő voltam.
De köszönöm mindenkinek a segítséget.
Hétvégén hol tudnék dobvariátor szíjat venni a jd kombájnhoz?
Válasz #3960. hozzászólásra
Ha a Granitnál vagy KRAMP-nál nem találsz, akkor én a következőt tenném:
Öntvénypálcával a fül visszahegesztése, utána hajtani rá, vagy lézerrel vágatni merevítő lemezeket 2mm-es lemezből.
Válasz #3960. hozzászólásra
A KUHN-osok nem tudnak valamit? Elvégre ők vették meg anno NODET vetőgép-gyárat...
Válasz #3949. hozzászólásra
Mostanra sikerült képet készíteni, nem a legjobb, de talán látszik a lényeg. A felfogató fül törött le az öntvényből.
Aki tud ilyet vagy ehhez hasonló elérhetőt, és értesít, az nagyot segít rajtam.
Válasz #3958. hozzászólásra
Igazad van, most néztem utána. Mindenféle más gázzal oltók vannak helyette.
Pl. egy írás itt.
Válasz #3957. hozzászólásra
régi 15-20 éves halon oltók akadnak még erre felé is öreg kombájnosoknál de amúgy nem kapni úgy tudom .
Válasz #3956. hozzászólásra
Na, ezt nem tudom. Neki tavaly volt.
Válasz #3952. hozzászólásra
De úgy tudom halon oltót már nem lehet kapni .