Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
műanyag heggesztök megcsinálják de ha már repedés van rajta az azt jelenti hogy el van érve vagy elöregedett ha ez van akkor pedig érdemes rá ujat venni .....
Motor vízhűtő kiegyenlítő műanyag tartályán van egy minimális(még nem találtam meg szabad szemmel) repedés. Mivel/Kivel tudnám ezt megcsinálni ????????
Sziasztok!
Segítséget kérnék, keresek Lengyel vegyszerezőhöz nyomóágban lévő szűrőhöz ülepítő poharat, olyat, ami nem átlátszó fehér. Tudna valaki forgalmazót, lehetőleg jó árral?
Köszönöm!
Az lenne a kérdésem hogy, napraforgó gyomirtásában a focus ultrát és Pulsar-t lehetséges-e együtt kijuttatni?
Mindenki nagyon ellene van de akinek kellene csinálnom hajthatatlan.
Válasz #3633. hozzászólásra
ebben benne van a zuhanásgátló,egy 3mm-esre kifurt alátét amelyik egyikoldalra rányomódik a falra és a3mmren megy az olaj a másik irányba megvan nutolva a fal és teljesen bir áramolni az olaj
Hidraulikacsőbe ,illetve a közcsavarnál,gyors csatlakozónál elhelyezhető zuhanásgátlót keresek, vagy rajzot amit egy esztergályos is el tud készíteni, például amit fűkasza vagy munkagép leengedésnél is használunk, 22X1,5 mm csőbe valót.
Üdv."Ököl szabály": 8-10mF 100W-ként starter üzemmódnak, 5-8mF 100W-ként állandó üzemmódnak. A tesztet, persze mérésnek kellene alávetni, hogy megnyugtató áramértékek legyenek s ne melegedjen a motor. Ezeket a méréseket csak a pótlólagos megoldásoknál ajánlatos elvégezni.
EZENEL felhivjuk minden egyes gazda figyelmet aki 15,15,15 szerb kevert mutragyat vasarolt csongrad kornyekerol az azohem mutragya gyartol az aru nem fele meg minosegileg hato anyag szempotbol N 5.8 P 8 K6.9 kalium helyet kvarc ko talalhato eszreveteluket jelezek a hatosagoknal
Nem találok külföldről gépbehozatal topicot, azért itt kérdezem.
Egy 185-ös Class kaszát akarok behozni, (lehet, hogy alkatrész lesz belőle).
Kell-e vámoltatni, vagy valamit papír-munkázni vele, vagy feldobom egy utánfutóra, és uzsgyi haza?
Naszóval, igen. És miután kiválasztottad bármelyiket, rákattintasz és máris kezdődik a "kérdőív" kitöltése... Ha elmondtad, hogy kivagy, mivagy, mivelfoglalkozol, van-emacskád eljutsz oda hogy hagyhatsz üzenetet neki, amit majd mikor hazaért a kiválasztott XY e.v. este tízkor, esetleg elolvassa az íméljeit és talán jövőhéten reagál rá. De én _most_ szeretnék rendelni Hogy mihamarabb megkapjam
Igen, megtaláltam azt én is... Üzenetet lehet küldeni, miután csatoltad kb. az önéletrajzodat... Aztán gondolom majd egyszer reagálnak, ami egyelőre nem történt meg. Az alkatrész meg most kellene, nem egy hónap múlva
13055 hozzászólás
Válasz #3653. hozzászólásra
Szeptember végére jó lesz szerintem...
Válasz #3652. hozzászólásra
Elérhető vagy a hét közepén?
Válasz #3652. hozzászólásra
most próbálkozom vele,2ha-on
Válasz #3650. hozzászólásra
A sárga az sárga.
Azt még most is lehet vetni...
Válasz #3650. hozzászólásra
az érdekes....
Azt mondták vörös,de a vetőmag sárga!
Válasz #3647. hozzászólásra
vagy fehér?
Válasz #3647. hozzászólásra
Vörös vagy sárga???
Köles termesztésbe tapasztalat vkinek?
Válasz #3642. hozzászólásra
Szerintem ez olyan, mint az olasz...Malupe-agro kft Csólyospálos.
Válasz #3643. hozzászólásra
műanyag heggesztök megcsinálják de ha már repedés van rajta az azt jelenti hogy el van érve vagy elöregedett ha ez van akkor pedig érdemes rá ujat venni .....
Válasz #3643. hozzászólásra
Macgyver egy tojást ütött bele.
Motor vízhűtő kiegyenlítő műanyag tartályán van egy minimális(még nem találtam meg szabad szemmel) repedés. Mivel/Kivel tudnám ezt megcsinálni ????????
Sziasztok!
Segítséget kérnék, keresek Lengyel vegyszerezőhöz nyomóágban lévő szűrőhöz ülepítő poharat, olyat, ami nem átlátszó fehér. Tudna valaki forgalmazót, lehetőleg jó árral?
Köszönöm!
Válasz #3640. hozzászólásra
Köszöntem szépen!!!!
Válasz #3639. hozzászólásra
Állattenyésztés:
http://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&re=435&tid=2544
Íme
Üdv mindenkinek..
Segítsetek légyszi, a kecske tartásról nevelésről stb stb hol melyik topikban írogatnak?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, napraforgó gyomirtásában a focus ultrát és Pulsar-t lehetséges-e együtt kijuttatni?
Mindenki nagyon ellene van de akinek kellene csinálnom hajthatatlan.
Segítséget kérnék tőletek! Keresek egy Mezőtúri klímás tel számát
úgy emlékszem Fejes Lászlónak hívják. Elvesztettem a számát.
Köszönöm szépen a segítséget Mindkettőtöknek.:)
ebben benne van a zuhanásgátló,egy 3mm-esre kifurt alátét amelyik egyikoldalra rányomódik a falra és a3mmren megy az olaj a másik irányba megvan nutolva a fal és teljesen bir áramolni az olaj
Kaposgépnél érdeklődj ,a KCR darukban volt ilyen szelep
Válasz #3632. hozzászólásra
Köszönöm szépen.:) Ez nem az. Nekem olyan kell amibe jár egy kúpos szelep, ami zuhanásgátló.:)
Moderálta: (575) 2013-05-27 09:58:06
Válasz #3631. hozzászólásra
http://webshop.keletagro.hu/14_mtz-hidraulika-rendszer-alkatreszek/mtz-c-100-munkahenger-kozcsavar-szelepes-kupos_id312
Üdv Mindenkinek
Hidraulikacsőbe ,illetve a közcsavarnál,gyors csatlakozónál elhelyezhető zuhanásgátlót keresek, vagy rajzot amit egy esztergályos is el tud készíteni, például amit fűkasza vagy munkagép leengedésnél is használunk, 22X1,5 mm csőbe valót.
Válasz #3629. hozzászólásra
Ez lemaradt.:)
Válasz #3626. hozzászólásra
Üdv."Ököl szabály": 8-10mF 100W-ként starter üzemmódnak, 5-8mF 100W-ként állandó üzemmódnak. A tesztet, persze mérésnek kellene alávetni, hogy megnyugtató áramértékek legyenek s ne melegedjen a motor. Ezeket a méréseket csak a pótlólagos megoldásoknál ajánlatos elvégezni.
Válasz #3627. hozzászólásra
Na most megsértődtem.
Inditásra meg üzemire gondoltam, oszlopos fúróba. Mindenki más más értéket mond rá...
Válasz #3626. hozzászólásra
Gondolom, h indításra szeretnéd használni.
Ezért olyan 20 mikrofarad elég lex, azért írtam így ki, mert a mikro betűt nem találom hirtelen.........
Sziasztok villanymotorokra értő villanyszerelők/ nem villanyszerelők!
Mekkora kondenzátor kell hozzá?
Válasz #3620. hozzászólásra
Új van készleten. 5800FT+ÁFA/ pár + postaköltség. Tel: 30 3498133
HiVATALOS FELHIVAS
Feladva: 2013-03-25 16:33:08
Frissítve: 2013-03-25 16:33:08
Ár: 0000000
Feladó adatai:
Név: global agro
Telefonszám: +40740665498
Helység: budapest
EZENEL felhivjuk minden egyes gazda figyelmet aki 15,15,15 szerb kevert mutragyat vasarolt csongrad kornyekerol az azohem mutragya gyartol az aru nem fele meg minosegileg hato anyag szempotbol N 5.8 P 8 K6.9 kalium helyet kvarc ko talalhato eszreveteluket jelezek a hatosagoknal
Válasz #3621. hozzászólásra
Dezsőbátyám feldobod ,és tolod hazáig,hátra se nézz
Válasz #3621. hozzászólásrar
Egy adásvételi kint de én úgy tudom ezenkívül nem kell semmi
Nem találok külföldről gépbehozatal topicot, azért itt kérdezem.
Egy 185-ös Class kaszát akarok behozni, (lehet, hogy alkatrész lesz belőle).
Kell-e vámoltatni, vagy valamit papír-munkázni vele, vagy feldobom egy utánfutóra, és uzsgyi haza?
Gyűrűshenger tagot(párat) keresek 4 db-ot, soroló(sornyitó erdészeti magok kézi vetéséhez) készítéséhez. Tud-e valaki használtat vagy bontottat?
Valaki tudna segíteni geringhoff mais star ms sc kukorica adapter szerelésében?Koszonom.
Válasz #3617. hozzászólásra
úgy nézem, hogy méterre nem sajnos, de ha találsz linkeld be légyszi
Válasz #3616. hozzászólásra
Külön lehet kapni kardánburkolat csövet méterre, vagy csak komplett burkolatokat?
Én is viszonteladójuk vagyok, szóljatok, ha valamire szükségetek lenne!
Köszönettel!
Válasz #3614. hozzászólásra
Igazad van csak a cimét a telszámát nem adják meg.
Miután megvan a forgalmazó neve és címe googleval megkeresed az elérhetőségét.
Válasz #3613. hozzászólásra
Ööööööööööö, hmmmmmm, khmm.
Naszóval, igen. És miután kiválasztottad bármelyiket, rákattintasz és máris kezdődik a "kérdőív" kitöltése... Ha elmondtad, hogy kivagy, mivagy, mivelfoglalkozol, van-emacskád eljutsz oda hogy hagyhatsz üzenetet neki, amit majd mikor hazaért a kiválasztott XY e.v. este tízkor, esetleg elolvassa az íméljeit és talán jövőhéten reagál rá. De én _most_ szeretnék rendelni Hogy mihamarabb megkapjam
Válasz #3610. hozzászólásra
Egy nagy faszt!
Beirod az irányitószámodat és már dobja is ki a hozzád legközelebb eső forgalmazót
Válasz #3611. hozzászólásra
Köszönöm! Hogyan juthatok hozzá?
Válasz #3604. hozzászólásra
4000+ÁFA 2-3MUNKANAP
Válasz #3609. hozzászólásra
Igen, megtaláltam azt én is... Üzenetet lehet küldeni, miután csatoltad kb. az önéletrajzodat... Aztán gondolom majd egyszer reagálnak, ami egyelőre nem történt meg. Az alkatrész meg most kellene, nem egy hónap múlva
Válasz #3608. hozzászólásra
Forgalmazókereső
Válasz #3605. hozzászólásra
A honlapjukon fent van minden viszonteladójuk elérhetősége
türelem rozsát terem
Írj Emailt nekik!!