Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Végleg elveszítettem a fonalat. Van két felnim: az egyik (kép alapján) olyan mintha Moszkvics lenne de 14-es (három bontóban állították ma hogy a Moszkváé 13-as).
A másik olyan mintha Volga lenne de 15-ös. Ma néztem Volga kereket minden stimm csak az éppen 14-es volt.
16-os lenne sok de akkora kereket futó alá rakni....
Tegnap átvizsgáltattam a felújításra került DENSO porlasztókat.
Három tökéletes egy nagyon jó lett.
Kérdésem:
A "ceruzával" ráírt sorrend eltűnt, így nem az eredeti helyekre fogjuk beszerelni, valamint új alkatrészek lettek bele téve.
Kell-e számítógépes összehangolás?
A FORD típusok igénylik.
A CORSA 1,7 CDTI vajon tudja-e magától azonosítani, vagy ezt is kell programozni?
Ha tudtok okosat szívesen meghallgatom.
A felújítás Nagykátán történt.
Ismeri-e valaki az adagolós szakembert.
Ez egy kb 30 éves utánfutón van úgyhogy valami keletire gondolok. A vicc az hogy Zuk kerékagy van rajta abból is az első, hogy két fékhenger keljen bele (biztos ami biztos így a drágább)
Gondolom a Zuk kereket nem akarták futó alá rakni (az 16-os).....
Válasz #3352. hozzászólásra
Igen én is gondoltam rá, egy 80as motort, de nem is kis munka meg nem is nagyon van eladó. dugó garnitúra csere kéne aztán jó lenne.
Azt nem tudom hogy ez minek a felnije, de a moszkva az 14-es volt az ziher!!! havernek többször szereztem abroncsot moszkva felnire, tavaly is, és 14-es
Tudna nekem segíteni valaki, hogy mi a sz.rnak a felnije lehet ez? 14-es a gumi rajta.
(Moszkvicsét láttam képen ami nagyon hasonlít, de az ha jól láttam csak 13-as.)
Ki forgalmazhat az olasz EMY álltal gyártott rotációs boronára alkatrészeket? Annyit még tudni kell, hogy ezt a gépet az azóta megszünt osztrák Heger gépgyárnak gyártották a Heger szineiben.
Úgy tudom, nincs országos érvényű szabályozás, a helyi építési hatóság meg vagy szabályozza ezt, vagy nem. Kérdezz rá az önkormányzatnál!
A beépítésre biztosan vannak szabályok, erre meg ha nincs, akkor férj el mellette permetezővel, rotakapával, oszt jó napot. Meg a permet elsodródás miatt ne tudjon prüszkölni a szomszéd.
A cégesnél 150-180 ezer km ki hogy cseréli. Addig minden baba. De ha tudja hogy a hó végén kap újat, volt már ki akkor rúgta, valamint nem igazán figyelt rá. Én ezt tapasztaltam. A folyamatos szerviz az megvolt. Csak közben nem ártott volna a motorháztetőt fel nyitni. mivel alsó nívó alatt kocsikázni.... vagy még azt sem érte el.
Viszont céges autót a cég folyamatosan szervizelteti. Ha a sofős hibájából van valami, akkor azt előveszik miatta. De kötelező szervizek a cégeknél általában rendesen be vannak tartva és ha munka gép, akkor nagyon is rendben tartják, mert a kiesése komoly napi veszteséget jelent. Ebből a szempontból nem biztos hogy a céges kocsi annyira rongy lenne.
Ezek munkagépek s beleférnek a hibák.Pláne céges auto a soför nem vergödik vele üti vágja nem az övé.Magán emberként más a szisztéma itt nekünk kell fizetni a javitást.
Némelyikre azt mondják hogy az elektronika elég katyvasz. Expertről még nem hallottam, bár az a helyzet, hogy a kisteherekre valahogy mintha általánosan kevesebb panasz érkezne minden márkából. Nem tudom hogy ez mennyire van így.
Ugyan... annál régebb óta vagyok itt.
Állapot van, inkább úgy mondanám. Mindegyik autónak megvan az értéke, meg van az ára, csak mindnek más az állapota. Én kevés kilóméterrel (valós) szervizkönyvvel elfogadnék akármilyen kocsit. Bár némely dízelből még sok kilóméterest is.
13072 hozzászólás
Válasz #3369. hozzászólásra
osztókör átmérő = szembelévő tőcsavarok közepeinek távolsága , legalábbis én így tudom javítsatok ki ha nem így van
Válasz #3363. hozzászólásra
A Renault is igényli... Opel passz... Valahol hirdetnek tevékenységként cdti porlasztó feltanítást.
Válasz #3353. hozzászólásra
Hali! Egyik havernál hentereg egy andoria motor. Valamikor öntözőt akartak belőle csinálni...
Válasz #3366. hozzászólásra
Nem tudom (azt sem tudom hogyan kell megmérni).
Ha tudnál róla feltenni képet az megköszönném.
Válasz #3365. hozzászólásra
Ez alapján szinte biztos hogy az egyik 15"-os Volga kerék. Ilyen lenne tuti ha találok.
Válasz #3366. hozzászólásra
az osztókört nem módosították,az átmérő lett a 408,412,1500-on 13"
Válasz #3364. hozzászólásra
Üdv.Van 2db moszkvics 403.-as kerekem hiddal együtt, tuti 14"-os.Holnap megnézem neked.Tudod az osztókőr átmérőjét?
Válasz #3364. hozzászólásra
volga is jött 14essel is meg 15-össel olyat vegyél normálisan aláfér egy, a gumikkal is lehet játszani a perrel(/50/60/70)
Válasz #3362. hozzászólásra
Végleg elveszítettem a fonalat. Van két felnim: az egyik (kép alapján) olyan mintha Moszkvics lenne de 14-es (három bontóban állították ma hogy a Moszkváé 13-as).
A másik olyan mintha Volga lenne de 15-ös. Ma néztem Volga kereket minden stimm csak az éppen 14-es volt.
16-os lenne sok de akkora kereket futó alá rakni....
Ilyet még nem .....tam.
Tegnap átvizsgáltattam a felújításra került DENSO porlasztókat.
Három tökéletes egy nagyon jó lett.
Kérdésem:
A "ceruzával" ráírt sorrend eltűnt, így nem az eredeti helyekre fogjuk beszerelni, valamint új alkatrészek lettek bele téve.
Kell-e számítógépes összehangolás?
A FORD típusok igénylik.
A CORSA 1,7 CDTI vajon tudja-e magától azonosítani, vagy ezt is kell programozni?
Ha tudtok okosat szívesen meghallgatom.
A felújítás Nagykátán történt.
Ismeri-e valaki az adagolós szakembert.
Válasz #3360. hozzászólásra
A zsuk kerékagyra stimmel a moszkvics,uaz,suzuki samuráj,vitara,latvija,volga níva stb felni,a moszkvics 13-as a többi 15-16 os átmérő
Válasz #3360. hozzászólásra
Lehet,hogy bogár
Válasz #3358. hozzászólásra
Az WV?
Ez egy kb 30 éves utánfutón van úgyhogy valami keletire gondolok. A vicc az hogy Zuk kerékagy van rajta abból is az első, hogy két fékhenger keljen bele (biztos ami biztos így a drágább)
Gondolom a Zuk kereket nem akarták futó alá rakni (az 16-os).....
Válasz #3357. hozzászólásra
Köszönet a tippért, holnap hivom őket.
Válasz #3347. hozzászólásra
Talán t2 transporter
Válasz #3346. hozzászólásra
http://www.tudakozo.hu/EMY+ELENFER.html
Válasz #3346. hozzászólásra
http://webshop.szegana.hu/termekek/emy-elenfer-245
megnézem holnap köszi
Válasz #3351. hozzászólásra
http://www.lublin.hu/index.php Lehet tudnak valami okosat mondani.
Válasz #3352. hozzászólásra
Igen én is gondoltam rá, egy 80as motort, de nem is kis munka meg nem is nagyon van eladó. dugó garnitúra csere kéne aztán jó lenne.
Válasz #3351. hozzászólásra
tegyél bele MTZ motort , felénk több ilyet láttam már
Helló. Nem tudjátok véletlen hogy honnan a tökből lehetne alkatrészt szerezni andória motoros warynski markolóhoz? Dugó hüvelyek stb kellene
Válasz #3348. hozzászólásra
De ugye nem Alekoról van szó?
Válasz #3348. hozzászólásra
Akkor ez az lesz.....köszönöm.
Válasz #3347. hozzászólásra
Azt nem tudom hogy ez minek a felnije, de a moszkva az 14-es volt az ziher!!! havernek többször szereztem abroncsot moszkva felnire, tavaly is, és 14-es
Tisztelt Kollegák,
Tudna nekem segíteni valaki, hogy mi a sz.rnak a felnije lehet ez? 14-es a gumi rajta.
(Moszkvicsét láttam képen ami nagyon hasonlít, de az ha jól láttam csak 13-as.)
Köszönöm
Szervusztok, segítséget szeretnék kérni.
Ki forgalmazhat az olasz EMY álltal gyártott rotációs boronára alkatrészeket? Annyit még tudni kell, hogy ezt a gépet az azóta megszünt osztrák Heger gépgyárnak gyártották a Heger szineiben.
Válasz #3344. hozzászólásra
Úgy tudom, nincs országos érvényű szabályozás, a helyi építési hatóság meg vagy szabályozza ezt, vagy nem. Kérdezz rá az önkormányzatnál!
A beépítésre biztosan vannak szabályok, erre meg ha nincs, akkor férj el mellette permetezővel, rotakapával, oszt jó napot. Meg a permet elsodródás miatt ne tudjon prüszkölni a szomszéd.
Válasz #3343. hozzászólásra
Szőlőt akarok telepíteni.De a másik is érdekel.
A szomszéd falától, mennyire lehet ültetni, beépíteni?
Válasz #3341. hozzászólásra
Az hótzihher
Földmüves embernek a határjárás elég bizarr ha nincs terepjáro.Leoffolja a technikát a makadám ut.
Válasz #3336. hozzászólásra
A cégesnél 150-180 ezer km ki hogy cseréli. Addig minden baba. De ha tudja hogy a hó végén kap újat, volt már ki akkor rúgta, valamint nem igazán figyelt rá. Én ezt tapasztaltam. A folyamatos szerviz az megvolt. Csak közben nem ártott volna a motorháztetőt fel nyitni. mivel alsó nívó alatt kocsikázni.... vagy még azt sem érte el.
Válasz #3337. hozzászólásra
Válasz #3335. hozzászólásra
Az előbb nem jutott eszembe de már olaj teknőt is cseréltem ugyan ezen okokból
Válasz #3334. hozzászólásra
Akkor már bármi jöhet,ne lepődj meg.
Válasz #3332. hozzászólásra
Viszont céges autót a cég folyamatosan szervizelteti. Ha a sofős hibájából van valami, akkor azt előveszik miatta. De kötelező szervizek a cégeknél általában rendesen be vannak tartva és ha munka gép, akkor nagyon is rendben tartják, mert a kiesése komoly napi veszteséget jelent. Ebből a szempontból nem biztos hogy a céges kocsi annyira rongy lenne.
Válasz #3331. hozzászólásra
Azt úgy illik előttem ment a föld úton a tulaj az 1 éves Opel insigniával. Úgy le csapta a "haspáncélt". Öröm volt nézni !
Válasz #3331. hozzászólásra
Ez használt vas 220ekm biztos van benne.
Válasz #3329. hozzászólásra
Egyre jár az agyunk.
Válasz #3325. hozzászólásra
Ezek munkagépek s beleférnek a hibák.Pláne céges auto a soför nem vergödik vele üti vágja nem az övé.Magán emberként más a szisztéma itt nekünk kell fizetni a javitást.
Válasz #3315. hozzászólásra
P-partnerem van újonnan, túl vagyok az első 100000-en még semmi gond.Mondjuk a haspáncélt letéptem az első hónapban.
Báránynak kampec
Válasz #3327. hozzászólásra
Előbb kellett volna küldést nyomni...
Válasz #3322. hozzászólásra
Monnyon le!
Válasz #3322. hozzászólásra
Monnyon le ((Torgyán Józsi bá))
Biztos jó Válasz #3321. hozzászólásra
Válasz #3315. hozzászólásra
Némelyikre azt mondják hogy az elektronika elég katyvasz. Expertről még nem hallottam, bár az a helyzet, hogy a kisteherekre valahogy mintha általánosan kevesebb panasz érkezne minden márkából. Nem tudom hogy ez mennyire van így.
Válasz #3305. hozzászólásra
Válasz #3318. hozzászólásra
Ugyan... annál régebb óta vagyok itt.
Állapot van, inkább úgy mondanám. Mindegyik autónak megvan az értéke, meg van az ára, csak mindnek más az állapota. Én kevés kilóméterrel (valós) szervizkönyvvel elfogadnék akármilyen kocsit. Bár némely dízelből még sok kilóméterest is.