Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
sziasztok tudna nekem valaki tipet adni vagy tanacsot ???????? hasznalt mtz t akarok venni de keves pénzem van rá és ezt ugy tudnám megoldani hogy hitelre van e ijen lehetőség hajdu megyeben őstermelőire pl
Válasz #3071. hozzászólásra
A 6 métert biztos tudja,szélcsendben azthiszem 9-10 méter a hatótávolság. Nem szoktam teljes gázon járatni,fütyül elég rendesen!!!
Válasz #3067. hozzászólásra
Nekem van! Szemét valami!Szinte csak vízszintesen használható! Ha magasra emeled a csövet,nem folyik rá a lé a szórófejre, és nem szór.Derék magasságig jó,nincs vele baj.
szerintem azt a 20-ezer forintot megéri,Édesapámnak is olyan (vagy hasonló ) van 5 éve használja ,de csak hobbi szinten,Persze nagyüzemi célra nem biztos hogy sokáig bírja,mult héten aaz Auchanban volt akciós,10000forintért hiányos sérült dobozos,én vettem 4db válkasza motort 3és 5ezerforint között ,zsír új,csak a hosszú alumíniumszár nincs meg egyikhez se ,de damilfej vágótárcsa stb megvan
1. hozzászólás, medmex777 küldte be 2012-12-01 21:04:15-kor | SZiasztok ,tud valaki eladó zetor 6045 első kerék agyat(azt e részt amire a felnit rögzitjük)?
Ingatlan adás-vételi szerződé kötésekor, ha vételárat utalják bankszámlára. A szerződés az aláíráskor vagy a vételár megérkezésekor érvényes. Az aláírt szerződést be lehet jegyeztetni a vételár megérkezése előtt is a földhivatalban.
így így. itt is van egy 8.4-es még TSZből maradt de tavaly elvitték csépára mert mással nem tudtak magágyat készíteni ősszel.
pedig ott aztán megtanulnák sokan mi az a perc talaj
Jah, a magágykészítőjük is olyan, hogy csak rögtön szántás után, vagy fagy álltal szétrobbantott talajban tud itt legalábbis magágyat készíteni, ha pár napig süti a nap a földet, utána nem töri a rögöket.
Itt vagy a gazdának egy ilyen 8,4es szántóföldi gép... barna erdőtalajon használja... nekem nagyon tetszik a munkája éső is nagyon meg van elégedve vele. Csak hát a 4,7sre mondtak most az őszön valami 4 millás árat. Használtba meg nem nagyon találni mert senki se adja el aki egyszer beruházott rá.
Pedig én kaptam tőllük egy kupac prospektust, amikor hoztak nekem egy ilyen magágykészítőt, és van vagy volt akkor sorközművelőben is. Ez eléggé írtja a gyomot nem?
lábon mincs annál szebb, 1ccer hotzam MTZ-t 100 km-ről, féluton bementem az 1ik település kocsmájába, 1 kávéra, úgy meg sajnáltak hogy 1 perc alatt volt előttem 2 kávé, és 4-5 üdítő, pedig nem is ismertek
Válasz #3039. hozzászólásra
Mi tavaly szilveszter napján 95km-ert rocsóztunk egy 514-essel, meg a vágóasztal kocsijával Zircről Tét fele át a Bakonyon... Tét előtt is azért volt vágóasztal kocsin defekt, mert a tulaj nemigen akarta felpumpálni a kereket és kicsit lapos volt... A kocsiért újév napján mentünk vissza traktorral. Az ünnepnek hála egy rendőrt sem láttunk
Nekem lerobbant autot automentö 90 ezerért hozta haza oda vissza számolva a km-ert.Orosháza és M35 autopálya Balmazujváros környéke.Utánfutot is huztunk.
A kilómétert nemhozzád számolják, hanem telephelytől, telephelyig!! És ebben nem biztos hogy neked legrövidebb úton mennek!!Van kijelölt útvonaluk is.
Hello! Nem volt olyan topik, felteszem ide a kérdést, bár nem annyira sos, de lehet még az idén szükség lesz rá
Egy E 514-es kombájnt szeretnénk majd venni. 140 km távolságból kb mennyiért hoznák el vágóasztallal együtt? Olvasok a hírdetések között olyanokat , hogy 130 ft km-enként de még ez is csak 30 ezer ft oda-vissza, azt keveslem
Deutsche Bank
Figyelemfelhívás
a Deutsche Bankot érinten terjed csalási kísérletre
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy egyes magánszemélyek, illetve „üzleti tanácsadó” cégek
a Deutsche Bank nevével visszaélve „Deutsche Bank Németország Business Credit Card”
vagy hasonló elnezevés hitelkeret- és bankkártya konstrukcióval illetve személyi hitellehet
séggel hitegetik a magyarországi címzetteket, amit állítólag a Deutsche Bank
nyújtana. A hiteligényléshez és számlanyitáshoz személyazonosító okmány-másolatok
átadását, valamint egy elzetes számlanyitási díj kifizetését (átutalását) kérik.
Felhívjuk mindazoknak a figyelmét, akik megkapták a fenti tartalmú „tájékoztatást”, hogy a
Deutsche Bank semmilyen formában nem terjeszt magánszemélyeken vagy
tanácsadó cégeken keresztül a bemutatotthoz hasonló hitelkonstrukciókat. A
magyarországi üzleti kapcsolatokat kizárólag a Deutsche Bank AG Magyarországi
Fióktelepe kezeli.
Személyes és pénzügyi adataikat, okmányaikat ne adják át senkinek, mert azzal
illetéktelenek visszaélhetnek, továbbá ne fizessenek ilyen szolgáltatással
kapcsolatban, és ne terjesszék az „üzleti lehetségrl” szóló üzenetet!
Az üggyel kapcsolatban tájékoztattuk a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét és csalás
miatt feljelentést teszünk a rendrségen.
Amennyiben Önök is kaptak az üzleti ajánlatból vagy esetleg már át is adtak iratokat vagy
pénzt a „közvetítknek”, kérjük jelezzék felénk emailben a db.hungary@db.com címen vagy
a 3013723-as telefonszámon.
Segítségüket köszönjük!
Budapest, 2012. november 19.
Deutsche Bank AG
Magyarországi Fióktelepe
Radócz ez így kivitelezhetetlen ilyen névvel népszavazást indízani!
Miért nem az a név ami a tartalomban is szerepel: Népszavazást az igazságtalan szociális
támogatási rendszer miatt!
Én pl sosem értem miért kell ....kérdést csinálni akármiből is. Ma Magyarországon mitől ....egy .....?! Csak egy nyilatkozattételtől? Ma nagyon sok magyar család is él a listád szerinti felsoroltak szerint.
De akikkel gond van: (Alul-iskolázottak és nem dolgoznak több generáción keresztül, koszosak, büdösek, de cigire piára futja a segélyből...)
Tehát én nem a ....ságra helyezném a hangsúlyt hanem a már említett: a rossz szociális támogatási rendszerre!
"Gyermekeinknek nincs jövője itthon a ....szaporulat miatt!!!"
Ezzel újat nem mondanak. A segélyek megvonása nem megoldás a problémára.
A sokak által gyűlölt izraeliektől kéne tanácsot kérni a probléma megoldására.
Például kijelölni egy területet ( valahol közép-európában) és letelepíteni az összes európai romát és vasfüggöny. Persze ez nem 21. századi megoldás lenne.
Vagy a Szálasi féle elképzeléseket kéne továbbfejleszteni. "....kérdés MO-on nem létezik " Kapnak egy határidőt és tűnés az országból.
"Népszavazásra felhívás a .....ok miatt !!! Népszavazásra felhívás!
Reméljük, az aláírásgyűjtés is indul rövidesen!
Jelenleg Magyarországon mintegy egymillió .... él, ami generációnként - a
rohamos szaporodás mellett - meg fog duplázódni. A magyarországi társadalom
legnagyobb problémája, hogy közel egymillió, tehát a teljes lakosság tíz
százaléka, a munkaképes és dolgozó lakosság pedig közel egynegyede él
segélyből. Köztudott tény az is, hogy ezen segélyezett tábor kilencvenöt
százalékát magyarországi .....ok adják, ahol már időközben a harmadik,
negyedik generáció születik és nő fel úgy egymás után, hogy a segély az
egyetlen megcélzott legális jövedelemforrás. Ez az ország összeomlásához fog
vezetni minden szempontból! Ennek bekövetkezését egyedül MOST lehet még
megállítani. Már egy-két év múlva is késő lesz!!! A kialakult helyzet
tűrhetetlen!!! A ....ság szaporulata az indokoltnál sokszorta
nagyobb és teljesen értelmetlen! Mindez nem azért történik, mert ez náluk
kulturális jelenség, hanem azért, mert a hibás szociálpolitika erre ösztönzi
őket, a megélhetési gyermekvállalásra. Mindeközben a dolgozó emberek adóit
nemhogy csökkentené a kormány, hanem folyamatosan emelik, hogy az egyre
emelkedő segélyezettek számát ki tudják fizetni!
Éppen ezért kezdeményezzünk népszavazást az igazságtalan szociális
támogatási rendszer miatt! Ne az adókat emeljék, hanem a pénzszórást
állítsák meg! Követeljük a szociális rendszer teljes és AZONNALI
átalakítását a következők szerint:
1. Maximum két gyermek után járjon szociális segély. A többi gyermek után
csak adókedvezmény! A segély első sorban dologi értékű legyen. Az iskolai
étkezés és a tankönyvek egyformán legyenek ingyenesek minden gyermek
számára.
2. Amennyiben egy gyermek nem látogatja az iskolát vagy bűncselekménynek
minősülő tetteket követ el, úgy ne járjon utána segély.
3. Amennyiben egy szülő nem tesz eleget a tőle elvárható gondos nevelésnek,
úgy vonják meg a nevelési jogot (mint más európai országokban is) a
szülőktől és kerüljön nevelő intézetbe a gyermek.
4. Segélyre jogosultságot csak minimum napi 4 óra közmunka teljesítése után
lehessen kapni .
5. Azonnali rendőrőrsök felállítása a legkisebb településen is (Erre a
FIDESZ-KDNP kormány és Orbán Viktor a választások előtt ígéretet tett...)!!!
6. A büntető törvénykönyv szigorítása.
7. Szavazati jog csak becsületes adófizetők számára, akik Magyarországon
élnek, dolgoznak és adóznak! (Nem pedig a legújabb FIDESZ-es javaslat után
minden gyermek után is, ami ismételten a ...ságnak kedvez!!!).
8. Olyan komplex szociális felzárkóztatási és támogatási rendszer
kialakítása, halmozottan hátrányos ....családok számára melyek az egy
gyermekes családformát részesítik a legnagyobb előnyben.
(Nevelkedjen fel inkább egy gyermek kellő ráfigyeléssel és tisztességben,
mint akár kettőből egy is elhanyagolva, így bűnöző sorsra jutva.) Egyedül ez
mentheti meg Magyarországot egy fenyegető polgárháborútól!
Ha egyetért ezen írással, küldje tovább minél több embernek! Az egyedüli
lehetőség a népesség teljes körű felvilágosítása! Vegyük észre, hogy ami
szeretett hazánkban most folyik az nem más, mint egy figyelem elterelő, az
igaz, becsületes magyarokra szégyent hozó álmagyarkodás, ami mindenre jó
csak arra nem, hogy szebbé és jobbá tegye a Magyarországon élő becsületes
emberek életét, jövőjét!
Magyar Demokratikus Nemzeti Összefogás Mozgalom
Gyermekeinknek nincs jövője itthon a .......szaporulat miatt!!!
Olvasd el és feltétlenül add tovább!"
13077 hozzászólás
Válasz #3075. hozzászólásra
Képzeld a 10.oldalon van benne egy fórumtársunk
sziasztok tudna nekem valaki tipet adni vagy tanacsot ???????? hasznalt mtz t akarok venni de keves pénzem van rá és ezt ugy tudnám megoldani hogy hitelre van e ijen lehetőség hajdu megyeben őstermelőire pl
Válasz #3074. hozzászólásra
én még múlt héten
Érdeklődnék hogy a Haszon Agrár magazin novemberi száma mikor jelent meg. Én előfizetőként ma kaptam meg
A 6 métert biztos tudja,szélcsendben azthiszem 9-10 méter a hatótávolság. Nem szoktam teljes gázon járatni,fütyül elég rendesen!!!
Megy nincs vele baj.
Válasz #3070. hozzászólásra
Ez olyan az utolsó "s" jelölné azt a szivattyút amiről beszélsz. Így képes 6m magasra nyomni a lét állítólag. Motor egyébként nem hisztis?
Van egy olyan fajtája is amelyiken a turbina mögött van egy szivattyú! Az jó lehet!
Nekem van! Szemét valami!Szinte csak vízszintesen használható! Ha magasra emeled a csövet,nem folyik rá a lé a szórófejre, és nem szór.Derék magasságig jó,nincs vele baj.
szerintem azt a 20-ezer forintot megéri,Édesapámnak is olyan (vagy hasonló ) van 5 éve használja ,de csak hobbi szinten,Persze nagyüzemi célra nem biztos hogy sokáig bírja,mult héten aaz Auchanban volt akciós,10000forintért hiányos sérült dobozos,én vettem 4db válkasza motort 3és 5ezerforint között ,zsír új,csak a hosszú alumíniumszár nincs meg egyikhez se ,de damilfej vágótárcsa stb megvan
Tisztelt Kollegák,
3WF-3s avagy (SP 415-s)permetezőt ismeri valaki hogy milyen gép?
Eredeti mert kínai, is állítólag 6-7m magasra felnyoomja az anyagot.
Üdv!olyan kérdésem lenne hogy valamelyik Topikban valaki írta hogy egy szer tisztított étolajat lehet venni nagy menyiségben,nem találom sehol!!!?
1. hozzászólás, medmex777 küldte be 2012-12-01 21:04:15-kor | SZiasztok ,tud valaki eladó zetor 6045 első kerék agyat(azt e részt amire a felnit rögzitjük)?
Válasz #3057. hozzászólásra
3m-es, de már elkéstél...
Válasz #3062. hozzászólásra
Az utalás már 2 órán belül megvan. Nehogymá ne bírj addig várni!
Ingatlan adás-vételi szerződé kötésekor, ha vételárat utalják bankszámlára. A szerződés az aláíráskor vagy a vételár megérkezésekor érvényes. Az aláírt szerződést be lehet jegyeztetni a vételár megérkezése előtt is a földhivatalban.
Válasz #3049. hozzászólásra
Ott sehogy!!
Válasz #3046. hozzászólásra
Szerintem olyan 1 euro körül lehet km-e a kamionnak...
Válasz #3050. hozzászólásra
A BUSA nem csak gyártó a tulaj gépészmérnök és saját maga tervezi és teszteli a gépeit a saját földjein és a talajai kötött!! az enyhe kifejezés.
Válasz #3056. hozzászólásra
persze semmi sem tökéletes de írták homokra való. homokon nem is tudják teljes mélységben húzni mert elrúgja magát előtte a TM190
Válasz #3056. hozzászólásra
Mekkora a tiéd, eladod?
Válasz #3055. hozzászólásra
Nekem 3x át kellettt rohangálni ott ahol rögökbe összeszáradt a föld. De azt nem mondom hogy nem jó, nagyon is szeretem, de azért ez sem tökéletes!
Válasz #3054. hozzászólásra
így így. itt is van egy 8.4-es még TSZből maradt de tavaly elvitték csépára mert mással nem tudtak magágyat készíteni ősszel.
pedig ott aztán megtanulnák sokan mi az a perc talaj
Válasz #3052. hozzászólásra
töri az becsülettel,jó gépek,amikor más nem tudta szétverni a tavaszi szántást,ez megoldotta
Válasz #3051. hozzászólásra
Magágykészítő métere egy milla!
Válasz #3049. hozzászólásra
Jah, a magágykészítőjük is olyan, hogy csak rögtön szántás után, vagy fagy álltal szétrobbantott talajban tud itt legalábbis magágyat készíteni, ha pár napig süti a nap a földet, utána nem töri a rögöket.
Válasz #3048. hozzászólásra
Itt vagy a gazdának egy ilyen 8,4es szántóföldi gép... barna erdőtalajon használja... nekem nagyon tetszik a munkája éső is nagyon meg van elégedve vele. Csak hát a 4,7sre mondtak most az őszön valami 4 millás árat. Használtba meg nem nagyon találni mert senki se adja el aki egyszer beruházott rá.
Ahol gyártják,nincs szurok.Nem arra való!!!
Válasz #3048. hozzászólásra
Ez megint egy HOMOK-i találmány!! Kiváncsi lennék hogy szuperál egy fekete szurokban???
Válasz #3040. hozzászólásra
Pedig én kaptam tőllük egy kupac prospektust, amikor hoztak nekem egy ilyen magágykészítőt, és van vagy volt akkor sorközművelőben is. Ez eléggé írtja a gyomot nem?
lábon mincs annál szebb, 1ccer hotzam MTZ-t 100 km-ről, féluton bementem az 1ik település kocsmájába, 1 kávéra, úgy meg sajnáltak hogy 1 perc alatt volt előttem 2 kávé, és 4-5 üdítő, pedig nem is ismertek
Elhoznám én, de ezen sincs rendszám
Majd kérünk azért árajánlatot is. Hoztam már én is mtz-t az alföldről, 200km
Válasz #3044. hozzászólásra
Akkor jo kis ünnep volt.
Mi tavaly szilveszter napján 95km-ert rocsóztunk egy 514-essel, meg a vágóasztal kocsijával Zircről Tét fele át a Bakonyon... Tét előtt is azért volt vágóasztal kocsin defekt, mert a tulaj nemigen akarta felpumpálni a kereket és kicsit lapos volt... A kocsiért újév napján mentünk vissza traktorral. Az ünnepnek hála egy rendőrt sem láttunk
(A kombájnon nem volt rendszám)
Nekem lerobbant autot automentö 90 ezerért hozta haza oda vissza számolva a km-ert.Orosháza és M35 autopálya Balmazujváros környéke.Utánfutot is huztunk.
hozasd el csak az asztalt egy teherautóval, a kombájnt meg lábon. Megéri több, mint 100ezret kiadnii a szállításért????
A kilómétert nemhozzád számolják, hanem telephelytől, telephelyig!! És ebben nem biztos hogy neked legrövidebb úton mennek!!Van kijelölt útvonaluk is.
Válasz #3038. hozzászólásra
Ez elvileg a sorokat gyomtalanítja, a Busa gyártmány nem erre van.
Kiváltanám a napszámosokat...
Hello! Nem volt olyan topik, felteszem ide a kérdést, bár nem annyira sos, de lehet még az idén szükség lesz rá
Egy E 514-es kombájnt szeretnénk majd venni. 140 km távolságból kb mennyiért hoznák el vágóasztallal együtt? Olvasok a hírdetések között olyanokat , hogy 130 ft km-enként de még ez is csak 30 ezer ft oda-vissza, azt keveslem
Válasz #3037. hozzászólásra
Valamikor a rendszerváltás előtt mi gyártottuk de az szántás elmunkáló! A neve nálunk pók volt! Most a Busa csinálja már.
Válasz #3036. hozzászólásra
Nézd meg a Busa palettáját, nekik van egy hasonló forgókapás sorközművelőjük!
Segítséget szeretnék kérni. Tudja vki ,hogy hol, ki forgalmaz ilyen, vagy ehhez hasonló gépeket?
Több gyártó is készíti.
http://www.youtube.com/watch?v=10zCTcQtKyM&feature=related
Deutsche Bank
Figyelemfelhívás
a Deutsche Bankot érinten terjed csalási kísérletre
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy egyes magánszemélyek, illetve „üzleti tanácsadó” cégek
a Deutsche Bank nevével visszaélve „Deutsche Bank Németország Business Credit Card”
vagy hasonló elnezevés hitelkeret- és bankkártya konstrukcióval illetve személyi hitellehet
séggel hitegetik a magyarországi címzetteket, amit állítólag a Deutsche Bank
nyújtana. A hiteligényléshez és számlanyitáshoz személyazonosító okmány-másolatok
átadását, valamint egy elzetes számlanyitási díj kifizetését (átutalását) kérik.
Felhívjuk mindazoknak a figyelmét, akik megkapták a fenti tartalmú „tájékoztatást”, hogy a
Deutsche Bank semmilyen formában nem terjeszt magánszemélyeken vagy
tanácsadó cégeken keresztül a bemutatotthoz hasonló hitelkonstrukciókat. A
magyarországi üzleti kapcsolatokat kizárólag a Deutsche Bank AG Magyarországi
Fióktelepe kezeli.
Személyes és pénzügyi adataikat, okmányaikat ne adják át senkinek, mert azzal
illetéktelenek visszaélhetnek, továbbá ne fizessenek ilyen szolgáltatással
kapcsolatban, és ne terjesszék az „üzleti lehetségrl” szóló üzenetet!
Az üggyel kapcsolatban tájékoztattuk a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét és csalás
miatt feljelentést teszünk a rendrségen.
Amennyiben Önök is kaptak az üzleti ajánlatból vagy esetleg már át is adtak iratokat vagy
pénzt a „közvetítknek”, kérjük jelezzék felénk emailben a db.hungary@db.com címen vagy
a 3013723-as telefonszámon.
Segítségüket köszönjük!
Budapest, 2012. november 19.
Deutsche Bank AG
Magyarországi Fióktelepe
https://www.db.com/hungary/docs/deutsche_bank_hungary_FIGYELEMFELHIVAS_2012_november__19.pdf?+k%C3%B6zlem%C3%A9ny
Válasz #3032. hozzászólásra
Radócz ez így kivitelezhetetlen ilyen névvel népszavazást indízani!
Miért nem az a név ami a tartalomban is szerepel: Népszavazást az igazságtalan szociális
támogatási rendszer miatt!
Én pl sosem értem miért kell ....kérdést csinálni akármiből is. Ma Magyarországon mitől ....egy .....?! Csak egy nyilatkozattételtől? Ma nagyon sok magyar család is él a listád szerinti felsoroltak szerint.
De akikkel gond van: (Alul-iskolázottak és nem dolgoznak több generáción keresztül, koszosak, büdösek, de cigire piára futja a segélyből...)
Tehát én nem a ....ságra helyezném a hangsúlyt hanem a már említett: a rossz szociális támogatási rendszerre!
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:53:45
"Gyermekeinknek nincs jövője itthon a ....szaporulat miatt!!!"
Ezzel újat nem mondanak. A segélyek megvonása nem megoldás a problémára.
A sokak által gyűlölt izraeliektől kéne tanácsot kérni a probléma megoldására.
Például kijelölni egy területet ( valahol közép-európában) és letelepíteni az összes európai romát és vasfüggöny. Persze ez nem 21. századi megoldás lenne.
Vagy a Szálasi féle elképzeléseket kéne továbbfejleszteni. "....kérdés MO-on nem létezik " Kapnak egy határidőt és tűnés az országból.
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:53:08
Sanyi bácsi, ha kitörlöd lelövetlek!
"Népszavazásra felhívás a .....ok miatt !!! Népszavazásra felhívás!
Reméljük, az aláírásgyűjtés is indul rövidesen!
Jelenleg Magyarországon mintegy egymillió .... él, ami generációnként - a
rohamos szaporodás mellett - meg fog duplázódni. A magyarországi társadalom
legnagyobb problémája, hogy közel egymillió, tehát a teljes lakosság tíz
százaléka, a munkaképes és dolgozó lakosság pedig közel egynegyede él
segélyből. Köztudott tény az is, hogy ezen segélyezett tábor kilencvenöt
százalékát magyarországi .....ok adják, ahol már időközben a harmadik,
negyedik generáció születik és nő fel úgy egymás után, hogy a segély az
egyetlen megcélzott legális jövedelemforrás. Ez az ország összeomlásához fog
vezetni minden szempontból! Ennek bekövetkezését egyedül MOST lehet még
megállítani. Már egy-két év múlva is késő lesz!!! A kialakult helyzet
tűrhetetlen!!! A ....ság szaporulata az indokoltnál sokszorta
nagyobb és teljesen értelmetlen! Mindez nem azért történik, mert ez náluk
kulturális jelenség, hanem azért, mert a hibás szociálpolitika erre ösztönzi
őket, a megélhetési gyermekvállalásra. Mindeközben a dolgozó emberek adóit
nemhogy csökkentené a kormány, hanem folyamatosan emelik, hogy az egyre
emelkedő segélyezettek számát ki tudják fizetni!
Éppen ezért kezdeményezzünk népszavazást az igazságtalan szociális
támogatási rendszer miatt! Ne az adókat emeljék, hanem a pénzszórást
állítsák meg! Követeljük a szociális rendszer teljes és AZONNALI
átalakítását a következők szerint:
1. Maximum két gyermek után járjon szociális segély. A többi gyermek után
csak adókedvezmény! A segély első sorban dologi értékű legyen. Az iskolai
étkezés és a tankönyvek egyformán legyenek ingyenesek minden gyermek
számára.
2. Amennyiben egy gyermek nem látogatja az iskolát vagy bűncselekménynek
minősülő tetteket követ el, úgy ne járjon utána segély.
3. Amennyiben egy szülő nem tesz eleget a tőle elvárható gondos nevelésnek,
úgy vonják meg a nevelési jogot (mint más európai országokban is) a
szülőktől és kerüljön nevelő intézetbe a gyermek.
4. Segélyre jogosultságot csak minimum napi 4 óra közmunka teljesítése után
lehessen kapni .
5. Azonnali rendőrőrsök felállítása a legkisebb településen is (Erre a
FIDESZ-KDNP kormány és Orbán Viktor a választások előtt ígéretet tett...)!!!
6. A büntető törvénykönyv szigorítása.
7. Szavazati jog csak becsületes adófizetők számára, akik Magyarországon
élnek, dolgoznak és adóznak! (Nem pedig a legújabb FIDESZ-es javaslat után
minden gyermek után is, ami ismételten a ...ságnak kedvez!!!).
8. Olyan komplex szociális felzárkóztatási és támogatási rendszer
kialakítása, halmozottan hátrányos ....családok számára melyek az egy
gyermekes családformát részesítik a legnagyobb előnyben.
(Nevelkedjen fel inkább egy gyermek kellő ráfigyeléssel és tisztességben,
mint akár kettőből egy is elhanyagolva, így bűnöző sorsra jutva.) Egyedül ez
mentheti meg Magyarországot egy fenyegető polgárháborútól!
Ha egyetért ezen írással, küldje tovább minél több embernek! Az egyedüli
lehetőség a népesség teljes körű felvilágosítása! Vegyük észre, hogy ami
szeretett hazánkban most folyik az nem más, mint egy figyelem elterelő, az
igaz, becsületes magyarokra szégyent hozó álmagyarkodás, ami mindenre jó
csak arra nem, hogy szebbé és jobbá tegye a Magyarországon élő becsületes
emberek életét, jövőjét!
Magyar Demokratikus Nemzeti Összefogás Mozgalom
Gyermekeinknek nincs jövője itthon a .......szaporulat miatt!!!
Olvasd el és feltétlenül add tovább!"
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:54:40
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:55:27
Válasz #3028. hozzászólásra
Most értettem meg a használatát.
Ha beírom azt hogy csere, felhoz minden olyan topik címet, amiben szerepel ez a szó.
Hiába még "kezdő" vagyok, vagy a sor végén álltam, amikor az észt osztották, és akkorra elfogyott.
Köszi.
A Google is ilyen, de ezt nem próbáltam még ki.
Válasz #3027. hozzászólásra
Disznóölés!
Válasz #3025. hozzászólásra
Helló!
Lehet tudok segíteni, cikkszámot tudsz?
Keresendő kifejezéshez írd be ,amit szeretnél és már jön is!