Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Segítsetek már nekem, lehet nem jó topikba teszem fel a kérdésemet.
Mindenki mondja nekem miért nem veszem igénybe a gázolaj támogatást!?
Őstermelő vagyok 7ha-on de nincs traktorom haverom csinálja a földet a gépeivel.
Hogyan tudom igénybe venni ezt a támogatást, vagy egyáltalán jár e nekem ilyesmi!
Különös dolog történt velem most. Van egy darab földem ami most került volna mélyszántásra.Gabona volt benne,feltárcsáztuk a gabona után.
Tegnap kimegyek és kilestem a fejemből ,betárcsázva,bevetve búzával. Tudni kell hogy ez egy bérelt föld, felhívom a tulajt és megkérdeztem hogy netán odaadta valakinek ? A nemleges válasza megnyugtatott.
A földet senkinek sem adtam oda én sem , én termeltem benne és én is akarok.
Mit lehet ilyenkor csinálni. Mert végső esetben lesz ami lesz alapon kiszántom , s majd aki bevetette, megtanulja hogy ilyet nem lehet tenni.
#1. hozzászólás, fiatal küldte be 2012-10-21 13:57:42-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Krone váltvaforgatós 3-as ekém van és nem fordul át. Csapágyakat kicseréltük, tengely jó, tőkesúlyok nem billenek be a megfelelő időpontba. Ki tud benne segíteni. Előre is köszi.
Kérdezz rá nála is, szokott bontani , most csak az aprólékot hirdeti, kerék mehet el elsők közt, kmétről falumba érve jobbról az első házban lakik !
---------Feladva: 2010-07-17 16:48:30
Frissítve: 2012-10-20 20:09:15
Ár: 5 000 Ft
Feladó adatai:
Név: M. Tibor
E-Mail: tibor910111@freemail.hu
Telefonszám: +36204131942
Helység: Bács-kiskun
Eladó MTZ 50 - 80 alkatrészek,
Féltengely: 10 e Ft/db
Váltó KPL: 70e Ft
Difiház: 30e Ft
STB..
Hát az a rengeteg hirdetés az szám szerint 8 db és abból is 3 keres, a többi érdektelen számomra, és a gugli se sokkal okosabb, mert vagy Hajdúban van vagy Zalaban.
Csak nem legelő?A juhok se tudnak messziről odarepülni,úgyhogy a helyedben mindenképpen a szomszédoknál kezdeném.Most megy az őszi szezon,biztosan lehet találni valakit a környéken.Vagy eredj be a földhivatalhoz...... még legjobb ha bemész a polgármesteri hivatalba,ahol kifüggesztik az adásvételiket.Ott biztosan meg tudják mondani h. kik szoktak földet venni.
Tőled Nyiregy felé valóban van ilyen ár,de kelet felé ennyiért kinevetnek.Te tudod a helyi viszonyokat.Persze árulni lehet,majd meglátod,hány vevő jelentkezik.
MTZ-ket el szokták kapkodni, általában nem saját lábukon érkeznek az árverésre. Egyik váltóhibás, másik motorhibás, meg a sallangok sokszor hiányoznak róla. Van pár újmagyar vásárló is.
De ha nem mész el nem tudod meg milyenek a gépek és megéri -e elvinni.
Kecskeméten vállalnék mezőgazdasági munkát,traktorozást,fuvarozást aratásról C+E jogosítvánnyal+GKI,szántás,magágykészítés,vetés,,főiskolás vagyok elég sok szabadidővel, bármilyen munkába besegítenék,otthon gazdálkodunk tapasztalatom van.
13055 hozzászólás
Sziasztok!
Segítsetek már nekem, lehet nem jó topikba teszem fel a kérdésemet.
Mindenki mondja nekem miért nem veszem igénybe a gázolaj támogatást!?
Őstermelő vagyok 7ha-on de nincs traktorom haverom csinálja a földet a gépeivel.
Hogyan tudom igénybe venni ezt a támogatást, vagy egyáltalán jár e nekem ilyesmi!
Köszönöm szépen válaszotokat előre is!!
sziasztok. jó állapotú 80-as kis fülke érdekelne reális áron.
Válasz #2835. hozzászólásra
Orgoványon Bús Sanyi annak aztán van minden
14.9R24es gumit 60-70%-os állapotban lévőt nem tud valaki eladót 2db-ra lenne szűkségem.Segitségeteket előre köszönöm.
Válasz #2843. hozzászólásra
Nevemre katt, és a hirdetésemben benne van, kméttől nyugatra 6km !
Válasz #2849. hozzászólásra
Hú vaze!!
Válasz #2848. hozzászólásra
Épp most jött egy telefon hogy itt is divatos lett a földfoglalás,erőt energiát nem kímélve.
Válasz #2847. hozzászólásra
Azért járj egy kört, hogy ki is vethette el a földet búzával a megnyugvás kedvéért!!
Válasz #2846. hozzászólásra
Szia, semmi sumák nincs,él a papír.
Válasz #2845. hozzászólásra
Ha minden papírod rendbe van a tulajjal akkor csináld, de lehet sumákol , csak óvatosan ezzel a kiszántással!!
Különös dolog történt velem most. Van egy darab földem ami most került volna mélyszántásra.Gabona volt benne,feltárcsáztuk a gabona után.
Tegnap kimegyek és kilestem a fejemből ,betárcsázva,bevetve búzával. Tudni kell hogy ez egy bérelt föld, felhívom a tulajt és megkérdeztem hogy netán odaadta valakinek ? A nemleges válasza megnyugtatott.
A földet senkinek sem adtam oda én sem , én termeltem benne és én is akarok.
Mit lehet ilyenkor csinálni. Mert végső esetben lesz ami lesz alapon kiszántom , s majd aki bevetette, megtanulja hogy ilyet nem lehet tenni.
#1. hozzászólás, fiatal küldte be 2012-10-21 13:57:42-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Krone váltvaforgatós 3-as ekém van és nem fordul át. Csapágyakat kicseréltük, tengely jó, tőkesúlyok nem billenek be a megfelelő időpontba. Ki tud benne segíteni. Előre is köszi.
Válasz #2841. hozzászólásra
Hali
Ha jol emlékszem akkor te lakitelki vagy ugye?
Kőszi mindenkinek
Válasz #2836. hozzászólásra
Kérdezz rá nála is, szokott bontani , most csak az aprólékot hirdeti, kerék mehet el elsők közt, kmétről falumba érve jobbról az első házban lakik !
---------Feladva: 2010-07-17 16:48:30
Frissítve: 2012-10-20 20:09:15
Ár: 5 000 Ft
Feladó adatai:
Név: M. Tibor
E-Mail: tibor910111@freemail.hu
Telefonszám: +36204131942
Helység: Bács-kiskun
Eladó MTZ 50 - 80 alkatrészek,
Féltengely: 10 e Ft/db
Váltó KPL: 70e Ft
Difiház: 30e Ft
STB..
Tel.: 06 20 41 31 942
Talán így:
Név: Vér János
E-Mail: verjanos@c2.hu
Telefonszám:
Helység: Tápióbicske
Borona tárcsalap eladó!
Érd: Vér János, Tápióbicske
Tel: 06 30 401 96 97
Válasz #2836. hozzászólásra
Tápióbicske mesze van?
Ha nem kérdezd meg őt: itt tárcsalapot hírdet ,de gépeket is bont.
Vér
Válasz #2828. hozzászólásra
Nézbe a kiskőrösi ekberhez a hirdetései közé, bükhegyi andrás néven szokott hírdetni.
Válasz #2834. hozzászólásra
Okés, csak ő bontót kérdezett.
Válasz #2831. hozzászólásra
Hát az a rengeteg hirdetés az szám szerint 8 db és abból is 3 keres, a többi érdektelen számomra, és a gugli se sokkal okosabb, mert vagy Hajdúban van vagy Zalaban.
Válasz #2829. hozzászólásra
Köszi, öket ismerem és csak ujat adnak sok pizzé.
Válasz #2833. hozzászólásra
Mert nem bontót tettem be....
ezért
Válasz #2832. hozzászólásra
Ezt miért kaptam, kedves????????
Válasz #2830. hozzászólásra
Üssed be a keresőbe hogy MTZ felni, rengeteg hírdetés van!!
Válasz #2829. hozzászólásra
De ők nem bontó!
Szia!
Egy ilyen címet találtam:
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 54
Nagytraktor Kft.
Telefon:
(76) 479 477
(30) 445 4670
hátha segít....
Sziasztok
Hol található Kecskemet közelében MTZ-bonto, ahol esetleg hátso felnit lehet venni?
colizoli
magyar merinó ,Szabolcs megyében vásárosnamény közelben.
fiatal állomány, az ár 23000/db. képet majd küldök.
Válasz #2824. hozzászólásra
érdekelnének juhok elsősorban anyák de nam sok. milyen fajtáid vannak hol és milyen árban képet a mak77@freemail.hu ra kérek
Válasz #2824. hozzászólásra
Nem,sajnos ilyen ismerősöm nincs arrafelé.
nem legelő. szántó.
a juhokkal kapcsolatban tudsz esetleg valakit?
Válasz #2822. hozzászólásra
Csak nem legelő?A juhok se tudnak messziről odarepülni,úgyhogy a helyedben mindenképpen a szomszédoknál kezdeném.Most megy az őszi szezon,biztosan lehet találni valakit a környéken.Vagy eredj be a földhivatalhoz...... még legjobb ha bemész a polgármesteri hivatalba,ahol kifüggesztik az adásvételiket.Ott biztosan meg tudják mondani h. kik szoktak földet venni.
esetlegnincs olyan ismerősöd aki juhokkal foglalkozik és esetleg venne is?
Válasz #2820. hozzászólásra
Lehet h. megkapod érte.Keresd meg a szomszédokat,főleg azokat,akiknek nagyobbacska traktoruk van.Ott legnagyobb az esélyed.
tiszai jó minőségü földről van szó.
Válasz #2818. hozzászólásra
Tőled Nyiregy felé valóban van ilyen ár,de kelet felé ennyiért kinevetnek.Te tudod a helyi viszonyokat.Persze árulni lehet,majd meglátod,hány vevő jelentkezik.
sok érte?
Válasz #2816. hozzászólásra
Annyiért nekem is van vagy 130 hektár
Szabolcs megyében Vásárosnamény közelében 1,5ha föld sürgősen eladó!!
Ár: 1,2 mFt
remélem tudvalaki olyat akit érdekel.
Válasz #2810. hozzászólásra
MTZ-ket el szokták kapkodni, általában nem saját lábukon érkeznek az árverésre. Egyik váltóhibás, másik motorhibás, meg a sallangok sokszor hiányoznak róla. Van pár újmagyar vásárló is.
De ha nem mész el nem tudod meg milyenek a gépek és megéri -e elvinni.
szegény csányi csak ennyit kap ? épp tegnap fenyegette meg viktort kinek kell a földet adni
Válasz #2812. hozzászólásra
ne aggodjatok,a nepperek elviszik mindent,szóhoz se juttok
Válasz #2811. hozzászólásra
De itt 82-eseket akarnak eladni 600 e Ft kikiáltási áron. Milyenek lehetnek azok?
Válasz #2810. hozzászólásra
Pont fordítva. A nepperek nem rúgnak labdába, mert az összes ócskavasat megveszik a hülye parasztok arany áron.
Tisztelt Kollegák,
Bólyon 17-én lesz árverés. Labdába rúghat bárki, vagy a kupecoké a világ? Mert ha kár annyit utazni, akkor nem érdekel....
Kecskeméten vállalnék mezőgazdasági munkát,traktorozást,fuvarozást aratásról C+E jogosítvánnyal+GKI,szántás,magágykészítés,vetés,,főiskolás vagyok elég sok szabadidővel, bármilyen munkába besegítenék,otthon gazdálkodunk tapasztalatom van.
Bármilyen segítség jól jönne:)
06/30 2511916
Válasz #2807. hozzászólásra
Válasz #2806. hozzászólásra
Bal, felső, első kislány !!!!
Válasz #2805. hozzászólásra
Mára kipipálva Esetleg a képen melyik a lányod??