Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Úgy néz ki,mint a kertitox permetező szűrőháza.A nagyobbik a durvaszűrő háza, a kissebbik a finomszűrő és nyomásmérő óra,a pipa meg az alsó leeresztő lehet,saválló anyagból4
Ékkel együtt is be lehet huzni ,a madzagot ahová befekszik jól be kell kenni folyékony szappannal.
De ha az éket utólag rakod kiscsavarhúzóval széppen azt is be lehet rakni.
Egy csavarhúzó végére kemény erős drótból hegesszél egy akkora hurkot ami a feszítőék helyére befér.Ebbe belefűzöd az éket,bőven szilikon vagy szappanos víz és szépen végigtolod!
Valaki esetleg egy használt klima kompresszort nem tudna
egy Landin starland 270 es re vagy akár egy ujjat vagy
mondjuk megmondani hogy mien a tipusa mert lejött a cimke és a kompresszor háza meg eltört.... valaki segitsen!!!!!!!!!!!!
Válasz #2635. hozzászólásra
Köszönöm a választ .
Pontosan egy ilyenre gondoltam.
Google ba beütöttem de egy értelmes leírást nem találtam kivéve egyet ami nagyon felületes volt,és le rít róla hogy még soha nem csinálta csak nézte hogy csinálták.PLusz a tömérdek reklám
A gumi tömítést és a üveg keretet eltakarít jó alaposan.A tömítés mélyágyba ahova a karosszéria kerül az üveg tetejétől kezdve a madzagot befűzöd teljesen körbe plusz átfedéssel 50 cm itt a madzag végeket rögzíteni az üvegre szikszalaggal.A gumi peremet én bekenem gumiszerelő pasztával,de bármilyen hasonló csúszássegítő anyag megteszi.Az üveg gumiperemet alól az ablakkeretre illeszt a segítség kívülről tolja befelé. A madzagot szép lassan húzva a gumi peremet be lehet fejteni szimmetrikusan haladva mindkét oldalt.A végén tenyérrel kintről ráütve még igazodik.Bocs a regényért.Nívánál Én így csináltam.
Valaki sos-be tudna-e nekem segíteni abban hogy MF3095-nél perkins 6hengeres motorba kéne töltenem egy kis olajat, eddig mindig spéci olajat használtunk, de most csak kopott motorokhoz való sűrübb olajam van kéznél. Vagy kétütemü a robogóhoz. Nem lehet valami baj abbol ha ilyen sűrü olajat teszek a Perkinsbe?
Nekem csak FS80as van(9éve). Motorjához még nem kellett nyúlni. 3.penge kopott el +2X a csúszótalp , 1 damilos fej. 1Xszöghajtás,csapággyal. 1x kuplung, 1xhajóspirál.
Eddig ez a mérleg! Használva van na. Megérik az árukat!
Stihl a legjobb fs350 felett. Nekem van 2db 450-es, már lassan 7 évesek, egy 500-as 2 éves. Sokat mennek erdőben tuskósarjazás, fűnyírás év közben. Megölhetetlen gépek, alkatrész meg mindenhol van hozzá. Szöghajtást zsírozni kell és rendes keverékolajat kell használni, nem arol2t-t.
Használtan is nyugodtan meg lehet venni. A szöghajtás csapágya ne lötyögjön, dekompresszorral könnyen induljon. Nagy gond innentől nem lehet vele.
Erről egy régi fővadász mondása jut eszembe.Fiatal korunkban,ha valamit elcsesztünk vadászat közben,és elnézést kértünk,arra mondta:Tudod fiam,mi az elnézés?Az,mikor állsz a kecske mögött,a két hátsó lábát beleteszed a gumicsizmádba,a .....beleteszed a .....,és elnézel a két szarva között. Úgyhogy nem is gyakran kértünk ezek után elnézést.
7-8 éve gyilkolok egy Oleo-mac-ot. (Szó szerint.) Ezalatt 3-4 berántózsinórt kellett cserélni, 1 bezin csövet és egy kuplung kilincset. A damil vágó pengéje kb. évente cserés (ez szarul van kitalálva, ill. szintén kb. évente egy damil dobra való műanyag anya elkopik. (Kb. 1500 Ft.)
A szöghajtás zsírzását nem szabad elspórolni, és akkor "sokáig örökös".
A helyi önkormányzatnál is kibírják az alulképzett kezelőket, árban pedig az olcsók közé tartozik.
Sokféle penge, tárcsa létezik hozzá, nekem van egy láncfűrészes adapterem is.
Plusz itt helyben van hozzá alkatrészbolt és szerviz, de ez lehet, hogy máshol nem így van.
oleo-mac vagy stihl.
husqvarna nem az igazi, csak fűrészből gyártanak jókat.
évek óta dolgozunk bokorvágókkal, nekem ez a tapasztalatom.
az oleo-mac árfekvése jobb.
persze ki kell fogni, vagy egy Einhell márkájú, ami már 7! éve küzd.
Na akkor kérdés melyik a legjobb damilos kasza mert én vettem egy MTD márkanevű förmedvényt, bár ne tettem volna, kb 2órai használat után megkrepált és még meg se akarják javítani ,és csak fölényeskednek az emberrel .
Úgyhogy azt ajánlom mindenkinek az MTD HUNGARY márkát kerülje mint a leprást!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Földet bérelnék 2013.01.01.-től.
A falugazdász azt találta mondani, hogy a 2011-es év bázisév volt. És csak az akkor támogatásra beadott földterület után fog járni a támogatás 2014-től kezdődően. Tehát , amit most fogok bérelni, az után nem fogok kapni semmit... Mi igaz ebből? Az újonnan bérelt részre mikortól kaphatok támogatást?
Ki mit hallott???
Nem mondtam, hogy gurigás a baus cucc.
Igazad van ,tényleg nincs ott nagyobb kiszerelés.
Jelenleg mi is késest használunk inkább. Szárazak a szárak, zabálják a damilt.
Szerintem próbáld ki talán a Sthilt a többihez képest nem tűnik annyival drágábbnak, már ha jól emlékszem az árakra, amit írtál.
Baumaxban ha jól emlékszem, nincs gurigás kiszerelés. Nekem meg évente 1,5-2db 200m-es guriga elfogy. Sokat dolgozunk a gépekkel.
Kb 2-3 éve vettem ezt a zöldet ami volt. Egy cimbora hozott privatizációból 8-10db 200-as dobot jutányos áron. Sajnos nem volt rajtuk címke így nem tudom milyen márka lehetett.
2,7-es volt, nagyon bírta a melót, szinte egy feltekeréssel el lehetett dolgozni egy napot. A hüvelykujjnyi vastag disznóparét, bodzát vígan kivitte.
Azt hiszem nekiállok bliszterben venni és kísérletezni, hátha sikerül valami tutit betalálni.
Volt valami kerek piros, 3mm-es, eddig az volt a legjobb. Most aluporos szögletes van azthiszem 2.4-es, de nem váltotta be a reményeket. Láttam valami dróttal erősítettet, azt ki akarom majd próbálni, bár most pengével dolgozok, mert vízhiány ide vagy oda, a nagy gazok csak nőnek...
13055 hozzászólás
Válasz #2654. hozzászólásra
Még az anyag gyüjtésnél tartok nemkönnyü, aktivnál nincsen 6-os falvastagságban, ill.12m es szállban rendelhető de nem darabolják.
Végül is ennél az ezközhordozó formátumnál maradok.
Válasz #2651. hozzászólásra
Alakul?Küldj képet ha van már vmi látnivaló.
Venni akarsz?Mert a másik fórumban már tudod mi ez!Azt hittem találtad!!Nagytraki-nál van!!!
Úgy néz ki,mint a kertitox permetező szűrőháza.A nagyobbik a durvaszűrő háza, a kissebbik a finomszűrő és nyomásmérő óra,a pipa meg az alsó leeresztő lehet,saválló anyagból4
Válasz #2649. hozzászólásra
Még nem fogtam bele most a terrapak projektel foglalkozom.
Üdv!Valaki ismeri ezen termék feladóját vagy tel számát?
Válasz #2646. hozzászólásra
Megy az üvegezés?
Minden attól függ, milyen kemény a gumi!!
Válasz #2639. hozzászólásra
Ékkel együtt is be lehet huzni ,a madzagot ahová befekszik jól be kell kenni folyékony szappannal.
De ha az éket utólag rakod kiscsavarhúzóval széppen azt is be lehet rakni.
Válasz #2644. hozzászólásra
Mondanám hogy akkor minek az ék, gondolom kivenni könnyebb.Vagy nem?
Válasz #2633. hozzászólásra
Köszönöm szépen!
Azt ékkel együtt kell behúzni!
Érdeklődni szeretnék hogy ki tudná megmondani hogy hogyan kell bekalibráni az case ih 2388 kombájnt hogyan kell bekalibráni???????????????????????
oo télleg kösz szépen sokat segitettél!!!!
Válasz #2637. hozzászólásra
Megegyezik a NH G széria kompresszorával mivel u.az a traktor csak más színben.
Válasz #2639. hozzászólásra
Köszi. Megcsinálom.
Válasz #2638. hozzászólásra
Egy csavarhúzó végére kemény erős drótból hegesszél egy akkora hurkot ami a feszítőék helyére befér.Ebbe belefűzöd az éket,bőven szilikon vagy szappanos víz és szépen végigtolod!
Válasz #2634. hozzászólásra
Üveg visszahelyezése madzaggal.
Kinek milyen technikája van?Abban az esetben ha a gumi keretben feszitő csík van.Mert ilyent is kell visszarakni
Állítólag van valamilyen behúzótü, vagy csak a csavarhúzó marad?
Valaki esetleg egy használt klima kompresszort nem tudna
egy Landin starland 270 es re vagy akár egy ujjat vagy
mondjuk megmondani hogy mien a tipusa mert lejött a cimke és a kompresszor háza meg eltört.... valaki segitsen!!!!!!!!!!!!
Válasz #2635. hozzászólásra
Köszönöm a választ .
Pontosan egy ilyenre gondoltam.
Google ba beütöttem de egy értelmes leírást nem találtam kivéve egyet ami nagyon felületes volt,és le rít róla hogy még soha nem csinálta csak nézte hogy csinálták.PLusz a tömérdek reklám
Válasz #2634. hozzászólásra
A gumi tömítést és a üveg keretet eltakarít jó alaposan.A tömítés mélyágyba ahova a karosszéria kerül az üveg tetejétől kezdve a madzagot befűzöd teljesen körbe plusz átfedéssel 50 cm itt a madzag végeket rögzíteni az üvegre szikszalaggal.A gumi peremet én bekenem gumiszerelő pasztával,de bármilyen hasonló csúszássegítő anyag megteszi.Az üveg gumiperemet alól az ablakkeretre illeszt a segítség kívülről tolja befelé. A madzagot szép lassan húzva a gumi peremet be lehet fejteni szimmetrikusan haladva mindkét oldalt.A végén tenyérrel kintről ráütve még igazodik.Bocs a regényért.Nívánál Én így csináltam.
Üveg vissahelyezése madzaggal.
Kinek milyen technikája van?
Válasz #2632. hozzászólásra
Königfrankstahl Budapesten.
Sziasztok esetleg nem tudja valaki, hogy Vogel vázanyagot 80x80x8-as profilt hol lehetne kis méretben beszerezni.Esetleg gyárit lehet-e?
Valaki sos-be tudna-e nekem segíteni abban hogy MF3095-nél perkins 6hengeres motorba kéne töltenem egy kis olajat, eddig mindig spéci olajat használtunk, de most csak kopott motorokhoz való sűrübb olajam van kéznél. Vagy kétütemü a robogóhoz. Nem lehet valami baj abbol ha ilyen sűrü olajat teszek a Perkinsbe?
Nekem csak FS80as van(9éve). Motorjához még nem kellett nyúlni. 3.penge kopott el +2X a csúszótalp , 1 damilos fej. 1Xszöghajtás,csapággyal. 1x kuplung, 1xhajóspirál.
Eddig ez a mérleg! Használva van na. Megérik az árukat!
Válasz #2611. hozzászólásra
Stihl a legjobb fs350 felett. Nekem van 2db 450-es, már lassan 7 évesek, egy 500-as 2 éves. Sokat mennek erdőben tuskósarjazás, fűnyírás év közben. Megölhetetlen gépek, alkatrész meg mindenhol van hozzá. Szöghajtást zsírozni kell és rendes keverékolajat kell használni, nem arol2t-t.
Használtan is nyugodtan meg lehet venni. A szöghajtás csapágya ne lötyögjön, dekompresszorral könnyen induljon. Nagy gond innentől nem lehet vele.
Válasz #2626. hozzászólásra
Erről egy régi fővadász mondása jut eszembe.Fiatal korunkban,ha valamit elcsesztünk vadászat közben,és elnézést kértünk,arra mondta:Tudod fiam,mi az elnézés?Az,mikor állsz a kecske mögött,a két hátsó lábát beleteszed a gumicsizmádba,a .....beleteszed a .....,és elnézel a két szarva között. Úgyhogy nem is gyakran kértünk ezek után elnézést.
Válasz #2626. hozzászólásra
Válasz #2624. hozzászólásra
Havonta egyszer hátulról terpeszállásban meg van élezve oszt hajrá vág tovább !
Bocs, ha gonosz voltam...
Válasz #2623. hozzászólásra
Csak kést élezni Mondjuk azért olyan sokat nem megy, nincs mindennapos használatban, de mikor megy kapja az ívet rendesen.
Válasz #2622. hozzászólásra
És te ezt vetted a Stihl helyett?
Válasz #2621. hozzászólásra
Még kopó alkatrészt sem kellett cserélni?
Van két kecském.
Az egyik beteg lett.
Kapott egy kicsivel több dió levelet, és másnapra az egyik szédül, nem lát. Olyan lett mint a részeg ember.
Talán más baja van mert nem javul. Az álla is fel van dagadva.
Nézessem meg orvossal, vagy kést neki?
Kerestem a Neten, de nem találtam okosságot.
Bízom bennetek.
Még jó, hogy nem terveztem Böszörménybe a traktorhúzó versenyt, mert nyúzás lesz.
Még egy órával ezelőtt élt szegényke.
Stihl FS 350 Fateré már megvan 5 éves, de inkább 6, azóta csak tankolni kell bele
nekem is MTD van már vagy 3 éve...ideje lenne kicserélni a levegőszűrőt...más baja még nem volt
Válasz #2617. hozzászólásra
Megérte?? idén milyet vetsz?? mert én idén ki akartam próbálni de már csak az a lentoniojuk van 11600 + fa-ért ...
7-8 éve gyilkolok egy Oleo-mac-ot. (Szó szerint.) Ezalatt 3-4 berántózsinórt kellett cserélni, 1 bezin csövet és egy kuplung kilincset. A damil vágó pengéje kb. évente cserés (ez szarul van kitalálva, ill. szintén kb. évente egy damil dobra való műanyag anya elkopik. (Kb. 1500 Ft.)
A szöghajtás zsírzását nem szabad elspórolni, és akkor "sokáig örökös".
A helyi önkormányzatnál is kibírják az alulképzett kezelőket, árban pedig az olcsók közé tartozik.
Sokféle penge, tárcsa létezik hozzá, nekem van egy láncfűrészes adapterem is.
Plusz itt helyben van hozzá alkatrészbolt és szerviz, de ez lehet, hogy máshol nem így van.
Válasz #2616. hozzászólásra
én 100km mentem tavaly mv magért
Válasz #2615. hozzászólásra
jah és lehetőleg kecskeméten vagy a környékén nem kellene túl sok egy olyan 5 mázsa elég volna, előre is köszi aki tud valami hasznos infót adni
mv presto vagyok kitaro magot honnan lehetne szerezni mert most hívtam őket de nincs már nekik
oleo-mac vagy stihl.
husqvarna nem az igazi, csak fűrészből gyártanak jókat.
évek óta dolgozunk bokorvágókkal, nekem ez a tapasztalatom.
az oleo-mac árfekvése jobb.
persze ki kell fogni, vagy egy Einhell márkájú, ami már 7! éve küzd.
Úraim bocs de nekem MTD van kb 8 éve azon kivül hogy a tankba a benzincsö elért más baja nemvolt !
Sthil és abból is az egyensesszárú! Csak tankolni kell már vagy 3 éve megvan újonnan vettük, húzós az ára de ne sajnáld rá zst!
Na akkor kérdés melyik a legjobb damilos kasza mert én vettem egy MTD márkanevű förmedvényt, bár ne tettem volna, kb 2órai használat után megkrepált és még meg se akarják javítani ,és csak fölényeskednek az emberrel .
Úgyhogy azt ajánlom mindenkinek az MTD HUNGARY márkát kerülje mint a leprást!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2609. hozzászólásra
Valószínű úgy lesz.Támogatási jogosultságot vehetsz,az újonnan bérelt földre.
Sziasztok!
Földet bérelnék 2013.01.01.-től.
A falugazdász azt találta mondani, hogy a 2011-es év bázisév volt. És csak az akkor támogatásra beadott földterület után fog járni a támogatás 2014-től kezdődően. Tehát , amit most fogok bérelni, az után nem fogok kapni semmit... Mi igaz ebből? Az újonnan bérelt részre mikortól kaphatok támogatást?
Ki mit hallott???
Válasz #2607. hozzászólásra
Nem mondtam, hogy gurigás a baus cucc.
Igazad van ,tényleg nincs ott nagyobb kiszerelés.
Jelenleg mi is késest használunk inkább. Szárazak a szárak, zabálják a damilt.
Szerintem próbáld ki talán a Sthilt a többihez képest nem tűnik annyival drágábbnak, már ha jól emlékszem az árakra, amit írtál.
Válasz #2605. hozzászólásra
Baumaxban ha jól emlékszem, nincs gurigás kiszerelés. Nekem meg évente 1,5-2db 200m-es guriga elfogy. Sokat dolgozunk a gépekkel.
Kb 2-3 éve vettem ezt a zöldet ami volt. Egy cimbora hozott privatizációból 8-10db 200-as dobot jutányos áron. Sajnos nem volt rajtuk címke így nem tudom milyen márka lehetett.
2,7-es volt, nagyon bírta a melót, szinte egy feltekeréssel el lehetett dolgozni egy napot. A hüvelykujjnyi vastag disznóparét, bodzát vígan kivitte.
Azt hiszem nekiállok bliszterben venni és kísérletezni, hátha sikerül valami tutit betalálni.
Válasz #2604. hozzászólásra
Volt valami kerek piros, 3mm-es, eddig az volt a legjobb. Most aluporos szögletes van azthiszem 2.4-es, de nem váltotta be a reményeket. Láttam valami dróttal erősítettet, azt ki akarom majd próbálni, bár most pengével dolgozok, mert vízhiány ide vagy oda, a nagy gazok csak nőnek...