Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Erre mifelénk ezt úgy csinálják hogy ügye kipucolják kituskózzák ahogy mondod,de utána nem szántanak hanem egy lánctalpas trakival meghúzgálják talajlazítóval hogy az eltépje a földbe maradt gyökereket és csak ez után szántanak.
Ez azért is jó mert az ipse aki szánt nem rángatja szét az ekéjét ami nagyon sok pénz és idő,pl ha egy gyökér beleakad a kormánylemezbe és eltörik az 17e az én szar ekémen,és pont ez miatt nem fogja lazittózás nélkül elvállalni senki. Úgy hogy előbb szerintem tépesd fel a gyökereket.
Most komolyra forditva a szot, megnezem milyen allapotban van, csinalok kepet, elkuldom es megbeszeljuk a reszleteket, felteve ha erdekel, csak be van tervezve a vetes es elegge be van tablazva minden percem....
Az NJc olyan nyomjelző, ahol a traktorok is van egy vezetőlánc. Úgy működik, hogy a gép elején, vagy a két tengely között keresztül felszereltek egy rudat, és arról lelógatnak egy láncot. A gépkezelő ezt a láncot vezeti a nyomjelző árkában. Az e itt a gép közép és a lánc távolsága. Ott használtak (mondjuk néha ma is), ahol kiemelt pontosság kell. Pl. Répa vetés, palantazok, stb. Mivel a lánc konkrétan éri a földet, nincs tevesztes.
Az Njc és a traktorközépé.
Mittomén, azt nem is néztem. A könyvben biztos annak is van értelme, de ez most mindegy.
A beállítás ott van kerékre meg középre is.
A tóbbi meg benne van az árban...
és hogyan képzeled, hogy pl. két hónapja a fél nokiát kirúgták komáromból, akkor holnaptól az állam alapítson céget, fejlesszen ki egy mobil telefont, gyártsa le, és így adjon munkát azoknak, akiket miatta kirúgtak?
Én csak érdeklődnék mivel kezdő vagyok hogyan álitsam be a vető gép nyomjelzőjét úgy hogy ha a traktor közepét vezetem a jelzésen ? Köszi a válaszokat.
13079 hozzászólás
Válasz #1977. hozzászólásra
nagyon nyekereg 9000 után ejejjjjjjjjjjjj
Válasz #1977. hozzászólásra
igy jártam a komatsuval 4éve az volt akkor 3000juró
Válasz #1974. hozzászólásra
nem fért el az összes alkatrész a reduktorházba
Válasz #1973. hozzászólásra
3500-4000között ha minden kell
lyagripapa mit suttyog he???
mi lett a gebasz??
Válasz #1971. hozzászólásra
Hétfőn szembesülök vele
Válasz #1970. hozzászólásra
http://4x4online.hu/aprohirdetes?page=49&c=2
Válasz #1966. hozzászólásra
új vesztegetési ára?
Válasz #1969. hozzászólásra
Dobd már be linkbe légyszi, mert nemigen akadok rá,
Köszönet
jó azt nem irtad mihez,de ez a két új híd 550-é qrva jó ár,de hátha a vége jó neked belőle
ezért vettem én is rezervát
Válasz #1963. hozzászólásra
erre gondotam ....
Válasz #1964. hozzászólásra
Szerintem itt nemigazán az van amit én keresek
Nekem egy 412 es Fendt jobb oldali első kerékreduktor kell házastól
Válasz #1964. hozzászólásra
honnan lehet ilyet bugázni?
Válasz #1961. hozzászólásra
4x4 apró,alkatrész felszerelés 50.oldal 2db uj 550e
Válasz #1960. hozzászólásra
http://www.agri-parts.nl/
minnyá .......csak dogom van......
van képbe 1 ilyen lerakat..... ahol mintha lennének ilyesmik .....
nézz rá a www.4x4.hu oldalra ott van kettő uj olcsón
Srácok, ki tud vlmi német, francia, holland weboldalat, ahol használt elsőhidakat, stb lehet venni reális áron nyugati gépekre?
Előre is köszönet
Moderálta: Adorex (20695) 2012-04-20 21:28:13
Válasz #1956. hozzászólásra
Mi az ilyesmit brigáddal fölpakoltatjuk pótra aztán kivele leönteni oszt elrohad.
Kis ráfizetéssel?
Magad uram ..........................
Ha fizetni nem akarsz
Válasz #1957. hozzászólásra
Én rigol ekét hallottam, csak nincs ismerős a környéken.
Az 1 ha eltüzelése a helyszínen két helyről is 150 000 Ft lenne.
Mondtam, hogy nem kell.
Most megyek megnézni egy ágprítót, ami 430 000 Ft-ért eladó, vagy bérelhető. (MTZ 50-el hajtották).
Elvileg 10 cm is darál.
Válasz #1956. hozzászólásra
Erre mifelénk ezt úgy csinálják hogy ügye kipucolják kituskózzák ahogy mondod,de utána nem szántanak hanem egy lánctalpas trakival meghúzgálják talajlazítóval hogy az eltépje a földbe maradt gyökereket és csak ez után szántanak.
Ez azért is jó mert az ipse aki szánt nem rángatja szét az ekéjét ami nagyon sok pénz és idő,pl ha egy gyökér beleakad a kormánylemezbe és eltörik az 17e az én szar ekémen,és pont ez miatt nem fogja lazittózás nélkül elvállalni senki. Úgy hogy előbb szerintem tépesd fel a gyökereket.
Kedveskéim!
Van 1 ha területem, ami arra vár, hogy a rajta levő gallyat, max 5 cm letakarítsa valaki.
Égetés, darálás, meggyújtás, stb.
A lényeg, hogy minél kisebb legyen a ráfizetésem.
A tuskó kiszedésre és annak ingyenes elvitelére már van jelentkező, és kialakult ár. (350 000 Ft)
Szántés kb. mennyi lesz?
Milyen növényt érdemes vetni a volt erdőbe???
A terület Hajdúszoboszló, Nagyhegyes és Debrecen közigazgatási határán van.
Kezdés, akár holnap.
Válasz #1948. hozzászólásra
Gyakornokként, répa betakarító gépben ültem először.
A csatlakozó sorokat sokszor úgy találtuk meg, hogy ki számoltuk.
Egyszer elszámoltuk eggyel és alig volt kár a felszedésben. Ugye ilyenkor a 45 cm-re vetett répából egy sort mindig faragott a felszedő.
A következő évektől, a csatlakozókat a vetéskor megjelöltettük. A gépész időnként húzott egy "kanyart".
Ezt minden hozzáértő láthatta.
Válasz #1953. hozzászólásra
ok!!
Válasz #1952. hozzászólásra
ráér a kép a vetés után is
Válasz #1951. hozzászólásra
Válasz #1949. hozzászólásra
most már nem annyira sürgős ,áttettem a másik trakira a vetőgépet
Válasz #1948. hozzászólásra
Bála madzagot8-10méter, permetezésnél, egy 8-asanyával a végén, s ott marad a sorban, az igazi GPS.
Válasz #1947. hozzászólásra
Most komolyra forditva a szot, megnezem milyen allapotban van, csinalok kepet, elkuldom es megbeszeljuk a reszleteket, felteve ha erdekel, csak be van tervezve a vetes es elegge be van tablazva minden percem....
Válasz #1939. hozzászólásra
Sanyi bácsi, még te sem láttál ilyet?
Az NJc olyan nyomjelző, ahol a traktorok is van egy vezetőlánc. Úgy működik, hogy a gép elején, vagy a két tengely között keresztül felszereltek egy rudat, és arról lelógatnak egy láncot. A gépkezelő ezt a láncot vezeti a nyomjelző árkában. Az e itt a gép közép és a lánc távolsága. Ott használtak (mondjuk néha ma is), ahol kiemelt pontosság kell. Pl. Répa vetés, palantazok, stb. Mivel a lánc konkrétan éri a földet, nincs tevesztes.
Válasz #1945. hozzászólásra
ajánlott levélbende képet tegyél azért
Válasz #1945. hozzászólásra
Válasz #1944. hozzászólásra
Sem az, sem utanfutom nincs...
Postai utanvetel???
Válasz #1943. hozzászólásra
tetőcsomagtartó
Válasz #1942. hozzászólásra
Es en mi a f.-al vigyem odaig azt a gumit?
Válasz #1941. hozzászólásra
baszki ,féluton találkozunk
Válasz #1932. hozzászólásra
Nekem van, megmaradt a zt-tol.....
Hozod a fiat sarvedoket es viszed a gumit
Válasz #1939. hozzászólásra
köszönöm
Válasz #1936. hozzászólásra
A gépközép, meg a vető gép, utolsó sora.
Válasz #1937. hozzászólásra
Jó a másik kettőt azt tudom én is, csak ez nem volt világos...
Válasz #1936. hozzászólásra
Az Njc és a traktorközépé.
Mittomén, azt nem is néztem. A könyvben biztos annak is van értelme, de ez most mindegy.
A beállítás ott van kerékre meg középre is.
A tóbbi meg benne van az árban...
Válasz #1935. hozzászólásra
az "e" az minek a távolsága??
Válasz #1933. hozzászólásra
Válasz #1931. hozzászólásra
és hogyan képzeled, hogy pl. két hónapja a fél nokiát kirúgták komáromból, akkor holnaptól az állam alapítson céget, fejlesszen ki egy mobil telefont, gyártsa le, és így adjon munkát azoknak, akiket miatta kirúgtak?
Én csak érdeklődnék mivel kezdő vagyok hogyan álitsam be a vető gép nyomjelzőjét úgy hogy ha a traktor közepét vezetem a jelzésen ? Köszi a válaszokat.
valakinek nincs egy használható 18,4x34-ese eladó??????
Válasz #1927. hozzászólásra
Azé az államtól mert az ő okos döntéseik miatt zártak be és építették le a munkahelyeket.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2012-04-16 21:20:23