Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Valaki dolgozott már kramer 312sl rakodóval? Most vettem egyet beállt motorral. Motorja kész pöcc-röff. Bár nemigazán tudtam még kipróbálni. Kipufogó meg szívócsonk csak holnap fog rákerülni még. De ahogy próbálhattam egyesbe elindul előre is hátra is de kettesbe meg se moccan. A műszerfalon van két óra egyik 6 bárig mér 0-3ig zöd a skála 3-6ig piros alapjáraton nem mutat semmit ahogy nyomom a gázt felmegy egyig. Másik óra 25 bárig mér de az meg se mozdul valószínűleg nem jó. Megtudná mondani valaki hogy mit mérnek ezek az órák? A 6 báros csövét megpróbáltam végig követni de bemegy a vázba és valahol a hidrokuplung környékén elvész a sötétben. Sajnos nagyon össze van sűrítve alulról jó pár csövet nem tudok kibogozni honnan jön vagy hová tart.
Légyszi fejtsd már ki bővebben A motor max ugy 1500 körül pereg, a dinamó ennek a dupláját vagy mekkora tárcsát csináltassak rá? A mostani tárcsákkal ugy a max amit forogna az kb 4500. Vagy hagyjam így??
Stihk boltb lehet veni kis műanyag "kanalat" fillérekért (aszem 300ft körül van.) azt beteszed a gyertya helyén és kitámasztja a dugót. Aztán lelazítod a kuplungod. A stihlen balmenetes az tuti. Husqvarnán nem tudom hogy van felrögzítve de valószínű hogy azon is úgy. Szóval ha van rajta kulcsnyílás akkor jobbra próbáld lelazítani.
Holtpont tuskónak nevezett célszerszámmal tudod megtámasztani a dugattyút. Danamitból egy esztergályos seperc alatt megcsinálja. A vas nem a legjobb, mert sérülést okozhat a dugattyún.
A felső holtpont előtt tudod majd megállítani, megtámasztani a dugót.
Légkulcsot tilos használni ilyenkor. Csak kézzel, folytonos mozdulatokkal, nem rángatva, szabad csavarozni.
Nem nagy ördöngösség amúgy.
Köszi mindenkinek holnap megpróbálom akkor kivitelezni Akkor az a lényeg hogy a dugó ne mozghasson és akkor lehet tekerészni Gondolom az alsó holtpont körül kellene megállítani
Nem ismerem a típust, de szerintem a gyújtógyertyát kivenni, helyére egy kapós vas puha ronggyal betekerve betenni, és a dugót megakasztani vele, és lehet tekerészni. Talán így.
Szia! Kiveszed a gyertyát, dugót kitámasztani (spec műanyag szerszám) és letekerni a főtengely végéről a kuplungot a röpsúlyokkal együtt. Vigyázz BALMENETES!!!!!!! A többit majd látod.
Hello, Segítséget szeretnék kérni mert a husqvarnamon szétkomott a meghalytó lánckerék és ki akarom cserélni de nem nagyon találtam olyat ami mozdítható lenne... Ha esetleg valaki csinált már ilyet akkor ossza már meg a tudását/tapasztalatát. Én elsőnek valami csapágylehúzóval gondoltam de nem hinném hogy jó ötlet volna így hozzátok fordulok. Csináltam egy pár képet:
A 98 éves Sára néni megnyeri a lottóötöst, ez alkalomból kivonul az RTL Klub, TV2, ATV, szóval mindenki…Élő adás, megkérdezik az öreglányt mégis mire költ 2 milliárd forintot?
- 10% az unokáknak, 10% a gyerekeknek,10% a zsinagógának, 20% nekem, a maradékból pedig szeretnék felállíttatni a Hősök terén egy 2 méter magas színarany Adolf Hitler szobrot.
Na bumm, kamerák leállnak, óriási a káosz.
- Sára néni! Maga megőrült? Maga nem volt koncentrációs táborban?
- De igen! – alkarjára mutat – Be is jöttek a számok…
13079 hozzászólás
Válasz #1823. hozzászólásra
fénnyel képezőét há
Válasz #1827. hozzászólásra
a lapos sok port?
há beisbakna ha hordanám fődekre
Válasz #1826. hozzászólásra
Sok port zabált be, vagy nem bírja a nap kitöréseket! Hát honnan tudjam én ezt ennyi informácijóból!! Néma Heccinek még Ebcsont se érti a szavát!!!!!
Válasz #1825. hozzászólásra
Hát oszt miért haldoklik??????
Olvasó rosseb ha haldoklik akkor wassssss???
Válasz #1820. hozzászólásra
Vagy az SD haldoklik, vagy az olvasó. Az első egy pöppet gázosabb!
Válasz #1822. hozzászólásra
Gépet újraindítani próbáltad már?
Válasz #1822. hozzászólásra
nekem is csinált ilyent délután a gép.. nekem bejött a ki-be rakás..
Minek az sd-jét akarod betenni? telefon vagy fényképező? mindkettőhöz létezik usb-s kábel..
Válasz #1821. hozzászólásra
kibe nemsegit rajtam
max a ténsasszonyon seggitene
megtalálni megtalál-lyuk
de mit germózik vlm ami működött mutkor
mostmeg szivat
rühellem a technikát má
Válasz #1820. hozzászólásra
sajátgép.. ott megtalálod.. vagy vedd ki és tedd be újra.. ez más esetben is szokott segíteni
ha bedugom a sd kártyát laposba nem jelenik meg az ablak ami megszokott
akkor leokéztam és másolt mint a fene
mostmeg semmi
mia franc ???
Valaki dolgozott már kramer 312sl rakodóval? Most vettem egyet beállt motorral. Motorja kész pöcc-röff. Bár nemigazán tudtam még kipróbálni. Kipufogó meg szívócsonk csak holnap fog rákerülni még. De ahogy próbálhattam egyesbe elindul előre is hátra is de kettesbe meg se moccan. A műszerfalon van két óra egyik 6 bárig mér 0-3ig zöd a skála 3-6ig piros alapjáraton nem mutat semmit ahogy nyomom a gázt felmegy egyig. Másik óra 25 bárig mér de az meg se mozdul valószínűleg nem jó. Megtudná mondani valaki hogy mit mérnek ezek az órák? A 6 báros csövét megpróbáltam végig követni de bemegy a vázba és valahol a hidrokuplung környékén elvész a sötétben. Sajnos nagyon össze van sűrítve alulról jó pár csövet nem tudok kibogozni honnan jön vagy hová tart.
Válasz #1817. hozzászólásra
Légyszi fejtsd már ki bővebben A motor max ugy 1500 körül pereg, a dinamó ennek a dupláját vagy mekkora tárcsát csináltassak rá? A mostani tárcsákkal ugy a max amit forogna az kb 4500. Vagy hagyjam így??
Válasz #1816. hozzászólásra
A dinamó akkor tölt ha pereg..
Hello, egy kis 90 w-os dinamónak kb milyen fordulat kellene?? régi rs-en volt rajta
Válasz #1813. hozzászólásra
JaH AKKOR AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁSOM TÁRGYTALAN.
Válasz #1795. hozzászólásra
Stihk boltb lehet veni kis műanyag "kanalat" fillérekért (aszem 300ft körül van.) azt beteszed a gyertya helyén és kitámasztja a dugót. Aztán lelazítod a kuplungod. A stihlen balmenetes az tuti. Husqvarnán nem tudom hogy van felrögzítve de valószínű hogy azon is úgy. Szóval ha van rajta kulcsnyílás akkor jobbra próbáld lelazítani.
Köszi még egyszer mindenkinek , ma sikerült kicserélnem ezzel az ütögetős módszerrel
Válasz #1802. hozzászólásra
Holtpont tuskónak nevezett célszerszámmal tudod megtámasztani a dugattyút. Danamitból egy esztergályos seperc alatt megcsinálja. A vas nem a legjobb, mert sérülést okozhat a dugattyún.
A felső holtpont előtt tudod majd megállítani, megtámasztani a dugót.
Légkulcsot tilos használni ilyenkor. Csak kézzel, folytonos mozdulatokkal, nem rángatva, szabad csavarozni.
Nem nagy ördöngösség amúgy.
Válasz #1807. hozzászólásra
rendben, köszi!
Válasz #1809. hozzászólásra
neszeneki
virembe van akkor h. ezt ki kellett hagynom
Válasz #1808. hozzászólásra
Ja-ja ,kicsit nem jól támasztja ki és lyukad a dugó
Válasz #1804. hozzászólásra
tudok mi?
és vedd azt még fejlődésbe vagyok
azt vettem észre h. napru napra rafkósabbak leszünk
Válasz #1805. hozzászólásra
mondjuk 1 csapható csavarhuzóval
de lehet keverem a sok szerelés valamelyikével
Válasz #1802. hozzászólásra
ha kitámasztod a dugót akkor az a felső holtpont körül lesz
Válasz #1803. hozzászólásra
okés, mester már csak arra lennék kíváncsi hogy milyen szerszámmal lehet erre ráfogni? valami speckó kell hozzá??
Válasz #1803. hozzászólásra
Válasz #1801. hozzászólásra
sose támasztottuk ki
asszem könyvében se irtak ilyesmit
1 csapás oszt megindul
Köszi mindenkinek holnap megpróbálom akkor kivitelezni Akkor az a lényeg hogy a dugó ne mozghasson és akkor lehet tekerészni Gondolom az alsó holtpont körül kellene megállítani
Válasz #1800. hozzászólásra
Körbefordul a főtengely és nem tudod lelazítani a kuplungot. A laposvasas megoldás is jó lehet csak nehogy valami a hengerbe maradjon.
Mivan ha a dugót nem támasztod be????
Nem ismerem a típust, de szerintem a gyújtógyertyát kivenni, helyére egy kapós vas puha ronggyal betekerve betenni, és a dugót megakasztani vele, és lehet tekerészni. Talán így.
Szia! Kiveszed a gyertyát, dugót kitámasztani (spec műanyag szerszám) és letekerni a főtengely végéről a kuplungot a röpsúlyokkal együtt. Vigyázz BALMENETES!!!!!!! A többit majd látod.
ez menetes szokott lenni a stihl-en,de szerintem itt is
ez menetes szokott lenni a stihl-en,de szerintem itt is
Hello, Segítséget szeretnék kérni mert a husqvarnamon szétkomott a meghalytó lánckerék és ki akarom cserélni de nem nagyon találtam olyat ami mozdítható lenne... Ha esetleg valaki csinált már ilyet akkor ossza már meg a tudását/tapasztalatát. Én elsőnek valami csapágylehúzóval gondoltam de nem hinném hogy jó ötlet volna így hozzátok fordulok. Csináltam egy pár képet:
Válasz #1790. hozzászólásra
Adolf egy jó ember volt,Te még nem voltál németbe..
Válasz #1792. hozzászólásra
Pihent agy kell hozzá, az biztos.
Válasz #1790. hozzászólásra
Nem is tudom,ki talál ki ilyen viccet
Válasz #1788. hozzászólásra
Én volt,hogy 3x voltam egy hónapban.. a róka legjobb barátom..
Válasz #1789. hozzászólásra
Nekem Hitlerről jutott eszembe:
A 98 éves Sára néni megnyeri a lottóötöst, ez alkalomból kivonul az RTL Klub, TV2, ATV, szóval mindenki…Élő adás, megkérdezik az öreglányt mégis mire költ 2 milliárd forintot?
- 10% az unokáknak, 10% a gyerekeknek,10% a zsinagógának, 20% nekem, a maradékból pedig szeretnék felállíttatni a Hősök terén egy 2 méter magas színarany Adolf Hitler szobrot.
Na bumm, kamerák leállnak, óriási a káosz.
- Sára néni! Maga megőrült? Maga nem volt koncentrációs táborban?
- De igen! – alkarjára mutat – Be is jöttek a számok…
Bocsánat az offért...
Válasz #1787. hozzászólásra
A napraforgóról jut eszembe,azóta én se lövöm a rókát .Had dolgozzon az is.
Válasz #1787. hozzászólásra
Na jóó,jóó, nem azt mondtam,h. nem volt igaza egy két dologban
Válasz #1786. hozzászólásra
Vettél már napraforgót?? Adolf olyan atópályát épitett ami még most is meg van.Nem sokat voltál németbe..
Válasz #1785. hozzászólásra
Benned meg annyi a jóindulat,mint Hitlerben
Válasz #1780. hozzászólásra
Kisnyúl már februárban is van.. a róka majd fölneveli..
Válasz #1782. hozzászólásra
Ez az igaz!!!
Nagyon nehéz ügy. Nekünk nem sikerült.
Estek többségében elpusztul. Nem bírja a rabságot. Jobban jár szegény ha szabadon ereszted.
szerintem írj a nyulas topikba, tuti, hogy sokan fognak válaszolni.. válaszolnék, ha tudnám a tutit, de inkább nem tippelnék
Üdv Mindenkinek..
Simítózás közben találtam egy kisnyuszit.
Fel lehet házilag nevelni?
Valaki írjon valamit, a kislányom kétségbe van esve ,hogy most mi lesz vele...