Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Autonova Remo 2500 tipusú egytengelyes pótkocsihoz keresek felnit.
10/75 R15.3 gumiméret, a felni agy átmérője 120 mm, hat db csavar tartja, a csavarok osztóköre 160 mm.
Szívesen vennék tanácsokat, őtleteket, merre keresgéljek.
Köszönöm.
Válasz mtz1221 #11548. hozzászólásáraNem középre mutat, hanem kicsit hátra a lap középpontjától. Távtartótól kb. 5 centire lóg be, igyekeztem a két lap közé rakni a laposvasakat.
Válasz kis Zombi #11546. hozzászólásáraHátulról nincs egy kép ??? A tengely közepére mutat, hány centire van a tengelytől meg a laptól ??? Extra ragadós földön is működne ???
Válasz kis Zombi #11546. hozzászólásáraVegyel 30 m.erős láncot, minden tag közé szabjál ki annyit, hogy a tengely lazán forduljon, próbáld ki. Látni fogod hogy nem tud beragadni, kidolgozza magát.
Ez nem a legszebb megoldás, de az egyik legtartósabb és legolcsóbb.
Régi V tárcsámon a két lap közé, középre raktam a "kaparót", 40X10 laposvas, berakódni nem tudott, a lapra ragadt ugyan a nyers, de dolgozott.
Laphoz odaszorított laposvasban az a jó, hogy ragad a lapra ugyanúgy a nyers, néhány kukoricaszárat is magáraszed, és kézzel meg sem bírod fordítani a tagot. A traktor meg kiköpi a lelkét előtte.
Válasz RARGAkèny #11541. hozzászólásáraSzia !
Őket kérdezd meg !
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/talajmuvelo-gep-alkatreszek/uj-hardox-apritohenger-kesek/h_6994846?ref=52f4c59f
Válasz RARGAkèny #11539. hozzászólásáraSzerintem arra gondol, hogy a hardoxot darabolni nem egyszerű, így ne táblás lemezt, hanem hardox 40x10 szálanyagot keress
Válasz RARGAkèny #11535. hozzászólásáraBontott Kamion féder, is jó oda, ha nem jobb. 2 soron megfogja a hegesztő, ha meg fúrni kell, meg kell melegíteni lánggal a fúrás helyén.
Válasz Gumóka #11534. hozzászólásáraMondjuk 1m2 elég lenne, mert abból kijönne bőven a 26 db 10x40x260mm-es sárkaparók.
IV2-3 mit jelent? 1X vagyis 1mm?? Vagyis egy 10mm vastag tábla akkor ebből fél milla
Válasz Gumóka #11528. hozzászólásáraSamsung a21, üvegfóliázva, bőrtokban, bírja a traktorozást, esett már bele mustba, trágyába, 2.5 eves, igazi strapa gép.
Válasz Gumóka #11528. hozzászólásáraNekem ulefone armour x7 van jóval 100 alatt van .én merem ajánlani ha nem 18 kamerás 10 000 gigabájtos tarhejest keresel.
Nem találom a topikját, strapatelefonból (víz-csepp-por-ütésálló) milyet lenne érdemes venni?
Doogee s98 haldoklik 2 év után.
Meg azért legyen egy nagy akkuja is.
100E ft környékén.
Válasz Gepi #11523. hozzászólásáraFélbe vágva a törésnél 10-10 centit, és rárakni egy 20 centis darabot, és úgy hegesztve, két csapágy közé be merném rakni.
Válasz Ares 826 #11499. hozzászólásáraegyébként a kézifék az csak a bal kereket fogja, vagy mindkettőt? úgy emlékszem bal hátulján van az a tengely ennek is, amit a bovden mozgat.
Válasz kajszi_71823 #11510. hozzászólásáraNem élek benne meg sajnos nem is ápolom, de tiszta első és ajtóüvegekkel megyek el vele otthonról. Meg körbe wédézve, nekem ne nyikorogjon és szoruljon semmi.
Válasz Gumóka #11509. hozzászólásáraMivel fújtad/ez itt a kérdés/? ACTELLIC 5EC -t használtak az ismeretségi körben anno,ott 14 napot tartottak zsákos-ömlesztett árura lenylonozva,utána sokáig szellőztetés a tárolóban.
Válasz Ares 826 #11499. hozzászólásárakézifék az le van tiltva, tüskés dróttal körbetekrrve a karja, nehogy véletlenül bárki is hozzányúljonm, hahaha. de lehet, mondjuk azt azért hallod, ha pisszen, nem tudom ugyan az mozgatja-e a fékszelepet, mint ami a féket. de esélyes hogy fék, tavasszal próbálgattam egy pőótkocsit félkezni, ezerszer félkeztem, és azt észrevettem, hogy gépen a bal oldali nem satuzott. lehet már ezért...
Válasz mtz1221 #11500. hozzászólásáraNa medfig? Semeddig, aztàn mégis mindig elfelejtődik. hacsak nem a traktorban élsz és akörül forog minden gondolatod.
Még egy kérdés.
Ha én lepermetezem a falat, mennyi idő múlva rakhatok be takarmányt?
A helyzet az, hogy az épület egyik felében a takarmány zsákolva, a másik felét most kimeszeltem, de csúnyául megleptek ezek a dögök, pedig 3 hónapja gázosítottam terményt.
Válasz Gumóka #11503. hozzászólásáraBiztos van, zsizsiknek nem sok kell. Sima bogárpermettel is körbe fújhatod jó vastagon. Sőt régebben volt valami amivel konyhákat iskolákat fújtak, az is elég lenne.
13051 hozzászólás
Autonova Remo 2500 tipusú egytengelyes pótkocsihoz keresek felnit.
10/75 R15.3 gumiméret, a felni agy átmérője 120 mm, hat db csavar tartja, a csavarok osztóköre 160 mm.
Szívesen vennék tanácsokat, őtleteket, merre keresgéljek.
Köszönöm.
Válasz mtz1221 #11548. hozzászólásáraNem középre mutat, hanem kicsit hátra a lap középpontjától. Távtartótól kb. 5 centire lóg be, igyekeztem a két lap közé rakni a laposvasakat.
Válasz mtz1221 #11548. hozzászólására
Válasz kis Zombi #11546. hozzászólásáraHátulról nincs egy kép ??? A tengely közepére mutat, hány centire van a tengelytől meg a laptól ??? Extra ragadós földön is működne ???
Válasz kis Zombi #11546. hozzászólásáraVegyel 30 m.erős láncot, minden tag közé szabjál ki annyit, hogy a tengely lazán forduljon, próbáld ki. Látni fogod hogy nem tud beragadni, kidolgozza magát.
Ez nem a legszebb megoldás, de az egyik legtartósabb és legolcsóbb.
Válasz kis Zombi #11545. hozzászólásáraCsináltam róla fényképet
Válasz RARGAkèny #11539. hozzászólásáraOda van szorítva a laphoz ?
Régi V tárcsámon a két lap közé, középre raktam a "kaparót", 40X10 laposvas, berakódni nem tudott, a lapra ragadt ugyan a nyers, de dolgozott.
Laphoz odaszorított laposvasban az a jó, hogy ragad a lapra ugyanúgy a nyers, néhány kukoricaszárat is magáraszed, és kézzel meg sem bírod fordítani a tagot. A traktor meg kiköpi a lelkét előtte.
Válasz RARGAkèny #11539. hozzászólásáraVéletlenul nem borsodi vagy?
Válasz RARGAkèny #11541. hozzászólásáraSzia !
Őket kérdezd meg !
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/talajmuvelo-gep-alkatreszek/uj-hardox-apritohenger-kesek/h_6994846?ref=52f4c59f
Válasz RARGAkèny #11541. hozzászólásáraKramp nál rengeteg féle hardox laposvas van, írd be a kramp OS keresőbe, hogy hb500 és válogathat.
Válasz ND #11540. hozzászólásáraVan olyan is?? Ma körbekérdeztem környék vastelepeit. Nem foglalkoznak ilyen anyaggal....
Hát nehéz lessz beszerezni
Válasz RARGAkèny #11539. hozzászólásáraSzerintem arra gondol, hogy a hardoxot darabolni nem egyszerű, így ne táblás lemezt, hanem hardox 40x10 szálanyagot keress
Válasz kis Zombi #11538. hozzászólásáraLapos vast lezabálja 1 szezon alatt. Ennek is élét keményfémmel felhegesztetem.
Válasz RARGAkèny #11535. hozzászólásáraMi a bánatért vennél 10-es lemezt, amikor neked 40X10-es laposvasra van szükséged ? Azért, hogy hardox legyen ?
Válasz RARGAkèny #11535. hozzászólásáraBontott Kamion féder, is jó oda, ha nem jobb. 2 soron megfogja a hegesztő, ha meg fúrni kell, meg kell melegíteni lánggal a fúrás helyén.
Válasz RARGAkèny #11535. hozzászólásáraLv lemez vastagság, 1x hogy egy tábla abból a méretből
2nm 2+3mm=5mm volt 50ezer, akkor 1nm 10es is kb annyi +darab felár
Válasz Gumóka #11534. hozzászólásáraMondjuk 1m2 elég lenne, mert abból kijönne bőven a 26 db 10x40x260mm-es sárkaparók.
IV2-3 mit jelent? 1X vagyis 1mm?? Vagyis egy 10mm vastag tábla akkor ebből fél milla
Válasz RARGAkèny #11531. hozzászólásáraViszonyításképp 1x 1000x2000 lv3 és 1x 1000x2000 lv2 50E volt év elején számla nélkül.
Hardoxból is van több féle, meg vastag is, szóval qva drága
Válasz Gumóka #11528. hozzászólásáraSamsung a21, üvegfóliázva, bőrtokban, bírja a traktorozást, esett már bele mustba, trágyába, 2.5 eves, igazi strapa gép.
S.o.s valakinek tapasztalata a szeklice mag termesztésről?
Üdv. Mennyi lehet most 1 m2 hardox lemez, 10mm vastagságban?? Válaszokat előre is kössz..
Válasz R Sándor #11529. hozzászólásáraKöszönöm! A mobilgazdához kell csak a jó fénykép
Válasz Gumóka #11528. hozzászólásáraNekem ulefone armour x7 van jóval 100 alatt van .én merem ajánlani ha nem 18 kamerás 10 000 gigabájtos tarhejest keresel.
Nem találom a topikját, strapatelefonból (víz-csepp-por-ütésálló) milyet lenne érdemes venni?
Doogee s98 haldoklik 2 év után.
Meg azért legyen egy nagy akkuja is.
100E ft környékén.
Válasz Gepi #11523. hozzászólásáraSimán! Évek óta gond nélkül műkszik!
Válasz Gepi #11523. hozzászólásáraSimán hegeszteni .
Nincs ott olyan nagy fordulat hogy baj legyen.
Csak meg kell nézni hogy mi okozta a törést.
Válasz Gepi #11523. hozzászólásáraFélbe vágva a törésnél 10-10 centit, és rárakni egy 20 centis darabot, és úgy hegesztve, két csapágy közé be merném rakni.
Válasz Gepi #11523. hozzászólásáraSzia, én kicserélném, ha más nem négyzet anyagot vegyél és a végére menet, meg felhegeszteni a lezáró vasat.
Tárcsatengelyt lehet hegeszteni jó alaposan begyökölve bázikussal vagy kuka?
Válasz envagyok2 #11518. hozzászólásáraüdv!ne haragudj,csak most néztem meg az e mail -eimet.most oda irok!
Sziasztok Krampnál valaki megtudná nézni ennek az árát KT100123 előre is köszönöm.
Válasz Gumóka #11517. hozzászólásáraEnnyi év után, újat úgy sem tud mutatni.
Válasz Gumóka #11517. hozzászólásáraHát, a hölgyeknek is kijár néha a kenés!
Válasz Ares 826 #11499. hozzászólásáraegyébként a kézifék az csak a bal kereket fogja, vagy mindkettőt? úgy emlékszem bal hátulján van az a tengely ennek is, amit a bovden mozgat.
Válasz mtz1221 #11516. hozzászólásáraMikor meg szaladgálsz körbe a traktoron a wd-vel, az asszony csak sóhajtozik az udvaron...
Válasz kajszi_71823 #11510. hozzászólásáraNem élek benne meg sajnos nem is ápolom, de tiszta első és ajtóüvegekkel megyek el vele otthonról. Meg körbe wédézve, nekem ne nyikorogjon és szoruljon semmi.
Válasz szelindi1965 #11514. hozzászólásáraDeca volt itthon, azzal fújtam le a falakat, de kipakoltam mindent, meg tudok kereszthuzatot csinálni.
Válasz Gumóka #11509. hozzászólásáraMivel fújtad/ez itt a kérdés/? ACTELLIC 5EC -t használtak az ismeretségi körben anno,ott 14 napot tartottak zsákos-ömlesztett árura lenylonozva,utána sokáig szellőztetés a tárolóban.
Válasz .Richard. #11495. hozzászólásáralemosni, akkro nem ismerem meg, hahahah
Válasz Ares 826 #11499. hozzászólásárakézifék az le van tiltva, tüskés dróttal körbetekrrve a karja, nehogy véletlenül bárki is hozzányúljonm, hahaha. de lehet, mondjuk azt azért hallod, ha pisszen, nem tudom ugyan az mozgatja-e a fékszelepet, mint ami a féket. de esélyes hogy fék, tavasszal próbálgattam egy pőótkocsit félkezni, ezerszer félkeztem, és azt észrevettem, hogy gépen a bal oldali nem satuzott. lehet már ezért...
Válasz mtz1221 #11504. hozzászólásáraKhm. H agro ha figyel megszól.
Válasz mtz1221 #11500. hozzászólásáraNa medfig? Semeddig, aztàn mégis mindig elfelejtődik. hacsak nem a traktorban élsz és akörül forog minden gondolatod.
Még egy kérdés.
Ha én lepermetezem a falat, mennyi idő múlva rakhatok be takarmányt?
A helyzet az, hogy az épület egyik felében a takarmány zsákolva, a másik felét most kimeszeltem, de csúnyául megleptek ezek a dögök, pedig 3 hónapja gázosítottam terményt.
Kis kézi permetezővel fújnám, nem nagy terület.
Válasz ..,-:) #11506. hozzászólásáraEsélytelen.
Válasz mtz1221 #11505. hozzászólásárahttps://hamo.com.ph/product/pesguard-fg161/
Válasz Gumóka #11503. hozzászólásáraCégnél !!???
Válasz Gumóka #11503. hozzászólásáraBiztos van, zsizsiknek nem sok kell. Sima bogárpermettel is körbe fújhatod jó vastagon. Sőt régebben volt valami amivel konyhákat iskolákat fújtak, az is elég lenne.
Válasz mtz1221 #11502. hozzászólására
Van e olyan rovarirtó szer, ami terménytároló kipermetéshez jó zsizsik ellen?
Kis kiszerelésben persze, nagyjából 20nm.
Válasz mtz1221 #11501. hozzászólására