Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem van, de mivel nekünk az etanol miatt kötelező az antisztatikus lángálló ruha, így a cég adja.
Egyébként ezt a fajtát kapjuk normál munkaruhának+ ehhez jön a téliruházat. Portwest Bizflame néven van több fajta is, ezek lángállók. https://images.app.goo.gl/qFwXndZEmDx6TgG36
1.Foszfátok diffúz szennyezőforrásainak ellenőrzése
2.a vizek mezőgazdasági eredetű nitrátszennyezéssel szembeni védelme
3.Növényvédő szerek tárolása, felhasználása, valamint csomagolóeszköz -hulladékainak kezelése
10 hektár alatt vagyok és van egy nitrát érzékeny területem.
Milyen papirokat kérnek mire számítsak?
köszi a válaszokat.
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy egy 6.00-16 os guminak mennyi a külső átmérője? Magyarán milyen magas a kerék? Ilyen van a vetőgépen és nyomlazítót vennék hozzá, csak nem tudom hogy milyen hosszú kell, itt vagyok a bolban. Köszi!
Válasz A.I. #11568. hozzászólásáramekkora hőfoknál tud a bronz, megváltozni szerkezetileg ??? 100-150 től nem hiszem hogy itt több volt, mire bekopott.
Válasz A.I. #11564. hozzászólásáraazt kellett volna, csak kapkodás volt éjszakai összerakással. 1 óráig melegedett ma munka közben, utána elmúlt. Remélem nem a házban fordult meg, és nem bírta a perselyt sem megolvasztani.
bronz persely (35 külső 20 belső 25 hosszú ) összerakás után melegszik, 10 perc járatás után. 3-400 fordulaton üzemelne, be fog ez így kopni ??? Házban nem fog megfordulni, ott lett kisé szoros azért húzta össze a közepét.
Válasz .Richard. #11559. hozzászólásáraKöszönöm, rákerestem, már előzőleg is. A leírásbanszereplő adatok: furatok körátmérője 205 mm, agy körmérete 161 mm. A másik két ilyen méretű felninél nem szerepelnek méretek, futok náluk egy kört.
A pótkocsi felnimnél agyátmérő kör mérete 120mm, csavarok osztóköre 160mm.
Válasz trakitibi #11551. hozzászólásárahttps://webaruhaz.habi.hu/traktor-es-jarmu-alkatreszek/gumikopenyek-kerektarcsak-felnik-/kerektarcsak-felnik--cTRAGUMFEL.html pronár potkocsifelni? HABIBan van. Ez nem az?
Válasz csabahegeszt #11557. hozzászólásáraA bálázók, tárcsák alatti felninél az agy átmérő 160 mm, a csavarok osztóköre 205 mm, mig az pótkocsimnál 120 és 160 mm, mint írtam. ha nincs más marad az esztergályos és közbetét mutatvány, csak nem tudom a vizsgán mennyire fognek örülni neki.
Autonova Remo 2500 tipusú egytengelyes pótkocsihoz keresek felnit.
10/75 R15.3 gumiméret, a felni agy átmérője 120 mm, hat db csavar tartja, a csavarok osztóköre 160 mm.
Szívesen vennék tanácsokat, őtleteket, merre keresgéljek.
Köszönöm.
Válasz mtz1221 #11548. hozzászólásáraNem középre mutat, hanem kicsit hátra a lap középpontjától. Távtartótól kb. 5 centire lóg be, igyekeztem a két lap közé rakni a laposvasakat.
Válasz kis Zombi #11546. hozzászólásáraHátulról nincs egy kép ??? A tengely közepére mutat, hány centire van a tengelytől meg a laptól ??? Extra ragadós földön is működne ???
Válasz kis Zombi #11546. hozzászólásáraVegyel 30 m.erős láncot, minden tag közé szabjál ki annyit, hogy a tengely lazán forduljon, próbáld ki. Látni fogod hogy nem tud beragadni, kidolgozza magát.
Ez nem a legszebb megoldás, de az egyik legtartósabb és legolcsóbb.
Régi V tárcsámon a két lap közé, középre raktam a "kaparót", 40X10 laposvas, berakódni nem tudott, a lapra ragadt ugyan a nyers, de dolgozott.
Laphoz odaszorított laposvasban az a jó, hogy ragad a lapra ugyanúgy a nyers, néhány kukoricaszárat is magáraszed, és kézzel meg sem bírod fordítani a tagot. A traktor meg kiköpi a lelkét előtte.
Válasz RARGAkèny #11541. hozzászólásáraSzia !
Őket kérdezd meg !
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/talajmuvelo-gep-alkatreszek/uj-hardox-apritohenger-kesek/h_6994846?ref=52f4c59f
Válasz RARGAkèny #11539. hozzászólásáraSzerintem arra gondol, hogy a hardoxot darabolni nem egyszerű, így ne táblás lemezt, hanem hardox 40x10 szálanyagot keress
Válasz RARGAkèny #11535. hozzászólásáraBontott Kamion féder, is jó oda, ha nem jobb. 2 soron megfogja a hegesztő, ha meg fúrni kell, meg kell melegíteni lánggal a fúrás helyén.
Válasz Gumóka #11534. hozzászólásáraMondjuk 1m2 elég lenne, mert abból kijönne bőven a 26 db 10x40x260mm-es sárkaparók.
IV2-3 mit jelent? 1X vagyis 1mm?? Vagyis egy 10mm vastag tábla akkor ebből fél milla
Válasz Gumóka #11528. hozzászólásáraSamsung a21, üvegfóliázva, bőrtokban, bírja a traktorozást, esett már bele mustba, trágyába, 2.5 eves, igazi strapa gép.
13079 hozzászólás
Autóvillamossági webáruházat/webshopot tud valaki?
Itt a környéken inkább csap épületvillamosság van.
Válasz mtz1221 #11577. hozzászólásáraNem akarsz Te ilyet, mert marha drága.
https://www.epkezlab.com/spd/FR59NARM/FR59-Langallo-es-antisztatikus-telikabat-sotetkek?gclid=Cj0KCQjwhL6pBhDjARIsAGx8D58e3f93NpjMRdvGxYYOSdCJGcYgsCGDLsSd3KpfOba_u4qD7_TtyjQaAiv-EALw_wcB
Nekem van, de mivel nekünk az etanol miatt kötelező az antisztatikus lángálló ruha, így a cég adja.
Egyébként ezt a fajtát kapjuk normál munkaruhának+ ehhez jön a téliruházat. Portwest Bizflame néven van több fajta is, ezek lángállók.
https://images.app.goo.gl/qFwXndZEmDx6TgG36
Flexálló téli termo kabátot, milyen név alatt kéne keresni ???
Válasz ddadda #11575. hozzászólásáraSzia!
Amit tőlem kértek azt tudom leírni.
-Gazdálkodási napló.
-Permetezési napló.
-Permetező műszaki.
-Használt vegyszer jogosultság igazolása.
-Tárolás szabályosság.
-Nitrátérzékeny területnél 5 évnél nem régebbi talajvizsgálat.
-Deflektor.
-Nitrogén kijuttatási idő.
-Kijuttatott nitrogén mennyiség.
Most hirtelen ennyi jut eszembe.
Sziasztok!
Ma kaptam levelet ellenőrzésről amelyben ez áll:
1.Foszfátok diffúz szennyezőforrásainak ellenőrzése
2.a vizek mezőgazdasági eredetű nitrátszennyezéssel szembeni védelme
3.Növényvédő szerek tárolása, felhasználása, valamint csomagolóeszköz -hulladékainak kezelése
10 hektár alatt vagyok és van egy nitrát érzékeny területem.
Milyen papirokat kérnek mire számítsak?
köszi a válaszokat.
Válasz A.I. #11572. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz sanyeee #10680. hozzászólásáraHa olvasod még a fórumot akkor légyszíves vedd már fel velem a kapcsolatot.
Üdv Györki
Válasz Selvin #11571. hozzászólására(6*2*2,54)+16*2,54=71,12
Mondjuk ~70 centi.
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy egy 6.00-16 os guminak mennyi a külső átmérője? Magyarán milyen magas a kerék? Ilyen van a vetőgépen és nyomlazítót vennék hozzá, csak nem tudom hogy milyen hosszú kell, itt vagyok a bolban. Köszi!
Válasz mtz1221 #11569. hozzászólásáraEz jó kérdés. De szerintem nem 100-150.
Válasz A.I. #11568. hozzászólásáramekkora hőfoknál tud a bronz, megváltozni szerkezetileg ??? 100-150 től nem hiszem hogy itt több volt, mire bekopott.
Válasz mtz1221 #11566. hozzászólásáraNem hiszem, hogy megfordult, de az a persely a hőtől sajnos már nem az lesz, aminek lennie kellene.
Válasz medikus #11565. hozzászólásáraRá jöttem én is, azt kellett volna az este 1 órán át, még serceg.
Válasz A.I. #11564. hozzászólásáraazt kellett volna, csak kapkodás volt éjszakai összerakással. 1 óráig melegedett ma munka közben, utána elmúlt. Remélem nem a házban fordult meg, és nem bírta a perselyt sem megolvasztani.
Válasz mtz1221 #11563. hozzászólásáraHa a házban megfordul,akkor a tengelyre meg rá sül! Hugyozd folyamatosan egy darabig!
Válasz mtz1221 #11563. hozzászólásáraEsetleg, ha beütés meghúzta, lehet méretre kellene dörzsárazni.
bronz persely (35 külső 20 belső 25 hosszú ) összerakás után melegszik, 10 perc járatás után. 3-400 fordulaton üzemelne, be fog ez így kopni ??? Házban nem fog megfordulni, ott lett kisé szoros azért húzta össze a közepét.
Válasz trakitibi #11561. hozzászólásáraNézz rá a 17.5 colos felnikre is. Szerintem azokból van ami jó neked.
Válasz .Richard. #11559. hozzászólásáraKöszönöm, rákerestem, már előzőleg is. A leírásbanszereplő adatok: furatok körátmérője 205 mm, agy körmérete 161 mm. A másik két ilyen méretű felninél nem szerepelnek méretek, futok náluk egy kört.
A pótkocsi felnimnél agyátmérő kör mérete 120mm, csavarok osztóköre 160mm.
Válasz .Richard. #11559. hozzászólásáraHolnap megírom mi van a pótkocsi. Ha el nem felejtem.
Válasz trakitibi #11551. hozzászólásárahttps://webaruhaz.habi.hu/traktor-es-jarmu-alkatreszek/gumikopenyek-kerektarcsak-felnik-/kerektarcsak-felnik--cTRAGUMFEL.html pronár potkocsifelni? HABIBan van. Ez nem az?
Válasz csabahegeszt #11557. hozzászólásáraA bálázók, tárcsák alatti felninél az agy átmérő 160 mm, a csavarok osztóköre 205 mm, mig az pótkocsimnál 120 és 160 mm, mint írtam. ha nincs más marad az esztergályos és közbetét mutatvány, csak nem tudom a vizsgán mennyire fognek örülni neki.
Válasz trakitibi #11551. hozzászólásáraHirdetnek egy csomót.
A hesston bálázók alatt is ilyen van.
Nem bont valaki arra?
Kis trágya szórók alatt is
Válasz Balázs. #11555. hozzászólására
Válasz trakitibi #11551. hozzászólásáraSzia! Nekünk az ih 10-490 tárcsán és a K454 bálázón is ez a méret van.Esetleg így utánna tudsz nézni
Válasz Josku #11547. hozzászólásáraEzt én is eljátszottam. viszonylag gyorsan kopik a lánc, + a távtartó is.
Válasz Josku #11547. hozzászólásáraSzia! Neked így van megcsinálva?
Válasz kis Zombi #11550. hozzászólására
Autonova Remo 2500 tipusú egytengelyes pótkocsihoz keresek felnit.
10/75 R15.3 gumiméret, a felni agy átmérője 120 mm, hat db csavar tartja, a csavarok osztóköre 160 mm.
Szívesen vennék tanácsokat, őtleteket, merre keresgéljek.
Köszönöm.
Válasz mtz1221 #11548. hozzászólásáraNem középre mutat, hanem kicsit hátra a lap középpontjától. Távtartótól kb. 5 centire lóg be, igyekeztem a két lap közé rakni a laposvasakat.
Válasz mtz1221 #11548. hozzászólására
Válasz kis Zombi #11546. hozzászólásáraHátulról nincs egy kép ??? A tengely közepére mutat, hány centire van a tengelytől meg a laptól ??? Extra ragadós földön is működne ???
Válasz kis Zombi #11546. hozzászólásáraVegyel 30 m.erős láncot, minden tag közé szabjál ki annyit, hogy a tengely lazán forduljon, próbáld ki. Látni fogod hogy nem tud beragadni, kidolgozza magát.
Ez nem a legszebb megoldás, de az egyik legtartósabb és legolcsóbb.
Válasz kis Zombi #11545. hozzászólásáraCsináltam róla fényképet
Válasz RARGAkèny #11539. hozzászólásáraOda van szorítva a laphoz ?
Régi V tárcsámon a két lap közé, középre raktam a "kaparót", 40X10 laposvas, berakódni nem tudott, a lapra ragadt ugyan a nyers, de dolgozott.
Laphoz odaszorított laposvasban az a jó, hogy ragad a lapra ugyanúgy a nyers, néhány kukoricaszárat is magáraszed, és kézzel meg sem bírod fordítani a tagot. A traktor meg kiköpi a lelkét előtte.
Válasz RARGAkèny #11539. hozzászólásáraVéletlenul nem borsodi vagy?
Válasz RARGAkèny #11541. hozzászólásáraSzia !
Őket kérdezd meg !
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/talajmuvelo-gep-alkatreszek/uj-hardox-apritohenger-kesek/h_6994846?ref=52f4c59f
Válasz RARGAkèny #11541. hozzászólásáraKramp nál rengeteg féle hardox laposvas van, írd be a kramp OS keresőbe, hogy hb500 és válogathat.
Válasz ND #11540. hozzászólásáraVan olyan is?? Ma körbekérdeztem környék vastelepeit. Nem foglalkoznak ilyen anyaggal....
Hát nehéz lessz beszerezni
Válasz RARGAkèny #11539. hozzászólásáraSzerintem arra gondol, hogy a hardoxot darabolni nem egyszerű, így ne táblás lemezt, hanem hardox 40x10 szálanyagot keress
Válasz kis Zombi #11538. hozzászólásáraLapos vast lezabálja 1 szezon alatt. Ennek is élét keményfémmel felhegesztetem.
Válasz RARGAkèny #11535. hozzászólásáraMi a bánatért vennél 10-es lemezt, amikor neked 40X10-es laposvasra van szükséged ? Azért, hogy hardox legyen ?
Válasz RARGAkèny #11535. hozzászólásáraBontott Kamion féder, is jó oda, ha nem jobb. 2 soron megfogja a hegesztő, ha meg fúrni kell, meg kell melegíteni lánggal a fúrás helyén.
Válasz RARGAkèny #11535. hozzászólásáraLv lemez vastagság, 1x hogy egy tábla abból a méretből
2nm 2+3mm=5mm volt 50ezer, akkor 1nm 10es is kb annyi +darab felár
Válasz Gumóka #11534. hozzászólásáraMondjuk 1m2 elég lenne, mert abból kijönne bőven a 26 db 10x40x260mm-es sárkaparók.
IV2-3 mit jelent? 1X vagyis 1mm?? Vagyis egy 10mm vastag tábla akkor ebből fél milla
Válasz RARGAkèny #11531. hozzászólásáraViszonyításképp 1x 1000x2000 lv3 és 1x 1000x2000 lv2 50E volt év elején számla nélkül.
Hardoxból is van több féle, meg vastag is, szóval qva drága
Válasz Gumóka #11528. hozzászólásáraSamsung a21, üvegfóliázva, bőrtokban, bírja a traktorozást, esett már bele mustba, trágyába, 2.5 eves, igazi strapa gép.
S.o.s valakinek tapasztalata a szeklice mag termesztésről?
Üdv. Mennyi lehet most 1 m2 hardox lemez, 10mm vastagságban?? Válaszokat előre is kössz..
Válasz R Sándor #11529. hozzászólásáraKöszönöm! A mobilgazdához kell csak a jó fénykép