Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
használt már valaki öntöző gumislagot préslégtömlőnek? nem a stresszkósra gondolok, hanem látok ilyen max 30 bar nyomású, 4-6 rétegű tömlőket, ezek bírhatnaj 7-8 bárt, vagy ez is felejtős? nagy átmérő kéne sok levegőhöz, ipari légtömlők tavalyi pétisó áron vannak...
Sziasztok,
Miskolc - Encs vonalon nem tud valaki egy jó hűtő/klíma szerelőt?
Van egy hűtőkamránk ami nem úgy megy ahogy kellene.
A belső hőcserélőn az első három cső lederesedik, a többi szinte nem is hideg.
Adott egy lendkerék leszerelés. Nem tudjuk meglazítani a csavarokat. Valószínűleg ragasztóval rakták össze. Kérdé: Melegítésre, hirtelen lehűtésre elengedhet? Vagy más bevált praktika esetleg?
Válasz apuci #11306. hozzászólásáraVízből mostanában nem volt hiány az igaz, de nekem igazi homok a kert is, ettől függetlenül mostanában többször volt nagy eső.
Most is száraz a teteje már, de még ragad a kapa, aztán 1 hete esett.
Régen volt már ilyen nálunk, hogy a homoknak is csillogott a teteje a víztől...
Válasz Gumóka #11304. hozzászólásáraNekem is ilyen,ezekkel permeteztem én is,sok változás nem történt,azt olvastam hogy így védekezik a nagy meleg vagy a sok víz ellen is!
Válasz Balázs. #11303. hozzászólásáraKöszönöm!
Holnap leszórom championnal, meg keserűsót is olvastam még, azt tehetem hozzá?
Eddig még itt nem volt ilyen, sose permeteztem a paradicsomot, paprikát, csak calciummal...
Válasz Gumóka #11302. hozzászólásáraAnyomsomnak is így volt championnal szórtam neki, és helyrejött. A cuproxat is réztartamú jónak kéne lennie. Talán sűrűbben kéne szórni
Szabadföldi karós paradicsomonak fodrozódik össze a levele. Él, terem, de össze van tekeredve a levele.
Mi baja lehet? Gombaölőt már kapott, nem történt változás.
valaki végigment már ezen a hulladékos regisztráción?
mibe kerül ez nekünk?
hogy működik, mit kell tennünk?
ahány helyre regisztráltam én már az utóbbi 10 évbe, ha azt mind visszakapnám, jöhetne egy év aszály...
Válasz medikus #11294. hozzászólásáraHát itt nem is utángyártott megy, csak amiből csak lehet bontott, vagy amit fel lehet újítani(tatni), persze ki van találva hogy sok részét ne lehessen, de amit lehet, ott biztos nem lesz új.
Persze jó lenne tele rakni Vadi új cuccal, meg is érdemelné, az szervíz nélkül (mert az mi vagyunk), csak anyag áron 5 millió lenne. Az a mai világban a mi nyugodt kis szintünkön nem járja. (Így azért 1/3 lesz kb.)
Válasz medikus #11292. hozzászólásáraVissza tér a '90es évek, mindent magunk gyártunk, tákolunk, javítunk, mókolunk.
Még jó, hogy annó volt min beedződni!
Válasz medikus #11289. hozzászólásáraGyári anyag megy oda, csak bontott, azon pedig vagy sérült ez a valami, vagy hiányzik, de 30-40 ezerből megveszem aragasztót meg a bakelitet és hajrá.
A fogaskerekek, amire ragasztani kell az egyik 150e, a másik 640 újonnan, ja és nettó, bontott jóképű 200ban állt meg a kettő.
Úgy gondolom meg ér némi szenvedést a ragasztgatás, csak kicsit nyűgös az anyagbeszerzés, de fog az menni.
Válasz mtz1221 #11284. hozzászólásáraNem én találtam ki, hanem a szarvasi cég, én csak pótolom a már megfáradt hiányzót.
35 évet, meg 25000 órár elment, ha felét bírja a pótlásom, akkor nyugdíjas koromig kitart!
Válasz A.I. #11280. hozzászólásáraJól mondja. De biztos kell neked a bakelit ? Ahol az olajban fürdő féklamellákat csinálják/javítják az a réz szerű valami nem jó oda ?
Válasz Georgosz #11276. hozzászólásáraLoctite-ot találtam egyet, holnap itánna kérdezek.
Ezekre a fogaskerekekre gyárban ragasztonak, külön nem is lehet venni hozzá, nincs cikszámozva a bakelit gyűrű. Úgy döntöttem, lapból kivágom és felragasztom.
Válasz medikus #11277. hozzászólásáraMazsik műhelyt ismerem, nem vállalta, nincs olajálló ragasztója, de ha tudtok valakit Dunától keletre, Kecskeméttől északra(vagy postázom hogy ne kelljen annyit utazni), akkor azt is megköszönném.
Válasz medikus #11274. hozzászólásáraAz enyémben is van, de ha jól emlékszem mindkét fele ferodolos. A bontott előtétházban csak a vas volt, azt eltettem nehezebb időkre, ha kell, ragasztok rá
12927 hozzászólás
Válasz mtz1221 #11326. hozzászólásárahm?
tudod mihez kell, hahah
Válasz envagyok2 #11325. hozzászólásáraÉn vásáron vettem valami olcsó (nem e euró volt métere) félcolos 20 bárost, tavasz óta bírja.
használt már valaki öntöző gumislagot préslégtömlőnek? nem a stresszkósra gondolok, hanem látok ilyen max 30 bar nyomású, 4-6 rétegű tömlőket, ezek bírhatnaj 7-8 bárt, vagy ez is felejtős? nagy átmérő kéne sok levegőhöz, ipari légtömlők tavalyi pétisó áron vannak...
Válasz R Sándor #11321. hozzászólásáraPocok.(fognyom nem látszik?)
Válasz R Sándor #11321. hozzászólásáraValamilyen madárféle oda tud hozzá jutni ???
Válasz R Sándor #11321. hozzászólásáraNyúl
Ez milyen jószág lehet az alsó uborkak így néznek ki
Válasz kis Zombi #11319. hozzászólására
Válasz endypapa_20120 #11312. hozzászólásáraMenetrögzítő és csapágyrögzítő kb. 200 fokra melegítve oldhatóak.
Válasz VMisi #11317. hozzászólásáraHoztak "áttáteles" kulcsot. Ima, hogy ne szakadjanak be a csavarok és sikerült.
Válasz endypapa_20120 #11312. hozzászólásáraMilyen módszerrel?
Válasz ND #11315. hozzászólásáraMinden klímában otthon van,mi MF 7614-csináltattunk komplett
Válasz kovacsviktoraggtelek #11314. hozzászólásáraŐk nem csak autó hűtőket javítanak?
Válasz ND #11313. hozzászólásáraLouise garázs, Miskolc
Sziasztok,
Miskolc - Encs vonalon nem tud valaki egy jó hűtő/klíma szerelőt?
Van egy hűtőkamránk ami nem úgy megy ahogy kellene.
A belső hőcserélőn az első három cső lederesedik, a többi szinte nem is hideg.
Előre is köszi!
Válasz VMisi #11311. hozzászólásáraKöszönöm, kijöttek a csavarok.
Válasz endypapa_20120 #11309. hozzászólásáraHa meg megmelegíted, ne hűtsd le, hanem tekerd. A ragasztó vagy a rozsda melegen úgyis engedett.
Válasz endypapa_20120 #11309. hozzászólásáraÜtve a csavar fejét és közben tekerve?
Tanácsot kérek!
Adott egy lendkerék leszerelés. Nem tudjuk meglazítani a csavarokat. Valószínűleg ragasztóval rakták össze. Kérdé: Melegítésre, hirtelen lehűtésre elengedhet? Vagy más bevált praktika esetleg?
Válasz Gumóka #11302. hozzászólására. Így nézz most ki,pedig mikor megláttam azt hittem ki is fog menni
Válasz apuci #11306. hozzászólásáraVízből mostanában nem volt hiány az igaz, de nekem igazi homok a kert is, ettől függetlenül mostanában többször volt nagy eső.
Most is száraz a teteje már, de még ragad a kapa, aztán 1 hete esett.
Régen volt már ilyen nálunk, hogy a homoknak is csillogott a teteje a víztől...
Válasz Gumóka #11304. hozzászólásáraNekem is ilyen,ezekkel permeteztem én is,sok változás nem történt,azt olvastam hogy így védekezik a nagy meleg vagy a sok víz ellen is!
Válasz Gumóka #11304. hozzászólásáraÉn nem raktam mert elfelejtettem, de szerintem mehet
Válasz Balázs. #11303. hozzászólásáraKöszönöm!
Holnap leszórom championnal, meg keserűsót is olvastam még, azt tehetem hozzá?
Eddig még itt nem volt ilyen, sose permeteztem a paradicsomot, paprikát, csak calciummal...
Válasz Gumóka #11302. hozzászólásáraAnyomsomnak is így volt championnal szórtam neki, és helyrejött. A cuproxat is réztartamú jónak kéne lennie. Talán sűrűbben kéne szórni
Válasz Balázs. #11301. hozzászólásáraAmistar, cuproxat, nem egyszerre ment a kettő, talán 1 hónap volt a két szórás között
Válasz Gumóka #11300. hozzászólásáraMivel permetezted?
Szabadföldi karós paradicsomonak fodrozódik össze a levele. Él, terem, de össze van tekeredve a levele.
Mi baja lehet? Gombaölőt már kapott, nem történt változás.
Válasz A.I. #11298. hozzászólására
Válasz endypapa_20120 #11297. hozzászólásáraKöszönöm, holnap itt lesz a bakelit, meg a ragasztó is elvileg, meglátom milyen lesz.
De kösz a tippet.
Válasz A.I. #11267. hozzászólásáraTalán ennek a gyártója tudna segíteni.
https://webshop.dorker.hu/tltfekszalaguj-tkeskeny-magyar-4542
valaki végigment már ezen a hulladékos regisztráción?
mibe kerül ez nekünk?
hogy működik, mit kell tennünk?
ahány helyre regisztráltam én már az utóbbi 10 évbe, ha azt mind visszakapnám, jöhetne egy év aszály...
Válasz medikus #11294. hozzászólásáraHát itt nem is utángyártott megy, csak amiből csak lehet bontott, vagy amit fel lehet újítani(tatni), persze ki van találva hogy sok részét ne lehessen, de amit lehet, ott biztos nem lesz új.
Persze jó lenne tele rakni Vadi új cuccal, meg is érdemelné, az szervíz nélkül (mert az mi vagyunk), csak anyag áron 5 millió lenne. Az a mai világban a mi nyugodt kis szintünkön nem járja. (Így azért 1/3 lesz kb.)
Válasz A.I. #11293. hozzászólásáraSokszor az új,(utángyártott) alkatrészt is előbb javítani kell,hogy be tudd szerelni!
Válasz medikus #11292. hozzászólásáraVissza tér a '90es évek, mindent magunk gyártunk, tákolunk, javítunk, mókolunk.
Még jó, hogy annó volt min beedződni!
Válasz A.I. #11291. hozzászólásáraÍgy értem!
Válasz medikus #11289. hozzászólásáraAmúgy szemét ugye, mert ez a szar nincs külön, csak fogaskerékkel együtt.
Válasz medikus #11289. hozzászólásáraGyári anyag megy oda, csak bontott, azon pedig vagy sérült ez a valami, vagy hiányzik, de 30-40 ezerből megveszem aragasztót meg a bakelitet és hajrá.
A fogaskerekek, amire ragasztani kell az egyik 150e, a másik 640 újonnan, ja és nettó, bontott jóképű 200ban állt meg a kettő.
Úgy gondolom meg ér némi szenvedést a ragasztgatás, csak kicsit nyűgös az anyagbeszerzés, de fog az menni.
Válasz A.I. #11288. hozzászólásáraMennyibe kerül,hogy megakarod oldani,gyári anyag nélkül?
Válasz mtz1221 #11287. hozzászólásáraJohn Deere powershift váltóban.
Köszönöm, ezt is megnézem.
Válasz A.I. #11285. hozzászólásáraItt néz szét. Miben van amúgy ilyen fogaskerék ?
https://www.henkel-adhesives.com/hu/hu/term%C3%A9kek/ipari-ragaszt%C3%B3k.html
Válasz A.I. #11285. hozzászólásáraszarvasi=szarvasos
Telefon, bocsi
Válasz mtz1221 #11284. hozzászólásáraNem én találtam ki, hanem a szarvasi cég, én csak pótolom a már megfáradt hiányzót.
35 évet, meg 25000 órár elment, ha felét bírja a pótlásom, akkor nyugdíjas koromig kitart!
Válasz A.I. #11280. hozzászólásáraJól mondja. De biztos kell neked a bakelit ? Ahol az olajban fürdő féklamellákat csinálják/javítják az a réz szerű valami nem jó oda ?
Válasz A.I. #11282. hozzászólásáraLoctite AE9497, ezt találtam, nem tudom jó lehet-e.
Válasz Georgosz #11276. hozzászólásáraLoctite-ot találtam egyet, holnap itánna kérdezek.
Ezekre a fogaskerekekre gyárban ragasztonak, külön nem is lehet venni hozzá, nincs cikszámozva a bakelit gyűrű. Úgy döntöttem, lapból kivágom és felragasztom.
Válasz medikus #11273. hozzászólásáraHolnap az lesz körbe járom a környékbeli villanyos boltokat.
Válasz medikus #11277. hozzászólásáraMazsik műhelyt ismerem, nem vállalta, nincs olajálló ragasztója, de ha tudtok valakit Dunától keletre, Kecskeméttől északra(vagy postázom hogy ne kelljen annyit utazni), akkor azt is megköszönném.
Válasz medikus #11277. hozzászólásáraOtt a pöttyös labda!
Válasz medikus #11274. hozzászólásáraAz enyémben is van, de ha jól emlékszem mindkét fele ferodolos. A bontott előtétházban csak a vas volt, azt eltettem nehezebb időkre, ha kell, ragasztok rá