Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.74 FtCHF441.31 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Balázs. #11303. hozzászólásáraKöszönöm!
Holnap leszórom championnal, meg keserűsót is olvastam még, azt tehetem hozzá?
Eddig még itt nem volt ilyen, sose permeteztem a paradicsomot, paprikát, csak calciummal...
Válasz Gumóka #11302. hozzászólásáraAnyomsomnak is így volt championnal szórtam neki, és helyrejött. A cuproxat is réztartamú jónak kéne lennie. Talán sűrűbben kéne szórni
Szabadföldi karós paradicsomonak fodrozódik össze a levele. Él, terem, de össze van tekeredve a levele.
Mi baja lehet? Gombaölőt már kapott, nem történt változás.
valaki végigment már ezen a hulladékos regisztráción?
mibe kerül ez nekünk?
hogy működik, mit kell tennünk?
ahány helyre regisztráltam én már az utóbbi 10 évbe, ha azt mind visszakapnám, jöhetne egy év aszály...
Válasz medikus #11294. hozzászólásáraHát itt nem is utángyártott megy, csak amiből csak lehet bontott, vagy amit fel lehet újítani(tatni), persze ki van találva hogy sok részét ne lehessen, de amit lehet, ott biztos nem lesz új.
Persze jó lenne tele rakni Vadi új cuccal, meg is érdemelné, az szervíz nélkül (mert az mi vagyunk), csak anyag áron 5 millió lenne. Az a mai világban a mi nyugodt kis szintünkön nem járja. (Így azért 1/3 lesz kb.)
Válasz medikus #11292. hozzászólásáraVissza tér a '90es évek, mindent magunk gyártunk, tákolunk, javítunk, mókolunk.
Még jó, hogy annó volt min beedződni!
Válasz medikus #11289. hozzászólásáraGyári anyag megy oda, csak bontott, azon pedig vagy sérült ez a valami, vagy hiányzik, de 30-40 ezerből megveszem aragasztót meg a bakelitet és hajrá.
A fogaskerekek, amire ragasztani kell az egyik 150e, a másik 640 újonnan, ja és nettó, bontott jóképű 200ban állt meg a kettő.
Úgy gondolom meg ér némi szenvedést a ragasztgatás, csak kicsit nyűgös az anyagbeszerzés, de fog az menni.
Válasz mtz1221 #11284. hozzászólásáraNem én találtam ki, hanem a szarvasi cég, én csak pótolom a már megfáradt hiányzót.
35 évet, meg 25000 órár elment, ha felét bírja a pótlásom, akkor nyugdíjas koromig kitart!
Válasz A.I. #11280. hozzászólásáraJól mondja. De biztos kell neked a bakelit ? Ahol az olajban fürdő féklamellákat csinálják/javítják az a réz szerű valami nem jó oda ?
Válasz Georgosz #11276. hozzászólásáraLoctite-ot találtam egyet, holnap itánna kérdezek.
Ezekre a fogaskerekekre gyárban ragasztonak, külön nem is lehet venni hozzá, nincs cikszámozva a bakelit gyűrű. Úgy döntöttem, lapból kivágom és felragasztom.
Válasz medikus #11277. hozzászólásáraMazsik műhelyt ismerem, nem vállalta, nincs olajálló ragasztója, de ha tudtok valakit Dunától keletre, Kecskeméttől északra(vagy postázom hogy ne kelljen annyit utazni), akkor azt is megköszönném.
Válasz medikus #11274. hozzászólásáraAz enyémben is van, de ha jól emlékszem mindkét fele ferodolos. A bontott előtétházban csak a vas volt, azt eltettem nehezebb időkre, ha kell, ragasztok rá
Válasz Gumóka #11271. hozzászólásáraEzt javasolta egy ismerős is, meg én is valami ilyesmire gondoltam.
Csak abban bízom van még itt néhány mókoló rajtam kívül, hátha kapok egy terméknevet is esetleg amit már más sikerrel használt. (Ugye én fémhez akarok textilbakelit ragasztani, úgy hogy a végeredmény olaj és hőálló is legyen.)
Válasz mtz1221 #11269. hozzászólásáraFogaskerék oldalán van váltóban, kopott, levált, illetve sérült.
Gondolom távtartó és fékező feladatot láthat el.
Csak úszik az olajban, így vadonat újat akarok felragasztani, mert a régi leváltat meg sem próbálom, mert az olajhoz úgy sem ragad. A fémet le lehet tisztítani, zsírtalanítani.
Erre kellene valami jó anyag, már a ragasztásra, textilbakelit tippek is érdekelnek, tegnapra kellene.
Textilbakelit lemezt, lapot keresnék 1,5 mm vastagot.
Neten nem sok találat van, talán egy érdem.
Aztán ha sikerül beszerezni szeretném ezt felragasztani fém felületre, olyan ragasztót keresnék, ami olaj és hő álló.
Csinált már valaki ilyet, ha igen, akkor milyen ragasztó vált be?
Válasz envagyok2 #11262. hozzászólásáraegyébként azt valaki mérte már, hogy egy 12 v-os elemben ténylegesen hány volt feszültség van? pont 12, kicsit több, kevesebb?
Válasz csabahegeszt #11260. hozzászólásáraIsmerem, nyugodtan kifújhatod, kárt nem fog csinálni. Az kérdéses, hogy ér e valamit.
Én kifújnám, valami kezeléshez tedd hozzá, hogy ne legyen plusz kör.
Válasz csabahegeszt #11258. hozzászólásáraMikroelemes? Ha igen, akkor mi baja lehet.
Ha valami élő flórás(gomba, bakrérium), na ott lehet hogy már csak víz.
Akár melyik is, ha kifújod, kárt nem csinálhat.
Válasz Apáé #11254. hozzászólásáraElviszem tőle egy marékkal, zsebkendő között megcsiráztatod, ha 70%-a jó, akkor vetheted. Rekeckit kérdezd meg, mag ügyben.Vagy zz becsét.
13055 hozzászólás
Válasz Gumóka #11304. hozzászólásáraÉn nem raktam mert elfelejtettem, de szerintem mehet
Válasz Balázs. #11303. hozzászólásáraKöszönöm!
Holnap leszórom championnal, meg keserűsót is olvastam még, azt tehetem hozzá?
Eddig még itt nem volt ilyen, sose permeteztem a paradicsomot, paprikát, csak calciummal...
Válasz Gumóka #11302. hozzászólásáraAnyomsomnak is így volt championnal szórtam neki, és helyrejött. A cuproxat is réztartamú jónak kéne lennie. Talán sűrűbben kéne szórni
Válasz Balázs. #11301. hozzászólásáraAmistar, cuproxat, nem egyszerre ment a kettő, talán 1 hónap volt a két szórás között
Válasz Gumóka #11300. hozzászólásáraMivel permetezted?
Szabadföldi karós paradicsomonak fodrozódik össze a levele. Él, terem, de össze van tekeredve a levele.
Mi baja lehet? Gombaölőt már kapott, nem történt változás.
Válasz A.I. #11298. hozzászólására
Válasz endypapa_20120 #11297. hozzászólásáraKöszönöm, holnap itt lesz a bakelit, meg a ragasztó is elvileg, meglátom milyen lesz.
De kösz a tippet.
Válasz A.I. #11267. hozzászólásáraTalán ennek a gyártója tudna segíteni.
https://webshop.dorker.hu/tltfekszalaguj-tkeskeny-magyar-4542
valaki végigment már ezen a hulladékos regisztráción?
mibe kerül ez nekünk?
hogy működik, mit kell tennünk?
ahány helyre regisztráltam én már az utóbbi 10 évbe, ha azt mind visszakapnám, jöhetne egy év aszály...
Válasz medikus #11294. hozzászólásáraHát itt nem is utángyártott megy, csak amiből csak lehet bontott, vagy amit fel lehet újítani(tatni), persze ki van találva hogy sok részét ne lehessen, de amit lehet, ott biztos nem lesz új.
Persze jó lenne tele rakni Vadi új cuccal, meg is érdemelné, az szervíz nélkül (mert az mi vagyunk), csak anyag áron 5 millió lenne. Az a mai világban a mi nyugodt kis szintünkön nem járja. (Így azért 1/3 lesz kb.)
Válasz A.I. #11293. hozzászólásáraSokszor az új,(utángyártott) alkatrészt is előbb javítani kell,hogy be tudd szerelni!
Válasz medikus #11292. hozzászólásáraVissza tér a '90es évek, mindent magunk gyártunk, tákolunk, javítunk, mókolunk.
Még jó, hogy annó volt min beedződni!
Válasz A.I. #11291. hozzászólásáraÍgy értem!
Válasz medikus #11289. hozzászólásáraAmúgy szemét ugye, mert ez a szar nincs külön, csak fogaskerékkel együtt.
Válasz medikus #11289. hozzászólásáraGyári anyag megy oda, csak bontott, azon pedig vagy sérült ez a valami, vagy hiányzik, de 30-40 ezerből megveszem aragasztót meg a bakelitet és hajrá.
A fogaskerekek, amire ragasztani kell az egyik 150e, a másik 640 újonnan, ja és nettó, bontott jóképű 200ban állt meg a kettő.
Úgy gondolom meg ér némi szenvedést a ragasztgatás, csak kicsit nyűgös az anyagbeszerzés, de fog az menni.
Válasz A.I. #11288. hozzászólásáraMennyibe kerül,hogy megakarod oldani,gyári anyag nélkül?
Válasz mtz1221 #11287. hozzászólásáraJohn Deere powershift váltóban.
Köszönöm, ezt is megnézem.
Válasz A.I. #11285. hozzászólásáraItt néz szét. Miben van amúgy ilyen fogaskerék ?
https://www.henkel-adhesives.com/hu/hu/term%C3%A9kek/ipari-ragaszt%C3%B3k.html
Válasz A.I. #11285. hozzászólásáraszarvasi=szarvasos
Telefon, bocsi
Válasz mtz1221 #11284. hozzászólásáraNem én találtam ki, hanem a szarvasi cég, én csak pótolom a már megfáradt hiányzót.
35 évet, meg 25000 órár elment, ha felét bírja a pótlásom, akkor nyugdíjas koromig kitart!
Válasz A.I. #11280. hozzászólásáraJól mondja. De biztos kell neked a bakelit ? Ahol az olajban fürdő féklamellákat csinálják/javítják az a réz szerű valami nem jó oda ?
Válasz A.I. #11282. hozzászólásáraLoctite AE9497, ezt találtam, nem tudom jó lehet-e.
Válasz Georgosz #11276. hozzászólásáraLoctite-ot találtam egyet, holnap itánna kérdezek.
Ezekre a fogaskerekekre gyárban ragasztonak, külön nem is lehet venni hozzá, nincs cikszámozva a bakelit gyűrű. Úgy döntöttem, lapból kivágom és felragasztom.
Válasz medikus #11273. hozzászólásáraHolnap az lesz körbe járom a környékbeli villanyos boltokat.
Válasz medikus #11277. hozzászólásáraMazsik műhelyt ismerem, nem vállalta, nincs olajálló ragasztója, de ha tudtok valakit Dunától keletre, Kecskeméttől északra(vagy postázom hogy ne kelljen annyit utazni), akkor azt is megköszönném.
Válasz medikus #11277. hozzászólásáraOtt a pöttyös labda!
Válasz medikus #11274. hozzászólásáraAz enyémben is van, de ha jól emlékszem mindkét fele ferodolos. A bontott előtétházban csak a vas volt, azt eltettem nehezebb időkre, ha kell, ragasztok rá
Válasz A.I. #11272. hozzászólásáraFékpofát aki ragaszt,megoldja neked!
Válasz A.I. #11272. hozzászólásáraAlkatrészes nem dob fel hozzá valami Loctite-ot? Váltó résznél szokott feldobni javító kit-et!
Válasz A.I. #11272. hozzászólásáraIgazából kétkomponensű ragasztóból majdnem mind egykutya, a loctite tuti jó, de én használtam mannolt is.
Rézhűtő, motorblokk, difiház, műanyag-réz kombó, alumínium üzemanyagtank, mindegyiket fogta.
Válasz Gumóka #11271. hozzászólásáraMtz váltóban a régebbiekben is van ilyen nyelestengely fék!Két vas lap,egyiken ferrodol!
Válasz A.I. #11267. hozzászólásáraRudat hamarabb találsz,ahol műanyagot is árulnak!De textil bakelit lehet vilért boltban is!
Válasz Gumóka #11271. hozzászólásáraEzt javasolta egy ismerős is, meg én is valami ilyesmire gondoltam.
Csak abban bízom van még itt néhány mókoló rajtam kívül, hátha kapok egy terméknevet is esetleg amit már más sikerrel használt. (Ugye én fémhez akarok textilbakelit ragasztani, úgy hogy a végeredmény olaj és hőálló is legyen.)
Válasz A.I. #11267. hozzászólásáraKétkomponensű fémragasztó?
Válasz mtz1221 #11269. hozzászólásáraFogaskerék oldalán van váltóban, kopott, levált, illetve sérült.
Gondolom távtartó és fékező feladatot láthat el.
Csak úszik az olajban, így vadonat újat akarok felragasztani, mert a régi leváltat meg sem próbálom, mert az olajhoz úgy sem ragad. A fémet le lehet tisztítani, zsírtalanítani.
Erre kellene valami jó anyag, már a ragasztásra, textilbakelit tippek is érdekelnek, tegnapra kellene.
Válasz A.I. #11267. hozzászólásáraMilyen célból csinálod? Würthnek van szilikon és ragasztó keveréke, az nagyon jó olajos helyeken.
Válasz Gepi #11266. hozzászólására2565, és 2765.
Nem mértem, mezőgéparchivumból okoskodok.
Sziasztok
Textilbakelit lemezt, lapot keresnék 1,5 mm vastagot.
Neten nem sok találat van, talán egy érdem.
Aztán ha sikerül beszerezni szeretném ezt felragasztani fém felületre, olyan ragasztót keresnék, ami olaj és hő álló.
Csinált már valaki ilyet, ha igen, akkor milyen ragasztó vált be?
Milyen magas egy kisfülkés 80 és egy panorámás 82?
Válasz envagyok2 #11263. hozzászólásárahttps://asset.conrad.com/media10/add/160267/c1/-/en/000615463DS01/adatlap-615463-23a-alkali-elem-taviranyito-elem-12v-55-mah-gp-super-a23-e23a-v23a-v23px-v23ga-l1028-mn21-g23a.pdf
Ez meg az adatlapja.
Válasz envagyok2 #11262. hozzászólásárahttps://www.elemnagyker.hu/GP-23A-C5-riaszto-elemMN2112V-55mAh-bl/5-B1300E23A?gclid=CjwKCAjwv8qkBhAnEiwAkY-ahsZwBxci4_k3JITqAgDVal1dVbkUeAODK82AficXxNUSaS4kLU8xAxoCd58QAvD_BwE
Itt 55mAh-nak írjak.
Kb fél óra 0,1A-nál.
Válasz envagyok2 #11262. hozzászólásáraegyébként azt valaki mérte már, hogy egy 12 v-os elemben ténylegesen hány volt feszültség van? pont 12, kicsit több, kevesebb?
egy ilyen 12 v-os elemben mennyi áram lehet, mekkora össz teljesítmény lehet benne?
ilyen 0,1 amper/óra fogyasztót mennyi ideig lehet megtáplálni vajon?
https://akkuforras.hu/12V-elem?gclid=CjwKCAjwv8qkBhAnEiwAkY-ahp1OQU7_0dkgjSStjD3M7L-fwp9eozDIUOGdRbdNq2ygTILTGt2oyhoCA70QAvD_BwE
Válasz csabahegeszt #11260. hozzászólásáraIsmerem, nyugodtan kifújhatod, kárt nem fog csinálni. Az kérdéses, hogy ér e valamit.
Én kifújnám, valami kezeléshez tedd hozzá, hogy ne legyen plusz kör.
Válasz A.I. #11259. hozzászólásáraNatur plasma a neve
Válasz csabahegeszt #11258. hozzászólásáraMikroelemes? Ha igen, akkor mi baja lehet.
Ha valami élő flórás(gomba, bakrérium), na ott lehet hogy már csak víz.
Akár melyik is, ha kifújod, kárt nem csinálhat.
Szerintetek a lombtrágya megtud romlani?
Nem fagyott meg,de már vagy 3éves.
Originál csomagolás nem volt kibontva.
Válasz mtz1221 #11256. hozzászólásáraIgazad van! Meg az se volna baj,ha jó korai lenne az a szója fajta.
Fao 150-200-as kukoricát nem tudsz eladót?
Bár nem tudom mikor lehet aratni az árpát,mert tegnap itt is leszakadt az ég! A határban meg el lehet süllyedni.
Válasz Apáé #11254. hozzászólásáraElviszem tőle egy marékkal, zsebkendő között megcsiráztatod, ha 70%-a jó, akkor vetheted. Rekeckit kérdezd meg, mag ügyben.Vagy zz becsét.