Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #11251. hozzászólásáraNekem is az alap 9ezret kifizették,de a beigért +9-et még nem. Hát,hogy abból lesz e valami...
Fao 150-200 kukorica magot nem tudsz eladót? A neten csak fao 250 -est találtam,korábbi nincs.
Szóját is szeretnék tarlóba vetni próbaképp. Te értesz hozzá,lehet "padlási" magot vetni? Vennék itt valakitöl. Én még szóját nem termeltem.
Annyit tudok,hogy a magot be kell csávázni baktérium trágyával.
Válasz Apáé #11250. hozzászólásáraAsszonynak az első részt ki, nekem meg az ősöknek még semmit. Silónak akarod, annak mehet olcsó 704 és zp. Ha szemnek akkor valamilyen fao 250- es.
Üdv uraim.
Ismét egy bua kérdés.
Ki mit tesz a termény alá,hogy ne penészedjen a betontól.
Én mos arra gondoltam,hogy lépésálló nikecellt teszek alá.
Hogy le húzzam e glettel vagy csak geotexilt tegyek rá ?
Ki hogyan?
Válasz csabahegeszt #11231. hozzászólásáraKiemelő villák tuti, 50 lemez, 80 öntvény.
Egyszer össze rajtuk az 50est 80aséval, mert összemegy, de kinyomni nem tudja egy gorilla sem, mert feltárt, így mindig hajt.
A többi rész már nincs előttem, még gyerek voltam, de ez megmaradt bennem, mert lehetett újra széttolni.
Válasz csabahegeszt #11231. hozzászólásáraA régi 50-esnek a kuplungja kicsit kisebb átmérő volt,és a lendkeréknek volt 1 pereme amibe bele ment a kuplung tárcsa,erre a peremre kell rácsavarozni a kinyomó szerkezetet.
A 80-nak nincs pereme,ott csavarokon van hézagoló amire rá kell csavarozni a kinyomó szerkezetet.
De ha rákeresel az interneten akkor biztos megtalálod a különbséget!
Válasz .Richard. #11222. hozzászólásáraJa látom a kèpen a stift helyet. Esetleg 2nagy csavarhúzó hegyet betenni a piros ház ès a meghalytoköröm mögè meg egy másik csavarhúzót meg az elöbbivel 180fokkal szembe. Mindkettövel kifelé feszíteni a megjhalytot. Aztán alu vagy valami puha dornival a tengelyt befelé ütni ha közèpen lehet. Gondolom a megjhalyto az egy cső közèpen. Így len is jönne. Olyan elven mint egy lehuzatoval.
Válasz csabahegeszt #11221. hozzászólásáraGázlámpa. Láng hegesztő. Megfogni a tengely másik felèt ezt még melegen csőfogoval megforgatni kifelé húzni. Vagy lehuzatoval. Vagy csinálni hozzá lehuzatot. Ha nagyon akaratoskodna elvágnám vágokorongal tengelyig. Összerakáskor meg behegeszteni a hornyot. Èn legalább is ezt követnèm el ellene.
Válasz Smallloser #11218. hozzászólásáraHát nincs szerncsém
Egyben van a tengely.
Kerestem a neten de nem találtam sehol róla .
Ezt a sz..rt nem tudom levenni a végéről.
Válasz medikus #11215. hozzászólásáraAkkor nem csak èngem szpat. Ezen van olyan,hogy kirántja a kezemböl nèha. Mindkèt fèlekèppen fel lehet rakni a tekercset. Most úgy van fenn, hogy a tekercs vas magja ami közèpen lesi a mágnest az forgásirány szerint elvileg utogyujtás fele van. Mert ha máskèpp rakom a trafot úgy kirántja a kezemből mintha nem is fogtam volna. Attól tartok kiszabja a berántot. Így csak finoman ránt vissza de így is ránt. 0.4a gyertyahèzag. Arra gondoltam lehet nagyobb kellene neki ,hogy kis fordulaton mikor meghuzom a berántot ne tudjon szikrázni így elvileg nem ránt vissza.
Válasz .Richard. #11214. hozzászólásáraEzek a mágnes gyújtások érdekes dolgokat produkálnak!Nálam is járt egy Ilo szívattyú motor,gyújtó trafó hibával! Az eredeti trafó 35 ezer!!Ezért tettem rá egy farmer fűrész trafót!Teljesen ugyan az!A gyújtás mégsem volt tökéletes,a lendkereket a főtengelyen már elraktam2mm odébb mint az eredeti ék van!Akkor beindult,de az is csak tortyogott!Végén megvettem az eredeti trafót,azzal meg jó lett!!Addig már a vállam majdnem generálra szorult a rángatástól!
Válasz medikus #11208. hozzászólásáraMedikus! Te mint villanyász! Mi lehet a hiba? Csináltam egy motoros gokartot a fiamnak. 60cöbcentis Hecht utánzat motor gödörfuró hajtoművel. Èlete 2 liter benzinje után leállitom. Többet semmi szikra nincs. Tőben a gyujtokábelen sincs. A hagyományos 2 kivezetèkes gyujtotrafoja van. Egy a nagyfesz gyertyakábel egy meg a saru a leállito. Motorfűrèszen ,Strauss damiloson mind ilyennel van szerelve. Van egy Strauss damilos. Annak a trafojával negyedgázon megy a gokart motor nagyobb fordulaton leszabályozza dadog. 3 gyertya is azt csinálja. Tehát trafó hiba. Visszarakom a strausra az meg újra pörög mint az őrült. Mièrt nem jó a gokarton? Amúgy ma vettem piacon 2500èrt egyet eddig fèl orát gond nélkül ment. Meg pörög is vele. Villanyszerelő kimèregette az ujhoz majdnem ugyanolyan èrtèket mèrt de nem tudni mennyinek kell lennie. Amúgy itt a kèrdès a strausè mièrt dadog másik motoron? Lendkerék meg mágnes ugyan az. Mágnes hèzagra èrzèketlen. Lehet beleèpitve valami ami miatt leszabályoz nagy fordulaton? A rossz trafora 9300rpm van írva. Ez szabályozza a maxot is?
Válasz termelo #11209. hozzászólásáraHát nem tudom, annál az y alakú merevítésnél minden zártszelvény elhajlott, ott van ami gyárilag íves azt nem tudom hogy lehetne megcsinálni.
Válasz sulla #11207. hozzászólásáraMi úgy oldottuk meg, hogy kivágtuk az elgörbült részeket és raktunk helyette hasonló falvastagságú anyagot. A méreteket a másik oldalról vedd fel hozzá...
13055 hozzászólás
Válasz Apáé #11254. hozzászólásáraszerk: nitrogén gyüjtö baktériumokkal oltani kell
Válasz mtz1221 #11251. hozzászólásáraNekem is az alap 9ezret kifizették,de a beigért +9-et még nem. Hát,hogy abból lesz e valami...
Fao 150-200 kukorica magot nem tudsz eladót? A neten csak fao 250 -est találtam,korábbi nincs.
Szóját is szeretnék tarlóba vetni próbaképp. Te értesz hozzá,lehet "padlási" magot vetni? Vennék itt valakitöl. Én még szóját nem termeltem.
Annyit tudok,hogy a magot be kell csávázni baktérium trágyával.
Válasz envagyok2 #11252. hozzászólásáraAratásiban.
SKLacit nem láttátok valahol mostanáéban?
Válasz Apáé #11250. hozzászólásáraAsszonynak az első részt ki, nekem meg az ősöknek még semmit. Silónak akarod, annak mehet olcsó 704 és zp. Ha szemnek akkor valamilyen fao 250- es.
Válasz mtz1221 #11248. hozzászólásáraSzia! Neked kifizették már a területalapu támogatást? (teljes összeget?)
Az aratás 10 nap mulva elkezdödik itt,szerinted?
Junius végén érdemes még kukoricát vetni? Te milyet tervezel?
Válasz csabahegeszt #11240. hozzászólásáraHullám papír!
Válasz Pont #11247. hozzászólásáraSzerintem egy fac, ha a kereskedő nem bac át. De ha lenne 3 pólusú kidobott autóba való, azal is tennék 1 próbát.
Válasz mtz1221 #11242. hozzászólásáraBriggs-be valót vagy Husqvarnába valót javasolsz?
Válasz csabahegeszt #11245. hozzászólásáraVegyél tőlünk 5db tárolókonténert :
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/szemestermeny-kezeles-gepei/szaritotarolo-kontenerek/h_7245400
Válasz envagyok2 #11244. hozzászólásáraJaj nekem nincs annyi!
Max 100mázsa termény menne be.
Válasz csabahegeszt #11240. hozzászólásáraés a lépésálló nikecell bírja a manitut két keréken? el nem hiszem...
Válasz mtz1221 #11241. hozzászólásáraNa de a beton már készen van.
Válasz Pont #11239. hozzászólásáraKeress bele mínőségi qvad vagy fűnyíróba való gyertyát.
Válasz csabahegeszt #11240. hozzászólásáraBeton alá tegyél 2 réteg olcsó fólíát.
Üdv uraim.
Ismét egy bua kérdés.
Ki mit tesz a termény alá,hogy ne penészedjen a betontól.
Én mos arra gondoltam,hogy lépésálló nikecellt teszek alá.
Hogy le húzzam e glettel vagy csak geotexilt tegyek rá ?
Ki hogyan?
Üdv!
A DT 75 kismotorjába, milyen típusú, hőfokú gyertya való? A Simson gyertyákat 3-4 indítás után tönkre teszi.
Válasz mtz1221 #11234. hozzászólásáraKöszi, már 15-40 motorolajat kapott
Válasz csabahegeszt #11231. hozzászólásáraKiemelő villák tuti, 50 lemez, 80 öntvény.
Egyszer össze rajtuk az 50est 80aséval, mert összemegy, de kinyomni nem tudja egy gorilla sem, mert feltárt, így mindig hajt.
A többi rész már nincs előttem, még gyerek voltam, de ez megmaradt bennem, mert lehetett újra széttolni.
Válasz csabahegeszt #11231. hozzászólásáraA régi 50-esnek a kuplungja kicsit kisebb átmérő volt,és a lendkeréknek volt 1 pereme amibe bele ment a kuplung tárcsa,erre a peremre kell rácsavarozni a kinyomó szerkezetet.
A 80-nak nincs pereme,ott csavarokon van hézagoló amire rá kell csavarozni a kinyomó szerkezetet.
De ha rákeresel az interneten akkor biztos megtalálod a különbséget!
Válasz endypapa_20120 #11228. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz UE-28 #11227. hozzászólásáraHajtóműolajból jóval kevesebb kell.
Válasz csabahegeszt #11232. hozzászólásáraTöbb fajta van, ahogy lendkerék is. Lehetnek különbözők, de akár egyezőek is lehetnek.
Válasz csabahegeszt #11231. hozzászólásáraSenki?
Ilyen még nem volt itt nekem,hogy nem tudjátok a választ.
Másik kérdés
Mi a különbség az 50 es meg a 80as kuplung szerkezet között
Válasz csabahegeszt #11229. hozzászólására6300-6400 ft.
Mennyi egy ilyen?
Vagyis nem ilyen repedéses.
Válasz rabszolga #11226. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/watch?v=oY0hrgmH1kE
Üdv!
S.O.S.
Krone RP 1250-ben cserélünk lánc kenő/tisztító olajat, szelepeket,pumpát,ecseteket..
Milyen olajjal kell feltölteni?
Hallottam sima 10w 40 motorolajról, de hajtóműolajról is....
Agrár jogban jártas jogászt keresek s.o.s. ben, nem értek egyet egy támogatási határozattal előre is köszönöm.
Válasz csabahegeszt #11224. hozzászólásáraVègülis jó. De lehet mèg rá kell melegíteni mert fogja a tengely. Gondolom nem kúpos.
Válasz .Richard. #11223. hozzászólásáraEzt találtam ki.
Odahegesztem az alátétet.
Ott sérül legkevésbé a dolog
Válasz .Richard. #11222. hozzászólásáraJa látom a kèpen a stift helyet. Esetleg 2nagy csavarhúzó hegyet betenni a piros ház ès a meghalytoköröm mögè meg egy másik csavarhúzót meg az elöbbivel 180fokkal szembe. Mindkettövel kifelé feszíteni a megjhalytot. Aztán alu vagy valami puha dornival a tengelyt befelé ütni ha közèpen lehet. Gondolom a megjhalyto az egy cső közèpen. Így len is jönne. Olyan elven mint egy lehuzatoval.
Válasz csabahegeszt #11221. hozzászólásáraGázlámpa. Láng hegesztő. Megfogni a tengely másik felèt ezt még melegen csőfogoval megforgatni kifelé húzni. Vagy lehuzatoval. Vagy csinálni hozzá lehuzatot. Ha nagyon akaratoskodna elvágnám vágokorongal tengelyig. Összerakáskor meg behegeszteni a hornyot. Èn legalább is ezt követnèm el ellene.
Azt már ki vettem.
De nem indul meg.
Válasz csabahegeszt #11219. hozzászólásáraBenne van a stift csak drotkorongozd le. A betett ábrán is úgy van.
Válasz Smallloser #11218. hozzászólásáraHát nincs szerncsém
Egyben van a tengely.
Kerestem a neten de nem találtam sehol róla .
Ezt a sz..rt nem tudom levenni a végéről.
Válasz csabahegeszt #11217. hozzászólásáraHa nincs szerencséd akkor egyben van a tengely ebben is. típus alapján google kiad képeket érdemes keresni pl:
Ezt hogyan tudom szétszedni?
Fahr rendteritő
Válasz medikus #11215. hozzászólásáraAkkor nem csak èngem szpat. Ezen van olyan,hogy kirántja a kezemböl nèha. Mindkèt fèlekèppen fel lehet rakni a tekercset. Most úgy van fenn, hogy a tekercs vas magja ami közèpen lesi a mágnest az forgásirány szerint elvileg utogyujtás fele van. Mert ha máskèpp rakom a trafot úgy kirántja a kezemből mintha nem is fogtam volna. Attól tartok kiszabja a berántot. Így csak finoman ránt vissza de így is ránt. 0.4a gyertyahèzag. Arra gondoltam lehet nagyobb kellene neki ,hogy kis fordulaton mikor meghuzom a berántot ne tudjon szikrázni így elvileg nem ránt vissza.
Válasz .Richard. #11214. hozzászólásáraEzek a mágnes gyújtások érdekes dolgokat produkálnak!Nálam is járt egy Ilo szívattyú motor,gyújtó trafó hibával! Az eredeti trafó 35 ezer!!Ezért tettem rá egy farmer fűrész trafót!Teljesen ugyan az!A gyújtás mégsem volt tökéletes,a lendkereket a főtengelyen már elraktam2mm odébb mint az eredeti ék van!Akkor beindult,de az is csak tortyogott!Végén megvettem az eredeti trafót,azzal meg jó lett!!Addig már a vállam majdnem generálra szorult a rángatástól!
Válasz medikus #11208. hozzászólásáraMedikus! Te mint villanyász! Mi lehet a hiba? Csináltam egy motoros gokartot a fiamnak. 60cöbcentis Hecht utánzat motor gödörfuró hajtoművel. Èlete 2 liter benzinje után leállitom. Többet semmi szikra nincs. Tőben a gyujtokábelen sincs. A hagyományos 2 kivezetèkes gyujtotrafoja van. Egy a nagyfesz gyertyakábel egy meg a saru a leállito. Motorfűrèszen ,Strauss damiloson mind ilyennel van szerelve. Van egy Strauss damilos. Annak a trafojával negyedgázon megy a gokart motor nagyobb fordulaton leszabályozza dadog. 3 gyertya is azt csinálja. Tehát trafó hiba. Visszarakom a strausra az meg újra pörög mint az őrült. Mièrt nem jó a gokarton? Amúgy ma vettem piacon 2500èrt egyet eddig fèl orát gond nélkül ment. Meg pörög is vele. Villanyszerelő kimèregette az ujhoz majdnem ugyanolyan èrtèket mèrt de nem tudni mennyinek kell lennie. Amúgy itt a kèrdès a strausè mièrt dadog másik motoron? Lendkerék meg mágnes ugyan az. Mágnes hèzagra èrzèketlen. Lehet beleèpitve valami ami miatt leszabályoz nagy fordulaton? A rossz trafora 9300rpm van írva. Ez szabályozza a maxot is?
Válasz ..,-:) #11210. hozzászólásáranem volt
Válasz termelo #11209. hozzászólásáraHát nem tudom, annál az y alakú merevítésnél minden zártszelvény elhajlott, ott van ami gyárilag íves azt nem tudom hogy lehetne megcsinálni.
Válasz sulla #11207. hozzászólásáraMajdnem minden javítható.
Egyedül azvember nem
Válasz sulla #11207. hozzászólásáraNem volt biztosítva !?
Válasz sulla #11207. hozzászólásáraMi úgy oldottuk meg, hogy kivágtuk az elgörbült részeket és raktunk helyette hasonló falvastagságú anyagot. A méreteket a másik oldalról vedd fel hozzá...
Válasz sulla #11207. hozzászólásáraIlyen árak mellett javítani kell!Kötelező!
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye: szerintetek javítható lenne a képeken látható elhajlott permetező keret?
Sannye csörgess már meg.
Nem találom a telszámodat