Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sk Laci #9899. hozzászólásáraJól bokrosodik amúgy,kérdés hogy milyen idő lesz aratása előtt mert ha ritkább ,nagy kalászú árpa le tud feküdni-tapadni irgalmatlanul a földhöz.
Személy szerint én kevésnek tartom a vetett mennyiséget.
Válasz Sk Laci #9899. hozzászólásáraKedden vetettem Jakubust, nekem se sikerült, csak 180-190 között, pedig mérés szerint 220-at kellett volna a gépnek.
Máskor is jártunk így egyébként, ha időben van vetve, nem hiszem, hogy nagy baj lenne.
Válasz Vinkó #9900. hozzászólásáraNálam 200 volt tervezve, táblázat szerint beállítva, ami eddig pontos volt, de sokkal kevesbre jött ki, mint a tervezett.
Neked is hosszú vékony magú az SU Elen?
Anemone majd 50% vastagabb.
Válasz Sk Laci #9899. hozzászólásáraNyilván okt végén vetünk,most is esik...30mm felett vagyunk,és holnap is esni fog. Így a 250 kiló bele lesz durrantva. Okt elején vetettünk volna a 200 kilóval kibékültem volna.
SU Elen ősziárpától 165 kg/ha vetőmag mennyiséggel sikerült elvetni.
Jó lessz ilyen mennyiséggel is, vagy a maradékot tegyem be szóróba, dobjam szét a tetején és fogasboronával húzzam le? De ha a 165 kg/ha nem lenne ritka, akkor hagynám úgy.
Jobban azokhoz szóll a kérdés, aki már termelte ezt a fajta árpát.
Válasz olasz_kapo #9896. hozzászólásáraNyáron raktunk le leier talpas beton csövet ~15e/m áron volt a 600-as. Árban ez volt a legjobb.
SN8 600-as műanyag csövet 40e-ért hoztam a gyerekek játszóterére.
Ha nincs messze EZT kérdezd meg.
Sziasztok! Sürgösen szükségem lenne RZ3 szárzuzo jobb oldali hajtóműre. Esetleg ha van valakinek bontott akkor kérem jelezzen, Dunaújváros 100km körzetében.
Hol lehetne megtudni hogy minek a felnije lenne jó 188 mm Körosztós 145 mm Kerékagy-furatos, és 8 csavaros kerékagyra ? 17.5-19.5 és 22.5 collos érdekelne, ha valamelyikből lenne rávaló.
Válasz VMisi #9884. hozzászólásáraKérdezz utána, mi mennyi. Van olyan hűtő aminél a betétcsere súlyos százezrekbe kerül, új már nincs, jobb egy másmilyet belefaragni
Ja, és ha olyan a javítás van hogy hetek mulva lesz meg, kérdés hogy sürgős-e.
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraSzia!
Amivel meg voltam elégedve az a Sony xpéria volt, talán 4 évet volt meg, még meg nem főrdettem a tengerben. 50 perces fürdés után sajnos használhatatlan. Ha nem sokat telefonálgatsz, majd egy hetet kibír töltés nélkül, memória kapacitása nagyon jó. Egyszerü a kezelhetősége.
Jelenleg Huawei van, kicsit komplikáltabb kezelni, mint a Sonyt, viszont kevés telefonálgatásnál több mint egy hetet kibír. Jelenleg 2 éves, semmi baja se nincsen.
Net használat, képfeltöltések nagyon le tudják húzni az aksit, bármilyen márkájú mobil is legyen.
Szerencsére találtam egy helyi szervízt, 16 Mátyásért kicserélték a képernyőt, kitakarították belőle a köszörűport. Ennyit még rászántam a régi telefonra.
Válasz máris szomszéd #9875. hozzászólásáraNe is mond az A40 egy katasztrófa, nekem is volt azon kívűl hogy jó hangos volt (MTZ-be is lehet hallani) semmi nem volt jó rajta, én is utáltam. Most A32 van ezt szeretem, egy baja van hogy nagy.
Ha már telefon,melyik simogatós amelyikkel lehet is telefonálni ott ahol szűken mérik a térerőt? Samsung A40 van,de egyszer befogom a satuba és kilapítom. Az almás telefonból a 7-es ami aránylag jónak tűnt .
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraSamsung Xcover 4s. 1.5éve hibátlan.Elötte sima 4 volt az 2.5évig bírta. Az szoffferesen halt meg. A következő telefonom biztos,hogy ilyen lesz csak már az 5ös.
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraSamsung Xcover 4s. 1.5éve hibátlan.Elötte sima 4 volt az 2.5évig bírta. Az szoffferesen halt meg. A következő telefonom biztos,hogy ilyen lesz csak már az 5ös.
Zöldkönyv frissítés ! ! ! ---- A Magyar Növényorvosi Kamara augusztus 26-án Kecskeméten a Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség székházában (6000 Kecskemét, Szövetség tér 1.) a növényvédelmi zöld könyvek érvényességének meghosszabbítása érdekében képzést szervez az érintett gazdálkodók részére.
A képzésre még lehet jelentkezni Kujáni Lászlónénál a 06704535209-es telefonszámon.
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraMost bv 9500 van lassan 2 éve és bírja. Igaz olyan mint 1 féltégla, múltkor a birkához vágtam már mérgembe, de nem vette zokon. Mondjuk a birka igen.
Ki milyen munkástelefont használ? (Simogatósat) Melyik típus bír ki legalább két évet MTZ-ben? Ulefone-al rosz tapasztalatom van, az első kicsit több mint egy évet, a második egy hónapot bírt, mindkettőnél a kijelző adta meg magát. F.sz kivan, a garancia egy rémálom. Egy hónapja nem tudom még csak le se adni javításra.
Sziasztok!
Úgy néz ki, behalt a váltó szivattyúm a zetor 12045-n. Kérdés, csak a kardán, elsőhajtás kapcsolásában van szerepe, vagy váltó kenésben is? Sürgős munka lenne még ma. holnap.
13055 hozzászólás
Válasz Gumóka #9902. hozzászólásáraDettó így jártam én is, 220-at akartam és 170 sikerült...
Válasz Sk Laci #9899. hozzászólásáraJól bokrosodik amúgy,kérdés hogy milyen idő lesz aratása előtt mert ha ritkább ,nagy kalászú árpa le tud feküdni-tapadni irgalmatlanul a földhöz.
Személy szerint én kevésnek tartom a vetett mennyiséget.
Válasz Sk Laci #9901. hozzászólásáraMég nem bontottam ki a zsákokat. Az az felét már adom is tovább. Szója és napra megy bele tavasszal.
Válasz Sk Laci #9899. hozzászólásáraKedden vetettem Jakubust, nekem se sikerült, csak 180-190 között, pedig mérés szerint 220-at kellett volna a gépnek.
Máskor is jártunk így egyébként, ha időben van vetve, nem hiszem, hogy nagy baj lenne.
Válasz Vinkó #9900. hozzászólásáraNálam 200 volt tervezve, táblázat szerint beállítva, ami eddig pontos volt, de sokkal kevesbre jött ki, mint a tervezett.
Neked is hosszú vékony magú az SU Elen?
Anemone majd 50% vastagabb.
Válasz Sk Laci #9899. hozzászólásáraNyilván okt végén vetünk,most is esik...30mm felett vagyunk,és holnap is esni fog. Így a 250 kiló bele lesz durrantva. Okt elején vetettünk volna a 200 kilóval kibékültem volna.
SU Elen ősziárpától 165 kg/ha vetőmag mennyiséggel sikerült elvetni.
Jó lessz ilyen mennyiséggel is, vagy a maradékot tegyem be szóróba, dobjam szét a tetején és fogasboronával húzzam le? De ha a 165 kg/ha nem lenne ritka, akkor hagynám úgy.
Jobban azokhoz szóll a kérdés, aki már termelte ezt a fajta árpát.
Köszi a segítséget messze van.
Válasz olasz_kapo #9896. hozzászólásáraNyáron raktunk le leier talpas beton csövet ~15e/m áron volt a 600-as. Árban ez volt a legjobb.
SN8 600-as műanyag csövet 40e-ért hoztam a gyerekek játszóterére.
Ha nincs messze EZT kérdezd meg.
Sziasztok segìtséget kérnék,keresek vascsövet árokba.Átjároba méret:3m hosszú,6-8mm falvastagság,és
60cm belsőátmérővel.
Sziasztok.
Hatzenbichler 12 m-es gyomfésű méreteire lenne szükségem összecsukott állapotban, magasság nem fontos a szélessége és mélysége lenne fontos.
Ha valakinek van és lenne ideje lemérni hálás lennék érte, 9 m-es is jó lehet.
Előre is köszönöm.
Válasz Jago #9893. hozzászólásáraSvadkert,Bócs,Nagy-traktor?
Sziasztok! Sürgösen szükségem lenne RZ3 szárzuzo jobb oldali hajtóműre. Esetleg ha van valakinek bontott akkor kérem jelezzen, Dunaújváros 100km körzetében.
Üdv:
DW 14-34-es felnit keresek !!!
agy-220mm
osztókőr 275mm
8-furatos
Valakinél elfekvőben ???
Hol lehetne megtudni hogy minek a felnije lenne jó 188 mm Körosztós 145 mm Kerékagy-furatos, és 8 csavaros kerékagyra ? 17.5-19.5 és 22.5 collos érdekelne, ha valamelyikből lenne rávaló.
Köszönöm mindenkinek!
Válasz Lipi #9871. hozzászólásáraCsak 2800-as az akksija!
????
Válasz VMisi #9882. hozzászólásáraMerre vagy? Kecskeméten van 2 hely is.
Válasz VMisi #9882. hozzászólásáraItt.
Válasz VMisi #9884. hozzászólásáraKérdezz utána, mi mennyi. Van olyan hűtő aminél a betétcsere súlyos százezrekbe kerül, új már nincs, jobb egy másmilyet belefaragni
Ja, és ha olyan a javítás van hogy hetek mulva lesz meg, kérdés hogy sürgős-e.
Válasz VMisi #9882. hozzászólásáraRendes autószerelő ismerős nincs ??? Ha látszik a luk kívülről , akkor 2 perc neki befoltozni.
Válasz Ares 826 #9883. hozzászólásáraBiztos egyszerűbb, de nem hinném, hogy olcsóbb. Nem tudom, hogy melyik mennyi.
Válasz VMisi #9882. hozzászólásáraNem egyszerűbb újat venni???? Vagy rohadt drága lenne?????
Hol javítanak alumínium hűtőt? Alul-felül műanyag ráadásul.
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraSzia!
Amivel meg voltam elégedve az a Sony xpéria volt, talán 4 évet volt meg, még meg nem főrdettem a tengerben. 50 perces fürdés után sajnos használhatatlan. Ha nem sokat telefonálgatsz, majd egy hetet kibír töltés nélkül, memória kapacitása nagyon jó. Egyszerü a kezelhetősége.
Jelenleg Huawei van, kicsit komplikáltabb kezelni, mint a Sonyt, viszont kevés telefonálgatásnál több mint egy hetet kibír. Jelenleg 2 éves, semmi baja se nincsen.
Net használat, képfeltöltések nagyon le tudják húzni az aksit, bármilyen márkájú mobil is legyen.
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraMeg kell rá venni a gyári tokot, meg a képernyőt rögtön le fóliáztatni, mtz-be tökéletes.
Válasz Toxi #9874. hozzászólásáraMin 1 max 2nap. Attól függ mennyi zenét hallgatok.
Köszönöm a válaszokat.
Szerencsére találtam egy helyi szervízt, 16 Mátyásért kicserélték a képernyőt, kitakarították belőle a köszörűport. Ennyit még rászántam a régi telefonra.
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraSzintén xcover 4 sima, több mint 4 éve, idáig hibátlanul.
Válasz máris szomszéd #9875. hozzászólásáraNe is mond az A40 egy katasztrófa, nekem is volt azon kívűl hogy jó hangos volt (MTZ-be is lehet hallani) semmi nem volt jó rajta, én is utáltam. Most A32 van ezt szeretem, egy baja van hogy nagy.
Ha már telefon,melyik simogatós amelyikkel lehet is telefonálni ott ahol szűken mérik a térerőt? Samsung A40 van,de egyszer befogom a satuba és kilapítom. Az almás telefonból a 7-es ami aránylag jónak tűnt .
Válasz Lipi #9872. hozzászólásáraMeddig bírja az akkuja , nekem kb. ugyanilyen idős, de esténként tölteni kell
Válasz Lipi #9872. hozzászólásáraNekem a sima 4 már negyedik évet húzza hibátlanul.
Zöldkönyv frissítés ! ! ! ---- A Magyar Növényorvosi Kamara augusztus 26-án Kecskeméten a Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség székházában (6000 Kecskemét, Szövetség tér 1.) a növényvédelmi zöld könyvek érvényességének meghosszabbítása érdekében képzést szervez az érintett gazdálkodók részére.
A képzésre még lehet jelentkezni Kujáni Lászlónénál a 06704535209-es telefonszámon.
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraMost bv 9500 van lassan 2 éve és bírja. Igaz olyan mint 1 féltégla, múltkor a birkához vágtam már mérgembe, de nem vette zokon. Mondjuk a birka igen.
Válasz kis Zombi #9867. hozzászólásáraEvolveo G9 volt, 8 hónapot élt. Igaz 10 métert esett a betonra, ezt nem hinném a telefon hibájának
Most bangoodról rendeltem doogee s96 pro-t, esett kelt már ez is 1 hónap alatt sajnos, de bírja. Mondjuk én rendeltem hozzá tokot is.
Tokkal a huawei p9 is kibírt hiba nélkül 1,5 évet, csak sajnos a crosskill hengert nem bírta ...
Ki milyen munkástelefont használ? (Simogatósat) Melyik típus bír ki legalább két évet MTZ-ben? Ulefone-al rosz tapasztalatom van, az első kicsit több mint egy évet, a második egy hónapot bírt, mindkettőnél a kijelző adta meg magát. F.sz kivan, a garancia egy rémálom. Egy hónapja nem tudom még csak le se adni javításra.
Sziasztok!
Úgy néz ki, behalt a váltó szivattyúm a zetor 12045-n. Kérdés, csak a kardán, elsőhajtás kapcsolásában van szerepe, vagy váltó kenésben is? Sürgős munka lenne még ma. holnap.
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-08-21 07:39:44
Válasz Gumóka #9863. hozzászólásáraYouTube-on biztos van pár videó.
Menni fog az
Válasz mtz1221 #9861. hozzászólásáraCsak nem biztos, sőt, hogy belemegy a régi helyére, akkor meg faragni kell a vázat is.
Egyébként most néztem, 186E bruttó a gyári, pár hónapja még 170-ért adták volna.
Két repedés van rajta, lehet megpróbálom otthon, bár még sosem üvegszálaztam.
Válasz mtz1221 #9861. hozzászólásáraMég annyi sem, 170-180 Eu bruttó.
Válasz Gumóka #9859. hozzászólásáraNálunk 250-350+ euróért lehet venni, senki nem bajlódik a bizonytalan javítással.
Hol vehető H 1-es Led izzó?A normál izzó állandóan kirázódik!
Válasz mtz1221 #9857. hozzászólásáraAzt nem néztem, a gyári forrás asszem 170 bruttó.
Válasz Gumóka #9854. hozzászólásáraNálunk helyben javítják!Lehet hozzá venni javító készletet!A Nagy-traktornál szokták beszerezni!
Válasz Gumóka #9852. hozzászólásáraMennyi egy új legolcsóbb lengyel vagy olasz tartály ???
S kimaradt