Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Srácok.
Van értelme 27 fokban(17-18 órakor még annyit mutat) repcét fujni pictorral(0.5l) és mavrikkal?(225Liter/ha víz)
Kicsit elbólintottam, de szerdától 1 hétig legalább esőt mond.
Este meg gardoprimet kell fujnom...azt se ártana eső előtt...
ARAG BRAVO 180S számítógépnek lehet túlterhelés töltés elleni védelme ? Ma úgy jártam hogy elment a generátor meg az áramtalanító is( vagy egyik a másiktól) és kifüstölt az arag (tele lett a fülke). Generátor áramtalanító csere után, megpróbáltam felcsapni és meglepetésemre működik. Mit várjak tőle mi van ilyenkor, neki kezdjek vele a szezonnak indulni ?
Válasz Tom250 #9743. hozzászólásáraAzt nem tudom menyi van bent, nagy valószinű 2, pedig jó ötlet lenne, ez a szar így megszívat nem hiszem el, kompletten ezért cserélni meg áhhh..
Válasz medikus #9735. hozzászólásáraSzerintem is valami ilyen gond van, csak az a furi hogy első ütèsekre se mozdult meg hangya.asznyit sem. Akkor mèg sehol nem volt elűtve..megköszörülöm, vagy csapágyat kellene szètütnöm, csak az sem olyan egyszerű..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9734. hozzászólásáraSzedd ki a csapágyból a golyóskosarat, ha az összes golyót az egyik oldalra húzod akkor elvileg szétjön a csapágy.
Utána már letudod vágni flexel a csapágy belső gyűrűjét a tengelyről.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9734. hozzászólásáraVan olaj emelőd? Nehéz traktorod? Két gerenda vég, amire fel felfekszik a kerék? Hézagolók? Mondjam még???? A tengelyvéget igazítsd meg mert ha szétverted akkor nem fog átmenni a csapágy belső gyűrűn..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9734. hozzászólásáraKicsire koptatott flex korong,ha esetleg odafér a tengely végét ki igazítani,esetleg kicsit kúpolni!Turbó maró,vagy köszörű,ha az van!A lényeg a tengely vég,biztos fel van zömítve!
Válasz kis Zombi #9733. hozzászólásáraPrèsgèpet emlegeti mindenki, hát azt nem tudom hol találok, zèger levève, amivel ütöttem kisebb átm.volt, mert vège bevan esztergálva, a vègèn már akkorát ütöttem hogy 1 helyen tènyleg levertem, de mèg nincs síkban csapággyal tengelyvèg, ugyanis megsem mozdul, gyártót felhîvtam, mondja hogy max. vágjam le tengelyt, azt tudnak küldeni, de azt újra berakni helyère szárba nagy meló, na meg attól tengely mèg ott marad felnin csapágyastól...kis szar valami azt îgy kifog rajtam áhhh...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9726. hozzászólásáraKell készíteni egy üllőt a kerékhez. Egy lemezre felhegestettünk 3 darab vas csövet, ha így ütöd a gumi rugózik. Felni csavarokat felesleges volt kiszedni. Tengely végéről a zégergyűrűt gondolom levetted fénykép alapján nem egyértelmű. Legjobb lenne présgéppel tolni. Bronz végü dornyival kellene ütni, úgy kisebb valószínűséggel vered szét a tengely végét
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9726. hozzászólásáraEsetleg a tengely át van dugva a keréken aztán a kalapos alátétet odaheftelték a másik felé igy nem csuszik ki egy irányba ahol meg ütöd ott kalapos a tengely. Szoval a kalapos alátétet a tarto felöl vágd le 'hogy csuszkáljon aztán meglátod mi van. Utána lehet a tartobol is kibányászhatod a tengelyt. Aztán leköszörül azt visszafele kiütöd.
Válasz Nyomasek Bobo #9724. hozzászólásáraReggel tankolás, aztán a zetorra megy a rövidtárcsa. Az mtzre meg a kombinátor. Majd kiderül melyik lesz a nyerő. Vagy 2 művelet. Meg ugye hengerezni is kéne, de az mehet holnap 5kor.
Válasz envagyok2 #9723. hozzászólásáraA zetorba annyira nem bizok...ha esetleg elered az orra?
5kor kezdek amugy. A fuvókákat most kicseréltem. Hugyozós lesz. A szél miatt nem merek legbeszívásossal menni, mert ahhoz kene tegyek vizet..
Válasz medikus #9718. hozzászólásáraKora reggel mentem mester!
Légbeszívasos fuvóka. Jól leengedve.
A szomszéd felől 4 méter lekapcsolva!(mivel úgyse lett volna elég a szer.. )
Halló!
Lenne egy Sos kérdésem.
Szerdán jön a vetőgép. Cirokvetés lesz. A nitrosolt elfelejtettem kifújni
A kérdés: Vetés után Gardoprim plus golddal lesz kezelve a placc.
Meg ugye a nitrót is ki kéne fújnom.(630 littyós tartályba 280nitró, 240 körüli víz, ez 2.5hektárra.)
Szóval hogyan lehetne ezt?
A cirok gabona sorra lesz.
A kérdés, ha a felületen ott a nitró bedolgozás nelkül, basztatja-e a kelést? Ha meg még pluszba rajta van a vegyszer, akkor???
Ma kényszerből 2.szor gyomirtottam búzát. Nem volt időm. Most melozok a cégnél. Holnap szabi, de kifutok az időből, ha a műtrágyával játszok... Erős szelet is mond.
Válasz medikus #9714. hozzászólásáraNem . Akivel beszéltem szavakkal nem tudta elmondani ezekket mondta szo szerint'hogy milyen bajai lehetnek egy ilyennek ami á rképző'igy nem mond árat'de tudja mi az ára. Na most már én is tudom igy nem adom el. Szoval biztosan nem lesz olcsobb.
Válasz .Richard. #9710. hozzászólásáraMéh telepen szerintem nem veszik úgy mint katalizátort,csak lemezbe.De ott érdeklődhetsz,ők biztosan ismernek olyat aki ezzel foglalkozik,azok szokták ott keresni hátha van kidobva a hulladékba,vagy az ottaniak félreteszik nekik,ha bekerül ilyesmi.
Urak! Katalizátort milyen áron veszik? Van akkum stb. irány a Méh telep. Gondoltam a a katalizátort nem kéne vasba. Annál csak többet ér. Mennyibe van? Csak 'hogy ne vágjanak át.1.0 suzuki swift. Gyári.
Válasz III.Gyula #9704. hozzászólásáraA pocok lehet,hogy kiugrik,de a vakond nem.Azt ezzel a gázos trükkel nem lehet megfogni.Több száz méteres járatrendszre van,rögtön meg tud lépni,nem megy ki a felszínre.
13055 hozzászólás
Válasz *** HM *** #9751. hozzászólásárakábelsín ??? esetleg?
Válasz Nyomasek Bobo #9752. hozzászólásáraÚgy nézem tárgytalan a kérdés... A 60millis 1 hetes eső érdeklődés hiányában lemondta a bulit
Érdeklődnék, hogy 3, illetve 4 éves lábon álló lucernának mi lehet az ára/ha/idei év ?
6 ha-ról lenne szó.
(A 6 ha-ról 50-70db 130-as bála jött le tavaly kaszálásonként.)
Köszönöm
Srácok.
Van értelme 27 fokban(17-18 órakor még annyit mutat) repcét fujni pictorral(0.5l) és mavrikkal?(225Liter/ha víz)
Kicsit elbólintottam, de szerdától 1 hétig legalább esőt mond.
Este meg gardoprimet kell fujnom...azt se ártana eső előtt...
Kéne pár m 8cmx4cmx8cm U alakú fekete műanyag strapabíró cucc?
Hol van vlm ilyesmi?
Válasz Bárány #9748. hozzászólásáraÉs talán még a két kar közti távolságot.
Válasz kukaccsosz #9747. hozzászólásáraMérettáblázat.
Válasz kukaccsosz #9747. hozzászólásáraA golyók és a csapszegek átmérőjét.
Segítsetek!
Mit jelent a 3 pont függesztésnél a kategória besorolás?
II vagy IIIN vagy III
ARAG BRAVO 180S számítógépnek lehet túlterhelés töltés elleni védelme ? Ma úgy jártam hogy elment a generátor meg az áramtalanító is( vagy egyik a másiktól) és kifüstölt az arag (tele lett a fülke). Generátor áramtalanító csere után, megpróbáltam felcsapni és meglepetésemre működik. Mit várjak tőle mi van ilyenkor, neki kezdjek vele a szezonnak indulni ?
Válasz Tom250 #9743. hozzászólására2 oldalt az agyban!ilyeneket nálunk szerelnek össze a Sass-Form-nak!
Válasz Tom250 #9743. hozzászólásáraAzt nem tudom menyi van bent, nagy valószinű 2, pedig jó ötlet lenne, ez a szar így megszívat nem hiszem el, kompletten ezért cserélni meg áhhh..
Válasz medikus #9742. hozzászólásáraJah hogy 2 van benne..
Na úgy akkor egész más.
Válasz Tom250 #9741. hozzászólásáraKérdés hogy a másik csapágy enged e annyit!
Válasz F-A-R-M-E-R #9738. hozzászólására01:30
Ha ezzel megvagy utána már könnyű dolgod van, mivel kopott fog annyit engedni.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9739. hozzászólásáraAzzal csak szét nyomod a felnit!Nem tudod rendesen felfektetni!
Válasz Magister #9736. hozzászólásáraVannak hozzá minden igen, csak most nem vágom mit hová rakjak, de jó őtlet ez is..
Válasz medikus #9735. hozzászólásáraSzerintem is valami ilyen gond van, csak az a furi hogy első ütèsekre se mozdult meg hangya.asznyit sem. Akkor mèg sehol nem volt elűtve..megköszörülöm, vagy csapágyat kellene szètütnöm, csak az sem olyan egyszerű..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9734. hozzászólásáraSzedd ki a csapágyból a golyóskosarat, ha az összes golyót az egyik oldalra húzod akkor elvileg szétjön a csapágy.
Utána már letudod vágni flexel a csapágy belső gyűrűjét a tengelyről.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9734. hozzászólásáraVan olaj emelőd? Nehéz traktorod? Két gerenda vég, amire fel felfekszik a kerék? Hézagolók? Mondjam még???? A tengelyvéget igazítsd meg mert ha szétverted akkor nem fog átmenni a csapágy belső gyűrűn..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9734. hozzászólásáraKicsire koptatott flex korong,ha esetleg odafér a tengely végét ki igazítani,esetleg kicsit kúpolni!Turbó maró,vagy köszörű,ha az van!A lényeg a tengely vég,biztos fel van zömítve!
Válasz kis Zombi #9733. hozzászólásáraPrèsgèpet emlegeti mindenki, hát azt nem tudom hol találok, zèger levève, amivel ütöttem kisebb átm.volt, mert vège bevan esztergálva, a vègèn már akkorát ütöttem hogy 1 helyen tènyleg levertem, de mèg nincs síkban csapággyal tengelyvèg, ugyanis megsem mozdul, gyártót felhîvtam, mondja hogy max. vágjam le tengelyt, azt tudnak küldeni, de azt újra berakni helyère szárba nagy meló, na meg attól tengely mèg ott marad felnin csapágyastól...kis szar valami azt îgy kifog rajtam áhhh...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9726. hozzászólásáraKell készíteni egy üllőt a kerékhez. Egy lemezre felhegestettünk 3 darab vas csövet, ha így ütöd a gumi rugózik. Felni csavarokat felesleges volt kiszedni. Tengely végéről a zégergyűrűt gondolom levetted fénykép alapján nem egyértelmű. Legjobb lenne présgéppel tolni. Bronz végü dornyival kellene ütni, úgy kisebb valószínűséggel vered szét a tengely végét
Válasz .Richard. #9731. hozzászólásáraHopp kimaradt. Amit ütsz tengelyvég az egyáltalán vastagabb a kerék tuloldalán kilogo tengelynél?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9726. hozzászólásáraEsetleg a tengely át van dugva a keréken aztán a kalapos alátétet odaheftelték a másik felé igy nem csuszik ki egy irányba ahol meg ütöd ott kalapos a tengely. Szoval a kalapos alátétet a tarto felöl vágd le 'hogy csuszkáljon aztán meglátod mi van. Utána lehet a tartobol is kibányászhatod a tengelyt. Aztán leköszörül azt visszafele kiütöd.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9726. hozzászólásáraMénem szíjtárcsa lehuzatóval próbaltad??? Lik lenne hozzá...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9726. hozzászólásáraA tengely végét ha felütötted,az nem jön le!
Válasz 44claasgarantos #9727. hozzászólásáraMár elèg nagy a kotyogásuk, èn is gondoltam szètverem, milyen szerszámmal essek neki??
Zsírt bele amíg a csapágy golyók nem mennek ősze utána szét verheted
Üdv. Valaki szedett már szét ilyen kopírozó kereket kultiról??
Valamiért meg sem mozdul a tengely róla, csapágyat kéne cserélnem az összesben
Válasz Nyomasek Bobo #9724. hozzászólásáraReggel tankolás, aztán a zetorra megy a rövidtárcsa. Az mtzre meg a kombinátor. Majd kiderül melyik lesz a nyerő. Vagy 2 művelet. Meg ugye hengerezni is kéne, de az mehet holnap 5kor.
Válasz envagyok2 #9723. hozzászólásáraA zetorba annyira nem bizok...ha esetleg elered az orra?
5kor kezdek amugy. A fuvókákat most kicseréltem. Hugyozós lesz. A szél miatt nem merek legbeszívásossal menni, mert ahhoz kene tegyek vizet..
Válasz Nyomasek Bobo #9722. hozzászólásáramár ötkor világosodik, nyolc után meg van lámpa...
Válasz kukaccsosz #9721. hozzászólásáraf@szom....6-20.00ig kevés lesz a nap...
Válasz Nyomasek Bobo #9717. hozzászólásáraVetés előtt nitro, habár az is jobb bedolgozva.
Válasz Nyomasek Bobo #9719. hozzászólására2baron megyek mindennel...
Válasz medikus #9718. hozzászólásáraKora reggel mentem mester!
Légbeszívasos fuvóka. Jól leengedve.
A szomszéd felől 4 méter lekapcsolva!(mivel úgyse lett volna elég a szer.. )
Válasz Nyomasek Bobo #9717. hozzászólásáraNálad nem fújt a szél! Vagy csak a dobozban ne maradjon a szer?
Halló!
Lenne egy Sos kérdésem.
Szerdán jön a vetőgép. Cirokvetés lesz. A nitrosolt elfelejtettem kifújni
A kérdés: Vetés után Gardoprim plus golddal lesz kezelve a placc.
Meg ugye a nitrót is ki kéne fújnom.(630 littyós tartályba 280nitró, 240 körüli víz, ez 2.5hektárra.)
Szóval hogyan lehetne ezt?
A cirok gabona sorra lesz.
A kérdés, ha a felületen ott a nitró bedolgozás nelkül, basztatja-e a kelést? Ha meg még pluszba rajta van a vegyszer, akkor???
Ma kényszerből 2.szor gyomirtottam búzát. Nem volt időm. Most melozok a cégnél. Holnap szabi, de kifutok az időből, ha a műtrágyával játszok... Erős szelet is mond.
Válasz .Richard. #9715. hozzászólásáraVan érdeklődő
Válasz medikus #9714. hozzászólásáraNem . Akivel beszéltem szavakkal nem tudta elmondani ezekket mondta szo szerint'hogy milyen bajai lehetnek egy ilyennek ami á rképző'igy nem mond árat'de tudja mi az ára. Na most már én is tudom igy nem adom el. Szoval biztosan nem lesz olcsobb.
Válasz .Richard. #9710. hozzászólásáraHirdesd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz .Richard. #9712. hozzászólásáraA kissebségnél vannak ennek nagy szakértői.
Válasz Földönfuto #9711. hozzászólásáraJa az lehet mert olyant nem hirdetnek. Max beveszi kocsival együtt azt bontja a jot jo pinzzé.
Válasz .Richard. #9710. hozzászólásáraMéh telepen szerintem nem veszik úgy mint katalizátort,csak lemezbe.De ott érdeklődhetsz,ők biztosan ismernek olyat aki ezzel foglalkozik,azok szokták ott keresni hátha van kidobva a hulladékba,vagy az ottaniak félreteszik nekik,ha bekerül ilyesmi.
Urak! Katalizátort milyen áron veszik? Van akkum stb. irány a Méh telep. Gondoltam a a katalizátort nem kéne vasba. Annál csak többet ér. Mennyibe van? Csak 'hogy ne vágjanak át.1.0 suzuki swift. Gyári.
Válasz Földönfuto #9708. hozzászólásáraTudom
Válasz III.Gyula #9704. hozzászólásáraA pocok lehet,hogy kiugrik,de a vakond nem.Azt ezzel a gázos trükkel nem lehet megfogni.Több száz méteres járatrendszre van,rögtön meg tud lépni,nem megy ki a felszínre.
Válasz _NB_ #9705. hozzászólásáraElszakítod a családtól?Ezt tudja meg valami állat védő!
Válasz bandigh #9703. hozzászólásáraakkor inkább 20-s keverék, hadd füstöljön