Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Teljesen új dobféknél az nem gáz, ha kicsit súrol?
Kézzel azért el tudom forgatni, de fog.
Majdnem minden új.
Úgy kellett felrugdalni a dobot.
Az utánállítót már jobban nem lehet feltolni.
Válasz csuti0 #12611. hozzászólásáraÜdv!
Fater az elkínzott, megfojtott tyúkkal verte el a német juhászt!
Szerintem nem fájt neki annyira, mintha egy karóval kapott volna, mégis megtanulta a leckét. Azóta nem bántja őket.
(azért ha teheti, a tojást kilopja a tyúk alól )
Válasz A.I. #12619. hozzászólásáraIgen a kuvasz egy régi kutyatámadás miatt szóba sem jöhet. A többi megoldás meg nagyon nehezen kivitelezhető, legegyszerűbb egy kutya lenne ami nem eszi meg a baromfit.
Vadőrt meg hagyjuk, van tapasztalatom vadkár elhárításban vele. Odaszokottat el szoktam rendezni, de mindig jön újabb a helyére.
Válasz A.I. #12616. hozzászólásáraNémet juhász léttére patkányra vadászik. Kicsit fura nagytestü kutyától, de ez van. Második szomszédban mozgatják az ölfát /vágják télhez/, és a dögök jönnének a kombájnba. A német juhász meg egyfolytában a kombájn alatt fekszik, még kajálni se nem akar előrejönni a házhoz.
Válasz csuti0 #12618. hozzászólásáraHát úgy tényleg nem egyszerű a pásztor. Gondolom a kuvaszt családi ok miatt zártad ki(kicsi gyerek pl.).
Mese nincs, kerítést kell erősíteni, alul beásni a drótot, belül villannypásztor boka magasságban, felül megtörni kifelé, negatívban nem mászik ügyesen, és oda is egy szál pásztor.
Más megoldás, az oda szokott, oda kapott példányok likvidálása. Helyi vadőrt keresd ezügyben.
Válasz A.I. #12613. hozzászólásáraSzia!
Villanypásztor nem opció, azt kerítésen kívül kéne telepíteni, egy oldalról közterület főúttal, 2 oldalt szomszéd tűztövis sövénnyel, a negyedik oldalt vagyok én. A szomszédom kuvaszát nem játszotta ki egy róka sem, soha nem zárta éjszakára és sosem volt rókaeledel egy baromfija sem.
Üdv.: Csuti
Válasz Sk Laci #12615. hozzászólásáraHát volt néhány németjuhászunk(most is van), de a baromfi udvarba ha beszabadul, mert régen volt sajnos ilyen eset, hogy az ól ajtót elfelejtettük bezárni, a kaput viszont kinyitották éjszakára. Nem a lakásnál volt, reggelre olyan volt az udvar, mit ahol szétszaggatták a pehely dunnát. Kő kövön nem maradt.
Szóval a tiéd az üdítő kivétel, szerintem 100-ból egy van ami nem imád a baromfira vadászni.
Válasz A.I. #12614. hozzászólásáraNálam már régen nincsen baromfi. Tavasszal berepült az udvarba a szomszédom kacsája, és egy postagalamb is betévedt. Nem bántotta őket.
Válasz csuti0 #12611. hozzászólásáraVillanypásztoron nem gondolkodtál? A kis vörös kijátsza a kutyát. Na meg ami tényleg komoly lenne az a rókától is jobban szereti a baromfit, ahogy írtad is.
Válasz csuti0 #12611. hozzászólásáraSzia!
Nekem régebben pitbulom volt. Nagyon szépen megvolt a baromfival, sőt még a macskákkal is. De kutya, róka az nem lehetett a közelben.
Talán még a német juhász nem bántaná a baromfit, ha köztük nő fel.
Csak foxteriert ne vegyél, mert az levadássza a tyúkokat.
Sziasztok!
Véleményetek szerint, milyen kutyát lehetne baromfiudvarba tyúkok, kacsák mellé berakni.
Nagy 1500m2 körbekerített az udvar, sajnos a kerítés a rókáknak nem akadály, és annyira elszemtelenedtek,hogy fényes nappal rájárnak a tyúkokra, elsősorban őket kéne tudnia távoltartani. Szomszédomnak régebben míg tartott jószágot, neki kuvasza volt, sajnos nálunk ez a fajta nem jöhet szóba. Rottweilerem van, de ő 10 perc alatt kivégezné az udvar lakóit.
Kinek mi vállt be?
Válasz envagyok2 #12604. hozzászólásáraMeg szoktam ütni az egyik felét úgy, hogy a két perem síkja egymás alá essen, majd satuban összenyomom, ahogy a képen méred, a két oldalát, utána fordítok egyet, aztán amúgy is. Még tart.
Válasz envagyok2 #12604. hozzászólásáraPrès fogó? Vagy satu ès ráforraszt? Amúgy,ha egy amperral töltöd akkor 180óra alatt tölti fel,ha merítés, akkor nem annyi alatt meriti? Szóval egy 2amperos relè le fogja meríteni. Nagyobb,hamarabb. Töltsd fel.
fiataok, ezt hogy kéne megszerelni? hogy kéne összeroppantani? satuba fogjam be? vagy valami vésővel nyomjam be itt középen, és valahogy oldalanként nyomjam le?
másrészt egy zsír új 180as akkut egy rádugott mágnesszelep le tud szívni csöcs nullára pár nap alatt? lesz ebből az akuból még valami, vagy nyugopdtan mehet holnap reggel boltba, ha dolgozni akarok?
Válasz Radocz #12602. hozzászólásáraA politikus azt mondja amit a saját és pártja érdekei megkívánnak,a többi lényegtelen.Ezért nem lehet más a politika.Hívhatják OV-nek GYF-nek MP-nek vagy bármi másnak.Ja,ez az egész világon érvényes.
Válasz Radocz #12598. hozzászólásáraFa..a polgármesteretek van,bár még ilyet nem hallottam,elvileg a fizetésnek meg kellene lenni,még ha az önkormányzat csődben is van.
A baj, hogy városunk önkormányzati dolgozói, és akik még ebbe a körbe tartoznak.
Egy olyan személy ült az autómban, aki érintett.
Egészen más testközelből hallgatni a történetet.
Válasz .Richard. #12595. hozzászólásáraSzerény véleményem az, ha nyer(remélem nem) és bukna, mellé áll mindenki, aki most az Orbán ellen van és valahogy életben tartják, csak vissza ne térjen a puhos. EU-s pénzcsapok megnyílnak, ha Kalányos Herrietta nyer USA-ban onnan jön a támogatás, stb.
Válasz medikus #12592. hozzászólásáraAz a szörnyű,hogy a Lázár nagy esèjt lát,hogy elviszi a szavazókat ez a sztársèf! Se alapja,se eleje,se vège, egy roncs, egy vègre valaki aki nem Gy. Meg nem O. Nevű ès kèsz. Azèrt ha ő lesz a befutó ès nem lesz kolbászbol a keritès, biztosan nagyobb bűnös lesz mint Gyurcsány. pedig a nyerès után fèl èvvel biztosan megbukik.
Sziasztok! FFT tárcsához keresek 35x35-ös tengelyre ékes végzárót. A domború, lap belsejébe passzolót sikerült elhagynom. Ha valaki tud beszerzési forrást vagy van felesleges amitől megválna akkor átvenném.
Válasz Sk Laci #12580. hozzászólásáraIde kattintva megtalálod őket. https://greatagro.eu/
Legfőképp munka eszközöket láttam náluk, de nem nagyon nézegettem az oldalukat, mert én konkrétan az ülést kerestem.
Náluk találtam a legjobb áron.
Üdv!
Jd motorblokk-bol szeretném kihúzgálni a hüvelyeket, ki hogy oldotta meg házilag?
Tudnátok képet küldeni róla?
Az mtz hez magamnak készítettem a kihúzót, a jd hez is ez a terv.
Válasz atisgyulai #12579. hozzászólásáraAkkor örülök, hogy sikeres volt az üzlet.
Tudnál linket adni, hogy mi mindennel foglalkozik a cég? /termékkínálat/.
Nekem a net nem hoz semmit az említett cég néve alatt.
Válasz Sk Laci #12570. hozzászólásáraRendben megérkezett a rendelt ülés.
Utánvét fizettem, és még ott helyben átvételkor kibontottam.
Minden ok. Gyári csomagolás, működik!
12927 hozzászólás
Válasz fexco #12626. hozzászólásáraCsak olyan nehezen ment össze, de az lesz, amit írtál
Válasz Gumóka #12625. hozzászólásáraszerintem összerakás után próba,vasalás,é már jó is lett..
Teljesen új dobféknél az nem gáz, ha kicsit súrol?
Kézzel azért el tudom forgatni, de fog.
Majdnem minden új.
Úgy kellett felrugdalni a dobot.
Az utánállítót már jobban nem lehet feltolni.
Kenjem meg, bekopik?
Válasz csuti0 #12611. hozzászólásáraÜdv!
Fater az elkínzott, megfojtott tyúkkal verte el a német juhászt!
Szerintem nem fájt neki annyira, mintha egy karóval kapott volna, mégis megtanulta a leckét. Azóta nem bántja őket.
(azért ha teheti, a tojást kilopja a tyúk alól )
Válasz envagyok2 #12622. hozzászólásáraPassz, arra nem járok
Válasz Gumóka #12606. hozzászólásáraköszönet, megoldom így. tök más. igaz hogy szabadegyházán megint sorba állnak az ukrán vagonok?
Válasz A.I. #12619. hozzászólásáraIgen a kuvasz egy régi kutyatámadás miatt szóba sem jöhet. A többi megoldás meg nagyon nehezen kivitelezhető, legegyszerűbb egy kutya lenne ami nem eszi meg a baromfit.
Vadőrt meg hagyjuk, van tapasztalatom vadkár elhárításban vele. Odaszokottat el szoktam rendezni, de mindig jön újabb a helyére.
Válasz A.I. #12616. hozzászólásáraNémet juhász léttére patkányra vadászik. Kicsit fura nagytestü kutyától, de ez van. Második szomszédban mozgatják az ölfát /vágják télhez/, és a dögök jönnének a kombájnba. A német juhász meg egyfolytában a kombájn alatt fekszik, még kajálni se nem akar előrejönni a házhoz.
Válasz csuti0 #12618. hozzászólásáraHát úgy tényleg nem egyszerű a pásztor. Gondolom a kuvaszt családi ok miatt zártad ki(kicsi gyerek pl.).
Mese nincs, kerítést kell erősíteni, alul beásni a drótot, belül villannypásztor boka magasságban, felül megtörni kifelé, negatívban nem mászik ügyesen, és oda is egy szál pásztor.
Más megoldás, az oda szokott, oda kapott példányok likvidálása. Helyi vadőrt keresd ezügyben.
Válasz A.I. #12613. hozzászólásáraSzia!
Villanypásztor nem opció, azt kerítésen kívül kéne telepíteni, egy oldalról közterület főúttal, 2 oldalt szomszéd tűztövis sövénnyel, a negyedik oldalt vagyok én. A szomszédom kuvaszát nem játszotta ki egy róka sem, soha nem zárta éjszakára és sosem volt rókaeledel egy baromfija sem.
Válasz csuti0 #12611. hozzászólásáraPuli!
Válasz Sk Laci #12615. hozzászólásáraHát volt néhány németjuhászunk(most is van), de a baromfi udvarba ha beszabadul, mert régen volt sajnos ilyen eset, hogy az ól ajtót elfelejtettük bezárni, a kaput viszont kinyitották éjszakára. Nem a lakásnál volt, reggelre olyan volt az udvar, mit ahol szétszaggatták a pehely dunnát. Kő kövön nem maradt.
Szóval a tiéd az üdítő kivétel, szerintem 100-ból egy van ami nem imád a baromfira vadászni.
Válasz A.I. #12614. hozzászólásáraNálam már régen nincsen baromfi. Tavasszal berepült az udvarba a szomszédom kacsája, és egy postagalamb is betévedt. Nem bántotta őket.
Válasz Sk Laci #12612. hozzászólásáraNémetjuhász! Imádja.
Válasz csuti0 #12611. hozzászólásáraVillanypásztoron nem gondolkodtál? A kis vörös kijátsza a kutyát. Na meg ami tényleg komoly lenne az a rókától is jobban szereti a baromfit, ahogy írtad is.
Válasz csuti0 #12611. hozzászólásáraSzia!
Nekem régebben pitbulom volt. Nagyon szépen megvolt a baromfival, sőt még a macskákkal is. De kutya, róka az nem lehetett a közelben.
Talán még a német juhász nem bántaná a baromfit, ha köztük nő fel.
Csak foxteriert ne vegyél, mert az levadássza a tyúkokat.
Sziasztok!
Véleményetek szerint, milyen kutyát lehetne baromfiudvarba tyúkok, kacsák mellé berakni.
Nagy 1500m2 körbekerített az udvar, sajnos a kerítés a rókáknak nem akadály, és annyira elszemtelenedtek,hogy fényes nappal rájárnak a tyúkokra, elsősorban őket kéne tudnia távoltartani. Szomszédomnak régebben míg tartott jószágot, neki kuvasza volt, sajnos nálunk ez a fajta nem jöhet szóba. Rottweilerem van, de ő 10 perc alatt kivégezné az udvar lakóit.
Kinek mi vállt be?
Vagy éhes makkal disznókat álmodsz.
Válasz Gumóka #12608. hozzászólásáraEzek szerint nem merted haza felé behívni ??? Fegyira vagy valami nyalakodásra ???
Válasz mtz1221 #12607. hozzászólásáraÉhes disznó makkal álmodik
Válasz Gumóka #12606. hozzászólásáraÉn is, csak közben nem szoktam ordítani .
Válasz envagyok2 #12604. hozzászólásáraMeg szoktam ütni az egyik felét úgy, hogy a két perem síkja egymás alá essen, majd satuban összenyomom, ahogy a képen méred, a két oldalát, utána fordítok egyet, aztán amúgy is. Még tart.
Válasz envagyok2 #12604. hozzászólásáraPrès fogó? Vagy satu ès ráforraszt? Amúgy,ha egy amperral töltöd akkor 180óra alatt tölti fel,ha merítés, akkor nem annyi alatt meriti? Szóval egy 2amperos relè le fogja meríteni. Nagyobb,hamarabb. Töltsd fel.
fiataok, ezt hogy kéne megszerelni? hogy kéne összeroppantani? satuba fogjam be? vagy valami vésővel nyomjam be itt középen, és valahogy oldalanként nyomjam le?
másrészt egy zsír új 180as akkut egy rádugott mágnesszelep le tud szívni csöcs nullára pár nap alatt? lesz ebből az akuból még valami, vagy nyugopdtan mehet holnap reggel boltba, ha dolgozni akarok?
Válasz Radocz #12602. hozzászólásáraA politikus azt mondja amit a saját és pártja érdekei megkívánnak,a többi lényegtelen.Ezért nem lehet más a politika.Hívhatják OV-nek GYF-nek MP-nek vagy bármi másnak.Ja,ez az egész világon érvényes.
Válasz Igazi Földönfutó #12601. hozzászólásáraNem figyelem sem helyben, sem országosan a politikát.
"Honnan tudni hogy hazudik a politikus"
Mozog a szája.
Amennyiben MP politikus ez rá is igaz lessz.!
Válasz Radocz #12600. hozzászólásáraAzért valaki csak csődbe vitte ezt az egészet,nem hinném,hogy a fidesz.
Válasz Igazi Földönfutó #12599. hozzászólásáraMost hallasz.
A Fidesz megmutatta hogy......
Ősztől Fideszes PM lesz, de neki sem lesz könnyebb, mert a testület mindenben döntés képtelen.
Ilyen a törvény.
Nem egyszerű a közalkalmazottak sorsa sem.
Válasz Radocz #12598. hozzászólásáraFa..a polgármesteretek van,bár még ilyet nem hallottam,elvileg a fizetésnek meg kellene lenni,még ha az önkormányzat csődben is van.
Válasz Igazi Földönfutó #12597. hozzászólásáraSzerintem is.
A baj, hogy városunk önkormányzati dolgozói, és akik még ebbe a körbe tartoznak.
Egy olyan személy ült az autómban, aki érintett.
Egészen más testközelből hallgatni a történetet.
Válasz Radocz #12589. hozzászólásáraLeginkább a munkaadójukhoz.Szerinted ki fog fizetni helyette?
Válasz .Richard. #12595. hozzászólásáraSzerény véleményem az, ha nyer(remélem nem) és bukna, mellé áll mindenki, aki most az Orbán ellen van és valahogy életben tartják, csak vissza ne térjen a puhos. EU-s pénzcsapok megnyílnak, ha Kalányos Herrietta nyer USA-ban onnan jön a támogatás, stb.
Válasz medikus #12592. hozzászólásáraAz a szörnyű,hogy a Lázár nagy esèjt lát,hogy elviszi a szavazókat ez a sztársèf! Se alapja,se eleje,se vège, egy roncs, egy vègre valaki aki nem Gy. Meg nem O. Nevű ès kèsz. Azèrt ha ő lesz a befutó ès nem lesz kolbászbol a keritès, biztosan nagyobb bűnös lesz mint Gyurcsány. pedig a nyerès után fèl èvvel biztosan megbukik.
Válasz Radocz #12589. hozzászólásáraa Teremtőhöz
Válasz Radocz #12589. hozzászólásáraTalán aki munkát adott?
Válasz Radocz #12591. hozzászólásáraDe most van,mindennek a megoldó embere!
Válasz medikus #12590. hozzászólásáraDunaferr, stb. mind megoldódott.
Akkor még nem volt MP a köztudatban.
Válasz Radocz #12589. hozzászólásáraMagyar Péter a világ megváltó!
Több száz ember két hónapja nem kapott fizetést.
Kihez érdemes fordulni segítségért?
Ide kellett volna, az előzőt írni.
Válasz Gumóka #12585. hozzászólásáraÚgy fest az lesz belőle mert nem találok sehol.
Csapágytartók ezen már XT-ről valók.
Válasz ..MZ/X.. #12584. hozzászólásáraEsztergályosra nem gondoltál?
Válasz ..MZ/X.. #12584. hozzászólásáraSzerintem ezt le kell gyártatni, vagy kiváltani valamivel, nem hiszem, hogy gyártják még valahol.
Papám újonnan vette annó, ott a csapágyházak slja kopott el, azt se sikerült akkor szerezni, így törött kombinátor kapaszárak lettek felhegesztve rá.
Sziasztok! FFT tárcsához keresek 35x35-ös tengelyre ékes végzárót. A domború, lap belsejébe passzolót sikerült elhagynom. Ha valaki tud beszerzési forrást vagy van felesleges amitől megválna akkor átvenném.
Válasz Sk Laci #12580. hozzászólásáraIde kattintva megtalálod őket.
https://greatagro.eu/
Legfőképp munka eszközöket láttam náluk, de nem nagyon nézegettem az oldalukat, mert én konkrétan az ülést kerestem.
Náluk találtam a legjobb áron.
Válasz Jóskabáttya #12581. hozzászólásáraUgyan úgy. Csak igazítsd hozzá a méretet.
Üdv!
Jd motorblokk-bol szeretném kihúzgálni a hüvelyeket, ki hogy oldotta meg házilag?
Tudnátok képet küldeni róla?
Az mtz hez magamnak készítettem a kihúzót, a jd hez is ez a terv.
Válasz atisgyulai #12579. hozzászólásáraAkkor örülök, hogy sikeres volt az üzlet.
Tudnál linket adni, hogy mi mindennel foglalkozik a cég? /termékkínálat/.
Nekem a net nem hoz semmit az említett cég néve alatt.
Válasz Sk Laci #12570. hozzászólásáraRendben megérkezett a rendelt ülés.
Utánvét fizettem, és még ott helyben átvételkor kibontottam.
Minden ok. Gyári csomagolás, működik!
Válasz geisztgyorgy #12577. hozzászólásáraMert ez nem csapágyon forog!Az öntvény házas igen!