Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #9203. hozzászólásáraHa jól értem a futóműved tengelye?
Szerintem simán lehet jó egy profolnyomott, vagy cső tengely is, nem biztos, hogy a tömör erősebb!
Egyébként, te látod mekkora, meg mennyire tűnik strapabírónak!
Eltört a tárcsa tengelyem.Találtam bontottat agyastól nem nagy pénzért.De még soha nem láttam ilyent nem töm9r tengely hanem I vasra hasonló valami csak komolyabb.Megmerjem venni,10+ tonnás valamin volt csak félek tőle hogy nem tömött ???
Válasz Pityu73 #9198. hozzászólásáraKi kell vonatni, majd Közlekedési hatóságnál az új kategóriában újra vizsgáztatni.
De kérdezd meg kormányablakot, nehogy itt miattunk valami hülyeséget csinálj!
Válasz Mf-es? #9195. hozzászólásáraNagyon régóta ismerem.
Én csak vele fuvaroztatok,ha kell visz pénzt kifizeti a maradék összeget és elhozza a gépet, el se kell menni vele.
Tudtok egy szálitó céget, aki egy bálázót elhozna Vác környékéről Kecskemétre és fel is veszi a telefont?
Amit a szállítosok csinálnak az megérne egy GVH-s feljelentést.
Üdv kollégák!Szemenkénti vetőgép vásárlása előtt állok... Körülbelül 5 m csoki a keret rá. Ki milyen gépet (Új török vs használt nyugati) választana ha főleg napraforgó vetésre lenne használva!Minden véleményt tapasztalatot szívesen fogadok!
Válasz medikus #9183. hozzászólásáraIgen, csapágyházzal együtt van.
Go/on a típusa, de a fieldman is ilyen. 2400wos a motor, 7,5x7,5cm a motor, ennek a tartónak a magassága 5centi.
Válasz medikus #9179. hozzászólásáraKerestem. Akkor még csak rugó kellett volna a szénkeféhez. Hát el lettem hajtva.
Majd még Nyíregyházán megpróbálom.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9165. hozzászólásáraHa tényleg macskák segíts nekik 1-2 talicska száraz homok vagy más hasonló anyag amibe könnyen el tudja ásni az egérmaradványt. Valami hevenyészett tető hogy száraz maradjon az alom egy kis idő után mind oda fog járni, macskaka is egy csomóba lesz egerek is pusztulnak.
autóra esetleg ponyva.
Az a baj velük, hogy nagyon messziről visszatalálnak meg ha eltűnnek az ottaniak hamar jön helyettük másik csapat.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9165. hozzászólásáraVagy rendezz egy jagdterriert és az megugrasztja őket, vagy élve fogó csapda és bele egy zsákba, ha van haverod vagy magad mész vidékre min 50km akkor ciculi elköltözik, onnét általában nem megy haza. Agyonütni nem érdemes...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9161. hozzászólásáraEgyrészt akkor tegyél ki nekik széntablettát vagy normafloret
Másrészt az egereket kéne kitakarítani “valamivel” és akkor nem jönnének ha nincs mit megfogni
Válasz bandigh #9159. hozzászólásáraEgerèszni jönnek, sokat meg is fognak èjjel, közben meg összefosnak mindent,aztán belelèpek, aztán megtaposok gèpben sok olyan dolgot szerszámot amit meg is fogok. Utána meg akkorát káromkodom hogy fèl falu halja
Ki hogyan vágja szét a körbálát?
Láncfűrésszel szoktam,csak van hogy lazább bálánál beszedi magát és megáll,nagyot harap a lánc.
Vagy lehet e valahol kapni olyan láncot,amivel lehetne vágni a szénát,lucernát?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9153. hozzászólásáraHa végleges megoldást nem akarsz, akkor esetleg csúzlival meg tudod “ijeszteni”, hátha továbbáll. Egeret vagy ilyesmit nem tud fogni ott, vagy miért vannak ott?
13055 hozzászólás
Válasz mtz1221 #9203. hozzászólásáraNem lehet hogy kovácsolt, mint a teherautó elsö tengely???
Válasz mtz1221 #9203. hozzászólásáraHa jól értem a futóműved tengelye?
Szerintem simán lehet jó egy profolnyomott, vagy cső tengely is, nem biztos, hogy a tömör erősebb!
Egyébként, te látod mekkora, meg mennyire tűnik strapabírónak!
Eltört a tárcsa tengelyem.Találtam bontottat agyastól nem nagy pénzért.De még soha nem láttam ilyent nem töm9r tengely hanem I vasra hasonló valami csak komolyabb.Megmerjem venni,10+ tonnás valamin volt csak félek tőle hogy nem tömött ???
Válasz A.I. #9200. hozzászólásáraKöszi, megkérdezem.
Válasz A.I. #9200. hozzászólásáraFekete rendszámból mi is így csináltunk pirosat, mert így nincs súlyadó, és vizsga csak 5 évente.
Válasz Pityu73 #9198. hozzászólásáraKi kell vonatni, majd Közlekedési hatóságnál az új kategóriában újra vizsgáztatni.
De kérdezd meg kormányablakot, nehogy itt miattunk valami hülyeséget csinálj!
Válasz Pityu73 #9198. hozzászólásáraGondolom talán új forgalomba helyezés???
Meg lehet változtatni egy pótkocsi jármű kategória besorolását? O4-ről, Ra3-ra? Francnak van kedve minden évben műszakira vinni...
Válasz colizoli #9191. hozzászólásáraSyncro trade!Ők is nagyon jók!Nekem hoztak kombájnt is,el se mentem érte!Korrektek!Izsákiak!
Válasz Mf-es? #9195. hozzászólásáraNagyon régóta ismerem.
Én csak vele fuvaroztatok,ha kell visz pénzt kifizeti a maradék összeget és elhozza a gépet, el se kell menni vele.
Válasz colizoli #9193. hozzászólásáraMert Ő a főnök.Nagyon korrektek,nekem több gépet is hoztak már.
Válasz colizoli #9193. hozzászólásáraerre értettem, hogy megérne 1 GVH-s feljelentést, mert úgy hívják, hogy kartelezés.
Válasz Mf-es? #9192. hozzászólásáraez egy központi szám, bármelyik hirdetett számot hívom, mindig ez hív vissza.
Válasz colizoli #9191. hozzászólására30-8585854 ha nem veszi fel,visszahív.https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Kecskemet__Markolo__Traktor__Potkocsi__Gepszallitas__Tulmeret__47281446.htm
Tudtok egy szálitó céget, aki egy bálázót elhozna Vác környékéről Kecskemétre és fel is veszi a telefont?
Amit a szállítosok csinálnak az megérne egy GVH-s feljelentést.
Válasz szantofold22 #9188. hozzászólásáraKöszi!Teljesen ismeretlen felénk ez a típus de ránézek...
Válasz tudatlan20 #9186. hozzászólásáraErre én is kiváncsi lennék!
Válasz tudatlan20 #9186. hozzászólásáraSzia.Kuhn center.5 m jó induló.Egy Kuhn maximában nem fogsz csalódni.
Válasz lala #9185. hozzászólásáraNeten!
Üdv kollégák!Szemenkénti vetőgép vásárlása előtt állok... Körülbelül 5 m csoki a keret rá. Ki milyen gépet (Új török vs használt nyugati) választana ha főleg napraforgó vetésre lenne használva!Minden véleményt tapasztalatot szívesen fogadok!
lineáris aktuátort keresnék merre érdemes keresgélnem?konbájnba kellene szitatisztító keféhezSOS
Válasz medikus #9183. hozzászólásáraIgen, csapágyházzal együtt van.
Go/on a típusa, de a fieldman is ilyen. 2400wos a motor, 7,5x7,5cm a motor, ennek a tartónak a magassága 5centi.
Válasz Tomi81 #9181. hozzászólásáraEz csapágyházzal együtt van,ha jól látom!Típus?Majd rákérdezek az itteni maestróra!
Válasz Tomi81 #9181. hozzászólásáraKépről nehéz beazonosítani!
Válasz medikus #9179. hozzászólásáraBenned bíztam amúgy, hogy neked lehet van.
Válasz medikus #9179. hozzászólásáraKerestem. Akkor még csak rugó kellett volna a szénkeféhez. Hát el lettem hajtva.
Majd még Nyíregyházán megpróbálom.
Válasz Tomi81 #9178. hozzászólásáraHa más nem,keress egy háztartási kisgép szerelőt,(motor tekercselőt)!Annak biztos van!
Válasz Magister #9177. hozzászólásáraÁgdaráló, de fűnyíróba, fűrészbe is ilyen szokott lenni.
Válasz Tomi81 #9176. hozzászólásáraMinek a motorja ez?
Srácok! Kidobott, leégett, leseljtezett 220as villanymotorról valakinek nem lenne egy ilyen szénkefetartója?
Sikerült eltörni...
Válasz rigás #9172. hozzászólásáraJó ötletek. Kiprobálom
Válasz Bán Zsolt #9171. hozzászólásáraAzt is vágom,de azt bicskával.
Csak sokkal könnyebb bontani ha ketté van vágva!
Válasz rigás #9172. hozzászólásáraVagy a pincébe, mint nálunk, mert ott még meleg is van
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9165. hozzászólásáraHa tényleg macskák segíts nekik 1-2 talicska száraz homok vagy más hasonló anyag amibe könnyen el tudja ásni az egérmaradványt. Valami hevenyészett tető hogy száraz maradjon az alom egy kis idő után mind oda fog járni, macskaka is egy csomóba lesz egerek is pusztulnak.
autóra esetleg ponyva.
Az a baj velük, hogy nagyon messziről visszatalálnak meg ha eltűnnek az ottaniak hamar jön helyettük másik csapat.
Válasz sörhas #9160. hozzászólásáraerre csak a hálót/madzagot vágják.
Válasz sörhas #9160. hozzászólásáraPróbáld meg a homlokszöget átreszelni negatívra...akkor nem ránt, csak az a kérdés, hogy viszi-e
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9165. hozzászólásáraVagy rendezz egy jagdterriert és az megugrasztja őket, vagy élve fogó csapda és bele egy zsákba, ha van haverod vagy magad mész vidékre min 50km akkor ciculi elköltözik, onnét általában nem megy haza. Agyonütni nem érdemes...
Válasz szantofold22 #9164. hozzászólásáraMég az a szerencse hogy lehet kapni!
Válasz Mf-es? #9163. hozzászólásáraÁhh nem nyest, állandóan itt kóborólnak, este meg fosnak össze vissza..bassznak elásni...csak próbálná..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9165. hozzászólásáraAkkor maradnak a fájdalmasabb módszerek, nem kötelező eltűrni
Válasz bandigh #9162. hozzászólásáraDe pl. a kerti trambulin alatt nincs egèr mègis telefossák
Válasz sörhas #9160. hozzászólásáraAz a baj hogy elég drágahttps://profiallattartas.hu/balavago-gep-hay-cutter-tf-2000-m-1661https://profiallattartas.hu/balavago-gep-hay-cutter-tf-2000-m-1661
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9161. hozzászólásáraMacska eltemeti az ürülékét.Nem nyest?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9161. hozzászólásáraEgyrészt akkor tegyél ki nekik széntablettát vagy normafloret
Másrészt az egereket kéne kitakarítani “valamivel” és akkor nem jönnének ha nincs mit megfogni
Válasz bandigh #9159. hozzászólásáraEgerèszni jönnek, sokat meg is fognak èjjel, közben meg összefosnak mindent,aztán belelèpek, aztán megtaposok gèpben sok olyan dolgot szerszámot amit meg is fogok. Utána meg akkorát káromkodom hogy fèl falu halja
Ki hogyan vágja szét a körbálát?
Láncfűrésszel szoktam,csak van hogy lazább bálánál beszedi magát és megáll,nagyot harap a lánc.
Vagy lehet e valahol kapni olyan láncot,amivel lehetne vágni a szénát,lucernát?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9153. hozzászólásáraHa végleges megoldást nem akarsz, akkor esetleg csúzlival meg tudod “ijeszteni”, hátha továbbáll. Egeret vagy ilyesmit nem tud fogni ott, vagy miért vannak ott?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9153. hozzászólásáraHa a kerítésen nem fér át akkor villanypásztor a tetejére.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9153. hozzászólásáraVan valami macska riasztó virág. Anno nálunk volt és működött.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9155. hozzászólásáraakkor marad a kutya de hátha valaki tud valami csodaszert