Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR410.17 FtUSD394.01 FtCHF434.22 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz endypapa_20120 #9220. hozzászólásáraIsmerősnek leállt pár nap után útközben. Kiderült pár komolyabb hiba, visszavitte a kereskedőhöz, plusz kérte a tréler díját is. Egyből azzal kezdte, hogy beszélt ügyvéddel is és nem akarja a javítást. Azonnal visszafizették.
Válasz endypapa_20120 #9220. hozzászólásáraKereskedőnél(nem tudom, hogy van-e itt valami megkülönböztetés) ha jól emlékszem, 0,5-1 év gari vagy szavatosság kell, hogy legyen. Valami törvény van ezekre.
Válasz endypapa_20120 #9218. hozzászólásáraElárulom mi történt, illetve magánszemélytől vagy kereskedőtől, mert kereskedőnél még van is esély, de magánszemélynél valymi kevés, inkább nulla.
Egyébként nem vagyok jogász, de...
Összefogást szeretnék kérni tőletek mint magyar emberek, magyar gazdák!
Egy kazincbarcikai kisfiú, Burinda Zsombor SMA betegségben szenved sajnálatos módon.
730 millió Forintba kerül az a gyógyszer ami számára az életet jelentené! Hatalmas összefogás indult el itt kicsiben, melyet szeretne mindenki ha feljebb terjeszthetnénk, hogy minnél több ember segítségét megkaphassa a kisfiú.
Azt gondolom ha itt az ország szegényebb részén kicsiben sikerült ezen hatalmas összeg közel felét összegyűjteni már, szélesebb körből sok sokember kis segítségével hamar összejöhetne a pénzösszeg. Különböző meghirdetett és szimplán helyi kezdeményezésből fakadó szervezkedés zajlik jelen percben is, MINDEN FORINT SZÁMÍT!
Az alábbi facebook linken találhattok bővebb információt szegénykéről, valamint a jótékonysági gyűjtésről.
https://www.facebook.com/smababyzsombor
Akinek ereiben magyar paraszti vér folyik az ne gondolkozzon, hanem lehetőségéhez mérten nyújtson segítséget!
Köszöni a beteg kisfiú és családja!
ui.: Sajnálatosan nem régen volt már egy ugyan ilyen eset, talán jobban, sikeresebben tudták a köz elé terjeszteni, és bizony SIKERÜLT! Méghozzá nagyon gyorsan. Szóval nem is kérdés, itt is sikerül!
Válasz mtz1221 #9210. hozzászólásáraHol nyomja a tárcsa sulya?. Ha a csonknál akkor nem rugozik be ha gödörben megy. Ha nem bizol benne tegyél rá egy u vasat vagy vastagfalu zártszelvényt. Igaz nem szép de birja.
Válasz mtz1221 #9212. hozzászólásáraNekem a Gazella alatt ilyen I profilú, egyenes tengely van elől, vedd meg bátran. Kovácsolt cucc, tehát arra számíts hogy hegeszteni-vágni elég nehéz lesz.
Válasz A.I. #9204. hozzászólásáraStrapabírónak látszik kerék agyak csapágyazása is sokkal komolyabb mint a mostani.Csak ilyen profil nyomottat még sosem láttam,hogy mit tud/bír.
Válasz mtz1221 #9203. hozzászólásáraHa jól értem a futóműved tengelye?
Szerintem simán lehet jó egy profolnyomott, vagy cső tengely is, nem biztos, hogy a tömör erősebb!
Egyébként, te látod mekkora, meg mennyire tűnik strapabírónak!
Eltört a tárcsa tengelyem.Találtam bontottat agyastól nem nagy pénzért.De még soha nem láttam ilyent nem töm9r tengely hanem I vasra hasonló valami csak komolyabb.Megmerjem venni,10+ tonnás valamin volt csak félek tőle hogy nem tömött ???
Válasz Pityu73 #9198. hozzászólásáraKi kell vonatni, majd Közlekedési hatóságnál az új kategóriában újra vizsgáztatni.
De kérdezd meg kormányablakot, nehogy itt miattunk valami hülyeséget csinálj!
Válasz Mf-es? #9195. hozzászólásáraNagyon régóta ismerem.
Én csak vele fuvaroztatok,ha kell visz pénzt kifizeti a maradék összeget és elhozza a gépet, el se kell menni vele.
Tudtok egy szálitó céget, aki egy bálázót elhozna Vác környékéről Kecskemétre és fel is veszi a telefont?
Amit a szállítosok csinálnak az megérne egy GVH-s feljelentést.
Üdv kollégák!Szemenkénti vetőgép vásárlása előtt állok... Körülbelül 5 m csoki a keret rá. Ki milyen gépet (Új török vs használt nyugati) választana ha főleg napraforgó vetésre lenne használva!Minden véleményt tapasztalatot szívesen fogadok!
Válasz medikus #9183. hozzászólásáraIgen, csapágyházzal együtt van.
Go/on a típusa, de a fieldman is ilyen. 2400wos a motor, 7,5x7,5cm a motor, ennek a tartónak a magassága 5centi.
Válasz medikus #9179. hozzászólásáraKerestem. Akkor még csak rugó kellett volna a szénkeféhez. Hát el lettem hajtva.
Majd még Nyíregyházán megpróbálom.
13072 hozzászólás
Válasz endypapa_20120 #9220. hozzászólásáraIsmerősnek leállt pár nap után útközben. Kiderült pár komolyabb hiba, visszavitte a kereskedőhöz, plusz kérte a tréler díját is. Egyből azzal kezdte, hogy beszélt ügyvéddel is és nem akarja a javítást. Azonnal visszafizették.
Válasz endypapa_20120 #9220. hozzászólásáraKereskedőnél(nem tudom, hogy van-e itt valami megkülönböztetés) ha jól emlékszem, 0,5-1 év gari vagy szavatosság kell, hogy legyen. Valami törvény van ezekre.
Válasz A.I. #9219. hozzászólásáraKereskedőtől hozta fiam pénteken. Szombaton mentek apósáékhoz előzés közben visszaáll (valószínűleg turbó hiba). benzinkútra beáll, (víz fagyáspontot mérni, olaj a vízben).
Válasz endypapa_20120 #9218. hozzászólásáraElárulom mi történt, illetve magánszemélytől vagy kereskedőtől, mert kereskedőnél még van is esély, de magánszemélynél valymi kevés, inkább nulla.
Egyébként nem vagyok jogász, de...
Használt gépjármű vásárlásban jártas jogász ( "garancia" ügy) nincs véletlen a csapatban?
Összefogást szeretnék kérni tőletek mint magyar emberek, magyar gazdák!
Egy kazincbarcikai kisfiú, Burinda Zsombor SMA betegségben szenved sajnálatos módon.
730 millió Forintba kerül az a gyógyszer ami számára az életet jelentené! Hatalmas összefogás indult el itt kicsiben, melyet szeretne mindenki ha feljebb terjeszthetnénk, hogy minnél több ember segítségét megkaphassa a kisfiú.
Azt gondolom ha itt az ország szegényebb részén kicsiben sikerült ezen hatalmas összeg közel felét összegyűjteni már, szélesebb körből sok sokember kis segítségével hamar összejöhetne a pénzösszeg. Különböző meghirdetett és szimplán helyi kezdeményezésből fakadó szervezkedés zajlik jelen percben is, MINDEN FORINT SZÁMÍT!
Az alábbi facebook linken találhattok bővebb információt szegénykéről, valamint a jótékonysági gyűjtésről.
https://www.facebook.com/smababyzsombor
Akinek ereiben magyar paraszti vér folyik az ne gondolkozzon, hanem lehetőségéhez mérten nyújtson segítséget!
Köszöni a beteg kisfiú és családja!
ui.: Sajnálatosan nem régen volt már egy ugyan ilyen eset, talán jobban, sikeresebben tudták a köz elé terjeszteni, és bizony SIKERÜLT! Méghozzá nagyon gyorsan. Szóval nem is kérdés, itt is sikerül!
Válasz mtz1221 #9210. hozzászólásáraHol nyomja a tárcsa sulya?. Ha a csonknál akkor nem rugozik be ha gödörben megy. Ha nem bizol benne tegyél rá egy u vasat vagy vastagfalu zártszelvényt. Igaz nem szép de birja.
Válasz mtz1221 #9212. hozzászólásáraInduljon a házibarkács
Válasz wernerj #9213. hozzászólásáraOk.Nem akarom se hegeszteni se vágni,csak ne törjön.
Válasz mtz1221 #9212. hozzászólásáraNekem a Gazella alatt ilyen I profilú, egyenes tengely van elől, vedd meg bátran. Kovácsolt cucc, tehát arra számíts hogy hegeszteni-vágni elég nehéz lesz.
Válasz A.I. #9211. hozzászólásárahétfőn meg veszem,és lesz ami lesz.Kezdhetek hozzá kerekeket csinálni.
Válasz mtz1221 #9210. hozzászólásáraSzerintem megteszi.
Válasz A.I. #9209. hozzászólására2520 kg.A gyári tengely 50x54-es volt.Ez meg kb 75x62-es ha legnagyobb szélességét magasságát nézzük.
Válasz mtz1221 #9207. hozzászólásáraTárcsa súlya kb, vagy méretei?
De itt ahogy lentebb írtad, szerintem ki kell bírnia!
Válasz A.I. #9204. hozzászólásáraStrapabírónak látszik kerék agyak csapágyazása is sokkal komolyabb mint a mostani.Csak ilyen profil nyomottat még sosem láttam,hogy mit tud/bír.
Válasz Nyomasek Bobo #9206. hozzászólásáraIgen mint a közepe,csak egyenes. Meg vehetem ???
Válasz Nyomasek Bobo #9205. hozzászólásárailyesmi profil?
Válasz mtz1221 #9203. hozzászólásáraNem lehet hogy kovácsolt, mint a teherautó elsö tengely???
Válasz mtz1221 #9203. hozzászólásáraHa jól értem a futóműved tengelye?
Szerintem simán lehet jó egy profolnyomott, vagy cső tengely is, nem biztos, hogy a tömör erősebb!
Egyébként, te látod mekkora, meg mennyire tűnik strapabírónak!
Eltört a tárcsa tengelyem.Találtam bontottat agyastól nem nagy pénzért.De még soha nem láttam ilyent nem töm9r tengely hanem I vasra hasonló valami csak komolyabb.Megmerjem venni,10+ tonnás valamin volt csak félek tőle hogy nem tömött ???
Válasz A.I. #9200. hozzászólásáraKöszi, megkérdezem.
Válasz A.I. #9200. hozzászólásáraFekete rendszámból mi is így csináltunk pirosat, mert így nincs súlyadó, és vizsga csak 5 évente.
Válasz Pityu73 #9198. hozzászólásáraKi kell vonatni, majd Közlekedési hatóságnál az új kategóriában újra vizsgáztatni.
De kérdezd meg kormányablakot, nehogy itt miattunk valami hülyeséget csinálj!
Válasz Pityu73 #9198. hozzászólásáraGondolom talán új forgalomba helyezés???
Meg lehet változtatni egy pótkocsi jármű kategória besorolását? O4-ről, Ra3-ra? Francnak van kedve minden évben műszakira vinni...
Válasz colizoli #9191. hozzászólásáraSyncro trade!Ők is nagyon jók!Nekem hoztak kombájnt is,el se mentem érte!Korrektek!Izsákiak!
Válasz Mf-es? #9195. hozzászólásáraNagyon régóta ismerem.
Én csak vele fuvaroztatok,ha kell visz pénzt kifizeti a maradék összeget és elhozza a gépet, el se kell menni vele.
Válasz colizoli #9193. hozzászólásáraMert Ő a főnök.Nagyon korrektek,nekem több gépet is hoztak már.
Válasz colizoli #9193. hozzászólásáraerre értettem, hogy megérne 1 GVH-s feljelentést, mert úgy hívják, hogy kartelezés.
Válasz Mf-es? #9192. hozzászólásáraez egy központi szám, bármelyik hirdetett számot hívom, mindig ez hív vissza.
Válasz colizoli #9191. hozzászólására30-8585854 ha nem veszi fel,visszahív.https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Kecskemet__Markolo__Traktor__Potkocsi__Gepszallitas__Tulmeret__47281446.htm
Tudtok egy szálitó céget, aki egy bálázót elhozna Vác környékéről Kecskemétre és fel is veszi a telefont?
Amit a szállítosok csinálnak az megérne egy GVH-s feljelentést.
Válasz szantofold22 #9188. hozzászólásáraKöszi!Teljesen ismeretlen felénk ez a típus de ránézek...
Válasz tudatlan20 #9186. hozzászólásáraErre én is kiváncsi lennék!
Válasz tudatlan20 #9186. hozzászólásáraSzia.Kuhn center.5 m jó induló.Egy Kuhn maximában nem fogsz csalódni.
Válasz lala #9185. hozzászólásáraNeten!
Üdv kollégák!Szemenkénti vetőgép vásárlása előtt állok... Körülbelül 5 m csoki a keret rá. Ki milyen gépet (Új török vs használt nyugati) választana ha főleg napraforgó vetésre lenne használva!Minden véleményt tapasztalatot szívesen fogadok!
lineáris aktuátort keresnék merre érdemes keresgélnem?konbájnba kellene szitatisztító keféhezSOS
Válasz medikus #9183. hozzászólásáraIgen, csapágyházzal együtt van.
Go/on a típusa, de a fieldman is ilyen. 2400wos a motor, 7,5x7,5cm a motor, ennek a tartónak a magassága 5centi.
Válasz Tomi81 #9181. hozzászólásáraEz csapágyházzal együtt van,ha jól látom!Típus?Majd rákérdezek az itteni maestróra!
Válasz Tomi81 #9181. hozzászólásáraKépről nehéz beazonosítani!
Válasz medikus #9179. hozzászólásáraBenned bíztam amúgy, hogy neked lehet van.
Válasz medikus #9179. hozzászólásáraKerestem. Akkor még csak rugó kellett volna a szénkeféhez. Hát el lettem hajtva.
Majd még Nyíregyházán megpróbálom.
Válasz Tomi81 #9178. hozzászólásáraHa más nem,keress egy háztartási kisgép szerelőt,(motor tekercselőt)!Annak biztos van!
Válasz Magister #9177. hozzászólásáraÁgdaráló, de fűnyíróba, fűrészbe is ilyen szokott lenni.
Válasz Tomi81 #9176. hozzászólásáraMinek a motorja ez?
Srácok! Kidobott, leégett, leseljtezett 220as villanymotorról valakinek nem lenne egy ilyen szénkefetartója?
Sikerült eltörni...
Válasz rigás #9172. hozzászólásáraJó ötletek. Kiprobálom
Válasz Bán Zsolt #9171. hozzászólásáraAzt is vágom,de azt bicskával.
Csak sokkal könnyebb bontani ha ketté van vágva!
Válasz rigás #9172. hozzászólásáraVagy a pincébe, mint nálunk, mert ott még meleg is van