Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #9052. hozzászólásáraKaptam pár darab rögtörő perselyt.Valami elképesztően kemény bordós anyagból van. Valamikor 4 centi vastag táblákból vágták ki flexel,majd esztergálták.A betett képemre emlékeztet a színe,de rá nem tud jönni senki hogy mi lehet az anyag neve.
Segítségre lenne szükségem! John Deere 8220 traktor ülés kartámasz hidraulika kör kapcsolójának a cikszáma kellene, mert egy órája keresem a neten de nem sikerült megtalálni.
Üdv kollégák!Unia gabonavetőgéppel dolgozik valaki?Az adagoló keréknél a tolózár illetve alatta a fenéknyelv gabonánál milyen állásban kell hogy legyen?Köszönöm
Válasz Szabi. #9038. hozzászólásáraSteyr 8070 + hauer rakodóval,nem tudom az időt mert még ilyet nem csináltam.
Nem vagyok 1 nagy gépes,de a gép joystickos.a saját dolgaimnál használom de nem ez a fő profil/hobbi tedd ide-oda első sorban gépek pakolása,ritkán csak /
azért ezt simán megoldom !!!
Jó volna ha mindenkinek jó lenne a szájíze !!!
köszi ...
Válasz zoli6886 #9034. hozzászólásáraMilyen géped van ??
Ez mennyi időt vesz igénybe, ebből mennyi amit a gép is dolgozik(ha várakozni is kell) ?
Alapból én 10/órát mondanék.
Űdv:
Segítség kellene,120x125 bála felrakás teherautóra 10-sével helyben.
Elszállítja 5km-re legurítja és jön a következő 10-ért,összesen 40 db-ért.
Addig várok még vissza jön !!!
Utána átmegyek 5km-re és összerakom,vissza megint 5 km.
Ennek az akciónak mi lenne a reális ára ???
köszönöm.
Fontos lenne ma kellene választ adnom!!!!
Válasz barkaspisti #9031. hozzászólására ez hogy lehet hisz a bankok nem lehetnek föld tulajdonosok mert az ami a tulajdonukba kerülne állami tulajdon lesz vagy lemaradtam valami új ftv módosításról
Válasz barkaspisti #9031. hozzászólásáraNem vagyok jogász, de szerintem a földforgalmi törvény minden megszerezni kívánt földterületre vonatkozik.
Az állami földek is árverésen keltek el és azokat is kifüggesztették.
Válasz ...:::Pisti:::... #9024. hozzászólásáraSzerintem a hátuljához elég lesz 1 papírtömítés is, az elejét kell hézagolni, hogy ne tolja be annyira a tányérkereket, mert most 1-1 tömítéssel feszül, nincs hézag.
Ejátszok vele, csak a türelmem kevés
Válasz Gumóka #9023. hozzászólásáraAmit kiveszel egyik oldalról tedd be a másik oldalra
Alul a szimering huvelyét pasztával rakd fel mert alatta kijön az olaj. Elég hülyén van megoldva, egy O gyűrűt tehettek volna bele.
A koronás anyát a meg húzás után picit megcsiptem hegesztővel mert az a biztositolemez szerintem kevés
Válasz mtz1221 #9019. hozzászólásáraHa találok itthon akkora darabot, vagy 2 félből esetleg.
Mondjuk ha nem írod, nem biztos eszembe jutott volna, pedig ezért vettem...
Válasz Gumóka #9016. hozzászólásáraNa meg hoztam az unhz-t is, azon mind a 4 talpaló munkahenger felújítós, a vezérműtömb is szivárog kicsit, meg ki kell pucolni az olajterét végig mert fáradtolaj van benne. Az esztétikája az is majd idővel, egyenlőre van, jövőre kerül majd rá sor, mert csak az útról látták, már hárman kerestek munka ügyben.
De az idén megújult a ksmk, meg 1,5 év után a pótkocsim is kapott műszakit, tehát dolog van bőven, de haladok is
Válasz Jakabjóska #9014. hozzászólásáraDehogy, még a hátsó fülketartó bakokat lakatolni kell, mert törött mindegyik, de az alapoktól indulok majd, szeretném rendesen megcsinálni az egészet, de majd csak télen lesz rá idő, még most lesz betonozva a műhely is.
Meg úgy is lejön a fülke, mert a zörgő nyelestengely se javította meg magát
Ez a szárzúzójavítás sem hiányzott, csinálnám gabona alá a földet. Meg készül az almacefre, szüretelni is kéne...
Ha 1 nap 48 óra is lenne, az is kevés lenne...
Válasz Gumóka #9012. hozzászólásáraMár fent van a nagyfülke?
Amikor ráérsz, küldöd. Amit úgy gondolsz a kisfülkéből, azt mindent tegyél a csomagba, majd küldök cserébe valamit.
A klingerit lehet, hogy vastag lesz, én kartonpapírból csináltam tömítéseket.
Válasz Jakabjóska #9011. hozzászólásáraKöszi szépen!
Egyébként is jó, hogy írtál, majdnem elfelejtettelek, kedden igyekszem feladni a csomagot, már én érzem magam kellemetlenül...
Visszatérve látszik is a külömbség, most adtak vékony papírtömítést, amit leszedtem róla, az a régi vastag klingerit volt. Lehet veszek akkor táblás klingeritet aztán vágok ki belőle.
Mert próbáltam én tologatni a szerelvényeket a tengelyen, aztán rájöttem, hogy mivel a csapágyházak fixek, így csak a tengelyt tologatom, a fogaskerék, csapágy attól függetlenül ugyanott marad.
Rz hajtásház összerakásában kérhetnék némi segítséget, támpontot?
A tengelyek már bent vannak, de a foghézag sehogy nem akar kijönni.
Hogy lehet ezt patentul beállítani?
A gyári könyv hoz hézagolólemezeket, de azt aztán sehol nem kapni, szétszedéskor sem volt benne.
Válasz ...:::Pisti:::... #9006. hozzászólásáraBassza meg... Mehetek Trendet venni... Jó hogy a bótba a mindent tudó tulaj nem volt ott. A pultosnal meg neked kell tudni, hogy mit akarsz...
13055 hozzászólás
Válasz mtz1221 #9052. hozzászólásáraKaptam pár darab rögtörő perselyt.Valami elképesztően kemény bordós anyagból van. Valamikor 4 centi vastag táblákból vágták ki flexel,majd esztergálták.A betett képemre emlékeztet a színe,de rá nem tud jönni senki hogy mi lehet az anyag neve.
Válasz mtz1221 #9049. hozzászólásáraNe m a gúman táblára gondolsz?
Erre
Nálunk ezt használják, régen fekete vagy vöröses színű bakelit volt az anyaga.
Válasz mtz1221 #9051. hozzászólásáraNálunk azt úgy nevezték hogy gumman tábla!Fekete volt!
Válasz mtz1221 #9051. hozzászólásárahttps://pannonrtv.com/sites/default/files/styles/full_article/public/2019-08/2019-08-27-villanyora-2.jpg?h=c9f472e3&itok=g54zk7qh
Válasz medikus #9050. hozzászólásáraMire csavarozták fel az órákat meg a biztosítékokat a házaknál ?
Válasz mtz1221 #9049. hozzászólásáraNem tudom miről van szó!
Válasz medikus #9047. hozzászólásáraRégen a villanyórák mögé mit raktak,mi volt a magyar neve annak piros/bordós lemeznek ?
Válasz medikus #9047. hozzászólásárajah, ha összeadja, pont kiadja a 11et, hahha
Válasz *** HM *** #9045. hozzászólásáraKerekenként mutatja!
Válasz *** HM *** #9045. hozzászólásáraForterra?
A sebességet nem jól mutatja a traktor.... 11helyett 5 6 7 stb pl...
Okozhatja csak az hogy vizeken sarakon keresztül döngetett vele a fószer?
Válasz medikus #9043. hozzászólásáraNem grammer de nem az ülés van elromolva, hanem a hidraulika kör kapcsoló.
Válasz ÁdámZoltán #9042. hozzászólásáraGondolom Grammer?
Segítségre lenne szükségem! John Deere 8220 traktor ülés kartámasz hidraulika kör kapcsolójának a cikszáma kellene, mert egy órája keresem a neten de nem sikerült megtalálni.
Válasz tudatlan20 #9040. hozzászólásáraRegi magszekrényes gépeknél az általános: Feneknyelv 2.
Tolózár 2 állasúnál felhuzva, 3 állasúnál középen.
Üdv kollégák!Unia gabonavetőgéppel dolgozik valaki?Az adagoló keréknél a tolózár illetve alatta a fenéknyelv gabonánál milyen állásban kell hogy legyen?Köszönöm
Válasz Szabi. #9038. hozzászólásáraSteyr 8070 + hauer rakodóval,nem tudom az időt mert még ilyet nem csináltam.
Nem vagyok 1 nagy gépes,de a gép joystickos.a saját dolgaimnál használom de nem ez a fő profil/hobbi tedd ide-oda első sorban gépek pakolása,ritkán csak /
azért ezt simán megoldom !!!
Jó volna ha mindenkinek jó lenne a szájíze !!!
köszi ...
Válasz zoli6886 #9034. hozzászólásáraMilyen géped van ??
Ez mennyi időt vesz igénybe, ebből mennyi amit a gép is dolgozik(ha várakozni is kell) ?
Alapból én 10/órát mondanék.
Válasz zoli6886 #9036. hozzászólásáraSzerintem jó!
Válasz medikus #9035. hozzászólására30000 huf-ot ajánlottak,szerinted ???
Válasz zoli6886 #9034. hozzászólásáraTalálj ki rá órabért!Úgy hogy neked jó legyen!
Űdv:
Segítség kellene,120x125 bála felrakás teherautóra 10-sével helyben.
Elszállítja 5km-re legurítja és jön a következő 10-ért,összesen 40 db-ért.
Addig várok még vissza jön !!!
Utána átmegyek 5km-re és összerakom,vissza megint 5 km.
Ennek az akciónak mi lenne a reális ára ???
köszönöm.
Fontos lenne ma kellene választ adnom!!!!
Válasz barkaspisti #9031. hozzászólására ez hogy lehet hisz a bankok nem lehetnek föld tulajdonosok mert az ami a tulajdonukba kerülne állami tulajdon lesz vagy lemaradtam valami új ftv módosításról
Válasz barkaspisti #9031. hozzászólásáraNem vagyok jogász, de szerintem a földforgalmi törvény minden megszerezni kívánt földterületre vonatkozik.
Az állami földek is árverésen keltek el és azokat is kifüggesztették.
Sziaszzok bank álltal árverezett földeket az árverés után ki kel fűggeszteni a hivatalba?
Válasz Ares 826 #9028. hozzászólásáraAzért jó tudni a gyári értéket. 170-re lett állítva.
Válasz Ares 826 #9028. hozzászólásáraAzért jó tudni a gyári értéket. 170-re lett állítva.
Válasz endypapa_20120 #9027. hozzászólásáraEzen mit kell gondolkodni azt gondolom ez sem különleges nyomás, 175-180 közé valahova belövöd és had menjen a masina!
Megadná valaki a 12045 porlasztóit mekkora nyomásra kell állítani?
Válasz ...:::Pisti:::... #9024. hozzászólásáraAlul pasztáztam meg menetrögzítővel vannak feltéve a csapágyanyák is.
Mondjuk alulra vékonyabb szimmeringet kaptam csak, kicsit beljebb is ütöttem a külső peremtől.
Válasz ...:::Pisti:::... #9024. hozzászólásáraSzerintem a hátuljához elég lesz 1 papírtömítés is, az elejét kell hézagolni, hogy ne tolja be annyira a tányérkereket, mert most 1-1 tömítéssel feszül, nincs hézag.
Ejátszok vele, csak a türelmem kevés
Válasz Gumóka #9023. hozzászólásáraAmit kiveszel egyik oldalról tedd be a másik oldalra
Alul a szimering huvelyét pasztával rakd fel mert alatta kijön az olaj. Elég hülyén van megoldva, egy O gyűrűt tehettek volna bele.
A koronás anyát a meg húzás után picit megcsiptem hegesztővel mert az a biztositolemez szerintem kevés
Válasz ...:::Pisti:::... #9022. hozzászólásáraAz egyik eredeti tömítést le tudtam venni egészben, rápróbálom, aztán ha nem jó, ollózok, mert lemezből nincs akkora darab itthon.
Válasz Gumóka #9020. hozzászólásáraTömitéssel kihézagolod és kész.
Jó lesz
Válasz Gumóka #9020. hozzászólásáraHézagoló alátét 2 darabból nem jó megoldás. Csapágyboltban lehet ilyesmit kapni.
Válasz mtz1221 #9019. hozzászólásáraHa találok itthon akkora darabot, vagy 2 félből esetleg.
Mondjuk ha nem írod, nem biztos eszembe jutott volna, pedig ezért vettem...
Válasz Gumóka #9012. hozzászólásáraLegalább bírod próbálgatni a plazmavágódat.1 milis lemeznek ess neki vele.
Válasz Jakabjóska #9015. hozzászólásáraSzerintem ilyet adtak a Habinál is.
Válasz Gumóka #9016. hozzászólásáraNa meg hoztam az unhz-t is, azon mind a 4 talpaló munkahenger felújítós, a vezérműtömb is szivárog kicsit, meg ki kell pucolni az olajterét végig mert fáradtolaj van benne. Az esztétikája az is majd idővel, egyenlőre van, jövőre kerül majd rá sor, mert csak az útról látták, már hárman kerestek munka ügyben.
De az idén megújult a ksmk, meg 1,5 év után a pótkocsim is kapott műszakit, tehát dolog van bőven, de haladok is
Válasz Jakabjóska #9014. hozzászólásáraDehogy, még a hátsó fülketartó bakokat lakatolni kell, mert törött mindegyik, de az alapoktól indulok majd, szeretném rendesen megcsinálni az egészet, de majd csak télen lesz rá idő, még most lesz betonozva a műhely is.
Meg úgy is lejön a fülke, mert a zörgő nyelestengely se javította meg magát
Ez a szárzúzójavítás sem hiányzott, csinálnám gabona alá a földet. Meg készül az almacefre, szüretelni is kéne...
Ha 1 nap 48 óra is lenne, az is kevés lenne...
Válasz Gergő80 #9013. hozzászólásáraHézagoló lemez papírból.
Itt szoktam a Szolnoki mezőgépes munkagépekhez alkatrészeket vásárolni.
Válasz Gumóka #9012. hozzászólásáraMár fent van a nagyfülke?
Amikor ráérsz, küldöd. Amit úgy gondolsz a kisfülkéből, azt mindent tegyél a csomagba, majd küldök cserébe valamit.
A klingerit lehet, hogy vastag lesz, én kartonpapírból csináltam tömítéseket.
Válasz Gumóka #9010. hozzászólásárahttps://kempermtz.hu/hu/termek/165-rz-3-hajtomu-szerelt-jb-es-alkatreszei/hezagolo-lemez-150---rz-3
Válasz Jakabjóska #9011. hozzászólásáraKöszi szépen!
Egyébként is jó, hogy írtál, majdnem elfelejtettelek, kedden igyekszem feladni a csomagot, már én érzem magam kellemetlenül...
Visszatérve látszik is a külömbség, most adtak vékony papírtömítést, amit leszedtem róla, az a régi vastag klingerit volt. Lehet veszek akkor táblás klingeritet aztán vágok ki belőle.
Mert próbáltam én tologatni a szerelvényeket a tengelyen, aztán rájöttem, hogy mivel a csapágyházak fixek, így csak a tengelyt tologatom, a fogaskerék, csapágy attól függetlenül ugyanott marad.
Válasz Gumóka #9010. hozzászólásáraHorton, az alkatrészboltban azt mondta a tulaj, hogy a tömítéssel szokta kihézagolni (gyártja és javítja is őket).
Rz hajtásház összerakásában kérhetnék némi segítséget, támpontot?
A tengelyek már bent vannak, de a foghézag sehogy nem akar kijönni.
Hogy lehet ezt patentul beállítani?
A gyári könyv hoz hézagolólemezeket, de azt aztán sehol nem kapni, szétszedéskor sem volt benne.
Válasz Nyomasek Bobo #9008. hozzászólásáraNonit sem ionos!
Válasz ...:::Pisti:::... #9006. hozzászólásáraBassza meg... Mehetek Trendet venni... Jó hogy a bótba a mindent tudó tulaj nem volt ott. A pultosnal meg neked kell tudni, hogy mit akarsz...
Anionos.
Telefon kijavított
Anionok, szóval szerintem ionos
Nonit