Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sk Laci #12524. hozzászólásáraAz sem olcsó akkor. Meg kell fúrni, becsapolni, körbehegeszteki, aztán reménykedni, meg közúton nem száguldozni vele.
Egyébként nincs az aláméretezve, csak az USA-ban ha egy farmon éli le az életét, akkor semmit sem kap ahhoz képet, amit mi közúton vonulgatun parcellától parcelláig.
Válasz A.I. #12520. hozzászólásáraOtt nincsennek cigányok ??? Szerintem a tulajok még fizetnek is neki, hogy átvegyék a régit. De jó párat összelehetne azokból rakni, ami még elmenne pár 10 évet.
Válasz A.I. #12518. hozzászólásáraMég a WYXABO-t kérdezd meg Nádudvaron, bár nem emlékszem, hogy piros lett volna ott hátul félretéve.
Mennyi az új? 2000€?
Válasz Sk Laci #12511. hozzászólásáraPl. a tátra első rúgótengely.
( rugalmas, csavarásnak ellenáll!)
Vagy féltengely anyaga.
Zsugorkötéssel van benne.
Csak melegítve fog kijönni.
Nemlessz egyszerű!
Válasz medikus #12504. hozzászólásáraEngemet is meglepett.
Tengelyt vékonynak találom, a csapágyat meg kicsinek.
E 517 kombájn mintha vaskosabb kiszerelésben gyártották /ha nem tévedek/.
Válasz Gumóka #12499. hozzászólásáraMai napon SK-ban ünnep van, hétvégén nem dolgoznak, hétfőn okosabb leszek, ha el nem utaztak nyaralni.
Új lenne 2 napon belül, de az ára
Válasz medikus #12498. hozzászólásáraHolnapra sikerült kombájnt biztosítani.
Az a biztos, ami le van aratva.
Kifizetem a béraratót.
Feleslegesen nem állok le.
Kombájnom, meg valamikor máskor bizonyíthat.
Válasz medikus #12504. hozzászólásáraÉn csak a tényeket írtam. Ehhez a pár adathoz ma már nem kell sokat látni. Minden más csak magyarázat a részedről.
Válasz Rabó001 #12503. hozzászólásáraTe sokat látott vagy! Nem is írtam hogy ennek a tartályába megy 100q! A lényeg a cipelés!
22 éves,de a képről nézve Golf kerékcsapágyon forog!
Válasz medikus #12502. hozzászólására98-2002 között gyártották ezt a típust, tehát legjobb esetben is 22 éves, tehát ez az ujtol már messze van. Persze egy 40 éveshez képest újabb. A megtartályába se megy 100q, adatai alapján olyan 60. Fortschrittét is láttam már kitörni.
Válasz rtamas76 #12501. hozzászólásáraEz a bajuk ezeknek az új kombiknak!Vigyen 100q magot a tartályban,mert szállító járművet csináltak belőlük,az anyag meg a parcella kombájn anyagával egyenlő! Vagy még az se!
Válasz ..,-:) #12488. hozzászólásáraNagyok ezek ide. Megyek holnap Szabadkára munkahenger ügyben, majd vágatok ide is valamit. De jól gondolom hogy ezt az 1 láncon itt felejtsem el az olajozást, mert azért csúszik meg nagyon hamar a rendfelszedő ???
Válasz VMisi #12483. hozzászólásáraLehet olyan mint a Valtra munkahengert. Be kell ütni azt a részt ahol kijön a munkahengerszàr ,és ott van benne a külső házba egy "C" gyűrű seeger gyűrű.
Valaki ilyet szedett már szét??? Hogy a faszomba kezdjem ezt el ??? Egyszer már csináltam, de annak volt kulccsal megfogható rész a közepén, és csak körbe kellett hajtani.
Válasz mtz1221 #12475. hozzászólásáraBiztos van olyan ami bírja, persze az olaj itt is számít milyen típus, pl: nedves fékes traki lamellák, és a power-shiftes lamellák is olyanok, dehogy milyen erő mellett működnek azaz csavarokon lévő spirál rugó elég feszítést adna neki azt nem tudom.
12927 hozzászólás
Válasz A.I. #12525. hozzászólásáraCsapcserére gondoltam én is.
25 km/ó a végsebességje.
Utak....... folt folt hátán,,,
Válasz A.I. #12525. hozzászólásáraNincs a fenéket, nekem a 2 tonnás bunkeros zmájon hasonló méretű csapágyak voltak.
Válasz Sk Laci #12524. hozzászólásáraAz sem olcsó akkor. Meg kell fúrni, becsapolni, körbehegeszteki, aztán reménykedni, meg közúton nem száguldozni vele.
Egyébként nincs az aláméretezve, csak az USA-ban ha egy farmon éli le az életét, akkor semmit sem kap ahhoz képet, amit mi közúton vonulgatun parcellától parcelláig.
Válasz A.I. #12519. hozzászólására3000 - 3600 euró + áfa.
Kereskedő haszonkulcsa függő,
Megpróbálom megjavítatni.
Válasz mtz1221 #12522. hozzászólásáraAz biztos, ezek felénk még mennek!
Válasz A.I. #12520. hozzászólásáraOtt nincsennek cigányok ??? Szerintem a tulajok még fizetnek is neki, hogy átvegyék a régit. De jó párat összelehetne azokból rakni, ami még elmenne pár 10 évet.
Válasz A.I. #12519. hozzászólására3600
Válasz A.I. #12519. hozzászólásáraÉs ez ugrott még be.
Micsoda figura lehet több száz leharcolt kombájn a hátsó kertben!
Lehet neki is van, és azt írja bontja és a világ minden részére küldi!
Válasz A.I. #12518. hozzászólásáraMég a WYXABO-t kérdezd meg Nádudvaron, bár nem emlékszem, hogy piros lett volna ott hátul félretéve.
Mennyi az új? 2000€?
Válasz Sk Laci #12509. hozzászólásáraNézd csak Laci
Válasz rtamas76 #12516. hozzászólásáraMelegítéssel gyengülhet ......
Válasz Sk Laci #12511. hozzászólásáraPl. a tátra első rúgótengely.
( rugalmas, csavarásnak ellenáll!)
Vagy féltengely anyaga.
Zsugorkötéssel van benne.
Csak melegítve fog kijönni.
Nemlessz egyszerű!
Válasz apuci #12510. hozzászólásáraCiril, Metód Komáromnál átkelt a Dunán, és így nem maradtak írástudatlanok....
Válasz medikus #12504. hozzászólásáraEngemet is meglepett.
Tengelyt vékonynak találom, a csapágyat meg kicsinek.
E 517 kombájn mintha vaskosabb kiszerelésben gyártották /ha nem tévedek/.
Válasz Rabó001 #12503. hozzászólására2008-as gyártmány
Válasz medikus #12502. hozzászólásáraNem egészen 50q búza, ha nem tévedek.
Válasz rtamas76 #12501. hozzászólásáraNem átmenő.
Valahogyan kifúratni, majd újat bele.
Milyen a torziós tengely???
Válasz Sk Laci #12508. hozzászólásáramit ünnepelnek a tótok?
Válasz rtamas76 #12500. hozzászólásáraNem találom a neten. Mindig a Nyírbátorit hozza.
Válasz Gumóka #12499. hozzászólásáraMai napon SK-ban ünnep van, hétvégén nem dolgoznak, hétfőn okosabb leszek, ha el nem utaztak nyaralni.
Új lenne 2 napon belül, de az ára
Válasz Sk Laci #12506. hozzászólásáraÚj nem létezik,vagy horror árú?
Válasz medikus #12498. hozzászólásáraHolnapra sikerült kombájnt biztosítani.
Az a biztos, ami le van aratva.
Kifizetem a béraratót.
Feleslegesen nem állok le.
Kombájnom, meg valamikor máskor bizonyíthat.
Válasz medikus #12504. hozzászólásáraÉn csak a tényeket írtam. Ehhez a pár adathoz ma már nem kell sokat látni. Minden más csak magyarázat a részedről.
Válasz Rabó001 #12503. hozzászólásáraTe sokat látott vagy! Nem is írtam hogy ennek a tartályába megy 100q! A lényeg a cipelés!
22 éves,de a képről nézve Golf kerékcsapágyon forog!
Válasz medikus #12502. hozzászólására98-2002 között gyártották ezt a típust, tehát legjobb esetben is 22 éves, tehát ez az ujtol már messze van. Persze egy 40 éveshez képest újabb. A megtartályába se megy 100q, adatai alapján olyan 60. Fortschrittét is láttam már kitörni.
Válasz rtamas76 #12501. hozzászólásáraEz a bajuk ezeknek az új kombiknak!Vigyen 100q magot a tartályban,mert szállító járművet csináltak belőlük,az anyag meg a parcella kombájn anyagával egyenlő! Vagy még az se!
Válasz Sk Laci #12497. hozzászólásáraHa csonkból tengelyt sikerülne kivarázsolni, tengelyt féltengelyből vagy torziós tengelyből kifaragni.
Átmenő a tengelycsonk?
Jobb ötlet nincs.
Válasz Sk Laci #12497. hozzászólásáraCsak egy ötlet !
Újfehértó kombájn bontó.
Válasz Sk Laci #12497. hozzászólásáraMagát a csonkot nem lehet kinyomni abból az öntvényből, vagy mi az?
Mert ha külön kivehető a tengely, vannak cégek, legyártják, viszont ahol én is árajánlatot kértem 2-3 hét a gyártás.
Válasz Sk Laci #12497. hozzászólásáraIlyenkor mi van? Áll az aratás? Meddig?
Sziasztok!
Tud valaki kiégett, vagy kombájnbontóban levő CASE 2388 kombájnról?
Hátsó, jobb oldali kerékcsonkra lenne szükségem.
Válasz Gumóka #12493. hozzászólásáraMi van te nem szeretsz csúzdázni ???
10 euró lett a 2tő, majd lássuk ér e valamit.
Válasz lala #12492. hozzászólásáraVajdaságban a sigmanál van hozzá.
Válasz mtz1221 #12491. hozzászólására
SOS Lamellás rostát gyárt valaki?A Kom-Belten kívül?CX5080 alsó rosta érdekelne.
Válasz ..,-:) #12490. hozzászólásáraBele se gondoltam eddig, te tényleg a jó dolgok csak jó csúszósan működnek.
Válasz mtz1221 #12489. hozzászólásáraTalán az egyedüli dolog, ami szárazon tud jól működni…….
Válasz ..,-:) #12488. hozzászólásáraNagyok ezek ide. Megyek holnap Szabadkára munkahenger ügyben, majd vágatok ide is valamit. De jól gondolom hogy ezt az 1 láncon itt felejtsem el az olajozást, mert azért csúszik meg nagyon hamar a rendfelszedő ???
Válasz ..,-:) #12487. hozzászólására
Itt vannak a választható méretek:
https://www.walterscheid.com/index.php?lang=1&cl=search&searchparam=Friction+disk
Válasz mtz1221 #12471. hozzászólásáraNálam ilyen méret van polcon, pár dobozzal….
Ez meg a másik, és még emelte a tárcsát gond nélkül.
Válasz VMisi #12483. hozzászólásáraAhogy Sándor írja,le kellett ütni a közepét, hogy ki lehessen a drótot venni.
Válasz VMisi #12483. hozzászólásáraLehet olyan mint a Valtra munkahengert. Be kell ütni azt a részt ahol kijön a munkahengerszàr ,és ott van benne a külső házba egy "C" gyűrű seeger gyűrű.
Válasz mtz1221 #12482. hozzászólásáraÉs hogyan?
Válasz mtz1221 #12481. hozzászólásáraMegoldódott.
Valaki ilyet szedett már szét??? Hogy a faszomba kezdjem ezt el ??? Egyszer már csináltam, de annak volt kulccsal megfogható rész a közepén, és csak körbe kellett hajtani.
Válasz Gumóka #12476. hozzászólásáraCsak 160-as van nekik most, abból hozattam volna ha lett volna 180-as.
https://webaruhaz.habi.hu/termekek/15985/veglehajtas_csonk_toldo_ferodol_4_8mm_d_160_mm_d_100.html
Válasz mtz1221 #12464. hozzászólásáraTalajmaró lamella. Howard az pl. rèz betètes.
Válasz mtz1221 #12475. hozzászólásáraBiztos van olyan ami bírja, persze az olaj itt is számít milyen típus, pl: nedves fékes traki lamellák, és a power-shiftes lamellák is olyanok, dehogy milyen erő mellett működnek azaz csavarokon lévő spirál rugó elég feszítést adna neki azt nem tudom.