Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok. Érdeklődnék kinek mi a véleménye tennék egy gumigyűrűt a tengelyre. Négyzettől kb15- 20mm-re , csak azt nem tudom a házban lévő műanyag persely hogy bírná?
Üdv. Szeretnék csinálni az spc-re valamilyen magtakarót ami még a tömörítő kerék előtt elfér. Ha valaki tud jó megoldást esetleg képpel is tud segíteni azt megköszönném.
Válasz zsozsi51 #2926. hozzászólásáraEzeket szerintem el kell engedni , valakié elkopik bemegy avialba x ezer ft dbja és felteszi újat , többi az csak szép próbalkozás marad. Ez saját vélemény.
Válasz erik18 #2925. hozzászólásáraSzia, csak annyi, hogy románba gyártja boldog-boldogtalan, kamu egysoros golyóscsapágyakkal.
Habis nem volt még kezemben, de amit én megkaptam, vittem is vissza, mert az egyik oldalt a 12-es önzáró anya lefelé, a másik magára húzta az anyát forgás hatására.
Kíváncsi vagyok a Habisra, hogy is van összerakva.
Üdv. Habinál új munkahenger már 20-30 körül új van
https://webaruhaz.habi.hu/termekek/1877/Munkahenger_kormany_parhuzamos_csatlakozasu_C_50_25_200_01_17_VZTA.html .
Nem kel túlbonyolítani, egy sima munkahenger vízszintesen középre, egyik irányba ki be mozog ara a rövidebb kötelet kel tenni, a másik irányba munkahenger felet egy kettő eltartó karikát és úgy a hosszabb kötelet.
Válasz B.Bali #2908. hozzászólásáraKöszi a képeket!
A többieknek üzenem, hogy én MÉH telepen találtam két egyforma talán Rau kombinátor rögtörő hengert nyomó munkahengerét.Hallottam ,hogy motolla mozgató mh is használható. Lehetőleg ujjat ne keressetek mert horror árú főleg ha valami nyugati gépé.
Válasz Dvili #2905. hozzászólásáraNézegetem a neten,de eddig még csak annyit tudtam meg,hogy a hivatalos neve átmenőrudas munkahenger,de konkrétan eladó nincs se új se használt.Majd megmozgatom még egy-két ismerősömet.
Szegény Apám annak idején így oldotta meg.
Kicsit bonyolultabb, de elég egy sima munkahenger. Meg kellett egy fül forgás pontnak. A tetején a két furatba a kötél.
Válasz B.Bali #2906. hozzászólásáraAz a baj ezzel 100ban sem all meg ahogy nézem árakat.Egyszerűbb kozépre olcsó ketiranyú munkahenger kb 25-35 .
Mókerolni se kell sokat
Válasz Földönfuto #2902. hozzászólásáraHa jól remlik keletagró , annyi hogy kell alá egy talp negyzetes lemezből es fel lehet szerelni középremaradhat eredeti huzal vagy lanc mindjettővel örökös lesz , romanokat nem ertem gagyi munkahenger bonyolult atkapcsoló uennyibe kerul de senki se jott erre ott még rá, googleba úgy keresd vetőgep munkahenger vagy vmi hasonló én első év utan attettem ilyenre.
Tisztelt spc tulajdonosok!
A gép nyomjelzőjét szándékozom átalakítani két munkahengeresre. Láttam már alsó és felső mh-s megoldást is ,csak sajnos nem elég közeli fotókat. Akinek van ilyen megoldása,légyszi küldjön már néhány közeli fotót.Segítsük egymást spc-sek.
Előre is köszönöm kollégák!
Válasz erik18 #2893. hozzászólásáraMi a perselyek és tengelyek, csapágyak cseréjével, ill a menetek átvágásával rendbe raktuk. Lánckerekek megfelelőek voltak, kaptak új láncot, maglesodrót. A vetőtárcsa fedelét felszabályoztattuk, új vákumcsövek. A vázat érdemes kitakarítani, letömíteni, ha onnan szív.
3543 hozzászólás
Válasz erik18 #2930. hozzászólásáraJó ötlet? Nem lehet hogy ráhúzza a szárazat és sz@r lesz a kelés? Én inkább mögé tettem.
Digis monitor,és 5 vetésellenörzö varázsszem spc-re való eladó...
Válasz S Robi #2940. hozzászólásáraSzerintem nem lesz jobb a filctől.
Válasz S Robi #2939. hozzászólásáraMeg el is írtam a menetnél lenne
Válasz Földönfuto #2938. hozzászólásáraA filc hamar szétmegy és ne menjen be a por
Válasz S Robi #2937. hozzászólásáraMit akarsz vele elérni?
Sziasztok. Érdeklődnék kinek mi a véleménye tennék egy gumigyűrűt a tengelyre. Négyzettől kb15- 20mm-re , csak azt nem tudom a házban lévő műanyag persely hogy bírná?
Válasz erik18 #2930. hozzászólására
Válasz erik18 #2930. hozzászólására
Ilyen megoldásról írtam én is.
Válasz erik18 #2930. hozzászólásáraHelló
Talán egy ilyen megoldás lenne a legegyszerűbb.
Egy sima laposvasból meg lehet oldani. Sfoggia vetőgépeken van ilyen. Én is arról láttam.
Válasz erik18 #2930. hozzászólásáraEz gyári megoldás, nem nehéz megcsinálni
Válasz erik18 #2930. hozzászólásáraSpc-kleine öszvér vetőgépen van. Holnap nem ígérem, de lefotózom neked
Üdv. Szeretnék csinálni az spc-re valamilyen magtakarót ami még a tömörítő kerék előtt elfér. Ha valaki tud jó megoldást esetleg képpel is tud segíteni azt megköszönném.
Válasz Dvili #2928. hozzászólásáraAxial akart lenni
Válasz zsozsi51 #2926. hozzászólásáraEzeket szerintem el kell engedni , valakié elkopik bemegy avialba x ezer ft dbja és felteszi újat , többi az csak szép próbalkozás marad. Ez saját vélemény.
Válasz erik18 #2925. hozzászólásáraMi itthon alakítottuk át IH mintára, így vettet olyan 5-600ha-t.
Válasz erik18 #2925. hozzászólásáraSzia, csak annyi, hogy románba gyártja boldog-boldogtalan, kamu egysoros golyóscsapágyakkal.
Habis nem volt még kezemben, de amit én megkaptam, vittem is vissza, mert az egyik oldalt a 12-es önzáró anya lefelé, a másik magára húzta az anyát forgás hatására.
Kíváncsi vagyok a Habisra, hogy is van összerakva.
Hali. Spc re rakott már valaki csúszó helyett sornyitó zárcsát amit a habinál kapni? Mik a tapasztalatok?
Válasz erik18 #2923. hozzászólásárahttp://wirax.hu/product/spp-tomorito-kerek/
Válasz Földönfuto #2922. hozzászólásáraIgen. de ez nincs sehol sajna
Válasz erik18 #2921. hozzászólásáraNézz rá a Habira,Kelet-Agrora,Maximal 99Kft,ezeknek szinte minden van ami SPC.
Válasz erik18 #2920. hozzászólására???
Üdv. Hol lehet beszerezni a tömörítő kerékhez felnit? Gumikerekes
Üdv. Habinál új munkahenger már 20-30 körül új van
https://webaruhaz.habi.hu/termekek/1877/Munkahenger_kormany_parhuzamos_csatlakozasu_C_50_25_200_01_17_VZTA.html .
De az enyém ilyen, egyszerű.
Valahogy így
neten találtam
Nem kel túlbonyolítani, egy sima munkahenger vízszintesen középre, egyik irányba ki be mozog ara a rövidebb kötelet kel tenni, a másik irányba munkahenger felet egy kettő eltartó karikát és úgy a hosszabb kötelet.
Válasz B.Bali #2908. hozzászólásáraKöszi a képeket!
A többieknek üzenem, hogy én MÉH telepen találtam két egyforma talán Rau kombinátor rögtörő hengert nyomó munkahengerét.Hallottam ,hogy motolla mozgató mh is használható. Lehetőleg ujjat ne keressetek mert horror árú főleg ha valami nyugati gépé.
Válasz Dvili #2905. hozzászólásáraNézegetem a neten,de eddig még csak annyit tudtam meg,hogy a hivatalos neve átmenőrudas munkahenger,de konkrétan eladó nincs se új se használt.Majd megmozgatom még egy-két ismerősömet.
Válasz ...:::Pisti:::... #2913. hozzászólásáraHátsó szélvédőre vigyázni.
Szegény Apám annak idején így oldotta meg.
Kicsit bonyolultabb, de elég egy sima munkahenger. Meg kellett egy fül forgás pontnak. A tetején a két furatba a kötél.
Elég egy kettös müködesü kelet germán munkahenger kb 350 úthosszal...
Válasz Dvili #2910. hozzászólásáraNem tudom mennyibe lenne, csak segítek a képekkel
Válasz B.Bali #2906. hozzászólásáraAz a baj ezzel 100ban sem all meg ahogy nézem árakat.Egyszerűbb kozépre olcsó ketiranyú munkahenger kb 25-35 .
Mókerolni se kell sokat
Válasz béla12 #2895. hozzászólásáraHa kell még kép szóljál
Válasz béla12 #2895. hozzászólására
Válasz Földönfuto #2904. hozzászólásáraMasik temanal azt irta vki hankiker is beszerzi
Válasz Dvili #2903. hozzászólásáraKöszi,remélem találok ilyet.
Válasz Földönfuto #2902. hozzászólásáraHa jól remlik keletagró , annyi hogy kell alá egy talp negyzetes lemezből es fel lehet szerelni középremaradhat eredeti huzal vagy lanc mindjettővel örökös lesz , romanokat nem ertem gagyi munkahenger bonyolult atkapcsoló uennyibe kerul de senki se jott erre ott még rá, googleba úgy keresd vetőgep munkahenger vagy vmi hasonló én első év utan attettem ilyenre.
Válasz Dvili #2900. hozzászólásáraKlassz megoldás,a gabonavetőgép problémáját is megoldaná.De hol lehet ilyen munkahengert venni?
Válasz Dvili #2900. hozzászólásáraMeg van a két kismunkahenger.
Válasz béla12 #2895. hozzászólásáraOlcsóbban jársz kettős iranyú mhenger felszereléssel középre kb 25 ropi es sosem lesz gond átváltással
Válasz kem.imre #2898. hozzászólására
Válasz zsozsi51 #2894. hozzászólására
Válasz B.Bali #2896. hozzászólásáraKöszi rendes vagy!
Válasz béla12 #2895. hozzászólásáraHolnap rakok fel képet gyárilag hogy van megoldva, kétmunkahengeresre
Tisztelt spc tulajdonosok!
A gép nyomjelzőjét szándékozom átalakítani két munkahengeresre. Láttam már alsó és felső mh-s megoldást is ,csak sajnos nem elég közeli fotókat. Akinek van ilyen megoldása,légyszi küldjön már néhány közeli fotót.Segítsük egymást spc-sek.
Előre is köszönöm kollégák!
Válasz erik18 #2893. hozzászólásáraMi a perselyek és tengelyek, csapágyak cseréjével, ill a menetek átvágásával rendbe raktuk. Lánckerekek megfelelőek voltak, kaptak új láncot, maglesodrót. A vetőtárcsa fedelét felszabályoztattuk, új vákumcsövek. A vázat érdemes kitakarítani, letömíteni, ha onnan szív.