Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nálunk 50cm a szűk sortávú vetés:paprika,szója,cukorrépa,pasztirnák,bab...
1méterben van tehát 3sor ez van a traktor hasa alatt 2 jobb oldalon 1 balról
A 8 sorosnál esetedben figyelembe kéne venni hogy vannak e művelőkerekeid és ahhoz hogy jönne ki a lépés de ha ragaszkodsz a 45cm hez akkor oda kell figyelni hogy legyen a Nodet-ethez 2olyan tag aminek hosszabb a szára mert a meghajtókerekeknél csak ezek férnek el 45cm-s sortávval
8 soros kellene,a leglisebb trakim 140le ,látom el kellet tolni a középvonaltól a gépet,gépközépre nem lehet rakni kocsit? A nyolcsorosnál,hogy jön ki?
Akkor vegyél egy 6 sorosat ami 70 cm sortávval van és ráraksz még 2 tagot és kész a 8 soros géped. Én is így csinálom csak nálam 4soros 70cm-re és 6soros 50cm-re íme
Szója vetésre kellene.Most találtam Bácska toplya mellet egy kereskedőnél 2db hatsorost,de jobb lenne a 8 soros! 45cm-s sortávra összerakni!Ha van ötleted ird le légyszi!
Le szeretném cserélni az spc-men az eredeti gyári 15 éves csoroszlyáimat(Kb 1500 Ha van bennük),milyet érdemes venni és hol ami nem kopik el 1-2 év alatt? Mert már hallotam ilyen szar után gyártótról ismeg a vetés ellenörző nem fért bele
Válasz #373. hozzászólásra
Ez jó, szerintem meg rablás ezért a 6-osért ennyi!!!!! Én 1990-ben vettem az enyémet akkor volt 100+fa, aki ezért ennyit ad hát sok sikert hozzá!!!!!
AZ EREDETI HELYÉN VAN.EGY SIMA MUNKAHENGER AMI 40CM-RE TUDJA KITOLNI A SZÁRÁT ÉS EZ ELÉG AHOZ,HOGY MEGEMELJE A NEM DOLGOZO NYOMJELZÖT,HA A HIDRAULIKA KART (USZOBA)TESZED FORDULÁSKOR Akkor a földtől 80cm-re lessz mindkét nyomjelződ
3543 hozzászólás
Válasz #438. hozzászólásra
éped alapján te aztán kurvára elcseszted a beállitás...igy egyáltalán nemállitanak egy NODET gépet be soha!
originál NODET szélesitő vázam van...4 sorosból 12...ha 70 ről 50 cm rhuzzátok össze....+ 12 soros turbina
Válasz #440. hozzászólásra
Nálunk 50cm a szűk sortávú vetés:paprika,szója,cukorrépa,pasztirnák,bab...
1méterben van tehát 3sor ez van a traktor hasa alatt 2 jobb oldalon 1 balról
A 8 sorosnál esetedben figyelembe kéne venni hogy vannak e művelőkerekeid és ahhoz hogy jönne ki a lépés de ha ragaszkodsz a 45cm hez akkor oda kell figyelni hogy legyen a Nodet-ethez 2olyan tag aminek hosszabb a szára mert a meghajtókerekeknél csak ezek férnek el 45cm-s sortávval
Válasz #438. hozzászólásra
8 soros kellene,a leglisebb trakim 140le ,látom el kellet tolni a középvonaltól a gépet,gépközépre nem lehet rakni kocsit? A nyolcsorosnál,hogy jön ki?
Válasz #437. hozzászólásra
Át akrok térni a sorművelésre! ha nem lesz alkalmas vetőgép,akkor elnyomom az accordal 76cm-re! Van FŐD !!!!
Válasz #435. hozzászólásra
Akkor vegyél egy 6 sorosat ami 70 cm sortávval van és ráraksz még 2 tagot és kész a 8 soros géped. Én is így csinálom csak nálam 4soros 70cm-re és 6soros 50cm-re íme
Válasz #436. hozzászólásra
tudom, de állóvíz keverésnek megfelelt
amúgy itt a szóját rapiddal vetik és nem kultizzák
Válasz #433. hozzászólásra
Köszi ,túl vagyok az SPC-s korszakon,volt vagy 3 belőle!
Válasz #432. hozzászólásra
Szója vetésre kellene.Most találtam Bácska toplya mellet egy kereskedőnél 2db hatsorost,de jobb lenne a 8 soros! 45cm-s sortávra összerakni!Ha van ötleted ird le légyszi!
Válasz #432. hozzászólásra
itt egy 8 soros hirtelen:
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/652543
Válasz #430. hozzászólásra
spc böl van 8 as aprópénzért tudok egyet
Válasz #430. hozzászólásra
8 soros létezik de 9es nincs de elterjedtebb a 2x6soros változat jó párat hoztak mostanában Francia ó.-ból
Válasz #429. hozzászólásra
A traktor levegő rendszeréből
Válasz #428. hozzászólásra
Kérdezném töled,hogy vajdaságban lehetne-e vásárolni a nodet vetőgépből,8-vagy 9 soros gépet!
Válasz #428. hozzászólásra
Üdv!
Ezt már néztem múltkor is valamelyik másik topicban. Ötletes. Tápot honnan kapja?
Válasz #407. hozzászólásra
Az én házi gyártású nyomjelzőváltóm , levegővel működik!!
Válasz #426. hozzászólásra
Üdv. KÖSZÖNÖM!! Még annyit kérdeznék hogy ezzel az áttétellel milyen műtrágyából mennyit szór hektáronként.
VTR nek.
Válasz #424. hozzászólásra
mi mondjuk nemcseréljük őket...hanem felujitjuk...igaz a nodet-eken..nemismerem az spc-t
Le szeretném cserélni az spc-men az eredeti gyári 15 éves csoroszlyáimat(Kb 1500 Ha van bennük),milyet érdemes venni és hol ami nem kopik el 1-2 év alatt? Mert már hallotam ilyen szar után gyártótról ismeg a vetés ellenörző nem fért bele
Szerintetetek egy 3 éves Digitrollos SPC vetésellenörzőért mit lehet kérni?
És egy 1 szezont használt Abonyi mikrogranulátum szóróért, ugyancsak SPC re való?
Válasz #420. hozzászólásra
Merre tevékenykedsz?
Válasz #420. hozzászólásra
a nem kell állandóan kerülgetned vmit.
Nekem mikor spc-volt mind akrttőt le engettem a földre
Válasz #418. hozzászólásra
Én úgy állítottam be a sodrony hosszát hogy a földön letéve is kicsit emelve legyenek ha a mukahenger fél állásban van
Válasz #417. hozzászólásra
Köszi szépen
Ennek ugye attól van olyan helyzete amikor egyik nyomjelző se ér le amikor fordulsz vele és fel van emelve?
Válasz #416. hozzászólásra
Jön a másidik adag
It az első adag
Válasz #414. hozzászólásra
Mindjárt itt lesznek a képek most nyomom fel agépre
Válasz #413. hozzászólásra
oké
Válasz #410. hozzászólásra
3 óra felé átmegyek és csinálok neked képeket róla
Válasz #411. hozzászólásra
Nem olcsó most már az SPC-sem de még mindig olcsóbb mint nagy nyugati gépek és jobb szerintem mint a lengyel cuccok
Válasz #373. hozzászólásra
Ez jó, szerintem meg rablás ezért a 6-osért ennyi!!!!! Én 1990-ben vettem az enyémet akkor volt 100+fa, aki ezért ennyit ad hát sok sikert hozzá!!!!!
Válasz #409. hozzászólásra
Ma van
Válasz #395. hozzászólásra
Holnap csinálok képeket.
Válasz #407. hozzászólásra
Akkor te az eredeti váltóját megtartottad csak a munkahengert cserélted ?
AZ EREDETI HELYÉN VAN.EGY SIMA MUNKAHENGER AMI 40CM-RE TUDJA KITOLNI A SZÁRÁT ÉS EZ ELÉG AHOZ,HOGY MEGEMELJE A NEM DOLGOZO NYOMJELZÖT,HA A HIDRAULIKA KART (USZOBA)TESZED FORDULÁSKOR Akkor a földtől 80cm-re lessz mindkét nyomjelződ
Válasz #405. hozzászólásra
Most nem vagyok vágós úgy hogy egyenlőre nem esik le hogy működik .
MUNKAHENGER TALPA CSAVAROZVA,KÖZEPÉN PEDID CSUPPÁNTCSAVAR.
Válasz #399. hozzászólásra
Helló! valahogy így?
képet nem én csináltam nemtul jó. nagyítva kivehető.
Válasz #402. hozzászólásra
És hogy rögzíted a munkahengert ?
Minékent egy kart mozgat a munkahenger amihez vannak kötve a nyomjelzők .
üres állásban a két nyomjelző80cm-re van a földtől,ha az egyik a földön van akkor a másik 120-130cm-re van a TALAJTOL
Válasz #399. hozzászólásra
És azal mit csinálsz ?
Válasz #398. hozzászólásra
köszöntem!
40 cm hunkahenger vizszintesen megteszi a dolgát nem kell tulbonyolitani.
Válasz #397. hozzászólásra
Holnap csinálok neked jobb képeket is róla .
Válasz #396. hozzászólásra
A 3. kép azon látszik valami a másik kettőn annyira nem de azért jók
Ezeket találta most
Válasz #392. hozzászólásra
Tudnátok felrakni mindketten képet te is Laci esetleg ha nem gond? megköszönném
Válasz #392. hozzászólásra
Akkor tied hasonló az újhoz .