Hirdetés
Fórum
- AKG támogatás új
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Egyedi munkaeszközök házilag új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
25 hozzászólás
Válasz lorant90 #21. hozzászólásáraÜdv! Melyik szám mit jelent az 54x20 ban?
Válasz Herpai János #23. hozzászólásáraAz oldalán rata van a zárt lánctok? 1-2-3 van ráírva. Ahogy forgatod, úgy variálja még a vetőtengely sebességet. Akkor több varia lehetőség van rajta.
Válasz p.p #11. hozzászólásáraSzia el tudnád emailba küldeni nekem is?
Búzát árpát és takarmány borsót szeretnék vetni sajnos nem tudom a be állítási dolgokat sem
herpay89@freemail.hu
Köszönöm
Szép napot van valakinek vetési táblázat be állítás stb füzet Vagy könyv?? 21 soros hoz
Heloo, valaki tudna segíteni 2.5 m es a gep. Nincs tablazatom... Csak egy szorzó van bele vésve a festésbe 54 x 20 letekertem kurblival de nagyon sokat vet így... Jó volna valami táblázat
Helo valki nem tud vetési táblázatott Stegsted 2.5 méteres 21 soros vetőgéphezz
Segítséget szeretnék kérni! most vettünk egy stegsted Berger 3m25-ös vetőgépet és ahhoz kellene vetéstáblázat.Várom a segítséget mert itt a vetés ideje!
A stegsted vetőgép topikot hol találom??
ITT.
Sziasztok, nekem is ilyenem van, vetőcsöveket keresek hozzá nem tudják hol lehet vásárolni?
amúgy az mtzt levizsgáztatad kajárpécen ugye nem kértek sokat meg mindent elrendeztek
az enyém is pont ilyen csak az osztrákoktól lett hozva és szinte újszerű
am ami lejebb van kép az 3 m esé de ugyanaz én tavaly nagynehezen búzánál eltaláltam a beállításokat de az árpánál megint más és nagyon nagy segítség a táblázat töltsd le a képet és kinyomtatva olvashatóbb
Válasz #13. hozzászólásra
Vagyishogy ez az enyem...a masik netes kep...
Válasz #11. hozzászólásra
Hali! Merre laksz? En lebenyi vagyok. Itt a gepem, amihez kellene... 2.5 meteres...de sztem a valtoja olyan, mint a 3 meterese...
aha értem nagyon szépen köszönöm
Válasz #10. hozzászólásra
Válasz #9. hozzászólásra
A 49*20 =1 ha hajtás 3m vetőgépre vonatkozik
esetleg nem tudnád bescanalni és ide feldobni???
én pápa mellett lakok és te??
Válasz #6. hozzászólásra
Hol laksz? Van fénymásolatom.
egyébként ma nem ti vegyszereztetek mosonmagyaróvár - csorna környékén????
helló érdeklődnék ha felhívnálak és elötte csinálnék egy olyat h b1-b16id és c1-c16 ig egy táblázatot akkor betudnád nekem diktálni hogy adott beállításnál menyit vet buzából árpából zabból és tavasziárpából
Válasz #3. hozzászólásra
Nekem van vetéstáblázat. Berger stegtsted slg tipushoz. Ha kell szivesen segítek a beállításba. Nagyon preciz gép , a telefonszám a hirdetésben .
Hali! Ha van valakinek, nekem sem artana egy...
helló! érdeklődnék nincs-e v.kinek a fent írt német berger stegsted tip géphez vetés tábbla??
A hozzászólás a felhasználó kérésére törölve lett!
Agroinform Gépház