Hirdetés
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Kukorica vetőmagok új
- Eke minden mennyiségben új
- Grubber új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
859 hozzászólás
Válasz #358. hozzászólásra
Milyen motorba????
Sziasztok,
van 6 db új Bosch porlasztócsúcsom, mely igen kedvező áron eladó.
Típusa: 0433271746 DLLA150S1066
Ha érdekel valakit, várom a kérdéseket.
Köszi.
Sikerült szereznem a steyerhez alkatrészt szereznem
gacsi szeretnék kérni tőled egy elérhetőséget, steyr 650-nel kapcsolatban lenne egy-két kérdésem csakany.zoli@freemail.hu,felhívnálak!!!Előre is köszönöm!!!
már kérdeztem őket
Válasz #353. hozzászólásra
a 348-as hozzászólásban kattints a hosszú zöldre
És azt hogy intézted?
Válasz #347. hozzászólásra
Heló.Próbáld meg az osztrák Ebay-on,nekem a 650-eshez motor felujító, kormányszervó átalakító készletet is tudtak szerezni.
Válasz #350. hozzászólásra
Gondolom, lapos üveg a fiókban. Már csak a stressz oldás miatt.
Válasz #349. hozzászólásra
És képzeld el ,internet nélkül 1 dugdosós telefonnal 200 gép üzemeltetését ellátni alkatrésszel
Válasz #348. hozzászólásra
Neked tényleg ezzel kéne foglalkoznod!
Csinálunk egy "Claastra rendelője" topicot, ahol bárkinek megmondod (persze pénzért, tojásért, stb.), mit, hol kap meg.
Válasz #347. hozzászólásra
http://www.agrosat.hu/alkatresz/62682/steyer_alkatreszekezt kérdezd meg
heló van nekem is egy T84-es steyerem és ma letörött a 3. pont felfüggesztés róla nemtudnátok segíten hol tudok venni hozzá alkatrészt? lényegében a hidralika tartály kellene
Mi a különbség a Profi és a Profi Classic kivitel között?
Válasz #344. hozzászólásra
Szerintem kicsit sürübbet tegyél bele vagy moci olajat.Mert már veterán ugyis kopott mindene a sürübbet a szivattyu jobbanszereti.A hátulján az emelökar tengely ami kijön a hidro tömböl az alatt a gép hátulján.27-es kulcsnyilásu aszem nagy dugu csavar,az enyémen ott van.
Hello!
Meg tudná mondani valaki, hogy Steyr T84 traktorba milyen hidraulikaolaj való, illetve hol van a beöntője?
Köszönöm előre is!
Válasz #341. hozzászólásra
Ugyan az a három, de mégsem. A gyors vásárlásban kiderült, hogy ami van, abból lehet válogatni, ami kellene azt meg csillagos áron behozzák. Ugyhogy ez lett. 77e. euro alá tudtam menni. A szomszéd most vett JD 6930 18m.-ér ami totál alap gép.
Válasz #338. hozzászólásra
Fogyasztás, nos minden relatív, talaj, körülmények stb, nekem az a benyomásom, hogy azonos viszonyok között, kb legalább 5 %-kal jobb, mint az előző trakim, pedig az sem volt extrém torkos.
A kezelőszervek és az egész kezelési koncepció nekem nagyon bejön, a szervizben is rugalmas volt a forgalmazó. Az ár-érték arány szerintem szubjektív, ha nem a márka presztizs-értékét teszed előre, akkor biztosan jó, műszakilag szerintem nem rosszabb, mint a többi.
Válasz #340. hozzászólásra
Ha nem vagyok túl indiszkrét, menyibe fájt a gép? Összehasonlítottad mennyi kékben, és mennyi bordóban? Azt mondják ugyanaz a 3 márka! Köszi
Válasz #339. hozzászólásra
Most hoztam el egy 6130cvt, nem rossz, de 1000 üzemóránál majd lesz tapasztalat.
Válasz #338. hozzászólásra
Válasz #335. hozzászólásra
Ilyenekre gondolok mint:
-Fogyaztás
-hogyan viselkedik talajmunkánál
kezelhetőség
-ergonómia
-szervíz
-ár-érték arány
-vélemény úgy összességében
Mire gondolsz?
Valamennyi van már, ha nem is túl sok. Mi a kérdés?
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az új generációs Steyr-ekkel kapcsolatban?
Rúd a tank alá?Nem teljesen értem melyikre gondolsz.
Válasz #332. hozzászólásra
Igen összeállt a kép csak még a pengesor+kaszaujjas léc nincs fent a helyén mert akkor nem férnék ki vele, meg 1-2 dolog hiányzik is ahogy elnézem (amúhy az enyém teljesen más mint a tied! ) az a rúd/pálca ami felemelt állapotba rögzíti a kaszaujjas lécet oda a tank alá az nincs meg meg egy kb 8-10-es átmérőjű kampó hiányzik az emelőszerkezetből
Válasz #331. hozzászólásra
Le tudnám ha kellene.Igazából nem életbe vágóan fontos,mert jól indul,megy.Csak adagoló,porlasztót eddig minden traktorunknál be állítattuk.Ez ilyen betegség nálunk
Azért is kérdeztem a gyári értéket,de így inkább hagyom amíg nem lesz baja.
Kaszával hogy állsz?Sikerül össze hozni?
Válasz #330. hozzászólásra
Le tudod próbálni?? Pontos adatot én se tudok hülyeséget meg nem akarok mondani... Az enyéimet elvittem a helyi szakihoz az rákötötte egy kézi pumpára és az egyik teljes jó volt a másikat meg az előző képére állította be, magyarul nem bárra hanem porlasztási képre állította
Valaki esetleg megtudná mondani a T188 porlasztó beállítás adatait?
Válasz #328. hozzászólásra
Ma ki let pucolva az önindító,de be szeretném állítani a porlasztókat is,csak nem tudom mekkorára kelene
Válasz #327. hozzászólásra
Szerintem nem volt állítva, de pontosan nem tudom mert gebasz volt az adagolóval és elvittük a helyi szakihoz és ő rakta helyre... Valami rémlik de nem akarok hülyeséget mondani!
Válasz #325. hozzászólásra
Norbi te állítottad a porlasztókat?Ha igen hány Bar-ra?
T80-as gépemen ilyenkor télen mindig lelevegősödik az emelőmű,mindig ráemel és vissza enged.Ki van légtelenitve a rendszer műkszik tovább.Aztán honapokig jo.Mi lehet a hiba oka???????
Válasz #323. hozzászólásra
Ezen is cseréltünk tömítést de csak úgy érzésre húztuk meg
Válasz #323. hozzászólásra
Csak van a faluban 1 nyomatékkulcs
Sziasztol! van egy jó kérdésem, hengerfejet kénne lehuznom a traktoron de nincs nyomaték kulcsom meg merjem próbálni sima nagy króvával?
Válasz #321. hozzászólásra
Jövőre kaszálni akarok vele! Nagyon remélem hogy vinni fogja a szudáni füvet mert ha nem... esetleg ha kapok valami jó ajánlatot akkor odaadom. Jah meg május első hétvégéjén kiállítási darab lesz belőle
Válasz #320. hozzászólásra
Szép ám ,grat Ez is eladásra megy majd?
Válasz #319. hozzászólásra
Köszönöm! A hobbi-s topicba láthatsz 1-2 képet a szekérről
Válasz #318. hozzászólásra
Nem legjobbak,mert tiszta kosz sajna...
Amit látsz láncos cuccot,azzal én még feljebb huzattam a rezgő kést,mert alapból elég alacsonyan van és féltem,hogy elkapok vele valamit.
képek
Válasz #317. hozzászólásra
igen az sokat segítene! az a része kellene ahol a rezgőkéses rész emelése történik, valahogy nem akar összeálni
Válasz #316. hozzászólásra
Sikerült le engednem belőle.Fúró+ sok türelem játék.Szerintem nyáron szét burítom,mert tele volt trutyival...
Ha kell vmi kép a kaszáról,csak szólj.Nekem fent van,használtam is
Válasz #315. hozzászólásra
Én csak a hűtőből engedtem le azt is festés miatt... Most meg lent pihen a pincébe a kazán melett ugyhogy nemfog megfázni A kaszát meg holnap próbálom majd összelagózni
Válasz #307. hozzászólásra
Igen ott van nekem is.Ki nyitom a csapot,de semmi.Kivettem a csapot és ott bent van a dugó.nem bírom sehogy se kiszedni...Nem értem azt minek rakták oda...Köszi
Válasz #313. hozzászólásra
A mienk kurblis volt és (izzító gyertya nélküli) úgy kellett "megszivaroztatni)
Válasz #311. hozzászólásra
Van egy trakis könyvem abba benne van az összes verzio.Az egyhengeres van 15 és 18le-vel.Meg szölö müvelö keskeny nyomtávu is.Az elsök elég puritánok voltak, semmi elektromosság kurblis izzofákjás inditás és hidroaulika sem volt rajtuk.A mienk "full extrás" öninditö,dinamo,világitás és emelö rendszer.Also rezgö kasza meghajtás és rendes hátso tlt.Ja és még majd elfeledtem szivattyut is hajtatunk vele.Burgonyát és kukoricát öntöztünk régebben,63-as malupe dobot müködtette az általa meghajtott házilag szerkesztett szivattyu.20mm öntözést egy teli tank kb 25l jo 6orát kibirt full gázon.
Válasz #308. hozzászólásra
faja gép a suliban volt kéttő ilyenümk szerettük őket nagyon 50-es és 52-es kiadásúak voltak
Válasz #310. hozzászólásra
Jah fain gépek ezek Bekeveredtem mert nekünk meg steyr 80a volt az másképp mutat mint ez
Válasz #309. hozzászólásra
Nem tom majd megnézem a táblát a gépen.Bika kis gép,fater vette a "modszerváltás" idelyén osztrákbol hozták akkor 150 ropi volt 91-ben.Ezzel a géppel kezdtük a gazdálkodást anno,de még mindig megvan teljesen üzemképes és a tanya körüli mindenes.400l-es permetezöt,mükaki szorot,4-es kultivátort,5 kerekes rendsodrot üzemeltettük vele,2 fejes lovas eke 7-es fejekkel lett rászerkesztve azzal szántottunk.Mélyszántásra 1 fejes ih eke ált rendelkezésre hozzá.2 táblás kis fogasos kombinátort huzott anno.Most eginkább egy lapos markolo kanálal ami 3 ponton van a hátulján azzal munkálkodik.Azzal hordom a szalmát,trágyát,zsákos terményt a joszágoknak a telepen.Fagyáloval feltöltve hosszas izzitással bármilyen hidegben indul,pedig mér hiján van az erönek és a diesel elláto rendszer is kopottas.Elnem adnám semmi pénzér ha kileheli a lelkét akkor kiállitom a tanya elé mint a tsz-ekben a hoffert.