Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Műtrágya árak új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- AKG támogatás új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Grubber új
- Eke minden mennyiségben új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
859 hozzászólás
Sziasztok!
Ezt nézzétek meg, garantáltan eredeti!
http://www.youtube.com/watch?v=dctYFhF8JJk
S.O.S. HELP ME!
Steyr 9220-as erőgéphez keresek turbófeltöltőt! Rossz, törött is érdekel!!!! Ár megegyezés szerint.
Jött a szervíz, összeragadtak a lamellák ugyhogy cserére szorulnak.
Válasz #155. hozzászólásra
Csaknem valami Fiat váltó van benne? Ilyet a nagy román Fiat csinált az 1010-es.
És ki a szervííz,van valaki normális maszek ember aki ért ehez és időben oda is ér????Ilyenek én is keresek mindig...
állítólag két sebességben maradt. beindul, pár másodperc és leáll, jöv. héten jön a szerviz majd megoldják :)
Válasz #153. hozzászólásra
mi lelte?
Válasz #150. hozzászólásra
Köszönöm Szépen!
Igen mi is éppen váltó problémával küszködünk.
Ezeket a Styereket azért adják el mert mind váltó próblémás..A CS IH-kal már nincs semmi gond csak strapálni kkell őket...A Steyerekkel talán a legnagyobb gond ,hogy nincs semmi normális szevíz hozzá és kevés a szakember aki ért hozá sokszpr csak elektromos próbléma van pl elektromos szelep megadja magát stb...
Sziasztok
Válasz #149. hozzászólásra
https://webparts.pvassociates.net/cnh
Ezen a címen megtalálod a Case IH-k alkatrész-katalógusát. Ha jól tudom a 9220-as ugyananaz mint a 7220-as IH.
Sziasztok!
Steyr 9220-as trakihoz kellene alkatrész-katalógus. Valaki tudna ebben segíteni?
Itt már jobban néz ki!
Válasz #146. hozzászólásra
Szia! Köszönjük szépen és Nektek is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk! Már kezd épülni szépülni a traki. Kicsit elhanyagolta a volt gazdája. Talán a jövő héten ki tudom próbálni, ha le megy a víz a tábla széléről.
Válasz #145. hozzászólásra
Szia Sanyi!
Kellemes husvétot nektek!
És sok sikert a Trakihoz!!!
Válasz #144. hozzászólásra
Hali! Itt vettem helybe. (Szolnok megye) Még nem tudok róla véleményt mondani,mert elvégeztem az öreg trakival mindent,mire ezt leszervizeltem. 6200 óra van benne 99-évjárat, még nem volt hozzányúlva. Remélem nem lesz nálam sem.
Válasz #142. hozzászólásra
Szia!
Hol vetted a gépet?
Egyik ismerősömnek ugyanilyen van, rengeteget szopik vele, néha gondol egyet a gép és elkezd csúszni a kuplungja vagy valami ilyesmi. Évek óta kínlódik vele. Szétszedni nem meri a szervízre pedig sajnálja a lét. Javarészt az ő faxsága.
#1. hozzászólás, Norbee 04 küldte be 2011-04-23 13:39:05-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Hello a Steyr 9220-on hogyan lehet váltani a kardán fórdulatott 540/1000 válaszotokat köszi!!
Ma végre haza hoztam családunk új tagját!
Helló!
Én az 1400-ashoz keresek első hídba bolygómű alkatrészt, arról van egy-két rajzom.
Amúgy e-bay-en találsz ilyen füzeteket 50 Euro körül.
kérdéssel fordulok hozzátok,érdeklődnék hogy hogyan vagy honnét tudok hozzájutni 1978-as steyr 8160-as műszaki leirásához szerelési utmutatójához,rajzokhoz?segitséget előre is köszönöm!
Válasz #136. hozzászólásra
igazad van, de jobb később mint soha
Válasz #135. hozzászólásra
ahan , van az ikreken vadi új , de mind a 2 ki van vágva, nem merem feltenni mert nem akarok robbanásra ébredni szántás közben , megvan rendelve 2 új, csak az még várat magára
Válasz #136. hozzászólásra
Traktort könnyebb cserélni !!
Válasz #134. hozzászólásra
MIA FAX-RA VÁRTÁL EDDIG,MÁR AZ ELSŐ KUKITÁBLA ARATÁSAKOR RENDELNI KELLETT VOLNA ÚJ GUMÁT,VAGY ÚJ TRAKTORT!
Válasz #134. hozzászólásra
Guma nyek ??????
Válasz #133. hozzászólásra
ma igen de amíg a róka nem hozza a hat 20-ast addig pihi van
szétment , a felninél az egyik
Válasz #131. hozzászólásra
FENE A DOLGODAT!
SZÁNTOTTÁL MA?
Válasz #130. hozzászólásra
Én is csak az alap lóban hiszek, nem úgy mint egyesek................ugye szanberg !!???
Válasz #129. hozzászólásra
csak holnap lessz kép
Válasz #128. hozzászólásra
A plussz ló általában mindegyiknél mese, a kiírt névlegeset kell nézni, a power boost meg az ilyen hangzatos dolgok csak a marketingeseknél léteznek. De nem nekik kell vele szántani.A lényeget megtudtam, rátok nem tett jó benyomást.
Válasz #127. hozzászólásra
NEM IROM LE IDE,NEM AKAROK SENKIT MEGBÁNTANI VELE,RÖVIDEN:NEMEK NEM TETSZETT.
Válasz #127. hozzászólásra
Én is próbáltam ,a fülkében tengeribeteg lettem,a fülke és a motor között nagy a rés teleszedte mindig kukoricalevéllel,ja és a mese 25ló
Válasz #126. hozzászólásra
Kicsit bővebben?
Mondjuk mi tetszett, mi nem? Mi a véleményed a vasról?
Válasz #123. hozzászólásra
AXION 820
Válasz #124. hozzászólásra
Már amelyiken,a Letákolmányon nem láttam ilyet
Válasz #109. hozzászólásra
Hol ér le? Azért van a menetes orsó a tárcsán, hogy be tudd állítani azt, hogy szállítási és munkahelyzetben is vízszintes legyen.
Válasz #122. hozzászólásra
Milyen Claas teszt? mesélj már!
Válasz #121. hozzászólásra
INKÁBB,MAJD MEGSZOKOM,MEG SEGÍTETT A CLAAS TESZT IS A DÖNTÉSBEN.
Válasz #120. hozzászólásra
Na ne-má,megtetszett?
Válasz #119. hozzászólásra
VOLT,DE MÁR NEM ELADÓ.
Válasz #118. hozzászólásra
Érdeklődő?
Válasz #116. hozzászólásra
VAN PÁR APRÓSÁG AMIT MEGCSINÁLTATNÉK RAJTA OLYASVALAKIVEL AKI MÁR LÁTOTT ILYEN TRAKIT.
Válasz #116. hozzászólásra
VAN PÁR APRÓSÁG AMIT MEGCSINÁLTATNÉK RAJTA OLYASVALAKIVEL AKI MÁR LÁTOTT ILYEN TRAKIT.
Válasz #113. hozzászólásra
Nem szerelőt kerestél Batkánál?
Válasz #113. hozzászólásra
Nem szerelőt kerestél Batkánál?
Válasz #112. hozzászólásra
EZT KICSIT TÚLBONYOLÍTOTTAD SZERINTEM!
Válasz #112. hozzászólásra
HONNAN VESZED,HOGY BAJA VAN?
Válasz #111. hozzászólásra
Akkor rakjon fel egy hidr hengert és állithat a kihelyezet szelepekkel,mi van a Steyerrel?
Válasz #110. hozzászólásra
EZZEL CSAK AZ A BAJ,HOGY SZERINTEM MÁSHOL VAN SZÁLLÍTÁSKOR,ÉS MÁSHOL MUNKAHELYZETBEN,IGY BAJOS A RÖGZÍTÉSE.
Válasz #109. hozzászólásra
valahogy rögzitsd az az egyik emelőkart az alsó huzóhoz,pl 3. függesztőkarral akkor még állitani is tudod