Hirdetés
- AKG támogatás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Eke minden mennyiségben új
- Grubber új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Földeladás új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
859 hozzászólás
hello tudna nekem valaki aban segiteni hogy egy steyr180a trakin hogy kell a munkatömbön megcsinálni a hidraulika csatlaközot egy vontatot tárcsához kellene hogy fel le tudjam a kereket mozgatni elöre is köszönöm
Steyer 8160 traktor Katalógus
Létrehozta: Nyokev Rodnas, 2015-05-23 09:07:29
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 Nyokev Rodnas | 2015-05-23 09:07:29
#913670. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Steyer 8160-hoz keresnék alkatrész katalógust tudna-e segíteni valaki ebben? Sürgős lenne.
Válasz fabian1 #407. hozzászólásáraüdv!egy körös fék szettet 6140 cvt hez menyiért tudsz?
Szep jo napot!
Akartam mindenkinek szolni a ki egy Steyr Traktort hajt hogy ha kel vagy szüksegetek van Alkatreszre a Steyr Traktorok hoz akor irjatok nekem mert majdnem mindegyik alaktresz meg van nekünk. Mert en egy ceg nel austriaba dogozok es a fö Traktor alakstreszek a mi nekünk van az a Steyr. Es ha lene nektek kerdesek akor irjatok nyugotan nekem. A e-mail cimem lene: fabian@umlauff.at
Tisztelt Steyr-es kollégák!
Tudna-e valamelyikőtök nekem abban segíteni hogy Steyr robbantott ábrát lehet-e valahol találni a neten.8000-es szériához kellene hidraulika javításhoz.
Válasz #402. hozzászólásra
Hello!
Feltudom neked újítani, de lehet érdemes elgondolkozni h veszel hozzá egy újat kb 100 euró, a felújítás kb 8-10 ezer Ft.
Válasz #400. hozzászólásra
Szia,
Köszönöm válaszod, Kiskunhalasi vagyok, KKmét nem lenne akadály, ha el tudnád küldeni a telefon számot azt meg köszönném.
Jó lenne ha jó lenne a kis traki, már szedném ujra és festeném, gumiznám. Tavazra kész lenne.
Köszönöm a segitséged
Válasz #402. hozzászólásra
Ha marcali környéki vagy,tudok ajánlani neked egy esztergályost.Nekem is ő csinálta meg.Tömbszelencéből pedig nem találtam gyárit,de a zsigulié pont jó hozzá
Steyer
Létrehozta: tracki, 2014-12-08 13:50:14
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 tracki | 2014-12-08 13:50:14
#869422. hozzászólás
Üdv mindenkinek.
A segitségeteket szeretném kérni. Szerintem 50 éves körüli Steyer trakim,nem volt 20 éve kb beinditva, mert szét fagyott a motor blokk. Atomjaira szedtem, majd össze raktam. pöccre indul a kis traki, egy probléma, ömlik a vizpumpából a viz.
Tudnátok ajánlani valakit aki fel tudni nekem ujitani?
Köszönöm előre is a segitségeteket.
Imresmile wink
Válasz #399. hozzászólásra
Itt!
Válasz #399. hozzászólásra
Nemtudom helyileg merre vagy de Kecskeméten újítanak fel, ha kell telefonszámot is tudok adni De egy valamire való esztergályos is megoldja
#1 tracki | 2014-12-02 16:45:50
#867516. hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Segitséget szeretnék kérni tőletek. Pár ete elő szedtem steyer öreg vasamat. a motort atomjaira szedtem, össze raktam, azóta is egy rugásra indul. Aproblémám a köv, ill. ami ilyen esetben lenni szokott, 1 óra járás után, el kezdett folyni a vizpumpa.
Valikenek ötlete, hol tudám felujtatni vagy cserélni???
A gép kb 45 éves lehet, ha ez segit esetleg 1 henger 4 ütem.
Köszönöm előre is a segitségeteket.
Válasz #388. hozzászólásra
MInd kettő egy széria a 8100- 8130 ig minden megegyezik rajt csal a le nem.
Válasz #389. hozzászólásra
Nekem is 8120 van nagyon jó traktor. Ő még ekte steyr.
Válasz #52. hozzászólásra
a világ egyi legjobb motorjai a SISU motorok isten mencs a Fendt féle Deutz motoroktól...
Válasz #48. hozzászólásra
AZ EGYIK barátom nemrégen vett zsir uj steyert 98 le,majd amikor körbenéztük megmutattam neki hogy a szive lelke fpt:fiat power train,a váltó pedig zf-pedig ő is ezt mondotta hogy:de ez st valentinben ...meg igy meg úgy... a lényeg hogy olasz nagyjából ő is,de akkor már vannak tőle lényegesen olcsóbbak is ezen a piacon vakár a same-vagy a landini-de akár a deutz fahr is(ez a gép brutó 20 milka csoki)
Sziasztok!
Valakinek tud esetleg használati útmutatót, vagy javítási útmutatót Steyr 290-es traktorhoz?
Vagy esetleg azt meg tudja valaki mondani, hogy milyen olajak kellenek bele (motor, váltó, difi, hidraulika)?
Köszi előre is a segítségeket!
MI a véleményetek steyer multi 4095-ös traktorról?Mert ha megnyerném az átk pályázatot akkor szeretnék venni egyet.
Válasz #391. hozzászólásra
Köszönöm.Azt is mond meg légyszi,hogy és mikor kell használni.
Még kezdő vagyok,de gyorsan tanulok.
Válasz #390. hozzászólásra
Kardán kuplung.
Üdvözlök Mindenkit!
Nekem egy T 190-es kis kedvencem van.Nagyon meg vagyok vele elégedve,csak egy karnak még nem sikerült rájönni a szerepére.
Benne ülve a váltó két oldalán van két nagy kar.A jobb oldali a kézifék.A bal oldalinak szeretném megtudni a feladatát.Akinek van,és tudja mire való,kérem segítsen.
Előre is köszönöm.
Válasz #388. hozzászólásra
Ha nem egy lepukkant sz.rt fogsz ki nem fogsz csalódni benne,nekem egy 8120-as van de soha ne legyen rosszabb traktorom
válasz erre >> | #1. hozzászólás, egy ember küldte be 2014-02-09 20:44:10-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok! Nagy traktor vásárlás előtt álok és egy Steyr traktorra gondoltam pontosabban egy 8110-re vagy egy 8130-ra. Azt szeretném tudni hogy megéri-e megvásárolni az emlitett traktorok közül az egyiket mivel még nincs Steyr traktorhoz tapasztalatom.
steyr cvt 6205 traktorról tapasztalat valakinek
tényleg ugyanaz mint a case puma cvx?
annyit tudok, hogy egy helyen csinálják, meg a képek alapján a belseje teljesen ugyanaz
Veterán Steyr / Fendt / Deutz / Porsche / Man kistraktort keresek megvételre
Válasz #384. hozzászólásra
Melyik szimeringre gondolsz pontosan??
Válasz #379. hozzászólásra
Szia Norbi!
Tudnál nekem abban segíteni,hogy mekkora az első szimering mérete a t188-on?
Sziasztok!
Steyr 9200-as sorozathoz való első munkalámpám van!
Pontosabban ami a hütőmaszkban van fent beépítve! Ha valakit érdekel írjon!
Sziasztok!
182-eshez honnan tudnék szerezni kormánymű alkatrészeket?
Steyer 180a motorblokkot keresek(akár üres akár fűzött).
Ha valaki tud segíteni kérem jelezze. Előre is köszönöm.
üdv
Van valakinek Steyer profi 105-110le milyen kis gép.Nagyon tetszik,persze csak ŕlmodik a nyomor.Tul sok lenne a hitel belölle. kb John Deere ŕron mocorog.A kuplungja szŕraztŕrcsŕs,vagy olajfürdös?
Válasz #378. hozzászólásra
Igen a célterület az Ausztria és Németország
Válasz #377. hozzászólásra
Hát van egy olyan sejtésem,hogy osztrák barátainkhoz fog kerülni
Válasz #376. hozzászólásra
4000 euró
Válasz #375. hozzászólásra
Irányár? Mert akkor akit érdekel, legalább elgondolkozik az anyagiakon.
Válasz #374. hozzászólásra
Köszönöm
A kormányműhöz nem nyúltam, így segiteni se tudok
amúgy eladó ha valakit tudtok hogy keres egy ilyen szépséget nyugodtan lehet mondani
Válasz #372. hozzászólásra
Gratula Nagyon szép lett.
A kormányművet is felújítottad?Nekem most az kezd el rakoncátlankodni.Kisebb gödör,kátyu után szitál a két kerék.A gömbfejeket már megnéztem,után húztam rajt,de a kormánymű lesz a ludas sajna
Válasz #372. hozzászólásra
EZ IGEN!
Valakit nem érdekel T188-as gyári kaszája?Cakkpakk mindennel?Csapágyak újak benne.
Segítséget szeretnék kérni steyr 650(4hengeres,50Le),ha valaki megtudná mondani,hogy hány fokra kell állítani az előtöltést(0-30 fok közötti lehetőségek vannak),továbbá ugyanilyen steyr30(30Le,2hengeres)ugyanígy 0-30 fok között állítható,de mivel nincsen kezelési könyvem ezért szeretnék ebben a dologban segítséget kérni,hogy mi lehet az az érték ami tökéletesen működnek ezek a motorok! Segítséget előre is köszönöm!!! Nagyon FONTOS lenne!
Válasz #368. hozzászólásra
A valtra egyszerűbb ,gép,alkatrész az osztrákoknál az első faluban polcon minden van
Válasz #366. hozzászólásra
Próbáltam azt is.Volt egy kocsim az szinkron gyűrűs volt a váltója.Abba úgy tudtam vissza váltani hogy nagy gáz guplung kiadta,majd nagy gáz kuplung és bevette.De ennél sehogy nem tudom vissza rakni,csak ha teljesen megáll,akkor engedi.
Ezaz egy ami nem tetszik ebbe a kisgépbe,viszont fogyasztásban kárpotol mindenért
Válasz #365. hozzászólásra
Hát amiért az MTZ-vel sem lehet (nem szinkron váltó). Dupla kuplungolással próbálkoztatok már?
Válasz #364. hozzászólásra
Azon gondolkodtam,hogy mivel nem mai darab az nem lehet,hogy a kerekek fogazása miatt nem lehet vissza váltani menet közben?
Válasz #363. hozzászólásra
ezt már én is észrevettem elég zavaró
T188-nál az miért van,hogy vissza fele csak úgy tudok váltani,hogy teljesen megálok.Menet közben nem lehet berakni.Felfele váltásnál simán vesz mindent reccsenés nélkül.
Válasz #360. hozzászólásra
Egy kép többet segítene!!
Válasz #359. hozzászólásra
Nem tudom, hogy pontosan mibe való. Azért írtam ebbe a fórumba, hogy Ti majd biztos tudjátok...
Ennyit találtam a neten:
Producer: Steyr Motorok: WD 611 41 Lökettérfogat: 5184 cm3
STEYR WD 311,44
STEYR WD 611,85 73KW
Ez elég?