Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.35 FtUSD392.31 FtCHF431.22 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
menj el vlm. veterán cseh buliba hehehe
képek meg értékelhetetlenek
csak a full sötétség meg a sok Q munkalámpa.....
ja és persze árulkodóak....
voltak 200 fölöttiek
200 alattiak
ésatöbbi ésatöbbi.....
dehogy tudom
habár ahol elnyeli ott letudom vázig is......
de nem, nemigen, 25-28-30 néhanapján....
máma a fejtartó csavarok szakadtak el
még ilyen se vót....
felénk is le vannak állva a szántással,amit tudtak azt megcsinálták ami annyira vizes/kötött az meg vagy egyéb módszerrel lesz vagy marad tavaszra.
A kisebb gazdálkodók még az úgymond jobb földeket se igen tudják szántani,már előre tartok tőle hogy mi lesz a tavasszal. Árpavetés kilőve,marad a kuk vagy a napra
tavasszal fölbarmolják a földeket normális lezárás vagy elmunkálás nélkül és akkor elkezdik rágni az ember fülét hogy el kéne vetni.
Belemegy, nem arról van szó. De elég vánszorgós a téma, fogja a gépet nagyon, Mikor nem volt lefagyva akkor igaz hogy sarasabb volt az egész de repesztettünk. Igazából be kell vallani hogy eke gond is van egy kicsi, mert mélyszántó fejek vannak rajta és a fagyott földdarabokat csak égnek állítja. Szóval most várhatunk hogy visszaenyhüljön, bár nem mintha olyan nagyon idegeskednénk miatta mert még van rá időnk meg már nincs is sok, csak reméltük hogy mostanra kész lesz.
Válasz #4040. hozzászólásra
Reggel a haver is elkezdte szántogatni a 10 hekit.
Eljutott a tengerig ami a parcella közepén húzódik-és azt mondja , h 1 párszor birt is fordulni-amig a fagy +huzta.Igaz , h elég takony munkát csinált ott.
a vogel már csak ilyen.. azért nem kell megijjedni, vázcsere és mehet minden tovább, no meg egy kis ujra konstruálása a segédvezetőlapnak a váz oldalán.. jó munkát
kuk földet nem bírtam csinálni, mert nem fagyott meg a ó alatt, szerencsém , hogy még egy kis napra meg borsóföld azt csináltam azoknak elég volt a -4 fok
nem értem miért nem megy fagyba , csak azt ne mond,hogy annyira lefagyott , hogy nem megy bele az eke
Grün-dy bátyám hogy haladsz?
Az esti szutyakolás után mi kiálltunk. Ha nincs fagyva az a rossz, ha fagyva van az a rossz... Jelenleg úgy néz ki hogy pluszban jobban megy a dolog, kár volt a fagyra várnunk. Nem mellesleg szakad a hó...
Meg szabad kérdezni, hogy ki mennyiért szánt perpillanat? Tudom, hogy ez több mindentől függ, de mondjuk egy középkötött talajon, egy 220 lovas Magnummal leengedve rendesen az ekét....Szóval szerintetek mi a reális ár?
hasonló volt nekem is lesillóztuk igy megérte, kicsi maradt tavaszra a talaj miatt leszideje szikkadni talajmunka tárcsa lesz nem kinzom a szántást uszik minden sajna
He mocsár lakó Obre ha tudom hogy kimész a 207 es is utánad mentem volna kihúzni! De nekem dogoznom is kell megcsináltam pár személy gumi cserét fél nyolcra megbeválaltam egy Mtzt úgyhogy megyek is lassan!
Lényeg bogarat a fülembe tetted a géppel kapcsolatban beszélgessünk róla van pár ötletem nekiállok majd megrajzolni a 3D még úgyis gyakorolni akarom! A terv az hogy olyan vázat hozzak össsze ami sokfunkciójú! Ha kell lazító szántás elmunkáló, stb. én a faterral tuti összehozok valamit! a 110 Le kategóriára te gondolom a 200 Le re! Csináljunk egy jó eszközt a gép után!
üdv!! a termés jó volt jól adta csak megfagyott míg tejesbe volt a szem és akkor kapott 1 nagy fagyot ...így csak tűzrevaló lett belőle!! bár még az egyik darab nincs levágva!! hátha meg tud száradni annyira hogy csövesen lehessen darálni!!
1 szóval nem írtam, hogy most állj neki én a sajátomon megvárom mit hoz a tél és az dönti el majd, ha nemmegy nem fogom eröltetni a lazítást, akkor a tárcsa fog dolgozni.
csak az a baj hogy ilyen időbe nem ér semmit a lazitás...húzol 1 csíkot a földbe ami aztán összemegy úgy ahogy volt!!! akkor jó lazitani mikor szakítsa felfele a nagy görcsöket!!! nem amikor feljön a víz a nyomába
10059 hozzászólás
Válasz #4055. hozzászólásra
Itt számlával 24ezer..
Válasz #4055. hozzászólásra
és akkor mennyiért?
Válasz #4054. hozzászólásra
Nem mondják azt hogy mélyebbre..![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Mi is ezekkel a méretekkel dolgozunk..De azt hozzá teszem hogy itt a 30centivel sokan meg vannak elégedve!!!
Válasz #4033. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
menj el vlm. veterán cseh buliba hehehe
képek meg értékelhetetlenek
csak a full sötétség meg a sok Q munkalámpa.....
ja és persze árulkodóak....
voltak 200 fölöttiek
200 alattiak
ésatöbbi ésatöbbi.....
Válasz #4049. hozzászólásra
Értem.
Az nem sok.
Itt 20 000/ha-ért már nem szántanak.
Válasz #4052. hozzászólásra
dehogy tudom
habár ahol elnyeli ott letudom vázig is......
de nem, nemigen, 25-28-30 néhanapján....
máma a fejtartó csavarok szakadtak el
még ilyen se vót....
Válasz #4051. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
mm-ben
Válasz #4051. hozzászólásra
Le tudod rakni az ekét 39re???Az jó..
Válasz #4033. hozzászólásra
hogyne.
10re van a víz...
én meg 39 re szántok...... heehehehehe
felénk is le vannak állva a szántással,amit tudtak azt megcsinálták ami annyira vizes/kötött az meg vagy egyéb módszerrel lesz vagy marad tavaszra.![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
A kisebb gazdálkodók még az úgymond jobb földeket se igen tudják szántani,már előre tartok tőle hogy mi lesz a tavasszal. Árpavetés kilőve,marad a kuk vagy a napra
tavasszal fölbarmolják a földeket normális lezárás vagy elmunkálás nélkül és akkor elkezdik rágni az ember fülét hogy el kéne vetni.
Válasz #4036. hozzászólásra
Valaki itt írta a G+10 az sem rossz egyik félnek sem.18-ban elvállalták az enyémet.
Válasz #4047. hozzászólásra
vettél fogelt piftától?
Válasz #4046. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Válasz #4039. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
)
Neked is kösssz - itt a szomszéd szobában.
(Ja..pszt...ez titok.
Válasz #4038. hozzászólásra
Köszi.
Válasz #4041. hozzászólásra
Belemegy, nem arról van szó. De elég vánszorgós a téma, fogja a gépet nagyon, Mikor nem volt lefagyva akkor igaz hogy sarasabb volt az egész de repesztettünk. Igazából be kell vallani hogy eke gond is van egy kicsi, mert mélyszántó fejek vannak rajta és a fagyott földdarabokat csak égnek állítja. Szóval most várhatunk hogy visszaenyhüljön, bár nem mintha olyan nagyon idegeskednénk miatta mert még van rá időnk meg már nincs is sok, csak reméltük hogy mostanra kész lesz.
Válasz #4040. hozzászólásra![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
Reggel a haver is elkezdte szántogatni a 10 hekit.
Eljutott a tengerig ami a parcella közepén húzódik-és azt mondja , h 1 párszor birt is fordulni-amig a fagy +huzta.Igaz , h elég takony munkát csinált ott.
Válasz #4037. hozzászólásra
a vogel már csak ilyen.. azért nem kell megijjedni, vázcsere és mehet minden tovább, no meg egy kis ujra konstruálása a segédvezetőlapnak a váz oldalán.. jó munkát
Válasz #4040. hozzászólásra
kuk földet nem bírtam csinálni, mert nem fagyott meg a ó alatt, szerencsém , hogy még egy kis napra meg borsóföld azt csináltam azoknak elég volt a -4 fok
nem értem miért nem megy fagyba , csak azt ne mond,hogy annyira lefagyott , hogy nem megy bele az eke
Válasz #4039. hozzászólásra
Grün-dy bátyám hogy haladsz?
Az esti szutyakolás után mi kiálltunk. Ha nincs fagyva az a rossz, ha fagyva van az a rossz... Jelenleg úgy néz ki hogy pluszban jobban megy a dolog, kár volt a fagyra várnunk. Nem mellesleg szakad a hó...
g.olaj fogyasztás x 2.5
gázolaj + 10ezer nekünk ennyiért csinálták még novemberben
Válasz #2966. hozzászólásra
Az éjjel pont így jártam a hármas vogel ekénkel. Minden vogel eke sz.r vagy csak az enyém meg a videón szereplő??
Meg szabad kérdezni, hogy ki mennyiért szánt perpillanat? Tudom, hogy ez több mindentől függ, de mondjuk egy középkötött talajon, egy 220 lovas Magnummal leengedve rendesen az ekét....Szóval szerintetek mi a reális ár?
Válasz #4034. hozzászólásra
aludtam a 7en eleget most végre lehet dolgozni ,ki kell használni
Válasz #4031. hozzászólásra
Nem tudsz aludni?
Válasz #4032. hozzászólásra
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
lehet szántani talajvizszint alatt is?
A tegnapi ezerlovas akciórol mikor lessz dokument?
De megnéznék 30 db. 33 lovas zetort 1 láncon
Válasz #4030. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
várd csak ki a végét......
jobb lesz ha nálad parkol pár bivaly ócskavas, rezerva mentő trakk a télen....
(dejóneki h. a talajvíz fölött szánt van 80 méterrel..... hehehhhe)
Válasz #4029. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101211032937_20101211014.jpg)
Válasz #4029. hozzászólásra
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
ez nem zetor wazze ez nem akad el mwgy mint a rakéta
Válasz #4020. hozzászólásra
lesz ami kihúz????
Válasz #4027. hozzászólásra
Nálunk akkora baj nincs azért.de csinálni a földeken semmit sem lehet......
Válasz #4026. hozzászólásra
A feltett vidit nézve elbirom képzelni mi lehet
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Szétnéztem ma a földeken.Végkép elment a kedvem a talajműveléstől........
Ennek örömére, alszok egyet, további jót mindenkinek
HOlnap remélem képekkel jövök...
Válasz #4022. hozzászólásra
Ott még egy 3ha bérmeló van, de az még várhat mert ott jó szántás van, azt lehet csinálni fagy nélkül is majd.
Árpádhalom alatt már kész vagyunk
Válasz #4019. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Csak ésszel és óvatosan, a tavat nem szántjuk, inkább ott egye meg a fene, de amit lehet azt csináljuk.
Válasz #4016. hozzászólásra
Meg ha már arra jársz bele állhatsz az enyémbe is.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Nem lesz akkora fagy, beszakadsz!
Jaja, gép nyakig öntve, csak be kell ülni és menni. Vagyis már nem, fater már elrajtolt, én meg majd megyek váltani.
látom ugyanaz a téma ott is
nálam a gép teletankolva eke lezsírozva, a pilóta kialudva várja a -4-5 fokot
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
én nem mennék ki.... ott ne maradjatok abba a vizesbe
Válasz #4014. hozzászólásra
hasonló volt nekem is lesillóztuk igy megérte, kicsi maradt tavaszra a talaj miatt leszideje szikkadni talajmunka tárcsa lesz nem kinzom a szántást uszik minden sajna
aztán kiszenvedjük azt a keveset ami van ri ropsz ![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
nálunk az még kevés itt tartósan -4-5 nek kellene lenni de ahogy nézem meg is lesz szerda környékén
Bőrösödik a pocsolyák teteje![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Még 2-3 óra és műszak kezdődik a vizesebb, fogósabb részen
Válasz #4006. hozzászólásra
He mocsár lakó Obre ha tudom hogy kimész a 207 es is utánad mentem volna kihúzni! De nekem dogoznom is kell megcsináltam pár személy gumi cserét fél nyolcra megbeválaltam egy Mtzt úgyhogy megyek is lassan!
Lényeg bogarat a fülembe tetted a géppel kapcsolatban beszélgessünk róla van pár ötletem nekiállok majd megrajzolni a 3D még úgyis gyakorolni akarom! A terv az hogy olyan vázat hozzak össsze ami sokfunkciójú! Ha kell lazító szántás elmunkáló, stb. én a faterral tuti összehozok valamit! a 110 Le kategóriára te gondolom a 200 Le re! Csináljunk egy jó eszközt a gép után!
Válasz #4013. hozzászólásra
a termés jó volt jól adta csak megfagyott
míg tejesbe volt a szem és akkor kapott 1 nagy fagyot ...így csak tűzrevaló lett belőle!! bár még az egyik darab nincs levágva!!
hátha meg tud száradni annyira hogy csövesen lehessen darálni!!
üdv!!
Válasz #4012. hozzászólásra
üdv! árpa utáni kukorica hogy adta?
Válasz #4011. hozzászólásra
bár szerintem az idén nemigen fogja többet![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
ennyi mi is azt erőltetjük igaz tárcsát nem kell erőltetni csak a gépet kell noszogatni hogy húzza!!
Válasz #4010. hozzászólásra
1 szóval nem írtam, hogy most állj neki én a sajátomon megvárom mit hoz a tél és az dönti el majd, ha nemmegy nem fogom eröltetni a lazítást, akkor a tárcsa fog dolgozni.
Válasz #3978. hozzászólásra
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
csak az a baj hogy ilyen időbe nem ér semmit a lazitás...húzol 1 csíkot a földbe ami aztán összemegy úgy ahogy volt!!! akkor jó lazitani mikor szakítsa felfele a nagy görcsöket!!! nem amikor feljön a víz a nyomába