Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.35 FtUSD392.31 FtCHF431.22 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tényleg Szabi!
Szanberg rávilágított a lényegre! Ki kéne cserélni a motorburkolatot pirosra, lehet jobban menne a tied is, elvégre azon kívül gyakorlatilag ugyanaz a kettő, nem?
Válasz #3350. hozzászólásra
meguntam az éjjeli műszakokat már
De tényleg meg kell gondolni ezt a gépkezelő dolgot.Olyat hallottam hogy valahol csorna körül egy kezdő pilóta ugy elrakott a sárba egy uj lexiont hogy a katasztrófavédelem csörlőzte ki.Állítólag semmi más nem tudta kihuzni.
A fendt másként gondolkodik, nekem inkább az tetszik(mint gondolkodási mód)de jól megbonyolította a sváb. A ferga, challi egyszerűbb, a jd-re ih-ra nincs rálátásom
Na azért azt megnézném, ahogy egy kényszertoborzással befogott jöttmentet ráültetsz egy 20 milliós technikára.
Akkor inkább vegyél belaruszt, azt olcsó javítani!!!
Válasz #3345. hozzászólásra
a következő gépvételemnél ez lesz a fő szempont,ja meg a lóerő.
2500 as lélekszámú faluban nincs egy olyan gépész aki normálisan kombájnozni tudna vagy ki lehetne vetni küldeni egy ilyen mai technikával.
Itt nyugaton a normális melósok zöme nyugaton meg az audiban melózik.
Válasz #3339. hozzászólásra
ez kb milyen mély szántás?
Nálunk is van ilyen talaj vagy még kötöttebb csak ezek sokkal vizesebbek mint nálatok,egyszerűen lehetetlen bármilyen munka rajta.
Felesleges,közben lazítani kell,ne legyen eketalp.Meghát,most szerintem nemigen a mélységre törekednek.Valahogy a szemét lelegyen fordítva.Meg ez 2 éve szántatlan,volt ahol a kerék nem érte a földet.Nemakar belemenni,majd évek során megmélyítsük.
nah máma felszántotam 3 hekit az lgw vel a rosseb enné meg csak kapar egyhelyben nembaj holnap jön még egyik haverom a fendtel azmajd felkapírgálja nekem xd
Szabi, ha súly kell nekem kínált egy cég 2 hónapja kb 80mm vastag 400-500mm átmérőjű vaspogácsát.Súlyát nem tudom az ára 100ft/kg, ja és 4 db volt belőle.Ha érdekel rákérdezhetek vagy adok tel.számot.
10059 hozzászólás
Válasz #3352. hozzászólásra
Lehet hogy hülye vagyok de nem 5????
Válasz #3356. hozzászólásra
1-el nagyobb a sárga
Válasz #3355. hozzászólásra
Annyira nem mélyedtem bele.
Az eco nálam max 1800 fordulatot enged, a fendt 1600.
1x próbálj ki ilyent is-olyant is, hogy lásd a különbséget.
Tényleg Szabi!
Szanberg rávilágított a lényegre! Ki kéne cserélni a motorburkolatot pirosra, lehet jobban menne a tied is, elvégre azon kívül gyakorlatilag ugyanaz a kettő, nem?
Válasz #3351. hozzászólásra
van eco meg power mód?
és mennyi köztük a fogyasztás ill. telj. külömbség?
Válasz #3352. hozzászólásra
Kicsit is értenél hozzá(nem volnál gyerek)akkor látnád a 2 talaj közti különbséget
Válasz #3350. hozzászólásra
meguntam az éjjeli műszakokat már
De tényleg meg kell gondolni ezt a gépkezelő dolgot.Olyat hallottam hogy valahol csorna körül egy kezdő pilóta ugy elrakott a sárba egy uj lexiont hogy a katasztrófavédelem csörlőzte ki.Állítólag semmi más nem tudta kihuzni.
Válasz #3347. hozzászólásra
látod e Szabikám!
a Ferga hogy repűl 6 nyitott fejjel, a tied meg kullog a 4-el is...hát igen cselendzser
Válasz #3348. hozzászólásra
A fendt másként gondolkodik, nekem inkább az tetszik(mint gondolkodási mód)de jól megbonyolította a sváb. A ferga, challi egyszerűbb, a jd-re ih-ra nincs rálátásom
Válasz #3348. hozzászólásra
Na azért azt megnézném, ahogy egy kényszertoborzással befogott jöttmentet ráültetsz egy 20 milliós technikára.
Akkor inkább vegyél belaruszt, azt olcsó javítani!!!
Válasz #3340. hozzászólásra
Ez meg csalás, ez nem traktor, ez repülő, csak épp nem mutatják a sugárhajtóművet...
Válasz #3345. hozzászólásra
a következő gépvételemnél ez lesz a fő szempont,ja meg a lóerő.
2500 as lélekszámú faluban nincs egy olyan gépész aki normálisan kombájnozni tudna vagy ki lehetne vetni küldeni egy ilyen mai technikával.
Itt nyugaton a normális melósok zöme nyugaton meg az audiban melózik.
Válasz #3346. hozzászólásra
ÜSSED ÜSSED ÜSSED!!!!!
Válasz #3344. hozzászólásra
Ügön hü.yének kell lenni elbaxni
Válasz #3342. hozzászólásra
fendt váltó van ezekben a challengerekben?
Szerinted kezdő traktorost mennyire lehetne ilyenre ráültetni? Visszaszabályoz-e a váltó meg ilyesmire gondolok.
Válasz #3314. hozzászólásra
Kösz a segítséged de már dolgozunk az ügyön, helyben.
Válasz #3341. hozzászólásra
Passz.
Mikor milyen kedve volt az ekének
ez kb milyen mély szántás?
Nálunk is van ilyen talaj vagy még kötöttebb csak ezek sokkal vizesebbek mint nálatok,egyszerűen lehetetlen bármilyen munka rajta.
Ermike kedvéért................
Válasz #3337. hozzászólásra
máris keresem a térnek a képjén.......
Válasz #3335. hozzászólásra
Valahol nagymegyer és alsószeli között,de te ezt jobban tudod
Válasz #3335. hozzászólásra
hát persze
és hun Te HUN?
Válasz #3330. hozzászólásra
paldo ezt a szerelvényt nállatok láttam élőben
ez is lehet vagy 20 centi
aláköpnék oszt megállna a challadzs day a G. dán szántássának.....
Hát ez nem semmi
Válasz #3331. hozzászólásra
nem mondtam h. 1,5 hektónkénti nyírócsilkos vót
zsíros homoki ez a jó szó hahaha
Válasz #3329. hozzászólásra
meg a lightos főd
Válasz #3325. hozzászólásra
Válasz #3324. hozzászólásra
el se hinnéd mire képes a .....
1 viszonylag "elmegy" kategóriájú eke utána....
jó beállítás......
és má dől is a paraszt zsebébe a spórolt péz.....
Habár 10 5 lefele állt 5 meg felfele
Nálunk a 8530 5 fejjel ment
Válasz #3325. hozzászólásra
DSA
Válasz #3324. hozzászólásra
képet mutass
milyen lehet a 9es eke????
Válasz #3322. hozzászólásra
ott ahol a 8530 as 9 fejjel szánt elhiszem, hogy a zetor is elszántogat 18 lityóbol
Válasz #3319. hozzászólásra
Felesleges,közben lazítani kell,ne legyen eketalp.Meghát,most szerintem nemigen a mélységre törekednek.Valahogy a szemét lelegyen fordítva.Meg ez 2 éve szántatlan,volt ahol a kerék nem érte a földet.Nemakar belemenni,majd évek során megmélyítsük.
Válasz #3311. hozzászólásra
ezen agyaltam a mút héten
szétvágna az ideg fölfele szarakodni üresen
dehát lehet az úgy h. az lenne a megoldás.......????
23 alatt meglenne az is
Nekem jó vóna minden fődem igy megvóna szántva
Válasz #3316. hozzászólásra
Szerintem bőven elég, szépen viszi!
Miért nem?
Válasz #3317. hozzászólásra
Nem is akarunk mélyebben.
Szépen viszi, de a mélység sztem nem az igazi.nem több 25 nél
nah máma felszántotam 3 hekit az lgw vel a rosseb enné meg csak kapar egyhelyben nembaj holnap jön még egyik haverom a fendtel azmajd felkapírgálja nekem xd
Válasz #3220. hozzászólásra
Szabi, ha súly kell nekem kínált egy cég 2 hónapja kb 80mm vastag 400-500mm átmérőjű vaspogácsát.Súlyát nem tudom az ára 100ft/kg, ja és 4 db volt belőle.Ha érdekel rákérdezhetek vagy adok tel.számot.
Válasz #3310. hozzászólásra
Még holnapra is?Ki sem kell arra menni szántani, felszántottatok mindent!
OK Aludjunk,Csőőőőőő!
Válasz #3306. hozzászólásra
Szerintem Hecci dombról lefelé szánt!Felfelé üresen megy! így könnyű szántani
Én is leteszem mára az ekét
Jóccakát.