Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz J.D. Borda #9007. hozzászólásáraAz h nem ment le....felül sem vizes...egyszerűen a 30 mm-nek nincs semmi nyoma foltokban...megfagyva meg 1-2 centi van....
30 mm eső után foltokban ugyanolyan száraz a napratarló mint eső előtt...szakadnak fel a rögök, porzik ..még a föld teteje sem vizes...ez mi lófsztól van?
Válasz csferri #9002. hozzászólásáraJa ezek a fokozatok.1900-2000 fordulat körül lehet motor.Nekem újkorában csak 31 vagy kettőt mutatott 4/4 ben tiszta gázon.Akkor még volt elektrósunk,és ő méregetett valamit a kerék átmérőn és azután állított valamit a kis nyomógombokon,a nagy óra mellett.Azóta kb azt mutassa mint okos telefon a gps-en.
Válasz mtz1221 #8999. hozzászólásáraAz mit jelent fokozatba,2/4 a 9km, 3/3 meg a 10,8?Most nem az hogy nem tudom a fokozatot de nem mindenki csőgázon megy.Nekem is ilyen fogyasztások voltak mindet 3/3-ba csináltam, kivéve egy 3ha-t ismerősnek az kb 28-9 liter lett 2/4-be de brutál volt megülni is
Kukorica föld szántások befejezve,szóják búzák meg majd lesznek valahogy tavaszig.Tegnap meg ma olyan kuki földet szántottam amiben tavaly szája volt,az idén meg súrolta a 14 tonnát a kukorica benne.Hihetetlen módon olyan vizes meg tapadós ragadós volt a többi mellett,hogy nem is értem.Ja meg a többi földet 9 km/h bírtam 21 liter fogyasztással.Ebben ment 10.8 km/h-val érezhetően leterhelt motorral,és a fogyasztás 23 literre jött ki.Nem értek ide a naftával,és pár napja kúton tankolok.
Válasz Sanyee #8996. hozzászólásáraNem ld 100-200, 200cm fogás kb30-35cm mélyen, nincs szlip száraz a barázda alja a föld teteje meg van szikkadva fúj a szél!
A múlt héten volt 10, ma ilyen összevissza 3 talán.
Tárcsázni voltam, de a szomszéd épp húzta, há' holnap má csak beleugratok én is, egész faszán nyomta
Válasz *** HM *** #8956. hozzászólásáraJó látom, itt most terpeszt állsz ès közèpen az a nagy a lomposod
Máskor a 18 karikát ne felejtsd el,tudod kisebbek is nèzhetik ám...
10059 hozzászólás
Válasz J.D. Borda #9007. hozzászólásáraAz h nem ment le....felül sem vizes...egyszerűen a 30 mm-nek nincs semmi nyoma foltokban...megfagyva meg 1-2 centi van....
Válasz Bigyófelügyelő #9006. hozzászólásáralehet még nem ment le rendesen illetve megfagyott a talaj nem? Vagy az a 150mm ami hiányzik a földből ezt jelenti...
30 mm eső után foltokban ugyanolyan száraz a napratarló mint eső előtt...szakadnak fel a rögök, porzik ..még a föld teteje sem vizes...ez mi lófsztól van?
https://www.youtube.com/watch?v=6etdgBGvE7klehet penelni már
Válasz mtz1221 #9003. hozzászólásáraNekem meg már az újfajta mutatós óra van, az meg eleve pontatlanabb, de én 1700 körül nyomtam neki csak.
Válasz csferri #9002. hozzászólásáraJa ezek a fokozatok.1900-2000 fordulat körül lehet motor.Nekem újkorában csak 31 vagy kettőt mutatott 4/4 ben tiszta gázon.Akkor még volt elektrósunk,és ő méregetett valamit a kerék átmérőn és azután állított valamit a kis nyomógombokon,a nagy óra mellett.Azóta kb azt mutassa mint okos telefon a gps-en.
Válasz mtz1221 #8999. hozzászólásáraAz mit jelent fokozatba,2/4 a 9km, 3/3 meg a 10,8?Most nem az hogy nem tudom a fokozatot de nem mindenki csőgázon megy.Nekem is ilyen fogyasztások voltak mindet 3/3-ba csináltam, kivéve egy 3ha-t ismerősnek az kb 28-9 liter lett 2/4-be de brutál volt megülni is
Válasz mtz1221 #8999. hozzászólására...ja hát ez a schwarz nafta ez ilyen...
Válasz mtz1221 #8999. hozzászólásáraSzája az szója akart lenni.
Kukorica föld szántások befejezve,szóják búzák meg majd lesznek valahogy tavaszig.Tegnap meg ma olyan kuki földet szántottam amiben tavaly szája volt,az idén meg súrolta a 14 tonnát a kukorica benne.Hihetetlen módon olyan vizes meg tapadós ragadós volt a többi mellett,hogy nem is értem.Ja meg a többi földet 9 km/h bírtam 21 liter fogyasztással.Ebben ment 10.8 km/h-val érezhetően leterhelt motorral,és a fogyasztás 23 literre jött ki.Nem értek ide a naftával,és pár napja kúton tankolok.
Válasz Sanyee #8996. hozzászólásáraNem ld 100-200, 200cm fogás kb30-35cm mélyen, nincs szlip száraz a barázda alja a föld teteje meg van szikkadva fúj a szél!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8995. hozzászólásáraNem, 7730 itt szerintem megállítja 30 de tegnap a feketén esőbe hatalmas hantok voltak ott szerintem 50l is volt
Válasz apuci #8990. hozzászólására200 HP 4 fejjel.? Hány centi fogással és mélyen?
Vagy nagy a slip az eső után?
Válasz apuci #8990. hozzászólásáraEz 7430 johny??? Most is 35liter a fogyasztás??
Válasz csoppika #8993. hozzászólására
Válasz apuci #8992. hozzászólásáraAkkor kell dolgozni, mikor senki más...akkor észreveszik...
Válasz *** HM *** #8991. hozzászólásáraAki bagoly az Igen!
Válasz trikolor5 #8989. hozzászólásáraEldőlni oszt visszaaludni...
Válasz trikolor5 #8989. hozzászólásáraBékésben nem volt fagy, de tegnap óta fúj a szél, szépen megy a szántás!
Jó fagy volt itt borsodban. Lehet meg kéne próbálni..
Válasz csoppika #8986. hozzászólásáraAzt lassan
Válasz csoppika #8986. hozzászólásáraDegecen születtél!
Válasz kori01 #8984. hozzászólásáraTanyahelyet szántasz???
Válasz kori01 #8984. hozzászólásárakötöttbe én se merek még belekapni
Válasz gjoni #8983. hozzászólásáraEz már jó látnád amit felhoz erre fél téglákat
https://www.youtube.com/watch?v=6rLDqYloiuw nálunk a homok puhult már,de alulról még szikrázik
Válasz *** HM *** #8977. hozzászólásáraNa mivan, most csavarozód le az ötödik fejet, nagy a szlîp.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8978. hozzászólásáraCsak ne kelljen nyúzni!
Válasz apuci #8979. hozzászólására najjja...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8978. hozzászólására
Csak nehogy piros hó essen mint pár éve eggyeseknek a fórumtali más napján!!!
Válasz *** HM *** #8977. hozzászólására2 demizsony után van is rókázás meghiszem..
Van 1 laza rókám e
Válasz Sanyi #8970. hozzászólásáraEz lemken vas kellenek hozzá az orrok is.
Esőben finom ám szántanyi
Jobban csuszik
Válasz Sk Laci #8968. hozzászólásáraUtána meg neki estek szántani, aztán Ti is úgy lesztek, hogy görbe sorba több fér
Válasz Sanyi #8970. hozzászólásáraEz már elfogyott
Válasz apuci #8971. hozzászólásárahá jóvan vanilyen///
Válasz Sanyi #8970. hozzászólásáraHa jól látom Ez kondor eke vas, meg van kopva rendesen ócska vasba add el!
Jó napot van 3 eke vasam valakit nem érdekel nem tudom milyen ekéhez való .
Válasz *** HM *** #8960. hozzászólásáraA héten készülök menni kiégetni a barackot+mézet. Ha megfelel egy üveg 52% akor megbeszéltük
A múlt héten volt 10, ma ilyen összevissza 3 talán.
Tárcsázni voltam, de a szomszéd épp húzta, há' holnap má csak beleugratok én is, egész faszán nyomta
Válasz *** HM *** #8965. hozzászólásáraItt esik már vagy 2órája...
Nem kizárt hogy 100000 ha on csak én nyomom most
Ha a 129417 regisztráltból se desenki se....
Válasz csoppika #8962. hozzászólásáraNem
Bár ez 2 8 oras melosé szinte
Válasz *** HM *** #8956. hozzászólásáraJó látom, itt most terpeszt állsz ès közèpen az a nagy a lomposod
Máskor a 18 karikát ne felejtsd el,tudod kisebbek is nèzhetik ám...
Válasz *** HM *** #8961. hozzászólására2 műszakban mentek?
930kor megtankoljuk jó 200at azzal kibirok bööö 10ha megint...
Válasz Sk Laci #8959. hozzászólásáraAz jófajta pálesz?