Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz 5465 #9705. hozzászólásáraMondom keress egy kincskeresőt,sima ügy lesz neki.itt vannak egy páran,eddig mindent megtaláltak amit neki álltak keresni
Válasz fexco #9702. hozzászólásáraNem könnyű elhagyni, így sokat dolgoztam rajta.
Amúgy egy rugós biztosítószeg kérdése az egész.
Azt kipiszkálta valami a talpas csap furatából és utána indult a láncreakció.
És csak akkor veszed észre, mikor ki akarod emelni az ekét a tábla szélén…
Sziasztok,
Ma sikerült leszántanom a hárompont alsó függesztőkar kitámasztóját.
Ki mit tenne:
1. újat rendelne kb. 100 ezer forintért és hagyná a földben
2. venne egy fémkeresőt és keresné
3. megszántaná visszafelé az utolsó szántott fogást, hátha kidobja
Válasz Géza15 #9675. hozzászólásáraAdjàl meg legalàbbegy gyàrtot,annak pedig a tipusàt,az se mindegy.(a le kennek 12.9csak vannak a ketegoriái,itt pedig más az átmérő is…..szóval ja……
Válasz mcandoure #9668. hozzászólásáraPersze próbát megér, főleg, ha bika trakeszod van. Én még novemberben szántottam egy keveset, de már akkor alig bírta a gép és azóta minden héten esik. Nem szántok tavasszal sem, marad a tárcsa. Amúgy is kiakarom próbálni egy ideje mit tud a szántatlan föld.
Válasz trikolor5 #9664. hozzászólásáraEz igaz, de akkor mivel dolgozod meg ha majd rá lehet menni? Gruber, tárcsa? Hogy lehet majd elfogadható magágyat készíteni?
Válasz mcandoure #9661. hozzászólásáraÉn már elengedtem a szántást tavasziak elé. Nekem is fekete földjeim vannak, traktort se akarom kínozni, aztán lehet szalonnázná is, és ha nem lesz komoly fagy, akkor a magágy készítés eleg bajos lenne.
Sziasztok!
Szombat - vasárnap - hétfőre mínuszokat jósolnak nappalra is. Szerintetek, a napokban többször megázott fekete talajt, föl lehet "csikarni" hétfőn?
10055 hozzászólás
Köszi mindenkinek
Válasz 5465 #9700. hozzászólásáraKincskereső bérbe 20-30-ért megtalálja.
Válasz 5465 #9705. hozzászólásáraMondom keress egy kincskeresőt,sima ügy lesz neki.itt vannak egy páran,eddig mindent megtaláltak amit neki álltak keresni
Válasz Bárány #9703. hozzászólásáraAz ára egy dolog, csak nehogy később kárt okozzon ez a kb. 60 centis kolonc…
Inkább ettől félek.
Válasz fexco #9702. hozzászólásáraNem könnyű elhagyni, így sokat dolgoztam rajta.
Amúgy egy rugós biztosítószeg kérdése az egész.
Azt kipiszkálta valami a talpas csap furatából és utána indult a láncreakció.
És csak akkor veszed észre, mikor ki akarod emelni az ekét a tábla szélén…
Válasz 5465 #9700. hozzászólásáraÚjat vennék.
Lusta vagyok...
Próbáltunk már fémkwresővel alkatrészt megtalálni, szerinted meg lett?
De legalább jó sok idö ráment.
Válasz 5465 #9700. hozzászólásáraHogy lehet ezt elhagyni?
A kettest választanám,annyi kûlönbséggel,hogy szolnák egy"kincskeresőnek"
Válasz F-A-R-M-E-R #9694. hozzászólására5ös?mennyi loval huzod?
Sziasztok,
Ma sikerült leszántanom a hárompont alsó függesztőkar kitámasztóját.
Ki mit tenne:
1. újat rendelne kb. 100 ezer forintért és hagyná a földben
2. venne egy fémkeresőt és keresné
3. megszántaná visszafelé az utolsó szántott fogást, hátha kidobja
Válasz III.Gyula #9698. hozzászólásáraA kép meg lemaradt!
Válasz Bárány #9692. hozzászólásáraKözbe vonultam,itt már majdnem végig látom a földet,de lasabban haladok mert fogósabb!
Válasz Bárány #9695. hozzászólására
Válasz Bárány #9695. hozzászólásáraItt nem annyira jó a helyzet
Válasz F-A-R-M-E-R #9693. hozzászólásáraGyenge volt az idei év ...
Pocsèk idő van itt is
Válasz Bárány #9692. hozzászólásáraMaldív szigetek??
De hol vannak a bikinis hölgyek, vagy csak 1 lakatlan szigetre futotta
Válasz III.Gyula #9691. hozzászólásáraItt közben már szépen feloszlott.
Válasz Bárány #9690. hozzászólásáraEgy picit ritkult!
Válasz III.Gyula #9689. hozzászólására20 perce még nálam is olyan volt, de már tisztul.
Tejbe szántás!
Válasz mitbrille #9687. hozzászólásáraA föld szomszédodnàl.
Válasz mtz1221 #9683. hozzászólásáraÉs tényleg így van!
De mivel végig menetes, így még alatta vagyok egy kicsit. 8.8 +28% nyírás.
Válasz Sanyee #9682. hozzászólásáraA 8.8-ast nehezebben tépi el, mint a 10.9-est. Ha gyengíteni akarod akkor nyírás irányba, flexeld körbe a 10.9-et.
Válasz Géza15 #9681. hozzászólására
Nekünk a Vogelhez 10.9 részmenetes a gyárija, de teljes menetes 8.8-as csavarral használjuk. Tavaly egyet se kellett cserélni.
Válasz fexco #9680. hozzászólásáraLemken europal 5 hx 3+1 a típusa.
Válasz Géza15 #9675. hozzászólásáraAdjàl meg legalàbbegy gyàrtot,annak pedig a tipusàt,az se mindegy.(a le kennek 12.9csak vannak a ketegoriái,itt pedig más az átmérő is…..szóval ja……
Válasz Géza15 #9675. hozzászólásáraAkkor hogy 1értelműbb legen a döntését:12.9
Nagyon nemjól kérdeztél…..
Betonvas
Válasz Géza15 #9675. hozzászólásáraA V&N gyárilag 10.9-es.
Válasz Géza15 #9675. hozzászólására8,8
Sziasztok!
Ti nyíró csavarnak milyen keménységű csavart szoktatok használni?
Hány 100hat szánthat a legtöbbet szántó traktor az országban?
8jd?
Nyomozzátok mán ki...
Válasz TeljesenMindegy #9672. hozzászólásáraRendes helyen olyankor is csak 1 van.
Válasz *** HM *** #9658. hozzászólásáraAmikor két barázda van a gép után, akkor optimális a szántás ideje.
Válasz trikolor5 #9669. hozzászólásáraNem sokmindent
És ha már a grubert említették, kukorica tarlóra jobb lenne e most, ha azzal mennék rá mint ekével? Tisztességes fekete rétiföldről lenne szó.
Válasz mcandoure #9668. hozzászólásáraPersze próbát megér, főleg, ha bika trakeszod van. Én még novemberben szántottam egy keveset, de már akkor alig bírta a gép és azóta minden héten esik. Nem szántok tavasszal sem, marad a tárcsa. Amúgy is kiakarom próbálni egy ideje mit tud a szántatlan föld.
Válasz trikolor5 #9666. hozzászólásáraNekem sincs csak tárcsa. Én lehet megpróbálom. Tökéletes úgy sem lesz sem most sem tavasszal.
Válasz trikolor5 #9664. hozzászólásáraA legszarabb is jobb most mint tavasszal.
Elég ha egyszer megfagy.
Válasz mcandoure #9665. hozzászólásáraNincs gruberem szóval marad a tárcsa és az imádkozás, hogy kapjon esőt a vetés.
Válasz trikolor5 #9664. hozzászólásáraEz igaz, de akkor mivel dolgozod meg ha majd rá lehet menni? Gruber, tárcsa? Hogy lehet majd elfogadható magágyat készíteni?
Válasz mcandoure #9661. hozzászólásáraÉn már elengedtem a szántást tavasziak elé. Nekem is fekete földjeim vannak, traktort se akarom kínozni, aztán lehet szalonnázná is, és ha nem lesz komoly fagy, akkor a magágy készítés eleg bajos lenne.
Válasz RkTomi #9662. hozzászólásáraHát, igen. Remélem nem ragadok bele!!!
Válasz mcandoure #9661. hozzászólásáraMeg kell próbálni màsképpen nem lehet eldönteni.
Sziasztok!
Szombat - vasárnap - hétfőre mínuszokat jósolnak nappalra is. Szerintetek, a napokban többször megázott fekete talajt, föl lehet "csikarni" hétfőn?
Válasz Ares 826 #9659. hozzászólásáraVolt de nem sírom vissza.
Most istenes a terep.
Válasz *** HM *** #9658. hozzászólásáraVolt már ennél szarabb is a helyzet!
Van hogy szűnik a tapadás.
Válasz Bárány #9656. hozzászólásáraA télben sose bízz... ez a nyári gyerekek filozsófiája...
Válasz *** HM *** #9655. hozzászólásáraMindig cak omlószra!