Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR408.83 FtUSD385.8 FtCHF437.06 FtGBP489.24 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Segítséget kérnék, van egy Jarmet permetezőm, hagyományos lengyel szakaszoló van rajta, viszont ezt leakarom cserélni egy komolyabbra viszont elég sok van a piacon. 5 szakaszom van plusz a keverés. Milyen sima szakaszolót javasolnátok? Segítségetek előre is köszönöm!
Válasz rtamas1976 #6936. hozzászólásáraNa szétszedtem!
A műanyag nyomásállító dugattyú meghízott .
Megcsiszoltam működik.
Aksiról.
Viszont a vezérlőről nemműködik.
4-5v a feszültség ha rányomon.
Valaki kellene a ki átvazetékelné a az egészet.
Válasz Gumóka #6937. hozzászólásáraNemhiszem.
Inkább a 2 cső van összegyógyulva.
Vesztenivaló nincs vele szétszedem. Ha sikerül akkor megy vissza, ha nem akkor új álja helyét.
Válasz Gumóka #6935. hozzászólásáraSzerintem ilyen nyomásállítót senki nemlátott!
Lehet csak szétszedem kitakarítom.
Kb 5éve volt szétszedve.
Megpróbálom megmenteni.
2 cső egymásban az egyik oldala megvágva. Van benne 5-6gimigyúrű.
Ahogy húzod szét úgy nő a rés és esik a nyomás.
Válasz rtamas1976 #6931. hozzászólásáraHmmm...
Olyan mint nekem a spiáter közdarab a forráson a szakaszolónál. Szart sem ér az, de nincs másik, mit reszeltem, mire savállóból kifaragtam...
Válasz _NB_ #6933. hozzászólására6 órája,de megkell csinálni ,hogy bentről állítható legyen.
És igen "Az az ideiglenes megoldás ami működik az a végleges!"
Válasz mtz1221 #6927. hozzászólásáraAgyaltam vagy 1 percet mire kitaláltam.
Igen jó és állítható!
Lehet beadom a szabadalmi hivatalba.
Aztán jöhet a jogdíj!
Válasz Gumóka #6924. hozzászólásáraHa másnem csomót kötök rá!
Nagyon környezettudatos vagyok!
Még a repce permetezését kikell bírnia. Aztán nézek rá valami értelmeset.
Vascsöves az eredeti, azmeg a folyékony műkakit nembírja.
Valami műanyagost kell venni!
Válasz fagyis #6916. hozzászólására120 literes 20 baros szivattyú, a fuvókak függvényében a megfelelő sebességgel a megfelelő mennyiséget tudod kijuttatni. Ellenőrizd a membranokat, hogy nincs rajtuk repedés, avasodás nehogy összefusson a permetszer az olajjal. Vagy ne tudjon megfelelő nyomasértéket produkálni. Légüst levegővel való feltöltése a megfelelő nyomásérzék beállitasahoz, ne vergődkön a gép (sok légüst nyomás)
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék,van-e valakinek brandi 800 l-es permetezője!?Van-e problémája a tartállyal?Alul az enyém kirepedt pár cm hosszan,kétszer volt heggesztve,de szétreped a hegesztés.2 éves permetezőröl van szó.
Sziasztok erdeklődnék agromechanika szántóföldi permetező miert nem megy 5 bár fölé gyári adat 3mpa vagyis elvileg 30 bár kicseréltem a munkamembrát,a szűrők tiszták a szelepek új tömítessel ellátva,a szűrők körül új tömítések, a boltos szerint 20 bárt minimum tudnia kell.Köszönöm a válaszokat
Üdv olyan kérdésem lenne ,hogy ez a szivattyú milyen típusú lehet semmilyen adat tábla nincs rajata és kiszakadt egy membán benne .Köszönöm a válaszokat
Válasz VMisi #6906. hozzászólásáraEgyelőre nemtudtam szerezni.
Ugye miértne, szombat.
Unoka tesóm férje műszerész a köbön.
Találtam a neten még 1300ft ért is darabját.
Kedden megyek miskolcra ott van ilyen bolt.
Hameg nemjólbeszélnek akkor rendelek.
Válasz Mtz 550E #6902. hozzászólásáraA legbeszivasos fuvokanak az a lényege hogy nagy cseppekre bontsa a vizet. És azért nem sodródik el. Ezért nem kell annyira alacsonyan járatni a keretet,
Válasz Mtz 550E #6898. hozzászólásáraMinek oda 4 bar? Annál jobban sodródik minél magasabb a nyomás!!! Én 2.5 barral fújok dupla legbeszivasos IDK 120-05 el . Nekem nagyon bevált.
Válasz VMisi #6894. hozzászólásáraKimértük megvan a baj!
A relé kapcsol de nemzárja az áramkört csak néha.
Mikor nemzár kicsit megkoppintom a csavazhúzóval, rögtön vált!
Azért a jóöreg orosz javítás!
Hali!
Keretmagasság befolyásolja a szórásszélességet?
Mert az összefedéseknél még nem igazán akar lefelé menni a gyom lassan 1hete fújtam napraforgóba 4bar légbeszívásos fúvóka!
6947 hozzászólás
Válasz Bobi.3 #6943. hozzászólásáraHa egyszerűt akarsz akkor ilyet.
Válasz Bobi.3 #6943. hozzászólásáraGeoLine-tól sem kell félni, ha sokkal jobb árban van az aragtól.
Válasz Bobi.3 #6943. hozzászólásáraAnnovi-Reverberi, GeoLine, ARAG ez a 3 tipus ami jó minőségű
Válasz Bobi.3 #6943. hozzászólásárapl. Arag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, van egy Jarmet permetezőm, hagyományos lengyel szakaszoló van rajta, viszont ezt leakarom cserélni egy komolyabbra viszont elég sok van a piacon. 5 szakaszom van plusz a keverés. Milyen sima szakaszolót javasolnátok? Segítségetek előre is köszönöm!
Válasz medikus #6941. hozzászólásáraEz motoros mint 1faék olyan egyszerű.
Régi a vezetékelés .
Állandó kontakt probléma.
Hol iltt hol ott.
Válasz rtamas76 #6889. hozzászólásáraNincs itt motor! Mágnes szelep,gumi membránnal!
Válasz medikus #6851. hozzászólásáraMaszekot válalsz?
Válasz rtamas1976 #6936. hozzászólásáraNa szétszedtem!
A műanyag nyomásállító dugattyú meghízott .
Megcsiszoltam működik.
Aksiról.
Viszont a vezérlőről nemműködik.
4-5v a feszültség ha rányomon.
Valaki kellene a ki átvazetékelné a az egészet.
Válasz Gumóka #6937. hozzászólásáraNemhiszem.
Inkább a 2 cső van összegyógyulva.
Vesztenivaló nincs vele szétszedem. Ha sikerül akkor megy vissza, ha nem akkor új álja helyét.
Válasz rtamas1976 #6936. hozzászólásáraAkkor lehet csak gumigyűrű bajod lesz.
Válasz Gumóka #6935. hozzászólásáraSzerintem ilyen nyomásállítót senki nemlátott!
Lehet csak szétszedem kitakarítom.
Kb 5éve volt szétszedve.
Megpróbálom megmenteni.
2 cső egymásban az egyik oldala megvágva. Van benne 5-6gimigyúrű.
Ahogy húzod szét úgy nő a rés és esik a nyomás.
Válasz rtamas1976 #6931. hozzászólásáraHmmm...
Olyan mint nekem a spiáter közdarab a forráson a szakaszolónál. Szart sem ér az, de nincs másik, mit reszeltem, mire savállóból kifaragtam...
Válasz _NB_ #6933. hozzászólására6 órája,de megkell csinálni ,hogy bentről állítható legyen.
És igen "Az az ideiglenes megoldás ami működik az a végleges!"
Válasz rtamas1976 #6923. hozzászólásáraÜgyi vagy.
"Ez az az ideiglenes megoldás ami már 5 éve fent van" .
Válasz Gumóka #6928. hozzászólásáraMondom én brate hogy közénk való vagy, ha érted ezt a viccet.
Válasz Gumóka #6929. hozzászólásáraSavállót ilyenbe nemtalálsz!
Majd valami gyári motoros szelepet nézek.
Azmeg műanyag.
Válasz mtz1221 #6927. hozzászólásáraAgyaltam vagy 1 percet mire kitaláltam.
Igen jó és állítható!
Lehet beadom a szabadalmi hivatalba.
Aztán jöhet a jogdíj!
Válasz rtamas1976 #6925. hozzászólásáraSzánd rá egy savállóra, örök élet, mint a nyomorúság.
Válasz mtz1221 #6927. hozzászólására
Válasz rtamas1976 #6923. hozzászólásáraNabaszd meg téged elcseréltek a kórházban,vérbeli vajdaságinak születtél.
Válasz Gumóka #6924. hozzászólásáraBorsodi gyerek bicska nélkül?
Válasz Gumóka #6924. hozzászólásáraHa másnem csomót kötök rá!
Nagyon környezettudatos vagyok!
Még a repce permetezését kikell bírnia. Aztán nézek rá valami értelmeset.
Vascsöves az eredeti, azmeg a folyékony műkakit nembírja.
Valami műanyagost kell venni!
Válasz rtamas1976 #6923. hozzászólásáraRemélem van bicskád, ki lehet szépen nyitni vele a kötegelőt, így lesz többszörhasználatos
Válasz mtz1221 #6910. hozzászólásáraVasárnap délutáni mechanikus nyomás szabályzás!!!
De akkor is lepermeteztem!
Beszart az ezeréves motoros.
Válasz fagyis #6919. hozzászólásáraMitakarsz belőle?
Válasz fagyis #6920. hozzászólásáraazért kell megfelelő minőségű membránokat alkalmazni
Válasz Agroporta #6918. hozzászólásáraIgen,csak szokták mondani,hogy megeszi a műtrágya a szivatyú belsejét ha nem megfelelő.
Válasz rtamas1976 #6917. hozzászólásáraIgen,két membrános,olcsók közé tartozó.
Válasz fagyis #6916. hozzászólására120 literes 20 baros szivattyú, a fuvókak függvényében a megfelelő sebességgel a megfelelő mennyiséget tudod kijuttatni. Ellenőrizd a membranokat, hogy nincs rajtuk repedés, avasodás nehogy összefusson a permetszer az olajjal. Vagy ne tudjon megfelelő nyomasértéket produkálni. Légüst levegővel való feltöltése a megfelelő nyomásérzék beállitasahoz, ne vergődkön a gép (sok légüst nyomás)
Válasz fagyis #6916. hozzászólásáraNyugottan bármilyen permetezővel csak mosd ki használat után.
Membrános szivattyú?
Jó Napot Mindenkinek. Kérdezném,hogy a lengyel P120 -as szivattyúval ,/swiffer 1000/15/ lehet-e nitrosolozni. Köszönöm.
Sziasztok. Kérdezném,hogy lengyel P 120-as szivattyú nitrosolra jó-e? Köszönöm.
Válasz Árpi2 #6908. hozzászólásáraHardi 364-nek tűnik, de vannak rajt nem gyári, sufnituning elemek.
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék,van-e valakinek brandi 800 l-es permetezője!?Van-e problémája a tartállyal?Alul az enyém kirepedt pár cm hosszan,kétszer volt heggesztve,de szétreped a hegesztés.2 éves permetezőröl van szó.
Valakinek esetleg?
Lemken Primus 25 24 méteres kerettel eladó!
Esetleg meg tudná valaki mondani Hardi permetezőnek bordó alvázának a színkódját?
Köszi előre is.
Válasz domjan0528 #6909. hozzászólásárategyél előbb képet a szabályzójáról.
Sziasztok erdeklődnék agromechanika szántóföldi permetező miert nem megy 5 bár fölé gyári adat 3mpa vagyis elvileg 30 bár kicseréltem a munkamembrát,a szűrők tiszták a szelepek új tömítessel ellátva,a szűrők körül új tömítések, a boltos szerint 20 bárt minimum tudnia kell.Köszönöm a válaszokat
Üdv olyan kérdésem lenne ,hogy ez a szivattyú milyen típusú lehet semmilyen adat tábla nincs rajata és kiszakadt egy membán benne .Köszönöm a válaszokat
Válasz VMisi #6906. hozzászólásáraEgyelőre nemtudtam szerezni.
Ugye miértne, szombat.
Unoka tesóm férje műszerész a köbön.
Találtam a neten még 1300ft ért is darabját.
Kedden megyek miskolcra ott van ilyen bolt.
Hameg nemjólbeszélnek akkor rendelek.
Válasz rtamas76 #6900. hozzászólásáraHogy lett megjavítva?
Válasz Mtz 550E #6902. hozzászólására3 bár légbeszívásossal, jó az úgy mindenre, még a kalászvédelmet is ezzel végzem.
9,5 km/h - 3 bar - 250 liter
Válasz Mtz 550E #6902. hozzászólására3 bar felett én se használom a légbeszívásost.
Hidd el, jó a fedés alacsonyabb nyomáson is, elviekben buborékot csinál, tehát mikor leér az a csepp, a levélfelületen szétesik.
Válasz Mtz 550E #6902. hozzászólásáraA legbeszivasos fuvokanak az a lényege hogy nagy cseppekre bontsa a vizet. És azért nem sodródik el. Ezért nem kell annyira alacsonyan járatni a keretet,
Válasz R Sándor #6901. hozzászólásáraJobb a szóráskép így 4baron próbáltam én is kisebb nyomáson akkor olyan mintha locsolná a növényt szinte!
Lehet kicsit jobban le volt engedve a kelleténél és lehet nem tökéletes az átfedés vagy csak még nem látszik a gyomirtó hatása!
Eddig nem volt gondom vele!
Válasz Mtz 550E #6898. hozzászólásáraMinek oda 4 bar? Annál jobban sodródik minél magasabb a nyomás!!! Én 2.5 barral fújok dupla legbeszivasos IDK 120-05 el . Nekem nagyon bevált.
Válasz VMisi #6894. hozzászólásáraKimértük megvan a baj!
A relé kapcsol de nemzárja az áramkört csak néha.
Mikor nemzár kicsit megkoppintom a csavazhúzóval, rögtön vált!
Azért a jóöreg orosz javítás!
Válasz Mtz 550E #6898. hozzászólásáraAlap 120 fokos fújóka 50cm magasságból fedi át egymást...
Hali!
Keretmagasság befolyásolja a szórásszélességet?
Mert az összefedéseknél még nem igazán akar lefelé menni a gyom lassan 1hete fújtam napraforgóba 4bar légbeszívásos fúvóka!