Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ha a képen lévő csak nyomásállító szelep ,akkor olyan kapcsolóval műkszik amilyet efge írt.A hardinál van egy főelzáró amit ha zárok akkor nem megy az utána lévő nyomásállító felé, hanem vissza kever a tartályba.A dózisszabályozós arragon ez egy szelepben van,viszont a nyomás állítás mechanikus.
Ez a lényeg, akkor kétállású kapcsoló!
Kösz szépen mindenkinek.
Majd megpróbálom vmi villamossági bótba beszerezni. A dugasza is vmi szabványos talán lehet hozzá szerezni, csavarral lehet rá rögzíteni, hogy ne csússzon le.
Valami kis dobozra akarom feltenni a kapcsolót egy kontrollámpával, meg egy biztosítékkal.
Nem. Középen áll és fel-le lehet kapcsolni de mindig visszatér a középállásba. Ha felfelé nyomva tartod növeli a nyomást ha lefelé akkor polaritást váltva csökkenti a nyomást. Szerintem, így működik.
Jó estét Sötét. Claastra jól gondolja,a két micro kapcsoló a végállást kapcsolja.A fülkében egy pólust váltó kapcsoló van. Nekem most kellet az egyik micrót 5-év után cserélni.Eredeti usa helyett 200ft-os chinai.
Holnap megpróbálom mit csinál.
A bálázó kapcsolója mindig visszaál üresbe, ezen nem biztos, hogy kell ilyen, mert a végállásnál a mikrokapcsolók megállítják talán.
Akkor egy kétállású kapcsoló kellene hozzá, ami megfordítja a polaritást ?
szerintem ablakemelő kapcsolóval lehet a legegyszerűbben megoldani,vagy valami hasonlóval,vagy esetleg a hesztonbálázó kötözőmotorkapcsolója ,mert az müködik vilyanymotorral ide -oda
csinálj két sarus kábelt,egy akurol adj neki áramot,és utána forditsd meg a két sarut,és figyeld hogy zár és nyit,egy olyan kapcsoló kel ami megfordítja a polaritást
Válasz #1670. hozzászólásra
az a wiraxos volt? és még annyit szeretnék kérdezni hogy valami 3 szög matricát emlegettek ami kötelező 2010-töl erről mit hallottál-hallottatok????
Ha olyan jó állapotban van mint amennyire látszik vígan megéri.De ha összehasonlítod vele egykorú és azonos felszereltségű permetezőkkel akkor is látható szerintem hogy megéri.....
6960 hozzászólás
Válasz #1708. hozzászólásra
vegyé zsiradék permit ne molyojj
Válasz #1702. hozzászólásra
ha a képen lévő csak nyomásállító szelep ,akkor olyan kapcsolóval műkszik amilyet efge írt.A hardinál van egy főelzáró amit ha zárok akkor nem megy az utána lévő nyomásállító felé, hanem vissza kever a tartályba.A dózisszabályozós arragon ez egy szelepben van,viszont a nyomás állítás mechanikus.
Válasz #1707. hozzászólásra
Ezt a hesston bálázóhoz csináltam, majd kilesz műtve ebből egy relé hehe.
Válasz #1705. hozzászólásra
ja 1 "megfelelő" vagy 4 sima
Válasz #1705. hozzászólásra
Szgk. ablakemelő relé is jó.
Válasz #1703. hozzászólásra
Egy "megfelelő" relé is elég lesz talán, meg egy sima kapcsoló hehe. De csak akkor ha nem kapok 6 pólusú 2 állású kapcsolót.
Az kevés,hogy kétállású.Hat pólusu kell,vagy két db.ötlábu relé,ezekkel tudod a polaritást váltani.
Gondolkoztm(néha azt is tudok),egyszerűen megoldható egy kétállású kapcsolóval és 4 relével
Válasz #1701. hozzászólásra
Ez a lényeg, akkor kétállású kapcsoló!
Kösz szépen mindenkinek.
Majd megpróbálom vmi villamossági bótba beszerezni. A dugasza is vmi szabványos talán lehet hozzá szerezni, csavarral lehet rá rögzíteni, hogy ne csússzon le.
Valami kis dobozra akarom feltenni a kapcsolót egy kontrollámpával, meg egy biztosítékkal.
Válasz #1699. hozzászólásra
Igen a fülkekapcsoló kétállású,a szakaszolók is ilyenek.Vagy be vagy kikapcsolva.
Válasz #1698. hozzászólásra
de ő a kevertetés ,és permetezést akarja váltani,kétállású polaritásváltó jólenne de miben van olyan
Válasz #1697. hozzászólásra
Ez a szakaszolókkal együtt egy panelon van,csak ennyit láttam mikor kerestem hogy a főelzáro mért nem kapcsol ki.Az a lényeg hogy fölcserélje a +,-.
Válasz #1697. hozzászólásra
Nem. Középen áll és fel-le lehet kapcsolni de mindig visszatér a középállásba. Ha felfelé nyomva tartod növeli a nyomást ha lefelé akkor polaritást váltva csökkenti a nyomást. Szerintem, így működik.
Válasz #1696. hozzászólásra
De a fülkében milyen van? Két rögzített állása van be-kikapcs?
Válasz #1692. hozzászólásra
Jó estét Sötét. Claastra jól gondolja,a két micro kapcsoló a végállást kapcsolja.A fülkében egy pólust váltó kapcsoló van. Nekem most kellet az egyik micrót 5-év után cserélni.Eredeti usa helyett 200ft-os chinai.
Válasz #1693. hozzászólásra
Holnap megpróbálom mit csinál.
A bálázó kapcsolója mindig visszaál üresbe, ezen nem biztos, hogy kell ilyen, mert a végállásnál a mikrokapcsolók megállítják talán.
Akkor egy kétállású kapcsoló kellene hozzá, ami megfordítja a polaritást ?
Válasz #1693. hozzászólásra
szerintem ablakemelő kapcsolóval lehet a legegyszerűbben megoldani,vagy valami hasonlóval,vagy esetleg a hesztonbálázó kötözőmotorkapcsolója ,mert az müködik vilyanymotorral ide -oda
Válasz #1692. hozzászólásra
csinálj két sarus kábelt,egy akurol adj neki áramot,és utána forditsd meg a két sarut,és figyeld hogy zár és nyit,egy olyan kapcsoló kel ami megfordítja a polaritást
Válasz #1688. hozzászólásra
Rajz nemvolt hozzá, mindjárt megnézem arag honlapon hátha van valami.
Válasz #1668. hozzászólásra
Tisztelt "colega" köszönöm a válaszodat.
Válasz #1689. hozzászólásra
váltókapcsoló lesz ,mivel végálláskapcsolós motor vezérli,nem elektromágnes
Válasz #1686. hozzászólásra
Válasz #1687. hozzászólásra
és hová kell kötni a kábeleket,semmi rajz nem volt hozzá?
Válasz #1686. hozzászólásra
A gyári kábel meg kapcsoló kicsit drága hozzá.
Válasz #1685. hozzászólásra
a villanyos részéröl egy közelebbi képet nem tudnál,ha áramot adsz kinyit(permetez) lekapcsolod zár(kever),valahogy igy gondolom,vagy váltókapcsoló
Válasz #1681. hozzászólásra
Milyen villanykapcsoló legyen, megfordítsa esetleg a polaritást vagy ne? hehehe
Válasz #1683. hozzászólásra
Hardit vettem!De azért még most is furja az oldalam,miről maradtam le!
Válasz #1679. hozzászólásra
Nem,csak látom már vettél egy Gambettit...
Válasz #1680. hozzászólásra
villanykapcsoló
Válasz #1680. hozzászólásra
központi
Ehhez vajh milyen kapcsoló kő?
Válasz #1678. hozzászólásra
Tiédet mi?Tán bekrepált a telód,hogy nem ért ide a fénykép??
Inkább egy Commandert 24es kerettel ennyiért...
Válasz #1671. hozzászólásra
áá kösz ne fáradj,bár szerintem jó vétel lenne olyan 3 misi környékén
Válasz #1675. hozzászólásra
kössz
Válasz #1674. hozzászólásra
akkor még nem volt divat,most anélkül nem is adhatnák el
Válasz #1673. hozzászólásra
köszi és azon rajta volt?
Válasz #1672. hozzászólásra
Jó ha rajta van a matrica,egyébként én annó Alsónémediben vettem a permetelőt
Válasz #1670. hozzászólásra
az a wiraxos volt? és még annyit szeretnék kérdezni hogy valami 3 szög matricát emlegettek ami kötelező 2010-töl erről mit hallottál-hallottatok????
Válasz #1665. hozzászólásra
Jónak tűnik bátyómegnézzem neked
Válasz #1669. hozzászólásra
membrán szakadás előfordul.de párszáz forintos tétel,meg szelepek cseréje de az is filléres,10 évig 5-600 hekit nyomattunk vele
lengyel két membrános szivattyut /100 liter/perc/ használ valaki mennyire megbizható ? 50 ha ra kellene.
válasz az 1658 hozzászolashoz
Szivatyu tipusa morava,comet alkatresszel javithato
Ha olyan jó állapotban van mint amennyire látszik vígan megéri.De ha összehasonlítod vele egykorú és azonos felszereltségű permetezőkkel akkor is látható szerintem hogy megéri.....
Állományba biztos nem használták, a háromszög prizma hogy rajta van.Van miből alkudni.
ez megér ennyit ?
1 Holland pörmötölő:
Melyik fúvóka mire való?
1.Hardi ISO LD 04-110
2.Air mix 110-04
3.XR teejet 110 06 VP
Ezekkel van a permetezőm.