Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na szóval: Kicsi UG az kicsi, a nagy UG az alapvetően egy elég régi konstrukció, ami miatt biztos megbízható, de az ember szeret haladni a korral, azonkívül nincs rugózott hídja.
Az UX szóba jött, de árban már egy magasabb kategória, ha azt akarom úgy felöltöztetni, mint a raut akkor már drágább.
Bertoud, caffini francia kell a francnak. Amúgy szerintem röhejes az a 29.900 euros ár, amit az axiál kért azért a bentraradt gépekért.
Hardit nem ismerem, ami nem jelenti azt hogy szar, de inkább nem.
És egyébként, az ilyen üzleteknél sokat nyomhat a latba a személyes kapcsolat a kereskedővel, akit jól ismersz attól azért szívesebben vásárolsz, persze van olyan ismerős is akitől semmi pénzért se vennék....
A lényeg, hogy az ember bármennyire is próbál tárgyilagos maradni, többé-kevésbé mindig ott van a szubjektivitás is.
Kihagytam valamit?
kis UG kicsi azért nem..... 2400 kevés
3000 UG miért UGrott konkrétan?
kis UX miért nem lépett be a képbe?
más márka miért nem lépett a képbe.... akarmi Berthoud Hardi ......................?????
A gyíkabb/nem gyíkabb kérdéssel úgy vagyok, hogy inkább többet áldozok egy komolyabb variációra, minthogy egy év múlva vakarózzak azon, hogy talán mégiscsak rá kellett volna szánni azt a + pénzt, mert ez se jó meg az se jó.
Talán meg lehetne oldani kp-ra is, csak néha jobb, ha megfelelően likvid marad az ember. Gépre még mindig egyszerűbb és könnyebb forrást szerezni, mint pl földre. Azt nehéz előre tervezni, általában nincs kínálat, de egyszer csak beüt valami, amit természetesen azonnal kell fizetni, ha meg nincs a számlán zsozsó akkor jön a pofára-esés. A teljes futamidő alatt kifizetett kamat sok mindentől függ, olyan 20-25%-a a gépértéknek öt év alatt.
Még nem tört össze semmi rajta anyag vagy gyártási hiba miatt,csak az előző kezelője khm,de azt hadjuk.Amugy mint alapgép kis gazdaságokban elmegy,nálunk már azért visítva dehát mindenki olyan fa...al ba..ik amilyen van neki.
Általában a forgalmazót köpködtem, nem a márkát, bár szerintem az is túlértékelt. Amúgy rossz nyomon jársz, pedig lassan felsoroltad a fél permetezőgép-piacot.
6960 hozzászólás
Válasz #1309. hozzászólásra
Nekünk is megy a Forrás tizenakárhány év óta, és csak pár hegesztés van a kereten semmi más nem volt vele, de az újaknak már erősített a keret.
Válasz #1308. hozzászólásra
Ez a régi HUNIPER gyártmány.Új helyen,új emberkék gyártják.Abból kellene kiindulni,milyenek voltak a huniperek.Most ismennek szép számmal.
Válasz #1302. hozzászólásra
2000-es Forrást most megkapod 2,3-ért... Én helyedben nem vennék ilyen nevenincsmittutoménmit...
2000-es Forrást most megkapod 2,3-ért... Én helyedben nem vennék ilyen nevenincsmittutoménmit...
Annyiért nem hangzik valami jól.
Ebbe sok lehet az üzemóra vagy mért adják ezt ennyiért? Permetező
Válasz #1300. hozzászólásra
bóvli
ne gondolkozz ilyesmibe
kinek adod el aztán?
mer nekem nem az tuti------
Válasz #1301. hozzászólásra
Kb.1000 liter/milla
Válasz #1300. hozzászólásra
Remélhetőleg igen ócsó.
Ez milyen lehet?
Válasz #1298. hozzászólásra
figyeld Batkapapát
Ő érteni fogja
első igen, a többit ötször olvastam de nem értem
Válasz #1296. hozzászólásra
engem kérdezü papa?
nem a keret hanem a futóműűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
mivel permetezü h. nem rugóztatott a kereted????
Minek a rugózott keret,vagy már a fagyos földet akarod permetezni?
Válasz #1294. hozzászólásra
Vagy csak nehéznek TŰNÖK!
ezek a dolgok bezony így vannak
sokmindent kihagytál
dehát micsináljunk veled?????????
nem láttál vlm jókis videót ahol a rugaszossal telivel mennek át a buckákon kinyitva?
Válasz #1293. hozzászólásra
Hecci, vazze, Te aztán nehéz eset vagy!
Na szóval: Kicsi UG az kicsi, a nagy UG az alapvetően egy elég régi konstrukció, ami miatt biztos megbízható, de az ember szeret haladni a korral, azonkívül nincs rugózott hídja.
Az UX szóba jött, de árban már egy magasabb kategória, ha azt akarom úgy felöltöztetni, mint a raut akkor már drágább.
Bertoud, caffini francia kell a francnak. Amúgy szerintem röhejes az a 29.900 euros ár, amit az axiál kért azért a bentraradt gépekért.
Hardit nem ismerem, ami nem jelenti azt hogy szar, de inkább nem.
És egyébként, az ilyen üzleteknél sokat nyomhat a latba a személyes kapcsolat a kereskedővel, akit jól ismersz attól azért szívesebben vásárolsz, persze van olyan ismerős is akitől semmi pénzért se vennék....
A lényeg, hogy az ember bármennyire is próbál tárgyilagos maradni, többé-kevésbé mindig ott van a szubjektivitás is.
Kihagytam valamit?
Válasz #1291. hozzászólásra
hát az
Tehát h. tisztán lássak
kis UG kicsi azért nem..... 2400 kevés
3000 UG miért UGrott konkrétan?
kis UX miért nem lépett be a képbe?
más márka miért nem lépett a képbe.... akarmi Berthoud Hardi ......................?????
Válasz #1290. hozzászólásra
A gyíkabb/nem gyíkabb kérdéssel úgy vagyok, hogy inkább többet áldozok egy komolyabb variációra, minthogy egy év múlva vakarózzak azon, hogy talán mégiscsak rá kellett volna szánni azt a + pénzt, mert ez se jó meg az se jó.
Válasz #1290. hozzászólásra
Talán meg lehetne oldani kp-ra is, csak néha jobb, ha megfelelően likvid marad az ember. Gépre még mindig egyszerűbb és könnyebb forrást szerezni, mint pl földre. Azt nehéz előre tervezni, általában nincs kínálat, de egyszer csak beüt valami, amit természetesen azonnal kell fizetni, ha meg nincs a számlán zsozsó akkor jön a pofára-esés. A teljes futamidő alatt kifizetett kamat sok mindentől függ, olyan 20-25%-a a gépértéknek öt év alatt.
Válasz #1289. hozzászólásra
széthuzod 5re???
úgy mennyi % megy rá kphöz képest ebbe az esetbe?
mitszólsz inkább széthúzni 1 jobbat mint nemszéthúzni 1 gyikabbat?
Válasz #1288. hozzászólásra
Naná, hogy van, kell egy puritán változat is a kínálatba, hogy a szükséges dolgokért plusz lóvét lehessen kérni.
Mondjuk úgy nagyjából öt év alatt.
Válasz #1286. hozzászólásra
rugaszos alváz nélküli ----tehát fix---- is van?
olyan nincs mi?
mennyi idő alatt akarod lefizetni?
Válasz #1285. hozzászólásra
Kb 650 ha szorozva a kezelések számával /év.Tehát ki van használva rendesen. :)
Válasz #1283. hozzászólásra
igen, gps,
a szakasz valóban annyi, amennyit rendelsz, de az akciós ug-n csak 5 van, a többi feláras, + 600 euro.
Válasz #1281. hozzászólásra
aha mennyi hektárt huzol vele?
Válasz #1282. hozzászólásra
Zetor az mind csak más burokkal háhá
Mi ha veszünk tolni fogjuk nem huzni
Az flegmább
Válasz #1280. hozzászólásra
automatikus az mi?gpses?
szakasz meg annyi amennyit rendölsz nem?
Válasz #1279. hozzászólásra
Azt is nézted mik húzzák, nem piros.
Válasz #1258. hozzászólásra
Még nem tört össze semmi rajta anyag vagy gyártási hiba miatt,csak az előző kezelője khm,de azt hadjuk.Amugy mint alapgép kis gazdaságokban elmegy,nálunk már azért visítva dehát mindenki olyan fa...al ba..ik amilyen van neki.
Válasz #1279. hozzászólásra
30 felett.
A+ ok:
- rugózott híd
- 7 szakaszos
- automatikus szakaszolás
- isobus
Válasz #1278. hozzászólásra
persze magyart lestem
kis UG höz képest ez mi +okat rejt magában?
30 alatt van azé ?
húzunk majd még gondolkodunk kérdéseken
Válasz #1277. hozzászólásra
Ne a magyart nézd, az nincs frissítve, ott még csak A28 van.
ikarus S
Az UG-hez képest drágább, de felszereltségben is feljebb van.
Válasz #1276. hozzászólásra
árba ez hogysmint a UGhöz kipest??
mi az a S???
igen gyönge a kverneland oldal pffffffff
Válasz #1275. hozzászólásra
ikarus s28 18m rugózott híd, nyomkövető vonórúd, elektronika. röviden ennyi.
Válasz #1272. hozzászólásra
dehogynem
.....asszony megjósolta 1x
nem is drágáért
tetszenek ezek
velük vagyol lepaktálva persze
hogy ez nem ugrott be hamarabb
mit lehet tudni?
társalogjunk majd erről
végre vlm kedvünkrevaló mezőgazdasági izgalom itt
Moderálta: (3932) 2013-11-13 14:43:26
Válasz #1271. hozzászólásra
milyen sárga?
Válasz #1262. hozzászólásra
kertitox??
Válasz #1269. hozzászólásra
El kell hogy keserítselek, nem fogsz addig élni, de egyébként beletrafáltál, bár kissé sokáig tartott.
Válasz #1270. hozzászólásra
sárga?
neszivass
Válasz #1267. hozzászólásra
van lemken és vogel is...
Válasz #1268. hozzászólásra
pusztujjak meg 100év muva mint multimilliárdos ha RAU!!!!!
megvan!
Válasz #1267. hozzászólásra
Általában a forgalmazót köpködtem, nem a márkát, bár szerintem az is túlértékelt. Amúgy rossz nyomon jársz, pedig lassan felsoroltad a fél permetezőgép-piacot.
Válasz #1266. hozzászólásra
ja pedig amennyit köpködté rájuk gondotam azi mer van jd a öregen kívül is
caffini nevü extremitás???
oh man, Damman???
mivan még sárga???
FORRÁS!!!
Válasz #1265. hozzászólásra
Traktorban sincs ugró kecskés, hát spriccelőben sem lesz. Nekem az túl drága....
Válasz #1264. hozzászólásra
áá tudom
jdhez való kités jd
Válasz #1263. hozzászólásra
Hát abba ugyan nem.
Válasz #1262. hozzászólásra
csaknem ölöd a pizt a hardiba?
Válasz #1261. hozzászólásra
találgass! A szín-összeállításban van sárga!
Válasz #1260. hozzászólásra
no megsugod?