Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A víz mellé vegyszeradagolós megoldás működik, itt a környéken is van ilyen, de nem minden gépen lehet alkalmazni. Én is gondolkodnék rajta, pl egy foltkezelésnél hasznos dolog lehet. Nem kell előre bekeverni a cuccot, utána meg gondolkodni rajta, hogy mi legyen az anyaggal.
Válasz #1141. hozzászólásra
naponta max 6-7 alkalommal ki tudom nyitni kézzel is, (kb 3 perc)
Mindent csak akkor adunk el ha már odavan, ez még marad a tanyán 1 darabig.
Válasz #1138. hozzászólásra
én 6 éve nyúzok 1 ilyen 3000-es forrást csak ez kézi nyitású. Strapabíró gép, csak a nyomkövető rúdja kopott már széjjel meg pár apróság volt kb 4-5000 heki alatt.
Hecikém nem keresnél nekem valami jóképességű necckötésű JD550 bálázót vagy alternatíváját ócsó pízé valahol elérhető távolságban? Mint Szanbergnek trakit?
az a baj hogy az ilyen emberek min HECMAYER,elrontanak minden forumot,az emebert erdekli valami,felelep ide,majd jon oa carsagaival es az egvilagon semihezse erto egyen elbarmol mindent(:(::(
Olyan körülményes vagy, akár egy cia ügynök. Nem ismered a szlogent: "csak most, csak neked, mert olyan f..a csávó vagy." szóval lökjél egy email címet, ha kíváncsi vagy rá, Fan kolléga hadd nyomozzon utánad....
Egyébként a nyugati gyártóknál olyan 6-8 hét alatt megvan, ezek a nagy részét maguk csinálják, nem úgy legózzák össze, szóval kevesebbet kell várni a beszállítókra.
Ezzel a felszereléssel van bent az országban, és ezzel a felszereléssel előrendelt a jövő évre is, mert ebből fogyott a legtöbb nálunk.
Ha neked más kell, kifizeted a felárat, és kivárod a sorod. Nem tartanak tőle, hogy kifutó modellként, 2-3 éve legyártott gépeket kelljen akcióztatni.
Aha,kihagyni nem nagyon érdemes belőle semmit, jól felszerelt gép,amúgy én is érdeklődtem, nekem nagyobb tartály volt az óhajom, küldtek egy ajánlatot amin az opciók is rajta vannak árakkal együtt, ha szépen mosolyogsz, meg levakarsz nekem egy email címet akkor átküldöm...
6960 hozzászólás
Válasz #1158. hozzászólásra
mi van a környéken?
mé nem lehet alkalmazni?????
Válasz #1158. hozzászólásra
hát a habositóra pont nem
rugózott futómű?
vagy az benne van??? nemtoooooom
Válasz #1157. hozzászólásra
Mire vagy kíváncsi?
pl a habjelző 1722 EUR,...
A víz mellé vegyszeradagolós megoldás működik, itt a környéken is van ilyen, de nem minden gépen lehet alkalmazni. Én is gondolkodnék rajta, pl egy foltkezelésnél hasznos dolog lehet. Nem kell előre bekeverni a cuccot, utána meg gondolkodni rajta, hogy mi legyen az anyaggal.
Batkapapa itt vagyunk ám.....
Csepegtesss vlm. érdekes opciónak az árát nooooomáááá
Mellesleg meg ez a víz mellé vegyszert adagolós megoldás mennyi futhat???
Veszik ezt a nagyok?
Válasz #1155. hozzászólásra
Nekem már az is húzós lenne, ha lenne.Mindig azt hittem csak nekem drága akkor még olcsóbbak közt manőverezek.
Válasz #1154. hozzászólásra
én átlagról beszilek meg beszilteeem
a repce fing
vannak attul huhuhúsabbak is
Válasz #1153. hozzászólásra
De akkor nem repcézel, mert arra írta a 60-at.
Válasz #1152. hozzászólásra
60 nincs az tuti
30ka fölött
Válasz #1150. hozzászólásra
Nálatok hogy jön ki az 1ha?
Válasz #1149. hozzászólásra
a bogarakat tényleg elfelejtettem, de azt 1 ezresből is meg lehet oldani,
Válasz #1148. hozzászólásra
ne vigyorogj hapsi
infókat ide legyen má inyemrevaló téma is noooooo
Válasz #1147. hozzászólásra
A zabnál ott nálam mindig gyom, fehérítőbogár ellen.
Válasz #1135. hozzászólásra
Válasz #1145. hozzászólásra
én 0-60000-ig
az első érték a zab, a második a repce
A többi növény szerköltsége a kettő között van.
Válasz #1143. hozzászólásra
Attól függ mit, + a tarlókezelés..., jobban szeret a 10-et , de az a növény kevesebbet hoz.
Válasz #1144. hozzászólásra
gyakori hozzáállás
de
nem jó hozzáállás
Te mennyit ölsz per hektárra???
Válasz #1141. hozzászólásra
naponta max 6-7 alkalommal ki tudom nyitni kézzel is, (kb 3 perc)
Mindent csak akkor adunk el ha már odavan, ez még marad a tanyán 1 darabig.
Válasz #1142. hozzászólásra
10 vagy 25
rohadtul nem mindegy
Válasz #1140. hozzászólásra
KB..10-25 közt gombaölővel
Válasz #1139. hozzászólásra
köszönjük h. megtisztelsz
akkor itt az ideje h. szerezz 1 kinyelmesebbet
És a mai napi nagy kérdés
Mert mára is van ám
Mennyi pézt öltök vegyszerekre per hektár??????????????????????????????????????
Válasz #1138. hozzászólásra
én 6 éve nyúzok 1 ilyen 3000-es forrást csak ez kézi nyitású. Strapabíró gép, csak a nyomkövető rúdja kopott már széjjel meg pár apróság volt kb 4-5000 heki alatt.
Válasz #1136. hozzászólásra
újat akar a fickó
dehát hmmmm
lehet megmondom neki keressen vadásszon mer van 1 rárántatós valahol
Válasz #1135. hozzászólásra
igen SB
EZT TENNÉK A TUCATOK
node a nemtucatok?????
Válasz #1134. hozzászólásra
nem mutatom, mert lehet én is rárántok
de nagyon ott van a szeren
Válasz #1133. hozzászólásra
Mikor valamely munkagépet videóba teszel,sokat kérdezel, akkor már megvetted, vagy közel állsz a hozzá.
Válasz #1132. hozzászólásra
mid van lássuk
ez se kutya
Válasz #1131. hozzászólásra
csak novinka játszik?
hmhmmm
hm hmmm
mindenmagyart idevadászunk
Mire is mennénk mi parasztok az Agroinform nélkül mi???
Válasz #1126. hozzászólásra
Hecikém nem keresnél nekem valami jóképességű necckötésű JD550 bálázót vagy alternatíváját ócsó pízé valahol elérhető távolságban? Mint Szanbergnek trakit?
Válasz #1125. hozzászólásra
Csitt legyen te, menj tanulni inkább.
az a baj hogy az ilyen emberek min HECMAYER,elrontanak minden forumot,az emebert erdekli valami,felelep ide,majd jon oa carsagaival es az egvilagon semihezse erto egyen elbarmol mindent(:(::(
Válasz #1123. hozzászólásra
Olyan körülményes vagy, akár egy cia ügynök. Nem ismered a szlogent: "csak most, csak neked, mert olyan f..a csávó vagy." szóval lökjél egy email címet, ha kíváncsi vagy rá, Fan kolléga hadd nyomozzon utánad....
Egyébként a nyugati gyártóknál olyan 6-8 hét alatt megvan, ezek a nagy részét maguk csinálják, nem úgy legózzák össze, szóval kevesebbet kell várni a beszállítókra.
Válasz #1119. hozzászólásra
ilyesmin szivesen csemegézik a paraszt hmmmmmm
lesz moderátor
belököd ide
lementjük.... oszt kitörli
mennyit kell várni 1 ilyenre nemkérdezted?????
és minek neked?
van majdnem újod....
jövő decemberre itt van?
ha a forrás márciusra pfffffffffff
Válasz #1120. hozzászólásra
az a helyzet h. az akcióztatott vasak 90% át meglehet búgni ott ahol vannak
mert nem az köll amit akcióztatnak
ez olyanbiztos hogy fudenagyon
Válasz #1120. hozzászólásra
hátigen
Válasz #1118. hozzászólásra
Ezzel a felszereléssel van bent az országban, és ezzel a felszereléssel előrendelt a jövő évre is, mert ebből fogyott a legtöbb nálunk.
Ha neked más kell, kifizeted a felárat, és kivárod a sorod. Nem tartanak tőle, hogy kifutó modellként, 2-3 éve legyártott gépeket kelljen akcióztatni.
Válasz #1118. hozzászólásra
Aha,kihagyni nem nagyon érdemes belőle semmit, jól felszerelt gép,amúgy én is érdeklődtem, nekem nagyobb tartály volt az óhajom, küldtek egy ajánlatot amin az opciók is rajta vannak árakkal együtt, ha szépen mosolyogsz, meg levakarsz nekem egy email címet akkor átküldöm...
Válasz #1117. hozzászólásra
arra gondolok mi van ha nem pont olyan köll hanem más cuccokkal földobott......
Válasz #1116. hozzászólásra
ha ennyiért hirdeti, oda is kell adni ennyiért. de lefele lehet alkudni....
ahha
már csak az a kérdés h. ha a vevő elkezd spekulálni az UG körül
mekkorát szökken az ár......
Válasz #1113. hozzászólásra
igen, itt van a szomszédban, nagyon dicsérik!
itt van több is
alig kapni itt válaszokat------
akkor a köv.
UG t ki látott már magyarhonban permetezni??????
Ilyenek sehoooooool?????
Olyan rohadt drága h. forrást vesz a nép vaggggy má nyugatit inkább????
http://farmgep.hu/VONTATOTT/Szantofoldi/Vontatott.html
Válasz #1108. hozzászólásra
meg a kumpjúter meg ez a keringetés, amit ezek csinálnak :)
ezér szerintem nem sok a 22, ha újat akarsz.