Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
össsze kéne fogni 3-an 4 en és letámadni ,bemagyarázni, hogy sokkal jobb ha most ideadja kis ráfizetéssel mint később kis haszonnal
ez esetben lehet én is bevállalnék egy Ug novinkát de ha tudom ,hogy ezen még nyert valaki akkor nem lenne szivem kiperkálni a lóvét
mellesleg meg 22000é parasztházat lehet venni portával bakker
ócsóbbaaaaaaatttttttt
nem a minőség a lényeg
a ócskavas dolgozzon ránk nehogymá mi izzadjunk rája
csak hogy bírja ki ugyahogy az az lényeg meg permetezzen
Ha AMazone mellett dönt az embered küld el Db.be egyenesen a főgóréhoz és azzal kezdje,hogy ismeri a sárgafergásszabit és hogy annál ócsóbbban szeretné venni mint amenyiért Ő vette a siker garantált
Nekem van egy függesztett 800l-es permetezőm 18-as kerettel.
Régebben úgy gondoltam,hogy veszek egy nagyobb függesztett gépet hidraulikus kerettel.
De tavaly megtapasztaltam milyen az ápolókerék a sárban.
Arra a következtetésre jutottam, hogy a traktorra több terhet nem lehet pakolni.
Kb. fél éve vontatott permetezőt keresek.
Az IKR-ben volt egy hardi twin-force 4.5M-ért, sajnos lemaradtam róla.
Az amazone-nak most is van akciója a 2200L-es vontatott gépre 18-as kerettel 20,5-21,0 ezer euro körüli árral.
Csak az amazone-nak van olyan akciója, hogy 25% befizetés mellett elhozhatod a gépet, a többit pedig éven belül fizeted (kamat és bankhitel nélkül) a fizetési határidő megegyezés kérdése, de ilyet nem adnak bárkinek.
nem kell nagy vödör mert mivan ha szaros a helyzet mint tavaly és tökig sülyed a 30 hektós izé????
mi fogja kirántani?
vagy már elfelejtetted a tavalyi storykat?
inkább keress egy vizhordós akárkit aki egész nap slattyog utánad a löttyel
Mikor kéne levajazni az ilyesmit?
Mikor vannak ezek a permetezőáruskofák legjobban kiéhezve a zsére???
Január hányadik dekádjában akcióznak parasztörvendeztető hüdenagyokat????
persze
rácuppantok szőg beugrik aztán szinte mehetek isú
függ permetezőt akasztani a legnagyobb szopások legelején leledzik
aztánmeg meg ellünk magunknak nagytraktort elől fronttal mi?
ennyi elítélt lenne felétek? milyen környéken élsz te????
akasztani, akasztani, mér, a vontatott az a gép mögé ugrik magától? dehogy ugrik...
de elfogadom persze, aszittem valami technikai/elvi kifogás van ellene, amit nem ismerek.
Mégha igazad is van valamelyest..... de a dolgok mégse így működnek az életben.
Ilyen alapon mindenkinek gpses variós..... traktorral kéne fölfegyverkezni merthát.......Mi a ......nak a köztes lépcsők meg a pézkidobás ha ugyis odavan a kilyukadás??????
mér nem veszel függesztettet front tartállyal?
sokkal több meg nagyobb táblákba van főd?
mer ebbe a kategóriába olyan 18 ezer eur körül már válogatni is lehetne, azt így is tudsz vinni 3 m3 vizet...
Tele vagy dudvával, mint az országunk adóssággal.......
Szóval ha most veszel 1 ideiglenes új gépet 2-4 milla közt, majd 2-5 éven belül 1 másik modernebbet 7-10 milla közt akkor gyakorlatilag 11-14 millát elbaxtál vegyszerezőre........nem kell xarakodni, ha már látni, hogy UX 1x meglehetne akkor azon nem kell gondolkodni, olcsóbbak nem lesznek
értlek én
de nem lehet az életben a tutiba beleugorni akármikor.....mindig
kompromisszumokról szól az egész tovahaladás.... itt is az mg úttalan útjain hehe
A pénz nagy úr, mindenesetre nekem nem szimpatikus ez a olcsó, ami kibír pár évet megoldás. ha rászánod magad a vételre, akkor kár átmeneti megoldásokban gondolkodni, pár év múlva mire lecserélnéd, addigra jön más, amire költeni kell, szerintem eleve hosszú távra kell tervezni. Az olcsó átmeneti géptől nehéz lesz használtan is megszabadulni, csak bukod az ár jó részét. Ha a hazai kínálat (pl gjet) nem szimpatikus, érdemes megnézni az unia gépeit, talán valamivel masszívabbnak tűnik.
Az UG novát viszonylag elfogadható áron kínálták, nekem a nyáron 26.000 eurora adtak ajánlatot, igaz azóta szerintem már volt egy áremelés. 3000 liter, 18 méter, automatikával. tavasszal a 2200-ast akciózták.
6960 hozzászólás
Válasz #1007. hozzászólásra
érdekes ábrázata volt amikor kiejtettem a nevét
össsze kéne fogni 3-an 4 en és letámadni ,bemagyarázni, hogy sokkal jobb ha most ideadja kis ráfizetéssel mint később kis haszonnal
ez esetben lehet én is bevállalnék egy Ug novinkát de ha tudom ,hogy ezen még nyert valaki akkor nem lenne szivem kiperkálni a lóvét
mellesleg meg 22000é parasztházat lehet venni portával bakker
ócsóbbaaaaaaatttttttt
nem a minőség a lényeg
a ócskavas dolgozzon ránk nehogymá mi izzadjunk rája
csak hogy bírja ki ugyahogy az az lényeg meg permetezzen
Válasz #1005. hozzászólásra
Válasz #1005. hozzászólásra
azonnali helybeni herélés vagymi?
Válasz #1003. hozzászólásra
Ha valaki tud nekem mutatni ebben az országban olyan "Malupe-t" amiben 50ezer Ha van, akkor én azonnal olyat fogok venni.
Válasz #1000. hozzászólásra
Ha AMazone mellett dönt az embered küld el Db.be egyenesen a főgóréhoz és azzal kezdje,hogy ismeri a sárgafergásszabit és hogy annál ócsóbbban szeretné venni mint amenyiért Ő vette a siker garantált
Válasz #1003. hozzászólásra
Nem a legjobb választás lenne!!
Nekünk van benne egy kis tapasztalat(sajna)...
Itt a hirdetésekben a vontatott Malupét, nem drágán árulják, a 2200 literest.
Válasz #998. hozzászólásra
Ha számolsz UF-árban majdnem kapsz UG novát, és az pár száz literrel csak nagyobb.
Válasz #999. hozzászólásra
Gyakorlatilag minden UX(ne keljen raktáron tartani 2 különböző cuccost) csak alapból van olyan, hogy kormányzott rúd
de biztos jó
amire jó
olyan kell a csávónak amit nem sajnál ha megvan gyilkolva
mert gyilkos a pilóta
nem UF hanem UG nova
Válasz #986. hozzászólásra
amit Málna emlitett az UF nem lenne jó? vagy túl olcsó?
én egy olyanra ácsingózok, csak hát az skótnak nem való
Válasz #994. hozzászólásra
azt ajánlottam én is a gazdájának
amúgy ez 20q/heki kukit termett az idén parcella átlagban de itt ahol ennyi a kő lehetett egy olyan 3-4 q
Válasz #976. hozzászólásra
MTZ
Válasz #991. hozzászólásra
vigyél fejibácsinak kavicsot nagyon szereti ugyis
meg persze a jányai is hánannnááá
Kavicsot...(kavicsbányát)
akármit merthát biztos fullos mint az összes főded
csak Te Q mélyen szántasz le egész a sziklákig
Válasz #990. hozzászólásra
na..... minőségi hozzászólás
és akkor most mire jutottál mi lesz??????
Válasz #989. hozzászólásra
ilyen fődön mit termelnél?
Nekem van egy függesztett 800l-es permetezőm 18-as kerettel.
Régebben úgy gondoltam,hogy veszek egy nagyobb függesztett gépet hidraulikus kerettel.
De tavaly megtapasztaltam milyen az ápolókerék a sárban.
Arra a következtetésre jutottam, hogy a traktorra több terhet nem lehet pakolni.
Kb. fél éve vontatott permetezőt keresek.
Az IKR-ben volt egy hardi twin-force 4.5M-ért, sajnos lemaradtam róla.
Az amazone-nak most is van akciója a 2200L-es vontatott gépre 18-as kerettel 20,5-21,0 ezer euro körüli árral.
Csak az amazone-nak van olyan akciója, hogy 25% befizetés mellett elhozhatod a gépet, a többit pedig éven belül fizeted (kamat és bankhitel nélkül) a fizetési határidő megegyezés kérdése, de ilyet nem adnak bárkinek.
Válasz #980. hozzászólásra
izgasson tigedet MLLcsink
permetezésre
jó 100ha per nap lehetőleg
nuku vonulás csak gaz gomba és bogár ölés
Válasz #987. hozzászólásra
he?
Válasz #986. hozzászólásra
pedig úgy látszik...
Válasz #985. hozzászólásra
ja igaz hogyne
de akkor is 3 köb az 3 köb
nem lehet itt máma ..........ni tamagocsikkal
Válasz #983. hozzászólásra
nem kell nagy vödör mert mivan ha szaros a helyzet mint tavaly és tökig sülyed a 30 hektós izé????
mi fogja kirántani?
vagy már elfelejtetted a tavalyi storykat?
inkább keress egy vizhordós akárkit aki egész nap slattyog utánad a löttyel
( 1re kevesebb dolgot tud meg itt az ember új fórumot kell letámadni nincs mese...... )
Mikor kéne levajazni az ilyesmit?
Mikor vannak ezek a permetezőáruskofák legjobban kiéhezve a zsére???
Január hányadik dekádjában akcióznak parasztörvendeztető hüdenagyokat????
Válasz #976. hozzászólásra
Mikor ilyeneket írogatsz, akkor vásárlásban, vagy már túl vagy rajta.
Válasz #979. hozzászólásra
megígérem...
Válasz #977. hozzászólásra
Izgassál mán minket !!
Mire is akarnád használni (mennyi hektó/nap)??
Sokat Vonulnál Meg ilyenek...
Tankolás Tanyán kútról...Vagy hordanák a detkel néked a H2O-t...
Válasz #978. hozzászólásra
majd nyomj képet ha megvetted a előlhátultartályost magadnak
Válasz #977. hozzászólásra
jóvanna, fel ne izgasd magad! :)
Válasz #975. hozzászólásra
persze
rácuppantok szőg beugrik aztán szinte mehetek isú
függ permetezőt akasztani a legnagyobb szopások legelején leledzik
aztánmeg meg ellünk magunknak nagytraktort elől fronttal mi?
Válasz #971. hozzászólásra
Full UX et milyen legfapadosabb traktorral láttál huzigatni???
Válasz #974. hozzászólásra
ennyi elítélt lenne felétek? milyen környéken élsz te????
akasztani, akasztani, mér, a vontatott az a gép mögé ugrik magától? dehogy ugrik...
de elfogadom persze, aszittem valami technikai/elvi kifogás van ellene, amit nem ismerek.
Válasz #972. hozzászólásra
az túl speciális
aztán meg akasztgasson a halál annyit
tudod mennyit akasztgattam a évek alatt???
lehet milla fölött vagyok
Válasz #971. hozzászólásra
Én nem panaszkodok .......nem merek nagyon csak kicsit ....azt meg köll
Tehát karódöntögető ócsó nagypermi ez a téma ....amit kitaláltam nektek .......
Válasz #970. hozzászólásra
de mér?
Válasz #969. hozzászólásra
Ne panaszkodj.........
Válasz #968. hozzászólásra
Istenments olyat a portára.
Válasz #967. hozzászólásra
Mégha igazad is van valamelyest..... de a dolgok mégse így működnek az életben.
Ilyen alapon mindenkinek gpses variós..... traktorral kéne fölfegyverkezni merthát.......Mi a ......nak a köztes lépcsők meg a pézkidobás ha ugyis odavan a kilyukadás??????
Válasz #966. hozzászólásra
mér nem veszel függesztettet front tartállyal?
sokkal több meg nagyobb táblákba van főd?
mer ebbe a kategóriába olyan 18 ezer eur körül már válogatni is lehetne, azt így is tudsz vinni 3 m3 vizet...
Válasz #966. hozzászólásra
Figyelj Hecci !
Tele vagy dudvával, mint az országunk adóssággal.......
Szóval ha most veszel 1 ideiglenes új gépet 2-4 milla közt, majd 2-5 éven belül 1 másik modernebbet 7-10 milla közt akkor gyakorlatilag 11-14 millát elbaxtál vegyszerezőre........nem kell xarakodni, ha már látni, hogy UX 1x meglehetne akkor azon nem kell gondolkodni, olcsóbbak nem lesznek
Források 3000 4000 kinek van?
Árak hol vannak ezekre?
Válasz #964. hozzászólásra
értlek én
de nem lehet az életben a tutiba beleugorni akármikor.....mindig
kompromisszumokról szól az egész tovahaladás.... itt is az mg úttalan útjain hehe
Válasz #963. hozzászólásra
A pénz nagy úr, mindenesetre nekem nem szimpatikus ez a olcsó, ami kibír pár évet megoldás. ha rászánod magad a vételre, akkor kár átmeneti megoldásokban gondolkodni, pár év múlva mire lecserélnéd, addigra jön más, amire költeni kell, szerintem eleve hosszú távra kell tervezni. Az olcsó átmeneti géptől nehéz lesz használtan is megszabadulni, csak bukod az ár jó részét. Ha a hazai kínálat (pl gjet) nem szimpatikus, érdemes megnézni az unia gépeit, talán valamivel masszívabbnak tűnik.
Válasz #961. hozzászólásra
mondom mi lenne a lépcsőzetesség.....
ócsó ami kibir pár szezont..... még karóba elakadásos akciókkal is...... aztán jöhet a full a csávónak
Válasz #960. hozzászólásra
nem értek ehhez se háhá
Válasz #959. hozzászólásra
Az UG novát viszonylag elfogadható áron kínálták, nekem a nyáron 26.000 eurora adtak ajánlatot, igaz azóta szerintem már volt egy áremelés. 3000 liter, 18 méter, automatikával. tavasszal a 2200-ast akciózták.