Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.56 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
2200L-es 15m-es kézi nyitású malupém van.Maga a géppel soha nem volt semmi gondom,viszont a keret az gyenge.Becsukva x alakban áll, és folyamatosan rugozik a rossz utak miatt,repedezik,utóbb letörik.Ezt a rugózást megoldottam azóta nincs vele gond.Sajnálom hogy nem volt akkor hidraulikus nyitásúra pénz,azok jobban bírják talán.Nem 1 csúcs gép,de szerintem kisebb gazdaságba elmegy.Én 300ha/év szórok vele.
nekem forrás 3000 van, 5 éve nyúzom gyakran igen rossz terepen de nem volt komoly gondja.
A tartályrögzítőket kellett párszor utánhúzni,meg az ingát tartó fület kellett hegeszteni,de ettől még ment,meg ez gyorsan javítható.
Öt év alatt annyit ment hogy szétkopott a nyomkövetős vonórúd ,ez már idén cserés lesz.
Gejzának leírtam emilbe. Egy egész oldal lett. Röviden a kereskedő a saját árlistáján nem tud eligazodni. Úgy mentem ma oda hogy veszek gépet... de a tegnapi telefonon kérdezett árhoz képest megdrágult 200000ft al. Így tárgytalan lett számomra. Hazafelé jövet a tőlük kapott árlistát böngészve azon már megint rendes áron volt a gép... felhívtam hogy hogy van ez erre azt mnodja hogy akkor biztos elnézte 4sorral az árat és 1000lityis függesztett helyett 1500lityis vontatott árát mondta. Mondtam neki hogy csessze meg akkor. Reggel nagyon szívtam a fogam hogy ennyi pénzt kiadni egy gépért de úgy mentem oda hogy megveszem. De hogy én már vissza nem megyek az tuti. És Domaszékre se fogok lemenni. És hazafelé jövet képbe került egy gép havernál. H összejön akkor majd beszámolok róla. Röviden ennyi.
Előleget én se adok. Van egy elképzelésem ami valószínűleg erősen súrolja a kereskedők idegrendszerét. Felvázolom nekik... ha belemennek akkor lesz üzlet ha nem akkor nem. Eléggé korlátozottak a lehetőségeim. Telefonon puhatolóztam náluk kicsit az alapján adok magamnak 10% esélyt.
tavaszra már köllene. sajnos holnap nem érek rá. meg hát inkább elmennék a telephelyre és ha van készen, akkor veszek. én még egyszer elöleget nem adok senkinek se
rendeltem egy kazánt decemberben. jan végére igérték, adtam elöleget és a kazán még nincs kész. kifizettem decemberben egy gabonakanalat. jan elejére igérték, a kanál még nincs itt. rendeltem egy utánfutót kecskeméten jan elején február eleji átadással, a felét kifizettem előre. az utánfutó még nincs kész
rendeltem egy puffertartályt néhány hete. elöleget nem adtam, a tartály már itt van. rendeltem gumit, elöleget nem adtam. a gumi is itt van
6960 hozzászólás
Válasz #705. hozzászólásra
Mit csináltál vele?
Válasz #708. hozzászólásra
Nálatok talán működne,de mi itt naponta 5x felboritanánk,nagyon magysan van a sulypontja
Válasz #707. hozzászólásra
180 liter/perc a szivattyú,és porcelán fúvókák.
Válasz #706. hozzászólásra
Gyárnak valami honlapja?
Válasz #704. hozzászólásra
az ára nagyon jó.....
2200L-es 15m-es kézi nyitású malupém van.Maga a géppel soha nem volt semmi gondom,viszont a keret az gyenge.Becsukva x alakban áll, és folyamatosan rugozik a rossz utak miatt,repedezik,utóbb letörik.Ezt a rugózást megoldottam azóta nincs vele gond.Sajnálom hogy nem volt akkor hidraulikus nyitásúra pénz,azok jobban bírják talán.Nem 1 csúcs gép,de szerintem kisebb gazdaságba elmegy.Én 300ha/év szórok vele.
Válasz #701. hozzászólásra
És mit lehet várni tőle?Ár érték aránya milyen lehet?
Válasz #692. hozzászólásra
nekem forrás 3000 van, 5 éve nyúzom gyakran igen rossz terepen de nem volt komoly gondja.
A tartályrögzítőket kellett párszor utánhúzni,meg az ingát tartó fület kellett hegeszteni,de ettől még ment,meg ez gyorsan javítható.
Öt év alatt annyit ment hogy szétkopott a nyomkövetős vonórúd ,ez már idén cserés lesz.
Nekem tökéketesen müködik.Akövetkező kategoria ami már bizonyitott az 1 millával drágább.Ugyhogy nem kell tőle csodát várni.
Válasz #696. hozzászólásra
ÖNTAR, török gyártmány
Lépj át a mallupés topic-ba és nézd meg, hogy én mennyire dicsérem. Nekem van egy de átkozom a napot mikor rátaláltam.
Nem kínai ez véletlenül? Ennyiért még forrásból is csak 5 éveset lehet venni.
Válasz #693. hozzászólásra
Mi a baj a malupeval?
Rossz nem lehet 18m ,meg 2000l, lecserélném az 550 literesemet...., de én csak kisgazda vagyok...
Ez milyen lehet??
Válasz #693. hozzászólásra
A forrás nem jóval drágább?
Nekem garden v.,igaz axial,de meg vgyok elégedve vele.
malupe-t kerüld, a forrás az jó
ki melyik permetezőt ajánlja ???
forrás, garden jet, malupe agró
kb 3000 18m-esben gondolkodok.
Válasz #690. hozzászólásra
Gejzának leírtam emilbe. Egy egész oldal lett. Röviden a kereskedő a saját árlistáján nem tud eligazodni. Úgy mentem ma oda hogy veszek gépet... de a tegnapi telefonon kérdezett árhoz képest megdrágult 200000ft al. Így tárgytalan lett számomra. Hazafelé jövet a tőlük kapott árlistát böngészve azon már megint rendes áron volt a gép... felhívtam hogy hogy van ez erre azt mnodja hogy akkor biztos elnézte 4sorral az árat és 1000lityis függesztett helyett 1500lityis vontatott árát mondta. Mondtam neki hogy csessze meg akkor. Reggel nagyon szívtam a fogam hogy ennyi pénzt kiadni egy gépért de úgy mentem oda hogy megveszem. De hogy én már vissza nem megyek az tuti. És Domaszékre se fogok lemenni. És hazafelé jövet képbe került egy gép havernál. H összejön akkor majd beszámolok róla. Röviden ennyi.
Válasz #689. hozzászólásra
Írd,mi is szoktunk kabarézni.Had tanuljon a nép.
Válasz #687. hozzászólásra
Bakker voltam alkudozni... kabaré volt az egész.... ide le se merem írni.
Válasz #687. hozzászólásra
Nézz be a Fergás 10328-ba.
Válasz #685. hozzászólásra
a szó többet ér, mint az elöleg
forrás 3000es 18mes mennyibe kerül?
melyik van még azonos árszinten??
Válasz #663. hozzászólásra
Az utolsó mondat a lényeg
Válasz #683. hozzászólásra
ment válasz
Válasz #681. hozzászólásra
Ment emil.
Válasz #681. hozzászólásra
Küldjél légyszi emil címet! Kérdeznék párat.
Enyém jamo007kukacfreemailponthu
Válasz #680. hozzászólásra
én a dabasi vásárba vettem. kint vannak ott is
Válasz #679. hozzászólásra
Óóó akkor neked kellene előremenni... te már ismered a járást. :)
Válasz #678. hozzászólásra
a 600 lityósat tőlük vettem néhány éve
Válasz #677. hozzászólásra
Próféta szóljon belőled! Akkor még szűítek az elképelésemen!
Válasz #676. hozzászólásra
ezek nagyon rugalmasak, még megy a golog úgy is ahogy szeretnéd
Válasz #675. hozzászólásra
Örülnék neki ha holnap este megadhatnám a célhoz vezető út kordinátáit. De könnyen lehet hogy csak egy zsákút kordinátáival szolgálhatok majd.
Válasz #668. hozzászólásra
még jó, hogy kitaposod elöttem az utat
Válasz #673. hozzászólásra
akkor félreértettem
Válasz #672. hozzászólásra
Még meg de nem 500 hanem 750 !
Válasz #670. hozzászólásra
meg van még az 500000-es grubber?
Válasz #669. hozzászólásra
igazából nem is kombi, hanem forgókapa
Válasz #667. hozzászólásra
Bevan az már járatva!!!
Válasz #665. hozzászólásra
Milyen kombi? Mennyiért?
Előleget én se adok. Van egy elképzelésem ami valószínűleg erősen súrolja a kereskedők idegrendszerét. Felvázolom nekik... ha belemennek akkor lesz üzlet ha nem akkor nem. Eléggé korlátozottak a lehetőségeim. Telefonon puhatolóztam náluk kicsit az alapján adok magamnak 10% esélyt.
Válasz #666. hozzászólásra
remélem műköni is fog a masina
Válasz #665. hozzászólásra
Csak pár kilométer rossz de hát sajna felénk ilyenek az utak! Na de az a lényeg hogy megtjártad szerencséssen.
Válasz #664. hozzászólásra
haza. de mocskosul szr volt az út amire irányítottál. lefogytam néhány kilót
Hali
Hazaért a kombinátor?
Válasz #662. hozzászólásra
tavaszra már köllene. sajnos holnap nem érek rá. meg hát inkább elmennék a telephelyre és ha van készen, akkor veszek. én még egyszer elöleget nem adok senkinek se
rendeltem egy kazánt decemberben. jan végére igérték, adtam elöleget és a kazán még nincs kész. kifizettem decemberben egy gabonakanalat. jan elejére igérték, a kanál még nincs itt. rendeltem egy utánfutót kecskeméten jan elején február eleji átadással, a felét kifizettem előre. az utánfutó még nincs kész
rendeltem egy puffertartályt néhány hete. elöleget nem adtam, a tartály már itt van. rendeltem gumit, elöleget nem adtam. a gumi is itt van
Válasz #661. hozzászólásra
Mikor akarsz? Gyere holnap Etyekre. Hátha kitudunk alkudni valami csoportos kedvezményt.
Válasz #659. hozzászólásra
én is akarok a gj-t. állítólag az 1000 lityósba majdnem belefér 1200