Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR413.39 FtUSD404.69 FtCHF441.5 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én megértek sok embert,hogy nincs pénze jobbra de lehet találni használtba is mindent amiröl tudhato,hogy márkás,inkább vennének azt.Meg az ilyen minöségü gép késöbb eladhatatlan vagy szokták mondani,hogy az utolso hülye nem halt meg. Jomagam egyszer vettem ilyet és utoljára az ziher.
de hiába magyarázom, hogy nem kell sajnálni a jobb minőségű portékáért a pénzt, mert a többszörösse a veszteség egy olyan gép használata esetén, amiből az anyag ki van spórolva
Én is azt gondolom,hogy ha egy árnyalattal drágábban adná de jobb minőségben akkor is talána vevöre. Vettem még öt éve egy sorközmüvelöt, sok helyen még lesorjázva sem voltak a vasdarabok, meg 5.6 csavarokkal van összerakva ami inkább a faiparban használatossak,és egy fél nap munka után ugyanennyi idö volt a javitás mert elgörbült,letörött meg hasonlo.
a seed imex erdeti alkatrészekből( amerikai kapákkal) gyártja a harapós házőrzőt
omikron? melyikre is hasonlít?
az asztalokat nem ismerem, csak a talajművelők kötik le a figyelmemet
Nem arrol vanszó hogy mihez fog, hanem arrol hogy ha valaki valamit akar itt erre fele csinálni muszály valamilyen licenszet vásárolyon kezdésnek különbenn az ügyvéd több e kerül.
Háromszékenn öt éve egy maszek permetezőket kezdett el gyártani minden olasz cucc volt ők a vázat meg a keretet csinálták INOX-ból, és az ára majdnem annyi volt min az ugyanolyan gépnek sima acélból amit a Crajovai meg a Kolozsvári mocok készitettek. A Kolozsvári posztkomunista mocok be is perelték őket és tönkretették.
Én inkább azt mondom, hogy a hazai gyártású eszközök között még nem láttam erre megvalósított példát...
A legkisebb zugműhelytől a nagy, nemzetközi szinten is részt vevő gyárakig mindenki csak elavult, agyonbonyolított vagy gagyi, esetenként nyugati gépről másolt, ámde még akkor is előnytelenül megváltoztatott eszközöket gyárt, amelyek várható élettartama meg sem közelíti a nyugati gépekét.
Néha árban olcsóbbak, de mára néhol ez az "előny" is kezd elolvadni...
különben már csak azért sincs lehetőség beperelni bárkit is, mert itt-ott megváltoztat a termék formáján egy kicsit és már nem ugyanaz, mint az eredeti.
Nem beszélve, hogyha jobb minőségű anyagból gyártja azt mint az eredetit.
Válasz #424. hozzászólásra
Akkor szerencsés vagy mifelénk többen probálkoztak mezőgazdasági gép gyártással egyedi igényeknek és szériás darabokat is készitettek. De szinte mindet beperelték a nagyf@szok és a legtöbb esetbenn győzött a nagyf@sz. Csikszeredábann ismerek egy vállalkozót akinek 3-év pereskedés utánn sikerült bebizonyitaní hogy a spéci rendsodró az ő fejlesztése.
nékem nem kell licencet venni, saját fejlesztésűek a gépeink.... semmi értelme egy nyugati termék licence-t megvenni, nem beszélve a hazai viszonyokról, hiszen sokszor egyszerűbb, de tartósabb gépre van igény
Mi forgalmazzuk , Robiék gyártják.
De ha ne adjisten olyan kellene ami nincs nékik a listában akkor megcsináljuk.
Bár manapság szerencsére nincs olyan változat.
Meg az az igazság, hogy a szívem a talajművelőgépek felé jobban húz
A nevet Mi találtuk ki (2000-2001 tájékán ) Garden Jet, Garden Axi Jet , Garden Turbo Jet ), abban az időben Robiéknak még nem voltak olyan kialakítású és méretű gépei amit a vásárlóközönség keresett. Ki kellett találni egy árban minőségben megfelelő egyszerű permetezőgépet találni a piacnak.
Később Robiéknak sikerült megfelelő olasz partnereket találni akik ugymond EU szabványos alkatrészek beszállításával leegyszerűsítették a termékek gyártását.
Az Ő gépeinek tipusa: G-Jet.
Érdekesség, hogy a Mi általunk kitalált géptipus nevét vette fel később a vállakozásuk.
Válasz #412. hozzászólásra
Szevasz Josey!
Akkor tii csináljátok a garden jet permetezőket?
A napokbann mütrágyáért jártam Csikszentmártonra ahhol ilyen garden jet permetezők is voltak a kereskedőnél.
6960 hozzászólás
Válasz #459. hozzászólásra
na jol van azért ám,már mennél kombizni mi? már bent van a bugi a kezedbe?
Válasz #458. hozzászólásra
Válasz #457. hozzászólásra
a johnival kimentél a világbol??,
Válasz #456. hozzászólásra
nem sürgös :)
Válasz #455. hozzászólásra
Meg tudnám nézni ha nagyon akarod de most leültem mint egy tök
Válasz #454. hozzászólásra
tudom 11.2 a szélessége
Válasz #453. hozzászólásra
Hu hát megfogtál. Nem tudom milyen méretü a gumi. Az mtz-hátso keréknél valamennyivel keskenyebb.
Válasz #452. hozzászólásra
a Rau-n megmaradt még a nagy 48 colos gumi???
Válasz #451. hozzászólásra
A holder permetezök már vogel-noot néven futnak,kérdés,hogy a vogel a régebbi holderhoz is tud-e alkatrészt biztositani. Ennek járj utána.
Hollehet Holder permetezőhöz alkatrészt kapni vagy javitattni.
Válasz #439. hozzászólásra
és lemken is volt nem??????
Válasz #448. hozzászólásra
Én megértek sok embert,hogy nincs pénze jobbra de lehet találni használtba is mindent amiröl tudhato,hogy márkás,inkább vennének azt.Meg az ilyen minöségü gép késöbb eladhatatlan vagy szokták mondani,hogy az utolso hülye nem halt meg. Jomagam egyszer vettem ilyet és utoljára az ziher.
Válasz #447. hozzászólásra
de hiába magyarázom, hogy nem kell sajnálni a jobb minőségű portékáért a pénzt, mert a többszörösse a veszteség egy olyan gép használata esetén, amiből az anyag ki van spórolva
Válasz #446. hozzászólásra
Én is azt gondolom,hogy ha egy árnyalattal drágábban adná de jobb minőségben akkor is talána vevöre. Vettem még öt éve egy sorközmüvelöt, sok helyen még lesorjázva sem voltak a vasdarabok, meg 5.6 csavarokkal van összerakva ami inkább a faiparban használatossak,és egy fél nap munka után ugyanennyi idö volt a javitás mert elgörbült,letörött meg hasonlo.
Válasz #445. hozzászólásra
nagyon , nékem azt mondta, h azért csinál ilyen gépeket, mert a vásárlóknak ilyen kell
hát nem osztom a véleményét
Válasz #444. hozzászólásra
Neked bejön?
Válasz #443. hozzászólásra
szegény leták
Válasz #442. hozzászólásra
Az UNIA-t amugy nem tartom rossznak minöség szempontjábol,egy közepes osztályzatot mindenképpen adnék neki,de a leták 1-es alá
Válasz #441. hozzászólásra
az naon tuti
aki szeret szivni annak a letákot ajánlanám
Válasz #439. hozzászólásra
kiváncsi vagyok a , hogy miért is?
Válasz #435. hozzászólásra
A tsz vet 1 12soros omikronos sorközművelőt de 1 szezon után el is tünteték!!!
Válasz #437. hozzászólásra
a rövid tárcsáját elne felejtsd
Az UNIA gyártmányt nem tudom mennyire ismeritek, az is koppint ezerrel. Az ekét a lemkenröl,a vetögépet véderröl
Válasz #435. hozzászólásra
a seed imex erdeti alkatrészekből( amerikai kapákkal) gyártja a harapós házőrzőt
omikron? melyikre is hasonlít?
az asztalokat nem ismerem, csak a talajművelők kötik le a figyelmemet
Válasz #432. hozzászólásra
melyikre? Pl. a Seed-Imex dolgai? Oros (Linamar) adapterek, Omikronos dolgok?
Az egyetlen hazai gép, ami tetszik, az a NAS adapter, de mind a szárzúzós, mind az összecsukható változat már egy sz@r. És minőségileg nagyon gáz!
Válasz #433. hozzászólásra
a rohadékok
Válasz #429. hozzászólásra
Nem arrol vanszó hogy mihez fog, hanem arrol hogy ha valaki valamit akar itt erre fele csinálni muszály valamilyen licenszet vásárolyon kezdésnek különbenn az ügyvéd több e kerül.
Háromszékenn öt éve egy maszek permetezőket kezdett el gyártani minden olasz cucc volt ők a vázat meg a keretet csinálták INOX-ból, és az ára majdnem annyi volt min az ugyanolyan gépnek sima acélból amit a Crajovai meg a Kolozsvári mocok készitettek. A Kolozsvári posztkomunista mocok be is perelték őket és tönkretették.
Válasz #431. hozzászólásra
mondj egy néhány példát, tipus= tipus párosítással
Válasz #428. hozzászólásra
Én inkább azt mondom, hogy a hazai gyártású eszközök között még nem láttam erre megvalósított példát...
A legkisebb zugműhelytől a nagy, nemzetközi szinten is részt vevő gyárakig mindenki csak elavult, agyonbonyolított vagy gagyi, esetenként nyugati gépről másolt, ámde még akkor is előnytelenül megváltoztatott eszközöket gyárt, amelyek várható élettartama meg sem közelíti a nyugati gépekét.
Néha árban olcsóbbak, de mára néhol ez az "előny" is kezd elolvadni...
Válasz #427. hozzászólásra
különben már csak azért sincs lehetőség beperelni bárkit is, mert itt-ott megváltoztat a termék formáján egy kicsit és már nem ugyanaz, mint az eredeti.
Nem beszélve, hogyha jobb minőségű anyagból gyártja azt mint az eredetit.
Válasz #427. hozzászólásra
hát rendsodróhoz nem fognék hozzá , annyira pici pénz van benne, hogy a végén még ráfizetés lenne a vége
Válasz #425. hozzászólásra
Azt nem mond, hogy nincs igény ilyenre !
Vagy Mindenkinek iszonyú bonyolult és rohadt drága gépre van igénye?
Akkor nem is olyan rossz itt a helyzet
Akkor szerencsés vagy mifelénk többen probálkoztak mezőgazdasági gép gyártással egyedi igényeknek és szériás darabokat is készitettek. De szinte mindet beperelték a nagyf@szok és a legtöbb esetbenn győzött a nagyf@sz. Csikszeredábann ismerek egy vállalkozót akinek 3-év pereskedés utánn sikerült bebizonyitaní hogy a spéci rendsodró az ő fejlesztése.
Válasz #425. hozzászólásra
De, vér komolyan gondolja évek óta...
"a hazai viszonyokról, hiszen sokszor egyszerűbb, de tartósabb gépre van igény"
Ezt nem gondolod komolyan, ugye?
Válasz #423. hozzászólásra
nékem nem kell licencet venni, saját fejlesztésűek a gépeink.... semmi értelme egy nyugati termék licence-t megvenni, nem beszélve a hazai viszonyokról, hiszen sokszor egyszerűbb, de tartósabb gépre van igény
Válasz #422. hozzászólásra
Josey hogy van nálatok ez a gépgyártás?
Licenset vesztek vagy csak ugy csináljátok, vagy hogyann?
Válasz #421. hozzászólásra
a szakaszolók Annovi Reverberi RM 20 S /3 fém kezelószervel van megoldva az egyszerűbb modelleknél ( alapkivitel 12 m-es keretig )AR kezelőszervek
Válasz #420. hozzászólásra
Értem!
A szakaszolót láttam, hogy golyós csapokkal oldották meg ez ellenál a korozionak?
Válasz #419. hozzászólásra
sajnos Robiék honlapja most nem érhető el, mert átalakítás alatt van
Válasz #418. hozzászólásra
Mi forgalmazzuk , Robiék gyártják.
De ha ne adjisten olyan kellene ami nincs nékik a listában akkor megcsináljuk.
Bár manapság szerencsére nincs olyan változat.
Meg az az igazság, hogy a szívem a talajművelőgépek felé jobban húz
Válasz #417. hozzászólásra
Ki, mi? Milyen Robiék?
Akkor most ti csináltok ilyen permetezőket vagy nem?
Válasz #416. hozzászólásra
A nevet Mi találtuk ki (2000-2001 tájékán ) Garden Jet, Garden Axi Jet , Garden Turbo Jet ), abban az időben Robiéknak még nem voltak olyan kialakítású és méretű gépei amit a vásárlóközönség keresett. Ki kellett találni egy árban minőségben megfelelő egyszerű permetezőgépet találni a piacnak.
Később Robiéknak sikerült megfelelő olasz partnereket találni akik ugymond EU szabványos alkatrészek beszállításával leegyszerűsítették a termékek gyártását.
Az Ő gépeinek tipusa: G-Jet.
Érdekesség, hogy a Mi általunk kitalált géptipus nevét vette fel később a vállakozásuk.
Válasz #415. hozzászólásra
Hogy?
Ki fejtenéd bővebben?
Válasz #414. hozzászólásra
igen is meg nem is
Szevasz Josey!
Akkor tii csináljátok a garden jet permetezőket?
A napokbann mütrágyáért jártam Csikszentmártonra ahhol ilyen garden jet permetezők is voltak a kereskedőnél.
Koszi szepen.
Válasz #411. hozzászólásra
természetesen , ha közösségi adószámod van, akkor nettó árakon
Válasz #410. hozzászólásra
Szia
Ezek gondolom netto arak. Nalatok hogy van az afaval ha kulfoldi maganszemely vasarolja?