Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egy ótvaros méhtelepre való Hardyért még németbe is annyit kérnek mintha aranybol volna, talán szerkezetileg tulméretezettsége végett birja jobban müködésileg, tényleg jó,A JD nagy csalóddást tudna okozni nem is gondolnád tudnék egy két dolgot.A traktor gyártáshoz jobban értenek azt mondhatjuk.A berthoud viszont weri weri.
Válasz #356. hozzászólásra
Még sehogyan, szezon végén kezdett szivárogni és nem foglalkoztam vele (tele tartálynak csepeg, fél tanknál semmi). Egyébként van egy ismerős aki ilyeneket javít régi gépünket is javította,majd ő megoldja.
Válasz #350. hozzászólásra
azért kérdeztem mert olyat akartam venni, csak20hlbe és nem az x-est opcióba lehet rendelni 180kg-os kerethez,olyan300körül volt,afa val már így vettem használtan az előző gazdája mondta.
Válasz #349. hozzászólásra
Na igen mivel nincsen csak billenés az a keret konstrukció szerintem 12m- ig nyerő nekem már tőből is majdnem leszakadt az egyik szárnya nem akarok többet heggeszteni mikor permetezni kéne
Te mire, mikor ,s miért szereltél, ja s hol vetted?
Válasz #344. hozzászólásra
Heló.Milyen keretsérülés?Misérül megrajta hiszen ez az ostorozást kiküszöböli .Az enyémen is van sérülés de az még akkor történt mikor nemvolt felszerelve,
viszont aki szétszedett állapotban tárolja a gépét az már sokat tett azért, hogy ne menjen tönkre, általában fagyállóval elrakott szivattyú tovább tartanak, mivel a glicerin a membránokat jó állapotban tartja, és nem fagyhat szét, ha az olajat megnézed , nem lehetfehér habos, mert akkor már viz került bele....
oda sem jött a piszok, csak a szomszédból a fia, elkzdi azért ennyi az ára, mert nem lehet próbálni, engedni sem enged egy fillért se. 1000 literesnek írta, közben csak 800ig volt kalibrálva a tartály, ott is hagytam egyből.
Az a baj, hogy ilyen hidegben elég nehéz kipróbálni, azt mondta a tulaj, hogy a szivattyú a pincében, nem tudom összerekja-e. Néztem egy helyen permetezőt, azt mondta a hapi, hogy azért nem fogja a traktort elindítani, meg hogy nem fogja az udvarára engedni a vegyszert. stb persze nem magyar volt az illető, hanem c...
kipróbálás nekül nehogy elhozd!
ha a szivattyúba viz került szétfagyhatott, a membránok kiszáradhattak, elrepedezhettek, a csövek, fúvókák, müanyagcsapok , fittingek elavasodtak...
lehet nagyon tuti állapotú is az eszköz, de ezekre mindig odaköll figyelni
300-ért megéri az ags 600/ 15-ös?
Azt mondja tulaj, hogy 2003-as, de 2 éve nem használta, mert nincs c répája. Az a baj, hogy próba nélkül lutri. Szerintetek?
általában azon múlik a dolog, hogy van-é önfelszivó ág a gépen, a szlovének régebben úgy oldották meg, hogy a tank aló szűrőjébe épitettek egy elosztószelepet, a modernebb gépek külön 3 álású csappal rendelkeznek, hogy akár a tankból, akár a technikai vizes tankból, akár önfeszivó ágból tudjanak dolgozni
6960 hozzászólás
Válasz #359. hozzászólásra
Egy ótvaros méhtelepre való Hardyért még németbe is annyit kérnek mintha aranybol volna, talán szerkezetileg tulméretezettsége végett birja jobban müködésileg, tényleg jó,A JD nagy csalóddást tudna okozni nem is gondolnád tudnék egy két dolgot.A traktor gyártáshoz jobban értenek azt mondhatjuk.A berthoud viszont weri weri.
Válasz #358. hozzászólásra
Azért egy Hardy,vagy JD más kategória azzal sztem ilyen gondok nincsenek.
Válasz #357. hozzászólásra
ezek szerint mind egyikkel/márkával/ van valami nyűg mindegy hogy hogyan hívják.
Válasz #356. hozzászólásra
Még sehogyan, szezon végén kezdett szivárogni és nem foglalkoztam vele (tele tartálynak csepeg, fél tanknál semmi). Egyébként van egy ismerős aki ilyeneket javít régi gépünket is javította,majd ő megoldja.
Válasz #355. hozzászólásra
hogy sikerült a tartályt bejavítani? anak azért várni kellett volna még a repesztéssel.
Válasz #354. hozzászólásra
Hát igen lehet tuningolni ezeket a gépeket
Válasz #351. hozzászólásra
Azonn meg a tartály és a tengely közti légrugódzás lenne a megoldás,egy autómata légrugó szintezővel.Az rásegít még az önbeállós keretre is.
Válasz #350. hozzászólásra
azért kérdeztem mert olyat akartam venni, csak20hlbe és nem az x-est
opcióba lehet rendelni 180kg-os kerethez,olyan300körül volt,afa val már így vettem használtan az előző gazdája mondta.
Válasz #351. hozzászólásra
Ha jól emlékszem 1.7 millióba került elektronikával, 3-as szórófejekkel
A keret gondokon kívül tavaj a tartály is ki repedt,ezeket leszámítva jó.
Na igen mivel nincsen csak billenés az a keret konstrukció szerintem 12m- ig nyerő nekem már tőből is majdnem leszakadt az egyik szárnya nem akarok többet heggeszteni mikor permetezni kéne
Te mire, mikor ,s miért szereltél, ja s hol vetted?
Válasz #348. hozzászólásra
jógép?leszámítva a csillapítást.
Válasz #347. hozzászólásra
kertitox 1700x16 kézi kerettel
Válasz #346. hozzászólásra
melyik tipus aszóró?És mennyibevan? ne gondolkodj rajta kicsit sem tuti nyerő .olyan lessz a keret mint ha vizenn úszna.
Válasz #345. hozzászólásra
Még az enyémre nincs felszerelve, csak gondolkodok rajta,nem tudom tuti dolog-e.
Válasz #344. hozzászólásra
Heló.Milyen keretsérülés?Misérül megrajta hiszen ez az ostorozást kiküszöböli .Az enyémen is van sérülés de az még akkor történt mikor nemvolt felszerelve,
Válasz #343. hozzászólásra
Szerelt már fel valaki ilyen, vagy hasonló keret lengéscsillapítót?
Nekem gyakori a keretsérülés,pedig csak 2 éves a gépem.
Válasz #341. hozzászólásra
Talajkövető,kézi biztosítású magasság állítású keret.
AZ MRX keret mit jelent a permetezőnél?
Válasz #339. hozzászólásra
minden vizsga arról szól
Nahát ezaz. remélem nem is lesz belőle semmi. Ha lesz is, akkor is csak a pénz lehúzásáról fog szólni.
Válasz #336. hozzászólásra
elméletileg vagy 4 éve kénem, hogy legyen , vagy több
Válasz #335. hozzászólásra
nézek
mikortól lesz a permetezőknek a vizsgája? Nem tudjátok?
Válasz #334. hozzászólásra
JoseyT
Elektromos nyomásszabályzóról tudnál feltenni képeket?
Válasz #332. hozzászólásra
igen ezt Csaba árulja
Válasz #331. hozzászólásra
már Annovi Reverberi vel szereli, ugy mint a Garden Jet, SAE, John Deere, stb
Válasz #331. hozzászólásra
Ennél olcsóbban szerintem már tényleg nincs permetező:
http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=16458&keresendo=&hkategoria=6&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=#
Válasz #330. hozzászólásra
Az Jó?
http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=16666&keresendo=&hkategoria=6&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=#
Válasz #328. hozzászólásra
udor szivattyús változat
a cégnél, ahol dolgozom, ott is fagyállóval át van nyomatva az egész permetező
Válasz #326. hozzászólásra
Gambetti 1000/12 450.000Ft + áfa
http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=17123&keresendo=&hkategoria=6&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=#
Válasz #324. hozzászólásra
viszont aki szétszedett állapotban tárolja a gépét az már sokat tett azért, hogy ne menjen tönkre, általában fagyállóval elrakott szivattyú tovább tartanak, mivel a glicerin a membránokat jó állapotban tartja, és nem fagyhat szét, ha az olajat megnézed , nem lehetfehér habos, mert akkor már viz került bele....
oda sem jött a piszok, csak a szomszédból a fia, elkzdi azért ennyi az ára, mert nem lehet próbálni, engedni sem enged egy fillért se. 1000 literesnek írta, közben csak 800ig volt kalibrálva a tartály, ott is hagytam egyből.
Válasz #324. hozzászólásra
dzsipó? upsz
Az a baj, hogy ilyen hidegben elég nehéz kipróbálni, azt mondta a tulaj, hogy a szivattyú a pincében, nem tudom összerekja-e. Néztem egy helyen permetezőt, azt mondta a hapi, hogy azért nem fogja a traktort elindítani, meg hogy nem fogja az udvarára engedni a vegyszert. stb persze nem magyar volt az illető, hanem c...
Válasz #319. hozzászólásra
kipróbálás nekül nehogy elhozd!
ha a szivattyúba viz került szétfagyhatott, a membránok kiszáradhattak, elrepedezhettek, a csövek, fúvókák, müanyagcsapok , fittingek elavasodtak...
lehet nagyon tuti állapotú is az eszköz, de ezekre mindig odaköll figyelni
Válasz #318. hozzászólásra
Válasz #319. hozzászólásra
Szerintem jobb egy uj mert valami muszaki vizsga szerüre kell majd vinni a permetezőket és lehet hogy a régiek nem felelnek meg a követelményeknek
Válasz #316. hozzászólásra
Bármelyikre lehet csinálni,a szívó ágba kell kötni egy csappal.
Válasz #317. hozzászólásra
300-ért megéri az ags 600/ 15-ös?
Azt mondja tulaj, hogy 2003-as, de 2 éve nem használta, mert nincs c répája. Az a baj, hogy próba nélkül lutri. Szerintetek?
általában azon múlik a dolog, hogy van-é önfelszivó ág a gépen, a szlovének régebben úgy oldották meg, hogy a tank aló szűrőjébe épitettek egy elosztószelepet, a modernebb gépek külön 3 álású csappal rendelkeznek, hogy akár a tankból, akár a technikai vizes tankból, akár önfeszivó ágból tudjanak dolgozni
persze a lengyel új legyen,az önfelszívást meg jobb megoldani egy kinai honda szivattyúval ami 50 körül kapható
Önfelszívós szivattyú van ezeken a gépeken?
Válasz #314. hozzászólásra
annyira jó a lengyel is
Válasz #313. hozzászólásra
20-30 hekire
Válasz #312. hozzászólásra
mennyi hekire kell?
Válasz #311. hozzászólásra
itt hirdetnek eg 600/ 15 öset 310-ért, nem tudom annyiért megéri-e.
Válasz #309. hozzászólásra
de ujat érdemes venni 600 körül már van 600/15-ös