Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát igen ! Egy függesztet ért sok. De nekem be kellett látnom a kisebb területek véget, nem jöhetne számításba a vontatott a taposások és a területek sarka miatt. Meg azért valahol van még villany oszlop is. A vontatottal sokkal nehezebb lenne manőverezgetni, tolatgatni,így még növelném a taposási káromat. Így azért kellene a függesztett felé hajlanom. Rosszul ítélem meg ?????????
Van 2 pótkocsi ami ki tud szállítani 8-8 m3. És van hozzá egy honda szivattyú ami percenként 1,6m3 nyom, kanálisból, tartályból. Asszem itt múlik minden.
A szomszédomban van egy ux4200/28-as.
Én is tervezgettem, hogy veszek egy brutális nagy dögött, hogy haladjak is ezzel a rohadt vegyszerezéssel, de igen sok tanakodás után beláttam, hogy egy uf1801-el megyek a legtöbbre és a megfelelő kerettel, ami 20-24-28 közül lesz majd. A víz kiszolgálása remekül megoldott.
Hát ha neked van igazad, hogy itt ennyi pénz van a zsebünkben akkor megérdemeljük a sorsunkat ! Lehet ez is egy összeesküvés? Piac felmérés a betakarítás előtt, hogy mennyi pénzünk van még, és ha van kedvünk nagyban beruházni akkor olcsóbban veszik át a gabonát ??? Nem tudom de ma ilyen babonás vagyok :-))))
Tudjátok ez 30mrd pénz,a pályázok 25%-ra lesz elég a többi pedig csalódóttan odébbáll a koncztól!Szerintem ez pénz nem minket fog szolgálni! elhatároztam,hogy a fejlesztésekkel megvárom a nyári betak végét! Ezt a pályázatot is meg fogják hosszabbitani mint az AKG-t!
Amit hallottam : az országban 50-55 milliárd értékű gép van, vagy jöhet be októberig a kereskedőkhöz ami a pályázati kiíráshoz alkalmas. A pályázat meg durván 100 milliárdig elég. A bankok sem kapadoznak a gazdák után, meg nálunk sincs pénz az elmúlt és az idei évi kilátások alapján, meg jövőre egy két gazdának vissza kell fizetni az a pár milliárd forintot az agrárhitelbe. Szóval aki beadja az nyer, és marad is még bőven. Így mondták és így átláttam én is a dolgokat.
a Szegánások megint beszopattak. kértem ajánlatot a pályázathoz ekére, megigérte, hogy email-be elküldi és baszott küldeni. az ikr-rel is igy jártam D9 vetőgépre és az axial se akar nekem eladni sulky-t
6960 hozzászólás
Mindenkinek, akit érdekel!
http://www.amazone.hu/amazone_hun/2777.asp
most csatoltam
Kicsit későn. kinek kell AMAZONE D9 árajánlat?
Adatok és emil viszi.
Más.
Kompromisszum a 3.000 literre és függesztettre.
Csatoltam
Cső kutya !!!!
Válasz #153. hozzászólásra
Nem rosszul.
Sok 100 -ra elég 1 függ.
Válasz #138. hozzászólásra
Mer mi nem drága ami fullfaxa?????
Előkell rá teremteni a lét és kész.
Punktum!
Válasz #150. hozzászólásra
Hát igen ! Egy függesztet ért sok. De nekem be kellett látnom a kisebb területek véget, nem jöhetne számításba a vontatott a taposások és a területek sarka miatt. Meg azért valahol van még villany oszlop is. A vontatottal sokkal nehezebb lenne manőverezgetni, tolatgatni,így még növelném a taposási káromat. Így azért kellene a függesztett felé hajlanom. Rosszul ítélem meg ?????????
Válasz #151. hozzászólásra
elhiszem :)!
Válasz #150. hozzászólásra
Megszenvedtem már érte.
Válasz #149. hozzászólásra
aha !!
nem rossz :))lehett kicsit sok ,de zsirúj és ez lényeges !!
Válasz #148. hozzászólásra
Durván 26000
Válasz #147. hozzászólásra
mennyit kostál a kicsike ???
Válasz #146. hozzászólásra
A szívem szerint uf1801
nagy szoró milyen lesz ???
Válasz #144. hozzászólásra
tényleg olcsó és praktikus megoldás !
Válasz #143. hozzászólásra
Egy tartály pont egy vegyszerező. Azon agyalok, hogy ha meglesz a nagy szóró, akkor össze kötöm őket 4-es-é-vel.
Ez a legolcsóbb asszem.
Válasz #142. hozzászólásra
JA azt a megoldást ismerem !!
látni minden felle :)))
Válasz #141. hozzászólásra
Sima 1 m3
Válasz #140. hozzászólásra
fasza !! milyen fajta tartályok vannak a potokon ???????
Válasz #139. hozzászólásra
Van 2 pótkocsi ami ki tud szállítani 8-8 m3. És van hozzá egy honda szivattyú ami percenként 1,6m3 nyom, kanálisból, tartályból. Asszem itt múlik minden.
Válasz #137. hozzászólásra
szia szabi !!
mivel oldjátok meg a vizet ???
Válasz #136. hozzászólásra
Igen !
Mert mocskoss drága !!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #135. hozzászólásra
A szomszédomban van egy ux4200/28-as.
Én is tervezgettem, hogy veszek egy brutális nagy dögött, hogy haladjak is ezzel a rohadt vegyszerezéssel, de igen sok tanakodás után beláttam, hogy egy uf1801-el megyek a legtöbbre és a megfelelő kerettel, ami 20-24-28 közül lesz majd. A víz kiszolgálása remekül megoldott.
Válasz #135. hozzászólásra
Na heló.
Megint itt vunk. :-)))))))))
Dumál a 2 nemamazonos az amazonról! :-DDDD
De tudod e h. miért nincs ebből ezrével eladva??????????
Tehát akkor senkinek nincs amazone ux permetezője???
Válasz #133. hozzászólásra
ÁÁÁÁ niiincs.
Jó gépek az Amazonok.
Tetszik a típus.Ennyi.
Aztán h. mit mond 1 használó az más kérdés.
Sok rosszat nem hiszem...
Válasz #132. hozzászólásra
Nektek ilyen van? Fejtsd ki bővebben. Vagy csak színe tetszik?
Válasz #131. hozzászólásra
Itt 1 vélemény.
Szimpatikus, sőt NAGYON SZIMPATIKUS.
Tervezzünk egy Amazone UX3200 permetező vásárlását. Véleményeket várok.
Válasz #127. hozzászólásra
Személyesen meglehet velük beszélni a dolgot bár nekem is "lógnak" még egy magyar leírással azóta is basztak szólni hogy lefordították e már !!
Válasz #112. hozzászólásra
Személyesen kéne nem?????
Én se állnék veled szóba emilenn. :-))))))))
Válasz #125. hozzászólásra
Hát ha neked van igazad, hogy itt ennyi pénz van a zsebünkben akkor megérdemeljük a sorsunkat ! Lehet ez is egy összeesküvés? Piac felmérés a betakarítás előtt, hogy mennyi pénzünk van még, és ha van kedvünk nagyban beruházni akkor olcsóbban veszik át a gabonát ??? Nem tudom de ma ilyen babonás vagyok :-))))
Válasz #125. hozzászólásra
az akg-t mennyivel hosszabbították meg és miért. a héten hallottam, hogy valami baszakodás volt
Válasz #123. hozzászólásra
100 ha bérelt nincs 1 millába nekem évente
Válasz #121. hozzászólásra
Tudjátok ez 30mrd pénz,a pályázok 25%-ra lesz elég a többi pedig csalódóttan odébbáll a koncztól!Szerintem ez pénz nem minket fog szolgálni! elhatároztam,hogy a fejlesztésekkel megvárom a nyári betak végét! Ezt a pályázatot is meg fogják hosszabbitani mint az AKG-t!
Amit hallottam : az országban 50-55 milliárd értékű gép van, vagy jöhet be októberig a kereskedőkhöz ami a pályázati kiíráshoz alkalmas. A pályázat meg durván 100 milliárdig elég. A bankok sem kapadoznak a gazdák után, meg nálunk sincs pénz az elmúlt és az idei évi kilátások alapján, meg jövőre egy két gazdának vissza kell fizetni az a pár milliárd forintot az agrárhitelbe. Szóval aki beadja az nyer, és marad is még bőven. Így mondták és így átláttam én is a dolgokat.
Válasz #122. hozzászólásra
a zölditést milyen formában gondolod ??
és bérletes földön ??
Válasz #120. hozzászólásra
ha a kukival is szopatnak, akkor jövőre csak zöldítek. nem fogom vállalni a termelés kockázatát. főleg, ha összejön az akg is
Válasz #117. hozzászólásra
akkor ne igérgessen, hanem mondja, hogy húzzak a tökömbe
Válasz #113. hozzászólásra
A gabona ár ! Nem érzékeled ????
Válasz #116. hozzászólásra
tele is van már a tököm az egész géppályázattal
Válasz #116. hozzászólásra
igazad van !!
mi csak a sor végén tipegünk
Válasz #115. hozzászólásra
csudálkozom !!
nem hinném hogy eladtak idénröl minden készletüket
de meglehett
Válasz #114. hozzászólásra
Ezek az ördögök először a több száz millás csomagokat állitják össze,és majd utánna jövűnk mi a maradványra!
Válasz #114. hozzászólásra
biztos szalad a szekér és válogathatnak a kuncsaftok közül
Válasz #112. hozzászólásra
mi van ezekkel ?????????????????,
nem kell nekik a lóvé???
Válasz #111. hozzászólásra
hol?
Válasz #109. hozzászólásra
a Szegánások megint beszopattak. kértem ajánlatot a pályázathoz ekére, megigérte, hogy email-be elküldi és baszott küldeni. az ikr-rel is igy jártam D9 vetőgépre és az axial se akar nekem eladni sulky-t
Válasz #110. hozzászólásra
Most máshol van a gixer !!!