Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sötét Paraszt #5224. hozzászólásáraSzia, megoldódott a fúvóka kérdésed?
Sajnos a gyár alapból belerakja a 3 alap fúvókát. Tudom, hogy nem a legjobb választás, de ez alapban van. Adhatnánk nélküle is, de igy legalább a fúvókatartók nem 'kopaszok' mikor viszed az új gépet haza és a szomszédok látják ...:):):)
Visszatérve a belealkudott és leszállitott dolgokra, megjegyezném, hogy amit szerződésbe foglaltunk azt biztos megkaptad. Ha nem, vagy ha van valami 'tüske' benned kérlek hivj fel és ha jogos a sérelmed orvosoljuk! Üdv, Attila
Válasz Maszek Zs #5249. hozzászólásáraEküldtem a tételsort is, nekünk ez volt.
Telefonra fő kő másolni pár kidolgozottat .
Magadtól mondasz pár mondatot szerintem az is elég.
Elmondod miket termelsz, esetleg milyen gyomproblémáid voltak vegyszerzőt milyet használsz aztán kész.
Fater még valami 300 órásra járt és ugyanilyen zöld könyve van, igaz ő kapott valami szakmunkásbizonyítványfélét is.
Válasz Drisa #5235. hozzászólásáraOtt azért van pénz lóvéra is, plussz fanatikusan axiálosok.....
Magyarán mindegy mi csak nagy legyen és a legdrágább.....
Válasz Róbert86 #5223. hozzászólásáraIDK fúvókákat érdemes. Ha te is 300l/ha dózist nyomsz kérj 5ös légbeszívásost a szélre, duplasugarast a gyomirtóhoz és 6-ost ha rovarölőzöl 400l/ha-ral. Nagyon fikszáld le már az árajánlatba a részleteket. Kicsit késve kaptuk meg mi is de nem vészes. Kicseréltük és postán vissza a nem belevalót. Attila jó csávó csak néha rá kell csörögni sokat vállal és van hogy felejt, de ezért van a papír. Ha az Agromehanika szakítana a Farmnavigátorral és váltaná egy Trimble, Topcon rendszerre messze verné a többi gépet. Szerintem nem akarják hogy sokan vegyék mert drága a papír a szerződéskötésre.
A két első kerék nem párhuzamosan mozdul, csámpás ha rájön.
Videon vették észre, nem találták a problémát hogy mitől nem megy egyenesen a gép automata kormánnyal.
És nem egyedi eset, minimális kopás van a szivattyúnak vagy a munkahengerek közül valamelyiknek már előjön a probléma.
Akkor ezert szidták az Axiálosok, mert tudták hogy már nemsokáig lesz náluk a márka.
Válasz t.peti #5234. hozzászólásáraAkinek volt agrifac, újra azt vett annyira nem lehet baj vele, pedig az első volt nála Mo.-on, 5-6 év után vette az újat. MI az érdekesség?
Válasz RkTomi #5229. hozzászólásáraEgyrészt a Horsch miatt biztos a Leeb önjárót kell árulni, másrészt Trimble-s oktatáson hallottam érdekességeket az Agrifacról.
Válasz Foki_71 #5228. hozzászólásáraAzt én is tudom de elfelejti összevissza csinálja, ha be van állítva akkor is vagy traktor vagy permetező tűnik el az amatronról.
Válasz Gandhy #5222. hozzászólásáraNekem nem jön be a Hardi, főleg a keret.
Nézz meg egy használtat, rommá vannak hegesztve mert törnek.
A Ranger fúvóka tartói és felfogatásai meg kifejezetten gagyik.
Múanyag mindene,mindenfele állnak csak vonalban nem.
Válasz Foki_71 #5221. hozzászólásáraNálunk ugyeezt a felállás, de induláskor amatron 4 vagy a traktort vagy a permetezőt nem látja, akkor isobus széthúz összerak, nem tudom hány újra indítás mire oké lesz.
Válasz Róbert86 #5223. hozzászólására A szegedi cégtől semmilyennel mer nem azza szállítjákk aztán a 20. telefon után is csak az egyik garinitúrát küldik amit belealkudtá az árba, pedig még az árajánlatba is bele volt vésve.
Hiába pofázod nekik, hogy neked nem kellenek azok amiket alapbó beleraknak. A másik magyar cég hozzáértése is zérus.
Én lechler idkt-t meg ft-t akartam, ebből csak az idkt jött meg 3 hónappal a permetező után.
Sziasztok
Vennék Agromehanika 1000L permetezőgépet,milyen szórófejekkel kérjem,itt gondolok a szélben való permetezésre,folyékony műtrágyára meg ilyenek.
Kinek milyen van? Mik a tapasztalatok?
Tiszteletem!
Tolveri PU2/120 -as permetezöszivattyút ismeri valaki? mik a tapasztalatok?
A használati útmutatójában CLP220-as olajat ir de a szivattyún lévő táblán CLP320-as olajat ir.. nemtudom mekkora külömbség van a két olaj között?
Válasz kisgazda2101 #5213. hozzászólásáraAz már elegendő szerintem de ha tutira akarsz menni akkor agromash amazone stand és kapsz infot egy ilyen speckos gépet kérdezel és ilyen traktorod van jó lesz e.
Válasz kisgazda2101 #5211. hozzászólásáraOtt tuti állandó olaj kell ahhoz biztos nem elég egy kis olajszivattyús gép ami 80-90 lovas de pontos igényt a forgalmazó tudja, de milyen géped van hozzá mekkora szivattyúteljesítménnyel?
Válasz Drisa #5210. hozzászólására2009-es,
De jól felszerelt. Vonórúd rugózás, keretrugózás hidraulikusan, automata keretmagasság állítás és tengelykormányzás.
Szerintem ehhez nagy az igény hidraulika oldalról.
De írjátok mi a tapasztalat
6959 hozzászólás
Válasz Róbert86 #5223. hozzászólásáraLechler képviselet : Starcz Gébor 0630/8413101
Nyugodtan hivd fel, segiteni fog!
Válasz Sötét Paraszt #5224. hozzászólásáraSzia, megoldódott a fúvóka kérdésed?
Sajnos a gyár alapból belerakja a 3 alap fúvókát. Tudom, hogy nem a legjobb választás, de ez alapban van. Adhatnánk nélküle is, de igy legalább a fúvókatartók nem 'kopaszok' mikor viszed az új gépet haza és a szomszédok látják ...:):):)
Visszatérve a belealkudott és leszállitott dolgokra, megjegyezném, hogy amit szerződésbe foglaltunk azt biztos megkaptad. Ha nem, vagy ha van valami 'tüske' benned kérlek hivj fel és ha jogos a sérelmed orvosoljuk! Üdv, Attila
Válasz Sötét Paraszt #5256. hozzászólásáraEz érdekes és igaz is lehet
Válasz Maszek Zs #5254. hozzászólásáraNekünk szombaton egész naposak voltak, 9-tő 5-ig.
Meg aszem hétfőn meg csütörtökön 14-18-ig.
Zöld könyvek előre meg voltak írva.
Szerinted ki fog vegyszert venni, ha nem adnak hozzá papírt.
Válasz Sötét Paraszt #5253. hozzászólásáraVagyis ennek kéne a megoldása!
Válasz Sötét Paraszt #5253. hozzászólásáraEzt kaptuk mi is.
De itt 16-21óráig 1 szünet. Végig kemények
Ha a vizsga is ilyen lesz akkor bukás is lessz!
Válasz Maszek Zs #5249. hozzászólásáraEküldtem a tételsort is, nekünk ez volt.
Telefonra fő kő másolni pár kidolgozottat .
Magadtól mondasz pár mondatot szerintem az is elég.
Elmondod miket termelsz, esetleg milyen gyomproblémáid voltak vegyszerzőt milyet használsz aztán kész.
Fater még valami 300 órásra járt és ugyanilyen zöld könyve van, igaz ő kapott valami szakmunkásbizonyítványfélét is.
Válasz fexco #5251. hozzászólásáraTölletek 35km-re csak másik megye.
Válasz Maszek Zs #5242. hozzászólásáraÜdv!hol nyomod??
Válasz Sötét Paraszt #5247. hozzászólásáraElöszőr jól megijesztettél így hívják az egyik főnökömet.
Válasz Maszek Zs #5248. hozzászólásáraHúúúú!!
Itt azt jött minden!
Ha jóllátom csak egy pár tétel van.
KÖSSZ!
Válasz Sötét Paraszt #5247. hozzászólásáraKÖSSZ!!!
Válasz Maszek Zs #5246. hozzászólásáraTöltögetem csak elég lassú a netem.
Válasz Sötét Paraszt #5245. hozzászólásáraNem jött semmi inkább ide probáld meg: pamerzsolt@gmail.com
Kössz!
Itt elég keményen veszik
Eddig!
Válasz Maszek Zs #5244. hozzászólásáraNemlesz rá szükséged.
Vannak valamik azokat átküldhetem.
Válasz Sötét Paraszt #5243. hozzászólásáraNekem csak a kidolgozott tételek kellenének.
Válasz Maszek Zs #5242. hozzászólásáraDecemberbe vizsgáztam ,de nem sok mindent tudok.
Üdv mindenkinek!!
Bocs az offért. De volt valaki mostanság zöld könyves tanfolyamon??
Lenne egy kérdésem hozzá.
Válasz Gergő_53838 #5240. hozzászólásáraLégbeszivásos?
Nitrosol fúvókába kinek mi vált be Ütköző lapos? vagy 5-7 furatú ?
Válasz t.peti #5230. hozzászólásáralátom eleget, amikor permetezek
Válasz Drisa #5235. hozzászólásáraOtt azért van pénz lóvéra is, plussz fanatikusan axiálosok.....
Magyarán mindegy mi csak nagy legyen és a legdrágább.....
Válasz Róbert86 #5223. hozzászólásáraIDK fúvókákat érdemes. Ha te is 300l/ha dózist nyomsz kérj 5ös légbeszívásost a szélre, duplasugarast a gyomirtóhoz és 6-ost ha rovarölőzöl 400l/ha-ral. Nagyon fikszáld le már az árajánlatba a részleteket. Kicsit késve kaptuk meg mi is de nem vészes. Kicseréltük és postán vissza a nem belevalót. Attila jó csávó csak néha rá kell csörögni sokat vállal és van hogy felejt, de ezért van a papír. Ha az Agromehanika szakítana a Farmnavigátorral és váltaná egy Trimble, Topcon rendszerre messze verné a többi gépet. Szerintem nem akarják hogy sokan vegyék mert drága a papír a szerződéskötésre.
Válasz Drisa #5235. hozzászólásáraKormányzása elég gyenge pont.
A két első kerék nem párhuzamosan mozdul, csámpás ha rájön.
Videon vették észre, nem találták a problémát hogy mitől nem megy egyenesen a gép automata kormánnyal.
És nem egyedi eset, minimális kopás van a szivattyúnak vagy a munkahengerek közül valamelyiknek már előjön a probléma.
Akkor ezert szidták az Axiálosok, mert tudták hogy már nemsokáig lesz náluk a márka.
Válasz t.peti #5234. hozzászólásáraAkinek volt agrifac, újra azt vett annyira nem lehet baj vele, pedig az első volt nála Mo.-on, 5-6 év után vette az újat. MI az érdekesség?
Válasz RkTomi #5229. hozzászólásáraEgyrészt a Horsch miatt biztos a Leeb önjárót kell árulni, másrészt Trimble-s oktatáson hallottam érdekességeket az Agrifacról.
Válasz Drisa #5232. hozzászólásáraEz lehetséges, de árban az még jobb lehet .
Válasz RkTomi #5229. hozzászólásáraMert jött a horsch önjárója gondolom.
Válasz Foki_71 #5228. hozzászólásáraAzt én is tudom de elfelejti összevissza csinálja, ha be van állítva akkor is vagy traktor vagy permetező tűnik el az amatronról.
Válasz Gandhy #5222. hozzászólásáraNekem nem jön be a Hardi, főleg a keret.
Nézz meg egy használtat, rommá vannak hegesztve mert törnek.
A Ranger fúvóka tartói és felfogatásai meg kifejezetten gagyik.
Múanyag mindene,mindenfele állnak csak vonalban nem.
Az Agrifac forgalmazás miért került másik céghez?
Válasz Drisa #5227. hozzászólásáraSzia
A JD monitoron kell beállítani, hogy a gyári JD mit vezérlejen és az Amatron akkor működik.
Válasz Foki_71 #5221. hozzászólásáraNálunk ugyeezt a felállás, de induláskor amatron 4 vagy a traktort vagy a permetezőt nem látja, akkor isobus széthúz összerak, nem tudom hány újra indítás mire oké lesz.
Válasz Tomi81 #5225. hozzászólásáraA fuvóka nem permetezőgép függő!
A teejet/lecher fúvókákat bele tudom tenni a lengyel fúvókatartóba a lengyel bajonettel?
Vagy kell esetleg hozzá valamit mókolni?
Válasz Róbert86 #5223. hozzászólására A szegedi cégtől semmilyennel mer nem azza szállítjákk aztán a 20. telefon után is csak az egyik garinitúrát küldik amit belealkudtá az árba, pedig még az árajánlatba is bele volt vésve.
Hiába pofázod nekik, hogy neked nem kellenek azok amiket alapbó beleraknak. A másik magyar cég hozzáértése is zérus.
Én lechler idkt-t meg ft-t akartam, ebből csak az idkt jött meg 3 hónappal a permetező után.
Sziasztok
Vennék Agromehanika 1000L permetezőgépet,milyen szórófejekkel kérjem,itt gondolok a szélben való permetezésre,folyékony műtrágyára meg ilyenek.
Kinek milyen van? Mik a tapasztalatok?
Válasz t.peti #5195. hozzászólásáraugye ezt nem gondoltad komolyan, hogy a Bertu jobb, mint a Hardy?
Válasz Gergő_53838 #5220. hozzászólásáraIgen , JD6145R, UX3200-al , Amatron4 monitor vezérli a szakaszolást, térképezést.
Hello mindenki!! Kérdésem a következő JD után húz valaki isobusos amazone vegyszerezőt ? Tapasztalat vélemény észrevétel ,választ előre is köszi .
Tiszteletem!
Tolveri PU2/120 -as permetezöszivattyút ismeri valaki? mik a tapasztalatok?
A használati útmutatójában CLP220-as olajat ir de a szivattyún lévő táblán CLP320-as olajat ir.. nemtudom mekkora külömbség van a két olaj között?
Válasz Lala5995 #5217. hozzászólásáraKöszi. Meg is rendeltem
Válasz SzDeni #5215. hozzászólására2- 2,3 méter. De nem az igazi kukoricában, napraforgóban!
John deere vontatott permetezőbe 20 ezer ha HS gépben az sok?
Meg lehet még venni az ilyet?
Sziasztok!
Ennek a fajta permetezőnek milyen magara lehet emelni a keretet? (Úgy hogy a géppel optimálisan vízszintes kardánig van emelve)
Válasz kisgazda2101 #5213. hozzászólásáraAz már elegendő szerintem de ha tutira akarsz menni akkor agromash amazone stand és kapsz infot egy ilyen speckos gépet kérdezel és ilyen traktorod van jó lesz e.
Válasz Drisa #5212. hozzászólására94 literes nyílt rendszerű JD
Válasz kisgazda2101 #5211. hozzászólásáraOtt tuti állandó olaj kell ahhoz biztos nem elég egy kis olajszivattyús gép ami 80-90 lovas de pontos igényt a forgalmazó tudja, de milyen géped van hozzá mekkora szivattyúteljesítménnyel?
Válasz Drisa #5210. hozzászólására2009-es,
De jól felszerelt. Vonórúd rugózás, keretrugózás hidraulikusan, automata keretmagasság állítás és tengelykormányzás.
Szerintem ehhez nagy az igény hidraulika oldalról.
De írjátok mi a tapasztalat
Válasz kisgazda2101 #5209. hozzászólásáraRégi vagy új? Mi annak idején 82es mtzvel húztuk.