Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz atisgyulai #3903. hozzászólásáraRégebbi Malupe permetezőn pont ilyen a csepegésgátló és a műa.csőre felfogató rész. Igaz, az csak egyes szóró. De valóban lehet egy régebbi Arag gyártmány.
Ha elküldenéd a képet a Malupe kft -nek, hátha mondanának valamit.
Válasz Bárány #3913. hozzászólásáraAxial-hoz még nem sikerült eljutnom.
Inkább személyesen szeretem, mint telefonon vagy neten az ilyen egyedi keresgéléseket intézni. Meg az ilyen kis gazdákkal még így is eléggé lerázóan viselkednek.
Az interat-ról meg ne is beszéljünk.
Felhívtam őket kb. 2 hete, hogy kellenének a szivattyúhoz alktrészek. Megbeszéltük hogy küldenek robbantott rajzot az alkatrészek beazonosításához, cikkszámhoz.
Azóta is küldik.
Másik helyről már az alkatrész is megjött.
Válasz pamko #3910. hozzászólásáraÉn is azzal permetezek, puffertartályokat töltök, és abból pár perc alatt megtelik a permetező. Hátrányát nem látom, előnye viszint egyértelmű: tiszta. Régebben halastóból hordtam, ott hiába volt plusz szűrő, azért gyakrabban előfordult fúvóka dugulás.
Az Aragnak többféle triplex feje van, és még több lesz a típus, ha időben visszafelé megyünk. A gyári honlapon, vagy ha van, katalógusban érdemes keresgélni, meg persze kereskedő (Interat, Axiál) segítségét kérni.
És akkor persze még mindig lehet más gyártmány. Gondolom, az előző tulajt nem lehet megkérdezni
Válasz pamko #3910. hozzászólásáraMI azt használunk bisztos számit valamitt de a tisztaságnál nincs jobb.Vetünk kutból is be kics volt az utánfolyás és homokos lett szörök meg a szivatyú nem nagyon birta.
Válasz atisgyulai #3908. hozzászólásáraAz aragról tegyél már fel képet. Nekem is osztrák triplex van, de márka nincs rajta. A tulaj azt dadogta: jessernigg szórófej. Olyat persze nem találtam...
Hasznal valaki permetezesre,halozati vezetekes ivovizet?
Egyik teruleten ahol tolteni kell, nincs furott kut csak halozati .
Gondolok itt ,erre a kloros,arzenos ivovizre ,esetleg ennek az osszetevoi befolyasolhatjak a vegyszerek hatasat?
Válasz csoppika #3907. hozzászólásáraIgen mindegyiken ilyen van, és egy gambetti az alany. De szerintem nem ezek az eredeti szórófejei. 4 db arag márkájú is van rajta. Az inerat-nál meg ezeket lehet kapni.
Válasz T.f. #3904. hozzászólására
Sajnos a szerelvény azonosság semmit nem jelent. Kb. 5-ből, 3-om gyártó ezt a tipusú zárat, cseppgátlót stb. használja.
Webshop-ok tucatját végigböngésztem már, de hiába.
Azért köszi!
Ismerős valakinek a lentebbi képen látható triplex szórófej? Márkája? Fel-lelhetősége?
Vagy milyen permetezőt forgalmaznak ilyennel szerelve?
Sehol sem találok még hasonlót sem!
Esetleg valakinek elfekvőben? Selejtes is érdekelne, aminek hiányzik a csőbe illeszkedő kis "csöcse".
3-4 db kellene.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy ismeritek-e az Agromehanika AGS permetezőket?
Érdekelne a véleménye akinek van.
Ti mit gondoltok róla?
Érdemes beruházni ilyenre, előnyök, hátrányok, tapasztalatok nagyon érdekelnének.
Köszönöm a válaszaitokat.
Válasz Bárány #3900. hozzászólásáraKöszi,majd visszaolvasok,egyenlőre csak nézegettük ,meg maga a márkat már régóta ismerjuk,a számod meg akkor elkuldhetnéd privibe,köszi.
Válasz dr.T #3898. hozzászólásáraPersze nem akarlaklepattintani, ha van kérdésed, mondd csak. Vagy holnap fel is hívhatsz, ha sokminden lenne. Ha kell, megadom a számom.
Válasz Tomi81 #3892. hozzászólásáraA Triplex csak akkor kell, ha ki tudja használni a kezelője! Sokkal drágább lesz fenntartani! Nekem is volt, de többé nem lesz.
Válasz Levente2000 #3888. hozzászólásáraUgyanúgy porlaszt a sima is. A triplex annyiba jobb, hogy három fajta fúvókát tudsz rátenni és csak tekersz egyet rajta, és már a másik fúvókát használod
Válasz Levente2000 #3888. hozzászólásáraJó Napot Kívánok!Én 12 éve használom a "WOPROL P-166 ot". Nekem semmi gondom nem volt vele.A szivattyúba cseréltem membránokat,meg a fúvókákba,csak ajánlani tudom.Az enyém is "Agroman-tól"származik.Ha esetleg feltétel a triplex fej Gyulán a SCHIFFERT Kft is forgalmazza ,az alap a Lengyel permetező,de létezik belőle az Agrár Pláza Kft-nél 3 fúvókás is,Őket Orosházán találod meg,ők a Lengyelt forgalmazzák és nem módosítanak rajta.
Válasz Levente2000 #3888. hozzászólásáraWiraxost cseréltem le a worpol P166-ra. Nem kellene többé a P 128-as típus!
A worpol P166-on a szivattyú megbízhatóbb! A gép összességében jobb!
Válasz Lala5995 #3887. hozzászólásáraMàr làttam. Nagyon jó àrban van. Ezèrt is tartok tőle. A wiraxos 100 000 el dràgàbb. Azt forgalamzzàk nàlunk is. Nekem 21 hektàrra kellene. Ha nem tripla a szòròfej kevèsbè porlaszt?
Válasz Levente2000 #3883. hozzászólásáraA szelen kellene lenni egy fekete valaminek es ha habozó akkor a 2 tartalyba meg lehet venni olyan anyagot ami direkt arra van,nekem is volt a jd de levettem mert felesleges dolog ha van művelősorod,nemtudom hogy egyalltalan valahol hasznallnak e habozot,amugy nem néztel valami lengyel vagy sloven ujj permetezőket?
Sziasztok! Hsznált permetezőt keresgélek és találtam használtan ezt a Hardit. Tapasztalatom nem sok. A szivattyúja is fura, még nem láttam ilyet. Hátul a két tartály mire való? Az eladó nem tudta megmondani. Átvezet a vékony cső egy dobozon, az esetleg egy mérő a vegyszerhez? Szivattyuhoz találok alkatrészt? Nem comet, nem is olasz... nem tudom milyen. Bármilyen tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadok és előre is köszönök.
Köszi a segítséget. Valóban ésszerűbbnek tűnik a nagy. 80 lóerős traktor hordaná. Holnap megyek és megnézek egy 900 literes amazone-t, hozzám közel Romániaban. Aszongya van belső vezérlésü keretállítás. 800 EURO, németből hozva. Ime a link: https://www.olx.ro/oferta/pompe-erbicidat-IDa6Iop.html#24726dac01
Ha valami megmegy rajta még mindig lehet lengyel amazone
Válasz Kisvuk #3878. hozzászólásáraJó a gondolatmenet, csak ha nyugatin beszarik valami megy rá lengyel a lengyel cucc (szivattyú, fúvóka, szakaszoló, szűrő) és ugyanott van az ember. Mert ugye évi két-három nap vegyszerezése miatt nem fogja megvenni a dupla áru hozzávaló cuccot.
A keretbe igazad van, nekünk van egy 30éves 2000l-es novor a lengyel mellett, de ég és föld.
Mondjuk, ha vigyáz rá az ember nincs vele baj.
Válasz Levente2000 #3876. hozzászólásáraAz se mellékes hogy a műtrágya szóródnak milyen a munkaszélessége,mert akkor már olyan munkaszélességű permetezőt vegyél.A nyugati permetező meg hogy olajos a szivattyúja ne rémisszen el a lengyelek már 3-4 évesen olyan lesz nem beszélve a játék keretről ami rajta van.
Válasz Levente2000 #3876. hozzászólásáraEz mind szakaszolás függő számold át hogy lenne jó egy 18 méterest elszakaszolni hogy meg legyen a 7 méter . Azért ha a géped bírja vehetsz 1000 literest is így legalább haladósabb .
Válasz Sk Laci #3875. hozzászólásáraKöszönöm az infókat. Sajnos elég sok elapròzott parcellàn kell dolgozzak. Mèg 7 m szèles parcellàm is van plusz dombok. A legolcsòbbakat az agroman.hu -n làttam. A règi nyugatròl behozott gèpek masszìvabbnak nèznek ki de soknak ott az olajfolyàs a szivattyunàl.
Válasz Levente2000 #3872. hozzászólásáraNe félj a nagyob szórókerettől. Anak idején, mikor kezdtem 28 ha-ra vetem 1000 L fügesztet permetezőt 18 m-es szórókeretel. Átszámoltam a taposási kárt 12 és 18 m-nél, 28 ha-ra, vételi árkülönbséget a permetezőnél, és a 18 m-es nyert. Számold át te is, és döntsél ésszerüen.
Lengyeleknél sokan gyártanak permetezőt, ezért inkáb nézd meg rajtok a ráma és permetezőkeret kinézetét, meg győz e tégedet. Az anyagminőségbe meg úgy se látsz bele, esetleg az eladó elárulja ha megkédezed.
Sziasztok! Sajàt rèszre keresek egyszerűbb szàntóföldi függesztett permetezőt. 600-800 literes kellene. Max 12 m de inkàbb 10 m szòròkeretig. A lengyel ujjanon annyi mint a hasznàlt Berthoud vagy Hardi. 20 hektàrhoz ti milyet vennétek?
Válasz Bárány #3870. hozzászólásáraGyors voltál!
Nagyon köszönöm!
Nem egészen ilyen a szabályozó,(szakaszoló-szabályozó összefogatása), de így is sokat segített!
Még egyszer köszi!!!
Válasz atisgyulai #3869. hozzászólásáraAmi könyvem volt, azt odaadtam a gép mellé. A hirdetéshez készült fotók közül a lenti kettőn látszik az elosztó rész, remélem, segít. Esetleg kérhetsz segítséget interatosoktól, axisoktól, stb. Nekem szoktak segíteni az itteniek.
6969 hozzászólás
Válasz Bárány #3914. hozzászólásáraTegyel be 100 szűrőt a nyomó agra es sose lessz gondod a fuvokaknal.
Válasz atisgyulai #3916. hozzászólásáraNa es most akkor mit keresel?elvan törve?
Válasz atisgyulai #3903. hozzászólásáraRégebbi Malupe permetezőn pont ilyen a csepegésgátló és a műa.csőre felfogató rész. Igaz, az csak egyes szóró. De valóban lehet egy régebbi Arag gyártmány.
Ha elküldenéd a képet a Malupe kft -nek, hátha mondanának valamit.
Válasz Bárány #3913. hozzászólásáraAxial-hoz még nem sikerült eljutnom.![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Inkább személyesen szeretem, mint telefonon vagy neten az ilyen egyedi keresgéléseket intézni. Meg az ilyen kis gazdákkal még így is eléggé lerázóan viselkednek.
Az interat-ról meg ne is beszéljünk.
Felhívtam őket kb. 2 hete, hogy kellenének a szivattyúhoz alktrészek. Megbeszéltük hogy küldenek robbantott rajzot az alkatrészek beazonosításához, cikkszámhoz.
Azóta is küldik.
Másik helyről már az alkatrész is megjött.
Válasz csoppika #3911. hozzászólásáraIlyen.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180220142428_images.jpg)
Válasz pamko #3910. hozzászólásáraÉn is azzal permetezek, puffertartályokat töltök, és abból pár perc alatt megtelik a permetező. Hátrányát nem látom, előnye viszint egyértelmű: tiszta. Régebben halastóból hordtam, ott hiába volt plusz szűrő, azért gyakrabban előfordult fúvóka dugulás.
Az Aragnak többféle triplex feje van, és még több lesz a típus, ha időben visszafelé megyünk. A gyári honlapon, vagy ha van, katalógusban érdemes keresgélni, meg persze kereskedő (Interat, Axiál) segítségét kérni.
És akkor persze még mindig lehet más gyártmány. Gondolom, az előző tulajt nem lehet megkérdezni
Válasz pamko #3910. hozzászólásáraMI azt használunk bisztos számit valamitt de a tisztaságnál nincs jobb.Vetünk kutból is be kics volt az utánfolyás és homokos lett szörök meg a szivatyú nem nagyon birta.
Válasz atisgyulai #3908. hozzászólásáraAz aragról tegyél már fel képet. Nekem is osztrák triplex van, de márka nincs rajta. A tulaj azt dadogta: jessernigg szórófej. Olyat persze nem találtam...
Hasznal valaki permetezesre,halozati vezetekes ivovizet?
Egyik teruleten ahol tolteni kell, nincs furott kut csak halozati .
Gondolok itt ,erre a kloros,arzenos ivovizre ,esetleg ennek az osszetevoi befolyasolhatjak a vegyszerek hatasat?
Válasz atisgyulai #3908. hozzászólásáraInerat= interat zrt![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Elgépeltem.
Válasz csoppika #3907. hozzászólásáraIgen mindegyiken ilyen van, és egy gambetti az alany. De szerintem nem ezek az eredeti szórófejei. 4 db arag márkájú is van rajta. Az inerat-nál meg ezeket lehet kapni.
Válasz atisgyulai #3905. hozzászólásáraMilyen gépen van?
Válasz atisgyulai #3903. hozzászólásáraMindegyik kupak ilyen rajta?
Válasz T.f. #3904. hozzászólására![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Sajnos a szerelvény azonosság semmit nem jelent. Kb. 5-ből, 3-om gyártó ezt a tipusú zárat, cseppgátlót stb. használja.
Webshop-ok tucatját végigböngésztem már, de hiába.
Azért köszi!
Válasz atisgyulai #3903. hozzászólásáraA linken lévő szórófej szerelvényei azonosnak tűnnek a tiedével .Rá kellene kérdezi a forgalmazónál.
https://webshop.keletagro.hu/286_szorofejek-es-alkatreszei/permetezo-szorofej-l-triplex-komplett-lengyel_id24906?visit_source=itemlist
Sziasztok!
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180219195659_20180219_180649.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180219195625_20180219_180553.jpg)
Ismerős valakinek a lentebbi képen látható triplex szórófej? Márkája? Fel-lelhetősége?
Vagy milyen permetezőt forgalmaznak ilyennel szerelve?
Sehol sem találok még hasonlót sem!
Esetleg valakinek elfekvőben? Selejtes is érdekelne, aminek hiányzik a csőbe illeszkedő kis "csöcse".
3-4 db kellene.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy ismeritek-e az Agromehanika AGS permetezőket?
Érdekelne a véleménye akinek van.
Ti mit gondoltok róla?
Érdemes beruházni ilyenre, előnyök, hátrányok, tapasztalatok nagyon érdekelnének.
Köszönöm a válaszaitokat.
Válasz Bárány #3900. hozzászólásáraKöszi,majd visszaolvasok,egyenlőre csak nézegettük ,meg maga a márkat már régóta ismerjuk,a számod meg akkor elkuldhetnéd privibe,köszi.
Válasz dr.T #3898. hozzászólásáraPersze nem akarlaklepattintani, ha van kérdésed, mondd csak. Vagy holnap fel is hívhatsz, ha sokminden lenne. Ha kell, megadom a számom.
Válasz dr.T #3898. hozzászólásáraAGS 3000 EN / 18m H triget. Kicsit olvass vissza, elég sokmindent leírtam már róla, had ne kelljen újra.
Válasz Bárány #3897. hozzászólásáraPontosabban milyen van?
Válasz dr.T #3896. hozzászólásáraHárom éve.
Válasz Bárány #3835. hozzászólásáraNeked mióta van meg?
Válasz Tomi81 #3892. hozzászólásáraA Triplex csak akkor kell, ha ki tudja használni a kezelője! Sokkal drágább lesz fenntartani! Nekem is volt, de többé nem lesz.
Válasz Levente2000 #3893. hozzászólásáraA Habi kft-nél is van lengyel permetezö
nézd meg a webáruházukban , szerintem
az is jo.
Köszönöm a segìtsèget fiuk! Vègülis egy ùj permetező mègis ùj. Hasznàltnàl nagyobb a rizikò, főleg hogy nem sokat èrtek hozzàjuk.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Levente2000 #3888. hozzászólásáraUgyanúgy porlaszt a sima is. A triplex annyiba jobb, hogy három fajta fúvókát tudsz rátenni és csak tekersz egyet rajta, és már a másik fúvókát használod
Sima
Triplex
Válasz Lala5995 #3889. hozzászólásáraElirtana gyártó nevét! Elnézést kérek érte!
https://woprol.com.pl/oferta/opryskiwacze/opryskiwacze-polowe-zawieszane/zbz-600/
Válasz Levente2000 #3888. hozzászólásáraJó Napot Kívánok!Én 12 éve használom a "WOPROL P-166 ot". Nekem semmi gondom nem volt vele.A szivattyúba cseréltem membránokat,meg a fúvókákba,csak ajánlani tudom.Az enyém is "Agroman-tól"származik.Ha esetleg feltétel a triplex fej Gyulán a SCHIFFERT Kft is forgalmazza ,az alap a Lengyel permetező,de létezik belőle az Agrár Pláza Kft-nél 3 fúvókás is,Őket Orosházán találod meg,ők a Lengyelt forgalmazzák és nem módosítanak rajta.
Válasz Levente2000 #3888. hozzászólásáraWiraxost cseréltem le a worpol P166-ra. Nem kellene többé a P 128-as típus!
A worpol P166-on a szivattyú megbízhatóbb! A gép összességében jobb!
Válasz Lala5995 #3887. hozzászólásáraMàr làttam. Nagyon jó àrban van. Ezèrt is tartok tőle. A wiraxos 100 000 el dràgàbb. Azt forgalamzzàk nàlunk is. Nekem 21 hektàrra kellene. Ha nem tripla a szòròfej kevèsbè porlaszt?
Válasz Levente2000 #3886. hozzászólásáraP166 típusú Lengyel permetező megbízható. Keret is jól bírja.Máshol is lehet venni. De két elérhetőséget belinkeltem. Szivattyúja megbízható! Akinek nem fontos a TRiplex szórófej, válassza ezt a típust!Könnyen kezelhető. Én is ezt használom!
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,804523,Egyeb-LENGYEL-SZANTOFOELDI-PERMETEZO-60012.html
http://agroman.hu/termekek/81
Válasz dr.T #3885. hozzászólásáraDe igen. Nèztem a lengyel wiraxos permetezőket. Valahogy ez jobban tetszik. A keret sokkal erősebb.
Válasz Levente2000 #3883. hozzászólásáraMost neztem,hogy rajta van a vegen a habozó ugy nez ki mindt egy kürt.
Válasz Levente2000 #3883. hozzászólásáraA szelen kellene lenni egy fekete valaminek es ha habozó akkor a 2 tartalyba meg lehet venni olyan anyagot ami direkt arra van,nekem is volt a jd de levettem mert felesleges dolog ha van művelősorod,nemtudom hogy egyalltalan valahol hasznallnak e habozot,amugy nem néztel valami lengyel vagy sloven ujj permetezőket?
Válasz Fiat traktor #3882. hozzászólásáraKöszönöm Fiat Traktor! Nèzegettem hogy mikènt lehet habot kèpezni de nem talalok infot. Te tudsz erről valamit?
Üdv levente ez ha jó a hátul lévő két tartály az hab képző. A keret végén van a fúvóka.Ezel jelzed a csatlakozást a tábla végén .
Sziasztok! Hsznált permetezőt keresgélek és találtam használtan ezt a Hardit. Tapasztalatom nem sok. A szivattyúja is fura, még nem láttam ilyet. Hátul a két tartály mire való? Az eladó nem tudta megmondani. Átvezet a vékony cső egy dobozon, az esetleg egy mérő a vegyszerhez? Szivattyuhoz találok alkatrészt? Nem comet, nem is olasz... nem tudom milyen. Bármilyen tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadok és előre is köszönök.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180215181114_hardi000.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180215181159_hardi_00.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180215181159_hardi_00.jpg)
Köszi a segítséget. Valóban ésszerűbbnek tűnik a nagy. 80 lóerős traktor hordaná. Holnap megyek és megnézek egy 900 literes amazone-t, hozzám közel Romániaban. Aszongya van belső vezérlésü keretállítás. 800 EURO, németből hozva. Ime a link: https://www.olx.ro/oferta/pompe-erbicidat-IDa6Iop.html#24726dac01![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ha valami megmegy rajta még mindig lehet lengyel amazone
Válasz Kisvuk #3878. hozzászólásáraJó a gondolatmenet, csak ha nyugatin beszarik valami megy rá lengyel a lengyel cucc (szivattyú, fúvóka, szakaszoló, szűrő) és ugyanott van az ember. Mert ugye évi két-három nap vegyszerezése miatt nem fogja megvenni a dupla áru hozzávaló cuccot.
A keretbe igazad van, nekünk van egy 30éves 2000l-es novor a lengyel mellett, de ég és föld.
Mondjuk, ha vigyáz rá az ember nincs vele baj.
Válasz Levente2000 #3876. hozzászólásáraAz se mellékes hogy a műtrágya szóródnak milyen a munkaszélessége,mert akkor már olyan munkaszélességű permetezőt vegyél.A nyugati permetező meg hogy olajos a szivattyúja ne rémisszen el a lengyelek már 3-4 évesen olyan lesz nem beszélve a játék keretről ami rajta van.
Válasz Levente2000 #3876. hozzászólásáraEz mind szakaszolás függő számold át hogy lenne jó egy 18 méterest elszakaszolni hogy meg legyen a 7 méter . Azért ha a géped bírja vehetsz 1000 literest is így legalább haladósabb .
Válasz Sk Laci #3875. hozzászólásáraKöszönöm az infókat. Sajnos elég sok elapròzott parcellàn kell dolgozzak. Mèg 7 m szèles parcellàm is van plusz dombok. A legolcsòbbakat az agroman.hu -n làttam. A règi nyugatròl behozott gèpek masszìvabbnak nèznek ki de soknak ott az olajfolyàs a szivattyunàl.
Válasz Levente2000 #3872. hozzászólásáraNe félj a nagyob szórókerettől. Anak idején, mikor kezdtem 28 ha-ra vetem 1000 L fügesztet permetezőt 18 m-es szórókeretel. Átszámoltam a taposási kárt 12 és 18 m-nél, 28 ha-ra, vételi árkülönbséget a permetezőnél, és a 18 m-es nyert. Számold át te is, és döntsél ésszerüen.
Lengyeleknél sokan gyártanak permetezőt, ezért inkáb nézd meg rajtok a ráma és permetezőkeret kinézetét, meg győz e tégedet. Az anyagminőségbe meg úgy se látsz bele, esetleg az eladó elárulja ha megkédezed.
Válasz Levente2000 #3872. hozzászólásáraerre a célra jó a lengyel is,és ha újat veszel szerintem van vizsgája is
Válasz Levente2000 #3872. hozzászólásáraÉn lengyelt vettem, eddig csak egy szezont ment, de eddig jó.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Sziasztok! Sajàt rèszre keresek egyszerűbb szàntóföldi függesztett permetezőt. 600-800 literes kellene. Max 12 m de inkàbb 10 m szòròkeretig. A lengyel ujjanon annyi mint a hasznàlt Berthoud vagy Hardi. 20 hektàrhoz ti milyet vennétek?
Válasz Bárány #3870. hozzászólásáraGyors voltál!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Nagyon köszönöm!
Nem egészen ilyen a szabályozó,(szakaszoló-szabályozó összefogatása), de így is sokat segített!
Még egyszer köszi!!!
Válasz atisgyulai #3869. hozzászólásáraAmi könyvem volt, azt odaadtam a gép mellé. A hirdetéshez készült fotók közül a lenti kettőn látszik az elosztó rész, remélem, segít. Esetleg kérhetsz segítséget interatosoktól, axisoktól, stb. Nekem szoktak segíteni az itteniek.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180208185755_img_20160324_103858.jpg)