Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz jozef19 #3628. hozzászólásáraVan, viszont virágzáskori gombázásnál nem tudsz belemenni hagyományosban, csak ha 2 sor kimarad adott távonként.....kísérleteztek vele, és nem lett roszabb, se kevesebb, viszont akkor mennek bele mikor akarnak...és tudnak mezei traktorral is Reglonozni ha kell....Nem toldom én a fúvókát...összeveszem a sortávot 75-re, akkor pont fogja a 16 sort...magam vetek-kultizok és aratok is...bérbe meg nem járok...
Válasz Agronomus #3623. hozzászólásáraAbban van művelöút gyárilag.A hivatolos sortáv 2,5 láb,arra a 14m keret pont jó.A 12m-hez csak kettö fúvókát kell oldalanként toldani...
Válasz Claaastra #3626. hozzászólásáraTudom, és köszönöm Idén még szeretnék egy lazítót is építeni, ezért a spórolás és a kompromisszum...Próbálok mindent fejleszteni ahogy lehet
Válasz Czanik Sanyi #3620. hozzászólásáraHú ennek örülök...nem is igazán az üzemeltetés miatt, hanem a minőség-megbízhatóság miatt érdeklődöm inkább....lengyelekről olvastam hideget meleget...ez viszont jó áron volna, 800 literrel tudnék haladni is...most 300-as van 8 méteres kerettel, ami kínlódás...arra gondoltam, hogy a 300-ast még felrakom az Iván orrára, akkor már 1100 literes kapacitásom lenne...na az lenne az igazi
Válasz Claaastra #3621. hozzászólásáraCsak naprám van, és idén kísérletezni akartam a művelőutas műveléssel...oda pont pőpec lenne a 15 méteres 75 centis sortáv mellett...viszont azt a plussz 100 ropit sajnálnám 3 méterre...vagyis nem sajnálnám ha megengedhetném
Sziasztok!
Az AGS Agromechanika permetezőről van valakinek véleménye,tapasztalata?
Vagy inkább forrás vagy G-jet?
Egy gondtalan 1000 /12 vagy 15 függesztett kellene.
Válasz zsoltrs #3583. hozzászólásáraÜdv.!Mikor lezársz egy szakaszt akkor is ugyan az a nyomás marad többin is nem nő meg nyomás, ki és betekerésessel tudod a szakaszolt részek nyomását állítani, nagyon jó dolog .
Válasz Szeni #3594. hozzászólásáraDe éppen ez az, az 1 liter nitrosolból is 1 liter. Ha pl. 100 litert akarok kiszórni akkor feljebb tolja a nyomást az elektronika vizhez képest, nem?
Válasz blink #3593. hozzászólásáraHát persze h. figyelembe kell venni. Ez a lényege, h. térfogatot mér, de más a fajsúly, ezért eltérést kell korrigálni.
Válasz FEFE71 #3589. hozzászólásáraÁr érték arányban sztem a kertitox eco, nekem fullspray-m van 10 éves, 1éve vettem de meg vagyok vele elégedve, most kértem árajánlatot az újra 2500 literes mülleres elektronikával, hidraulikus keretdöntéssel áfásan 7,2 millió.
Műtrágya fúvóka kijuttatott mennyiség számításnál, térfogatáramos vezérlésnél is figyelembe kell venni a korrekciós tényezőt? Hardi HC2500 vezérlőről van szó.
Válasz zsoltrs #3583. hozzászólásáraCsak tipp... Szerintem azokkal állítod be, hogy szakasz zárás esetén a rendszerben állandó maradjon a nyomás...magyarul az adott szakaszon lévő fúvókák ellenállását szimulálod vele...mintha nem is zártad volna el...
6981 hozzászólás
Válasz Bárány #3629. hozzászólására287e bruttó...nem sokkal kevesebbért nézegettem használt osztrákokat....de azért ez mégiscsak új
Válasz jozef19 #3628. hozzászólásáraVan, viszont virágzáskori gombázásnál nem tudsz belemenni hagyományosban, csak ha 2 sor kimarad adott távonként.....kísérleteztek vele, és nem lett roszabb, se kevesebb, viszont akkor mennek bele mikor akarnak...és tudnak mezei traktorral is Reglonozni ha kell....Nem toldom én a fúvókát...összeveszem a sortávot 75-re, akkor pont fogja a 16 sort...magam vetek-kultizok és aratok is...bérbe meg nem járok...
Válasz Agronomus #3618. hozzászólásáraEnnek mennyi az ára?
Válasz Agronomus #3623. hozzászólásáraAbban van művelöút gyárilag.A hivatolos sortáv 2,5 láb,arra a 14m keret pont jó.A 12m-hez csak kettö fúvókát kell oldalanként toldani...
Válasz Claaastra #3626. hozzászólásáraTudom, és köszönöm Idén még szeretnék egy lazítót is építeni, ezért a spórolás és a kompromisszum...Próbálok mindent fejleszteni ahogy lehet
Válasz Agronomus #3623. hozzászólásáraBocsi csak jót akartam ,jó nagy a külömbség 3méterért,régebben 15 évig ilyen géppel myomattam
Válasz Agronomus #3623. hozzászólásáraBocsi csak jót akartam ,jó nagy a külömbség 3méterért,régebben 15 évig ilyen géppel myomattam
Válasz Czanik Sanyi #3620. hozzászólásáraHú ennek örülök...nem is igazán az üzemeltetés miatt, hanem a minőség-megbízhatóság miatt érdeklődöm inkább....lengyelekről olvastam hideget meleget...ez viszont jó áron volna, 800 literrel tudnék haladni is...most 300-as van 8 méteres kerettel, ami kínlódás...arra gondoltam, hogy a 300-ast még felrakom az Iván orrára, akkor már 1100 literes kapacitásom lenne...na az lenne az igazi
Válasz Claaastra #3621. hozzászólásáraCsak naprám van, és idén kísérletezni akartam a művelőutas műveléssel...oda pont pőpec lenne a 15 méteres 75 centis sortáv mellett...viszont azt a plussz 100 ropit sajnálnám 3 méterre...vagyis nem sajnálnám ha megengedhetném
Válasz csoppika #3614. hozzászólásáraNekem nem tandemes van az 18 mázsa.
Válasz Agronomus #3618. hozzászólásárade ha mán ilyen akkor 15méteres jobban kijön kukoricasorban
Válasz Czanik Sanyi #3619. hozzászólásáraLemaradt, a kézmosó, és az öblítő is rajta van.
Válasz Agronomus #3618. hozzászólásáraBiztos viszi, nekem is ilyen van(csak kék a tartály) a Wiraxnál vettem.
Válasz csoppika #3616. hozzászólásáraHuh bocsesz....minden szép és jó volt, csak a linket hagytam ki...
http://www.schriffert.hu/permetezogep/permetezogep-800-12-1.html
Válasz csoppika #3616. hozzászólására
Válasz Agronomus #3615. hozzászólásáraKépet ha lehet...Uri Geller ide nem ír...
Sziasztok.Véleményeket szeretnék kérni erről a permetezőgépről....használ e valaki ilyet vagy effélét? Összevissza 32 hektárra kellene, 82-es vinné.
Srácok. 3000-es tandemes huniper mennyi kilót nyomhat üresen?
Válasz jozef19 #3609. hozzászólásáraKöszi! Azért remélem nem álok fejre vele bizom benne!
Köszönöm a választ.
Válasz fagyis #3610. hozzászólásáraMagasabb szinten áll mindegyiktől. Nyugodtan megveheted. Masszív erős kerete van. Jó tartálya.
Sziasztok!
Az AGS Agromechanika permetezőről van valakinek véleménye,tapasztalata?
Vagy inkább forrás vagy G-jet?
Egy gondtalan 1000 /12 vagy 15 függesztett kellene.
Válasz magnumos #3608. hozzászólásáraEz majdnem úgy néz ki mint a Berthoud,abból szeretnek a kerek kitörni...
Válasz magnumos #3607. hozzászólására
Helló mindenki! Kérdésem lenne valaki dolgozik TECNOMA LASER3000 önjáro permetezövel vagy tud infót mondani róla!
Köszi
Válasz gergő07 #3601. hozzászólásárakukaccsosz te milyen fúvókát ajánlanál?
Válasz gergő07 #3604. hozzászólásáraPassz. Én csak kettő fajtát használok.
Válasz Büresz #3602. hozzászólásáraEzek pirosak lennének! Nitros van! Esetleg 1 negyedik?
Válasz gergő07 #3601. hozzászólásáraIDKT-t mindenképpen egynek
Válasz gergő07 #3601. hozzászólásáraEgy simát egy légbeszivásost meg eseleg egy duplarésest. De valami jó drágából.
Új permetező vásárlásánál 4 féle fúvóka jár, választhatok. Milyet ajánlanátok?
l
Válasz .Norbert #3599. hozzászólásáraÉn egy 18 méteres ( de toldható24-re ) válok meg 3200 literes járkerék hajtású szivattyús Evrard
Üdv,
Valaki esetleg nem fontolgatja, hogy a közeljövőbe megválik egy vontatott 21 méteres vagy nagyobb kerettel rendelkező szántóföldi permetezőtől?
Ha igen akkor a norbert1113@hotmail.com-ra egy két képpel és adatokkal várnék e-mailt
vontatoot 4000/24-es vegyszerezőbe melyik a legjobb?
Hardi,amazone,berthoud?
Válasz zsoltrs #3583. hozzászólásáraÜdv.!Mikor lezársz egy szakaszt akkor is ugyan az a nyomás marad többin is nem nő meg nyomás, ki és betekerésessel tudod a szakaszolt részek nyomását állítani, nagyon jó dolog .
Válasz Szeni #3594. hozzászólásáraNa meg is válaszoltam a saját kérdésemet, nagynehezen felfogtam.
Válasz Szeni #3594. hozzászólásáraDe éppen ez az, az 1 liter nitrosolból is 1 liter. Ha pl. 100 litert akarok kiszórni akkor feljebb tolja a nyomást az elektronika vizhez képest, nem?
Válasz blink #3593. hozzászólásáraHát persze h. figyelembe kell venni. Ez a lényege, h. térfogatot mér, de más a fajsúly, ezért eltérést kell korrigálni.
Válasz Szeni #3592. hozzászólására
Válasz blink #3588. hozzászólásáraMiféle korrekciós tényezőt??
Válasz blink #3588. hozzászólásáraErre senki?
Válasz FEFE71 #3589. hozzászólásáraÁr érték arányban sztem a kertitox eco, nekem fullspray-m van 10 éves, 1éve vettem de meg vagyok vele elégedve, most kértem árajánlatot az újra 2500 literes mülleres elektronikával, hidraulikus keretdöntéssel áfásan 7,2 millió.
Üdvözlet mindenkinek!!!kb 2500 liter 18m-es keret permetezőt keresek legjobb ár-érték arány melyik a legjobb???? köszönöm
Műtrágya fúvóka kijuttatott mennyiség számításnál, térfogatáramos vezérlésnél is figyelembe kell venni a korrekciós tényezőt? Hardi HC2500 vezérlőről van szó.
Válasz Blahoncio #3586. hozzászólásárawww.ngea.hu
Üdv Mindenkinek!
A permetezők műszakiztatásáról tudna valaki némi infót adni hogy hol kell regisztrálni???????
Köszönöm.
Válasz csoppika #3584. hozzászólásáraKöszönöm a választ.
Akkor az a tekerő ilyen golyoscsapnak felel meg, amivel szukitem a keresztmetszetet?
Amúgy észrevettem, ha lezarok 2szakaszt akkor a maradék 3 csak kinlodik.
Válasz zsoltrs #3583. hozzászólásáraCsak tipp... Szerintem azokkal állítod be, hogy szakasz zárás esetén a rendszerben állandó maradjon a nyomás...magyarul az adott szakaszon lévő fúvókák ellenállását szimulálod vele...mintha nem is zártad volna el...
Sziasztok!
"Beörököltem" egy Forrás 3000/20-as permetezőt permetezésszabályozó automatikával (ARAG Bravo 300).
Akiknek ismerős a rendszer, azoktól az lenne a kérdésem, hogy a szakaszok mágneskapcsolói felett mik azok a piros kis tekerők?
Ill. akinek konkrétan ilyen automatikája azzal szívesen váltanák pár szót privátban..
Köszi
Zs
üdv.
érdeklődni szeretnék hogy amit az Agro Man árul lengyel permetezőket azzal van valakinek tapasztalata? milyen gépek lehetnek?