Válasz rigás #6669. hozzászólásáraJa! Ha nem akarsz kondizni, csukásnál/nyitásnál engedd le mert ha jól látom ez 18 méteres keret és jó nehéz.
A szomszédomnak van ilyen. Már bánja, hogy nem hidraulikusat vett.
Válasz rigás #6669. hozzászólásáraA zöld tekervel állítod a fúvókák nyomását.
A fekete karos golyóscsapokkal lehet állítani a beöntő szűrő bemosóját és akeverést, de ezek állása befolyásolja a munkanyomást is.
A vezértömb végén lévő piros kar lefelé állásban szór, felfelé állásban kever vagy felszív.
Akkor szív fel kútból vagy csatornából, ha a főszűrő végén lévő sárga dogót egy fél fordulattal kicsavarod és a helyére hollanderrel csatlakoztatsz egy gégecsövet.
A főszűrő másik végén lévő golyóscsappal azt tudod állítani, hogy a nagy tartályból vagy a kimosóból szívjon a szivattyú.
A csörlő az enyémen a forgatás irányától függően reteszel vagy nyit.
Nem kell a reteszhez nyúlni.
A többit nem tudom. Nekem nem Forrásom van.
Válasz rigás #6669. hozzászólásáraA kis piros tekerőkkel a nyomást állítod hogy ha szakaszolsz ne változzon. Pl fúvatsz mind az 5-tel 3 báron, és elcsapsz 4-et, akkor a nyititton beállítod hogy 3 maradjon. És ezt minddel eljátszod. Nálam a hasonló zöld tekerőhöz nem kell nyúlni, az csak egy állítható biztonsági szelep. Szerintem a sárga lesz a nyomásállító szeleped. Fel szívatásra meg kell egy egy tömlő szűrővel a végén a csonkra, csapot átcsapni, fent keverésre csapni és már szív is.
Sziasztok!
Néhány napja megjött az új permetező, ami egy Forrás 800-as. Egyenlőre csak vízzel az udvaron próbálgattam, mi és hogyan működik mert a kis 400-ashoz képest ezen azért vannak újdonságok.
Ráadásul, gépkönyvet is valami régebbi típushoz valót kaptam amiben nincs pár ezen a gépen lévő dologról nincs szó.
Először, a szakaszolón minden szakaszhoz tartozik egy állítási lehetőség (piros gombok) ezek mire szolgálnak, és hogyan kell őket beállítani mert a próba során tekergettem egyet de az adott szakasz szórásképén nem láttam semmi változást.
A másik a sárga nyomásszabályzó szelep ez most nekem alsó végéllásban van ezzel mit szabályzok és mikor/miért kell állítanom rajta.
A harmadik az ún. önfelszívó mód ez a gyakorlatban működik-e, és ha igen hogyan?
Bocs ha ezekkel a kérdésekkel idétlennek tűnök, de az újszülöttnek minden új.
Néhány kép már, hogy miről is van szó.
Ja és a csörlős keretemelő, mert az emelés az oké de a visszaengedés, nyitom a kilincsművet és nem zuhan le a keret? Mondjuk ez csak elmélet a keretemelőt még nem próbáltam.
Válasz hege21 #6665. hozzászólásáraMásik lehetőség, kösd le a szivattyú fő nyomócsövét, stopperrel mérd meg a szállítási teljesítményét szabad kifolyással. Szelepekkel is lehet gond.
Válasz hege21 #6665. hozzászólásáraKeverő injektort nézted? Nem rúgta ki magából a fúvókát ? Azon egy nagyon kis furatnak kell csak lenni. Kösd le a szivattyúról, és úgy próbáld ki.
Köszönöm a válaszokat! Nem jutottam tegnap előre, sőt hátrébb kerültem..szétszedtem a szürő részét, kitisztítottam..utánna elinditóttam 1,5-3bar között ugrált 10 másodpercig és ennyi! Azóta negyedóránkénti próbálkozásoknal felkuszik 1 bar környékére prüsszent egyet és vége..???????????? a lent említett golyóscsapot cseréltem két hete..előtte ami volt mindig átengedte a vízet a bemosótatályból a vegyszerestartályba..és ha nem volt víz a bemosóban akkor természetesen fals levegőt szívott, és akkor elment a nyomás az utolsó 50 litert nem nyomta ki, ami a tartályba volt. Valahol szerintem most is falsot szív, de nem jövök rá, hogy hol
Válasz kis Zombi #6663. hozzászólásáraÉn ilyenre cseréletem, 3 éve bírja és szoktam használni is. A lengyel csap engem is megszívatott a fars levegő beszívásával.
Válasz Koszi. #6662. hozzászólásáraAzok a 3 állású csapok nem bírják a nyitogatást, csak " dísznek" vannak rajta, meg vizsgára. Nem tudom van-e olyan gyártmány amelyik tartós.
Válasz hege21 #6655. hozzászólásáraEngem a forrás permetezőn az átváltó csap szivatott meg ami átváltja hogy a tartályból menjen a szivattyúra a víz vagy az öblítő tartályból... Ott szívott fals levegőt amiatt volt kevés a nyomás, lehet a mai napig nem jövök rá ha itt nem segítenek.
Válasz Mtz 550E #6624. hozzászólásáraSzia!
Oda, ahol nem ér bele és előbb ér le a földre mint a legszélső fúvóka. És nem akadályozza az összecsukást vagy nem töri le összecsukott állapotban a másik kereten lévő fúvókatartót.
Válasz hege21 #6655. hozzászólásáraHa szemétkedni akarnék (de nem akarok) akkor azt írnám, hogy vegyél egy rendes permetezőt.
A mások által írt keverő ág beállítása lehet a probléma.
Nagyon ki van nyitva, vagy a vezértömbben enged el nyomást a tartály felé.
Sok ismerősöm cserélgeti a szivattyúkat olaszra vagy az Agroplast szerelvényeket Aragra a lengyel csodákon.
A kersztapám is inkább vett egy újszerű Forrást az új lengyel helyett.
Nekem egy 20 éves Gambettim van. Használtan vettem. A harmadik szezont csinálom vele probléma nélkül.
Tavaly kicsit kipofoztam és símán levizsgázott.
Egyébként mit keresne rozsdadarab a permetező rendszerben ? Műanyag, réz, vagy saválló idomokat kell használni, és nincs ami rozsdáljon. Rapitox permetezőszivattyúk már 20 éve kimentek a divatból, ott csepegtető szűrőt tettem fel nyomó oldali szűrőnek, és nem dugult.
Válasz hege21 #6655. hozzászólásáraLégüst membránt is cseréltél? Légüstben megfelelő a nyomás? Tartály keverőn nem megy el a nyomás,nincs valami ott szétmenve? A visszafolyón megy nyomás a tartályba rendesen,vagy csak ott is csordogál?
Önfelszívó szelep,tartály bekeverő szelep jól áll,nem szív valahonnan levegőt a szivattyú?
Válasz hege21 #6655. hozzászólásáraÜdv.
Fúvókát kell cserélni.
Én így jártam a Hardival,kicseréltem 05 fúvókákra,egyből 4.5 -5 lett a nyomás.Nálam ez volt a megoldás..
Sziasztok! Adott egy 600 literes 12es kerettel Jar Met lengyel gép! Bármit csinálok nemtudok belőle 2,5 bárnál nagyobb nyomast kipréselni...csak akkor ha szakaszt zárok..ket szakasszal 3-3,5 bar lesz a nyomás egy szakasznál 5 bar! Szivattyún cseréltem membránokat..mert felmerült a szakadasgyanúja de az sem jött be.. a nyomasfokozót is cseréltem többször szétszedtem és semmi..mi lehet a próbléma?? Egyszerűen nemtudom már mitcsináljak vele
Válasz kis Zombi #6649. hozzászólásáraVettem szűrőt de á tment rajt. Igaz az körkörös kup forma. Mint egy kupos rács. Hálos kellett volna. 7 A hektá rra kifujt mennyiség ugyan az maradt. Az volt a lényeg. A kopott fuvoka nagyobb különbséget csinált. Itt a hiba a régi öntvényházas szivattyu volt ami termelte a rozsdá t. Ami megoldva darabokra szedéssel. Pucolva. A tömlőcsere oldotta meg az igazi problémát. Ha belaszá rad valami ragacs mikor megáll benne a viz és kiszárad az évekig adja a törmeléket. Az szopás. Persze uj gépnél csak a beledobott szemét vág át. De itt az üledék volt a ludas. A vatta ami nem az ,kimoshato volt! de működött! Megnyugtatásodra má r nincs benne.
Én is híve vagyok az olcsó megoldásoknak, de a tákolásnak, gányolásnak nem. Kb. 150 Ft-ba kerülhet egy fúvóka szűrő, ami tisztítható sűrített levegővel.
Válasz Ganajos #6639. hozzászólására a végső elkeseredés eredménye a veszel egy négyzetméter amolyan tekercses klimaszűrő paplant amiből vágsz a fuvoka fölé egy cső méretű karikát. Vagy galacsint. Az megfogja a hintőport is de a viz az átmegy rajta. A világ legjobb megoldása.
Válasz Ganajos #6643. hozzászólásáraCsepegésgátló membrant leszedted ? Kipucoltad alatta ? Ha mindig ugyanaz a fúvóka dugul, szerintem ott lesz a probléma.
Vagy vékony csovekkel van a keretre vezetve a szer, a nyomás mérő elöl van, 4 bar-t mutat, hátul a kereten viszont csak 3 bar van a gyakorlatban. Nagyobb lémennyisegnél komoly nyomásesés tud lenni 2-3 méter csövön is.
Válasz lacik #6630. hozzászólásáraEzt az automata állítja ennyire, mert így megy ki a kívánt vízmennyiség. Cseréld le kisebb fúvókára és akkor növeli a nyomást. Szerintem lassú ez a sebesség, én 10 felett megyek, a hidasok meg szerintem 25-tel.
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy Hardi Ranger 2200 permetezővel permetezek, és 8-8.2 km/h-val kell mennem, hogy 4 bárral fújjon 300l/ha dózisban. Át lehet állítani, hogy 7-7.5km/h legyen a sebességem és a 4 bár meglegyen ugyanúgy 300l/ha-al? Köszönök minden segítséget előre is! Szép napot!
Válasz zsoltrs #6628. hozzászólásáraSzia.
Mi most vettünk egy Forrás 3000/18-ast.
Volt vele egy kis probléma, de eddig 300 hektár körül dolgozott megvagyunk vele elégedve.
Ha bővebben érdekel valami hívj nyugodtan 30hatnulla354tizenkettő.
7025 hozzászólás
Válasz rigás #6669. hozzászólásáraJa! Ha nem akarsz kondizni, csukásnál/nyitásnál engedd le mert ha jól látom ez 18 méteres keret és jó nehéz.
A szomszédomnak van ilyen. Már bánja, hogy nem hidraulikusat vett.
Válasz rigás #6669. hozzászólásáraA zöld tekervel állítod a fúvókák nyomását.
A fekete karos golyóscsapokkal lehet állítani a beöntő szűrő bemosóját és akeverést, de ezek állása befolyásolja a munkanyomást is.
A vezértömb végén lévő piros kar lefelé állásban szór, felfelé állásban kever vagy felszív.
Akkor szív fel kútból vagy csatornából, ha a főszűrő végén lévő sárga dogót egy fél fordulattal kicsavarod és a helyére hollanderrel csatlakoztatsz egy gégecsövet.
A főszűrő másik végén lévő golyóscsappal azt tudod állítani, hogy a nagy tartályból vagy a kimosóból szívjon a szivattyú.
A csörlő az enyémen a forgatás irányától függően reteszel vagy nyit.
Nem kell a reteszhez nyúlni.
A többit nem tudom. Nekem nem Forrásom van.
Válasz Mtz 550E #6670. hozzászólásáraHány Bar nyomásnál?
Melyik kis kék? ST, SC, DF?
Válasz mtz1221 #6671. hozzászólásáraCsörlő karját meg szerintem tartani kell le eresztésnél is, mert oda vág.
Válasz rigás #6669. hozzászólásáraA kis piros tekerőkkel a nyomást állítod hogy ha szakaszolsz ne változzon. Pl fúvatsz mind az 5-tel 3 báron, és elcsapsz 4-et, akkor a nyititton beállítod hogy 3 maradjon. És ezt minddel eljátszod. Nálam a hasonló zöld tekerőhöz nem kell nyúlni, az csak egy állítható biztonsági szelep. Szerintem a sárga lesz a nyomásállító szeleped. Fel szívatásra meg kell egy egy tömlő szűrővel a végén a csonkra, csapot átcsapni, fent keverésre csapni és már szív is.
Hali!
Lengyel vegyszerezőn a kék fúvókán nektek mennyi szer megy ki L/Ha?
Nekem mtz terep 5 1800 fordulat 250-260L/ha!
Sziasztok!

Néhány napja megjött az új permetező, ami egy Forrás 800-as. Egyenlőre csak vízzel az udvaron próbálgattam, mi és hogyan működik mert a kis 400-ashoz képest ezen azért vannak újdonságok.
Ráadásul, gépkönyvet is valami régebbi típushoz valót kaptam amiben nincs pár ezen a gépen lévő dologról nincs szó.
Először, a szakaszolón minden szakaszhoz tartozik egy állítási lehetőség (piros gombok) ezek mire szolgálnak, és hogyan kell őket beállítani mert a próba során tekergettem egyet de az adott szakasz szórásképén nem láttam semmi változást.
A másik a sárga nyomásszabályzó szelep ez most nekem alsó végéllásban van ezzel mit szabályzok és mikor/miért kell állítanom rajta.
A harmadik az ún. önfelszívó mód ez a gyakorlatban működik-e, és ha igen hogyan?
Bocs ha ezekkel a kérdésekkel idétlennek tűnök, de az újszülöttnek minden új.
Néhány kép már, hogy miről is van szó.
Ja és a csörlős keretemelő, mert az emelés az oké de a visszaengedés, nyitom a kilincsművet és nem zuhan le a keret? Mondjuk ez csak elmélet a keretemelőt még nem próbáltam.
Sziasztok,
Van itt vkinek széles gumizasu (15.5 R38, mtz méret) forrás permetezője?
Nyomtavja érdekelne, h mennyire lehet összehúzni a kerekeket.
A traktoré 154 cm (ugyanaz a 400ad gumi van rajta) és nyilván úgy akarom, h a nyomában menjen.
Köszi
Válasz hege21 #6665. hozzászólásáraMásik lehetőség, kösd le a szivattyú fő nyomócsövét, stopperrel mérd meg a szállítási teljesítményét szabad kifolyással. Szelepekkel is lehet gond.
Válasz hege21 #6665. hozzászólásáraKeverő injektort nézted? Nem rúgta ki magából a fúvókát ? Azon egy nagyon kis furatnak kell csak lenni. Kösd le a szivattyúról, és úgy próbáld ki.
Köszönöm a válaszokat! Nem jutottam tegnap előre, sőt hátrébb kerültem..szétszedtem a szürő részét, kitisztítottam..utánna elinditóttam 1,5-3bar között ugrált 10 másodpercig és ennyi! Azóta negyedóránkénti próbálkozásoknal felkuszik 1 bar környékére prüsszent egyet és vége..???????????? a lent említett golyóscsapot cseréltem két hete..előtte ami volt mindig átengedte a vízet a bemosótatályból a vegyszerestartályba..és ha nem volt víz a bemosóban akkor természetesen fals levegőt szívott, és akkor elment a nyomás az utolsó 50 litert nem nyomta ki, ami a tartályba volt. Valahol szerintem most is falsot szív, de nem jövök rá, hogy hol
Válasz kis Zombi #6663. hozzászólásáraÉn ilyenre cseréletem, 3 éve bírja és szoktam használni is. A lengyel csap engem is megszívatott a fars levegő beszívásával.
https://www.permetezes.hu/alkatreszek_258/csapok_1147/golyoscsap_1161/2_allasu_golyoscsap_1_12bb_29915
Válasz Koszi. #6662. hozzászólásáraAzok a 3 állású csapok nem bírják a nyitogatást, csak " dísznek" vannak rajta, meg vizsgára. Nem tudom van-e olyan gyártmány amelyik tartós.
Válasz hege21 #6655. hozzászólásáraEngem a forrás permetezőn az átváltó csap szivatott meg ami átváltja hogy a tartályból menjen a szivattyúra a víz vagy az öblítő tartályból... Ott szívott fals levegőt amiatt volt kevés a nyomás, lehet a mai napig nem jövök rá ha itt nem segítenek.

Válasz Mtz 550E #6624. hozzászólásáraSzia!
Oda, ahol nem ér bele és előbb ér le a földre mint a legszélső fúvóka. És nem akadályozza az összecsukást vagy nem töri le összecsukott állapotban a másik kereten lévő fúvókatartót.
Válasz hege21 #6655. hozzászólásáraHa szemétkedni akarnék (de nem akarok) akkor azt írnám, hogy vegyél egy rendes permetezőt.

A mások által írt keverő ág beállítása lehet a probléma.
Nagyon ki van nyitva, vagy a vezértömbben enged el nyomást a tartály felé.
Sok ismerősöm cserélgeti a szivattyúkat olaszra vagy az Agroplast szerelvényeket Aragra a lengyel csodákon.
A kersztapám is inkább vett egy újszerű Forrást az új lengyel helyett.
Nekem egy 20 éves Gambettim van. Használtan vettem. A harmadik szezont csinálom vele probléma nélkül.
Tavaly kicsit kipofoztam és símán levizsgázott.
Válasz Matyi50 #6657. hozzászólásáraKeverő injektor szokta megtréfálni a dolgozókat. Túl sok nyomást enged el.
Válasz .Richard. #6654. hozzászólásáraLáttál már élőben ilyen szűrőt ?
Egyébként mit keresne rozsdadarab a permetező rendszerben ? Műanyag, réz, vagy saválló idomokat kell használni, és nincs ami rozsdáljon. Rapitox permetezőszivattyúk már 20 éve kimentek a divatból, ott csepegtető szűrőt tettem fel nyomó oldali szűrőnek, és nem dugult.
Válasz hege21 #6655. hozzászólásáraLégüst membránt is cseréltél? Légüstben megfelelő a nyomás? Tartály keverőn nem megy el a nyomás,nincs valami ott szétmenve? A visszafolyón megy nyomás a tartályba rendesen,vagy csak ott is csordogál?
Önfelszívó szelep,tartály bekeverő szelep jól áll,nem szív valahonnan levegőt a szivattyú?
Válasz hege21 #6655. hozzászólásáraÜdv.
Fúvókát kell cserélni.
Én így jártam a Hardival,kicseréltem 05 fúvókákra,egyből 4.5 -5 lett a nyomás.Nálam ez volt a megoldás..
Sziasztok! Adott egy 600 literes 12es kerettel Jar Met lengyel gép! Bármit csinálok nemtudok belőle 2,5 bárnál nagyobb nyomast kipréselni...csak akkor ha szakaszt zárok..ket szakasszal 3-3,5 bar lesz a nyomás egy szakasznál 5 bar! Szivattyún cseréltem membránokat..mert felmerült a szakadasgyanúja de az sem jött be.. a nyomasfokozót is cseréltem többször szétszedtem és semmi..mi lehet a próbléma?? Egyszerűen nemtudom már mitcsináljak vele

Válasz kis Zombi #6653. hozzászólásáraLapos rozsda darab keresztbeáll a fúvoka lyukon. 04esen.
Válasz .Richard. #6652. hozzászólásáraAz Arag szűrőket cseréltem le ilyen lengyel szűrőkre. Ami ezen átmegy, az kifér a 03-as fúvókán is.
Válasz kis Zombi #6650. hozzászólásáraNa most lá tom csak. Ez sem jo mert á tmegy a kosz a liknál meg keresztben megáll. Erről irtam.
Válasz kis Zombi #6649. hozzászólásáraVettem szűrőt de á tment rajt. Igaz az körkörös kup forma. Mint egy kupos rács. Hálos kellett volna. 7 A hektá rra kifujt mennyiség ugyan az maradt. Az volt a lényeg. A kopott fuvoka nagyobb különbséget csinált. Itt a hiba a régi öntvényházas szivattyu volt ami termelte a rozsdá t. Ami megoldva darabokra szedéssel. Pucolva. A tömlőcsere oldotta meg az igazi problémát. Ha belaszá rad valami ragacs mikor megáll benne a viz és kiszárad az évekig adja a törmeléket. Az szopás. Persze uj gépnél csak a beledobott szemét vág át. De itt az üledék volt a ludas. A vatta ami nem az ,kimoshato volt!
de működött! Megnyugtatásodra má r nincs benne.
Válasz kis Zombi #6649. hozzászólásáraNem jól írtam az àrát, 100 Ft nettó.
http://www.nyirker.hu/termek/2158
Válasz .Richard. #6647. hozzászólásáraÉs ezeket a "vattapamacsokat" hogyan tudod tisztítani ? Mekkora nyomásesést okoz ?
Én is híve vagyok az olcsó megoldásoknak, de a tákolásnak, gányolásnak nem. Kb. 150 Ft-ba kerülhet egy fúvóka szűrő, ami tisztítható sűrített levegővel.
Köszönöm szépen az ötleteket, erre nem is gondoltam még
Válasz Ganajos #6639. hozzászólására
a végső elkeseredés eredménye a veszel egy négyzetméter amolyan tekercses klimaszűrő paplant amiből vágsz a fuvoka fölé egy cső méretű karikát. Vagy galacsint. Az megfogja a hintőport is de a viz az átmegy rajta. A világ legjobb megoldása.
Válasz Ganajos #6645. hozzászólásáraFúvóka szűrőt is rakhatsz, abból a legnagyobb felületű a Lengyel Agroplast gyártmányú, meg az a legolcsóbb is.
Válasz kis Zombi #6644. hozzászólásáraMegnézem még egyszer köszi
Válasz Ganajos #6643. hozzászólásáraCsepegésgátló membrant leszedted ? Kipucoltad alatta ? Ha mindig ugyanaz a fúvóka dugul, szerintem ott lesz a probléma.
Válasz Sk Laci #6641. hozzászólásáraAzt még nem néztem…de lehetséges, csak az az érdekes hogy mindig ugyan az a fuvoka tömődik el
Válasz fexco #6640. hozzászólásáraTrisót próbáltam eddig de utána is eldugult…
Válasz Ganajos #6639. hozzászólásáraSzürők nem sérültek?
Én csak tiszta vízzel szoktam átöblíteni 1x, de dugulással eddig még nem volt gondom.
Válasz Ganajos #6639. hozzászólásáraIpari hipó?
Üdv!
Ti mivel tisztítjátok a permetezőt?
Egy fuvóka folyton eldugul valami vegyszermaradványtól, nem tudom kiszedni semmivel.
Válasz Büresz #6637. hozzászólásáraVagy 8 km/h 3 bar,
Vagy 4 bar 8,6- 8,7 km/h
Vagy vékony csovekkel van a keretre vezetve a szer, a nyomás mérő elöl van, 4 bar-t mutat, hátul a kereten viszont csak 3 bar van a gyakorlatban. Nagyobb lémennyisegnél komoly nyomásesés tud lenni 2-3 méter csövön is.
Válasz lacik #6634. hozzászólásáraÉs ha 7-el mész 3-3,5 körülin mondjuk akkor mi a baj? Amúgy néztem 8-al 4 báron nem 300 megy ki.
Válasz VMisi #6635. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget, így marad szerintem, csak nekem tűnik gyorsnak, de majd megszokom.
Válasz lacik #6630. hozzászólásáraEzt az automata állítja ennyire, mert így megy ki a kívánt vízmennyiség. Cseréld le kisebb fúvókára és akkor növeli a nyomást. Szerintem lassú ez a sebesség, én 10 felett megyek, a hidasok meg szerintem 25-tel.
Válasz Büresz #6632. hozzászólásáraPicit gyorsnak találom,de lehet velem van a baj. Injet 05 barna fúvóka van benne egyébként.
Válasz lacik #6630. hozzászólásáraFúvókát kell hozzá cserélni.
Válasz lacik #6630. hozzászólásáraMiért kell pont 4 bár? Vagy miért nem jo a 8km/h-a?
Válasz lacik #6630. hozzászólásáraIlyet nem lehet, mert akkor nem 300 liter fog kimenni hanem több ugyanazon nyomás mellett.
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy Hardi Ranger 2200 permetezővel permetezek, és 8-8.2 km/h-val kell mennem, hogy 4 bárral fújjon 300l/ha dózisban. Át lehet állítani, hogy 7-7.5km/h legyen a sebességem és a 4 bár meglegyen ugyanúgy 300l/ha-al? Köszönök minden segítséget előre is! Szép napot!
Válasz zsoltrs #6628. hozzászólásáraSzia.
Mi most vettünk egy Forrás 3000/18-ast.
Volt vele egy kis probléma, de eddig 300 hektár körül dolgozott megvagyunk vele elégedve.
Ha bővebben érdekel valami hívj nyugodtan 30hatnulla354tizenkettő.
Sziasztok!

Venni akarok egy Forrás 3000/24m-és hidraulikus csukású vegyszerezot.
Van itt valaki, aki ilyennel dolgozik? 20 méteres tapasztalatok is érdekelnek.
Egy 20m manuális lenne cserélve, belefaradtam.
Köszi
Válasz Gandhy #6625. hozzászólására

Válasz Mtz 550E #6624. hozzászólásáraén még olyat nem használtam