Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
20 bar-nál szerintem max a fele megy a növényre jó esetben másik fele meg elpárolog,vagy elviszi egy szellő.
Biztos hogy jól mér az az óra?Mekkora fúvóka van benne?
Hello azt szeretném kérdezni hogy vegyszerezésnél 10 m-es bagram szórókerethez hogyan kell be állítani a tlt sebességét??? A traktoron van menetarányos meg sima tlt lehetőség és a szóró keret 20 bar nyomáson 8km/h val szórja a megfelelő dózist választ előre is Köszi
Üvegszálas javítás, üvegszálazás, műanyag hegesztés! Bármilyen üvegszálas és műanyag termék, permetező, takarmánysiló, tartály, valamint fém tartályok javítása, festése, felújítása, stb. Vállaljuk a magas, vagy nehezen hozzáférhető, nehezen megközelíthető munkákat is, alpin technikával.
uniszolg.hu
Lassan itt a permetezési szezon, és szerintem néhányan elfeledkeztek arról hogy repedt, sérült stb. a tartály és csepeg. Mi országos kiszállással vállaljuk a javítását az üvegszálas poliészter és műanyag tartálynak is. Természetesen nem csak szántóföldi permetezőt javítunk, hanem minden mást is ami üvegszálas vagy műanyag. Számlára, garanciával! Országos referencia!
http://uniszolg.hu
Helló!
Nekem volt 600 l függesztett,nagyon jól működött,csak hosszú táblában(700 m) gyakran kellet tankolni,ezért le lett cserélve,kertitox fullspray 1500/16 sebesség arányos kijutattás+sorvezető.
Nekünk függesztett van, azt jobban ismerem. Nem drága gépek a vontatottakat is dicsérik, viszont a szélesebb kereteken már sok esetben látni hegesztéseket
Majornak a könyve van meg(2500l-3200l) szerintem ugyan az mint a racer. Fúvókák magassága terhelt permetezőnél, gumi mérettől függően 206-215cm-ig írja. Üresnél pedig 220-228ig.
Valaki tudna segíteni, hogy a berthoud racer permetezőket 18 méterest szerelték többféle kerettel vagy csak 1 félével? Mire kell odafigyelni használtnál?
Soha nem írtam még erre a fórumra, ezért segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudom használ.e valamelyikőtök a Schriffert Kereskedőház Kft. által forgalmazott 400-as vagy 660-as függesztett permetezőt.
Ilyesmit szeretnék vásárolni, mert úgy néztem árban viszonylag ez a legjobb, de itt a környékünkön senkinek sincs ilyen.
Nem nagyipari tevékenységre kellene, csak 2-3 hold fűszerpaprikám van nyáron és meguntam, hogy ez a fantasztikus csapadékos idő miatt 6 naponta hátival permetezzek.
Köszönöm előre is!
Egy ideje már kutatjuk, de sehol sem találtunk ilyen cullangokat:
Egy Jessur SKP70 permetező szivattyúhoz kellene ilyen billoggal ellátott dugattyú
Sikkufit TETE 55-10.2
Illetve egy Berthoud Gama G101 szivattyúhoz kellene egy hengerfej. Ez a gama g101es: G101 szivattyú
(A hengerfejet megpróbáljuk legyártatni, de a gumidugattyú az egy nagy kérdőjel..) :(
Válasz #2891. hozzászólásra
Értem, 1000-esbe szerintem jobb a függesztett, kezelhetőbb, kevesebbet tapos. Árakat még nem rudok ,nem is lehet még vágni a búzát ma néztem még a homokon is puha, laposokba meg zöldes is a szára, igazából nem is volt még olyan hogy 4.-5.-e előtt jó legyen a búza, szerintem most sem lesz másképp. Eső olyan 15-20mm közt saccolom.
Válasz #2889. hozzászólásra
Szia igazából 2000literes körűlit szeretnék venni de most még csak tájékozodok a kinálatbol 18m keret szélességgel ezért a vontatottakból nézelődők de most láttam egy 1000literest forrást jo lenne árban megkimélt de kicsik a kerekek alatta állomány kezelésre szerintem elég alacsony, Eső nálatok mennyi volt árakat tudsz-e már?
Érdeklődnék valaki használ-e Forrás 1000literes vontatott permetezőt milyenek a tapasztalatok milyen magas naprát kukit lehet vele kezelni mert egy kicsit kicsillem a kerekeit.
Jó estét.
Használ valaki ilyen légbefújós fúvókát érdemes lecserélni a hagyományos fúvókákat ilyenre állítólag nem sodródik a szélben és jobb a lefedés is. Kontakt gombaölő szerek kijuttatására használnám.
6981 hozzászólás
Válasz #2926. hozzászólásra
Miért?Nekem volt,és vennék még egyszer.
Válasz #2929. hozzászólásra
200 a vég
Válasz #2919. hozzászólásra
Mennyi lenne?
Válasz #2922. hozzászólásra
Van egy 600-literes.Három éve vettem,idáig semmi gond.
20 bar-nál szerintem max a fele megy a növényre jó esetben másik fele meg elpárolog,vagy elviszi egy szellő.
Biztos hogy jól mér az az óra?Mekkora fúvóka van benne?
Válasz #2922. hozzászólásra![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Nekem van de nem vennék mégegyszer
Válasz #2924. hozzászólásra
Azért kíváncsi lennék, hogy a viaszréteggel védekező növénynél mi a hatás???
Válasz #2923. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz #2921. hozzászólásra
Deee miért lenne sok a 20 bar??? A szivattyú lazán tudja a fúvókák meg 1 szezont dolgoztak és gyönyörű a szóráskép akkor miért nem jó a 20 bar??
Sziasztok! A Wiraxos permetezővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes megvenni?
Válasz #2920. hozzászólásra
20 bar??? az rettenet sok fúvókát kellene cserélned nagyobbra nyomást visszavenni 3-4 bar-ra. Kardán sima 500-as fordulat.
Hello azt szeretném kérdezni hogy vegyszerezésnél 10 m-es bagram szórókerethez hogyan kell be állítani a tlt sebességét??? A traktoron van menetarányos meg sima tlt lehetőség és a szóró keret 20 bar nyomáson 8km/h val szórja a megfelelő dózist választ előre is Köszi
Valaki aki szivattyúcsere előtt áll van egy 2 szezont használt szivattyúm feleslegbe.
D-406
Üvegszálas javítás, üvegszálazás, műanyag hegesztés! Bármilyen üvegszálas és műanyag termék, permetező, takarmánysiló, tartály, valamint fém tartályok javítása, festése, felújítása, stb. Vállaljuk a magas, vagy nehezen hozzáférhető, nehezen megközelíthető munkákat is, alpin technikával.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
uniszolg.hu
Lassan itt a permetezési szezon, és szerintem néhányan elfeledkeztek arról hogy repedt, sérült stb. a tartály és csepeg. Mi országos kiszállással vállaljuk a javítását az üvegszálas poliészter és műanyag tartálynak is. Természetesen nem csak szántóföldi permetezőt javítunk, hanem minden mást is ami üvegszálas vagy műanyag. Számlára, garanciával! Országos referencia!![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
http://uniszolg.hu
Válasz #2911. hozzászólásra
Helló!
Nekem volt 600 l függesztett,nagyon jól működött,csak hosszú táblában(700 m) gyakran kellet tankolni,ezért le lett cserélve,kertitox fullspray 1500/16 sebesség arányos kijutattás+sorvezető.
Keresek 2000 literes 18 méter szélességű jó állapotban lévő Forrás vegyszerezőt,ha esetleg tud valaki ebben segíteni légyszíves írjatok.
Válasz #2913. hozzászólásra
Nekünk függesztett van, azt jobban ismerem. Nem drága gépek a vontatottakat is dicsérik, viszont a szélesebb kereteken már sok esetben látni hegesztéseket
vontatott
Válasz #2911. hozzászólásra
függesztett vagy vontatott?
Tudnátok véleményeket mondani a forrás permetezőkről?
Válasz #2899. hozzászólásra
Ha lehet,akor törekedjetek az AXIALE keretre,az 3mfölé emel,felépitése háromszög elrendezésű,nagyon erős!
Válasz #2908. hozzászólásra
így se kell. az elején megtrükközöm és utána minden 4. nyomba megyek
Válasz #2905. hozzászólásra
Miért 18 m-est keresel?
Én is abba gondolkodtam aztán 24 m lett, a kapásoknál akkor nem kell csatlakozósoron menned.
Válasz #2903. hozzászólásra
Ez érdekes, kb mennyibe lesz a mutatvány?
Én is szeretnék valami hasonlót tavaszra.
Válasz #2905. hozzászólásra
Majornak a könyve van meg(2500l-3200l) szerintem ugyan az mint a racer. Fúvókák magassága terhelt permetezőnél, gumi mérettől függően 206-215cm-ig írja. Üresnél pedig 220-228ig.
Válasz #2904. hozzászólásra
a 2500/18 is felmegy addig?
Válasz #2902. hozzászólásra
3200/24 van, jól emlékszem 230cm.
Válasz #2902. hozzászólásra
Az enyém függesztett,force. De a keret ua.
Valaha az volt,de már nem az. A 750-es trimble fogja vezérelni jövőre.
Válasz #2901. hozzászólásra
milyen magasra emel? sebességarányos a tied?
Van többféle szélességben,nekem 18-as van,de van 21-es is.
Figyelni arra kell,hogy ne akadj el semmibe
Szerintem mindnek másképpen görbül a kerete, melyikbe mekkora feszültség került
Valaki tudna segíteni, hogy a berthoud racer permetezőket 18 méterest szerelték többféle kerettel vagy csak 1 félével? Mire kell odafigyelni használtnál?
Moderálási elveink miatt törölve.
Mf-es (3146)
2014-08-09 11:47:55
Válasz #2896. hozzászólásra
A lengyel permetezöknek a keret meg a szivattyú a gyenge pontjuk.Akkora területen sokáig birni fogja...
Sziasztok!
Soha nem írtam még erre a fórumra, ezért segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudom használ.e valamelyikőtök a Schriffert Kereskedőház Kft. által forgalmazott 400-as vagy 660-as függesztett permetezőt.
Ilyesmit szeretnék vásárolni, mert úgy néztem árban viszonylag ez a legjobb, de itt a környékünkön senkinek sincs ilyen.
Nem nagyipari tevékenységre kellene, csak 2-3 hold fűszerpaprikám van nyáron és meguntam, hogy ez a fantasztikus csapadékos idő miatt 6 naponta hátival permetezzek.
Köszönöm előre is!
Üdvözlet!
Valaki tud segíteni?
Egy ideje már kutatjuk, de sehol sem találtunk ilyen cullangokat:
Egy Jessur SKP70 permetező szivattyúhoz kellene ilyen billoggal ellátott dugattyú
Sikkufit TETE 55-10.2
Illetve egy Berthoud Gama G101 szivattyúhoz kellene egy hengerfej. Ez a gama g101es: G101 szivattyú
(A hengerfejet megpróbáljuk legyártatni, de a gumidugattyú az egy nagy kérdőjel..) :(
Válasz #2892. hozzászólásra
Köszi hát körülbelül ilyenben gondolkodom.
Értem, 1000-esbe szerintem jobb a függesztett, kezelhetőbb, kevesebbet tapos. Árakat még nem rudok ,nem is lehet még vágni a búzát ma néztem még a homokon is puha, laposokba meg zöldes is a szára, igazából nem is volt még olyan hogy 4.-5.-e előtt jó legyen a búza, szerintem most sem lesz másképp. Eső olyan 15-20mm közt saccolom.
Akkor talán ez a te géped!http://www.interatzrt.hu/gambetti-export-200018-250
Válasz #2889. hozzászólásra
Szia igazából 2000literes körűlit szeretnék venni de most még csak tájékozodok a kinálatbol 18m keret szélességgel ezért a vontatottakból nézelődők de most láttam egy 1000literest forrást jo lenne árban megkimélt de kicsik a kerekek alatta állomány kezelésre szerintem elég alacsony, Eső nálatok mennyi volt árakat tudsz-e már?
Válasz #2886. hozzászólásra
mail-be is válaszolhatsz ![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Üdv. Milyen márka?? Milyen színű?? és mennyit gondoltál érte??
Válasz #2888. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Szia Miért akarsz 1000 l-es vontatottat? Függesztettbe nem jó?
Érdeklődnék valaki használ-e Forrás 1000literes vontatott permetezőt milyenek a tapasztalatok milyen magas naprát kukit lehet vele kezelni mert egy kicsit kicsillem a kerekeit.
A légbeszívásos fúvókák gyomirtózásra valók, gombaölőhöz a kettős réses fúvóka való.
Válasz #2884. hozzászólásra
OFF: én eladnám, tavasszal vettük, ment kb. 20ha-t, ha esetleg érdekel
Sokkal jobbak mint az egyszerű!
Jó estét.
érdemes lecserélni a hagyományos fúvókákat ilyenre állítólag nem sodródik a szélben és jobb a lefedés is. Kontakt gombaölő szerek kijuttatására használnám.
Használ valaki ilyen légbefújós fúvókát
Válasz #2882. hozzászólásra
Csak sima mechanikus.
Válasz #2874. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Milyen szakaszolo egyseg az az agromechanikás? Sebességarányos kijuttatós? Mert akkor lehet érdekelne