Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Itt is a Vancsik Zoltán nevű srácot érdemes keresni. Nekem sok mindenben segített, még akkor is, ha mondtam, hogy nem veszek semmit, csak kérdésem van.
Tisztelt Kollegák!
12 V-os permetezőszivattyút szeretnék venni talajfertőtlenítő kiadagolásához. Hol lehet ilyet kapni, mennyiért és melyik típussal érdemes foglalkoznom?
- 400 l /12 m MRX= 270.000 Ft+ÁFA
- 600 l/12 m MRX= 300.000 Ft+ÁFA
- 800 l/12 m MRX= 350.000 Ft+ÁFA
- 600l,800 l MRX,15 m kerettel= +70.000 Ft
A vegyszerezők 12 m-es erősitett,talajkövetős kerettel,3 állású-csepegésgátlós szórófejjel,kézmosótartállyal,kimosótartállyal,két membrános szívattyúval,magasságbeállítóval,ajándék kardánnal együtt kaphatóak!2 év garanciával!
MGI = Mezőgazdasági Gépesítési Intézet /GÖDÖLLŐ
ÁLTAL BEVIZSGÁLT Permetezők!!!!!Lényeges ilyet vegyél,mert ellenőrzik!!
tommy01@citromail.hu ez van beregisztrálva, de sokszor tapasztalom, hogy szarakodik, adok egy másikat, ha küldesz valamit mindkettőre küld el az a tuti!:) a másik cím: szantokitty@gmail.com
Most olvasom újra a hsz.-od. 450 l-es permetezővel én egyáltalán nem foglalkoznék. 600 l-est vegyél, mert a 220 l/ha esetleg gyomirtózáshoz elég, bár én azt is 260 - 280 l/ha-al tolom.
Ha jól gondolom akkor nem üvegszálas, hanem műanyag tartályos, ami legalább 15 éves. Ha fedett, napfénytől védett helyen volt tárolva akkor nincs baj, de ha kint rohadt a szabad ég alatt akkor rendesen el lehet égve a tartály, és a többi műanyag alkatrész. Ha így van, akkor szvsz. nem szabad vele foglalkozni.
Hogy elég e a 200 liter hektáronként, az nagyban függ attól hogy milyen szert fújsz ki. Mi kb. 260 - 270 literrel permetezünk.
Nálunk van elfekvöben egy Hardi (lehet hogy Holder, nemis tudom), asszem 600 literes, 12 méteres szórókerettel, szakaszolással. Baktérium szórót akartunk belöle csinálni a traktor elé, de letettünk róla. Egyszer hozzá jutok hogy lefényképezzem, akkor meghirdetem. Ha érdekel hívj vagy írj.
Gyomírtózni elég lehet a 200l, gombázni én többet nyomnék. Sztem 50-100 között érhet a permetező, persze, ha mindent fel kell rajta újítani, akkor ingyen sem kéne.
Sziasztok!:)
A 9000 nm,meggyesemhez keresek axiál permetezőt.
Az ára miatt,csak használ jöhet számításba.
Az egyik munkatársam árulja,de még semmit nem hallottam erről a típusról.
Szlovén:Agromechanika AGP 500 EN – BM 65/30 P.
Nagyon jó állapotban van,nagyon keveset használta.
Szerintem 200.000 ft-ot meg ér.
Szerintetek?
Itt lesz a kép róla:
http://www.agrospray.info/m/images/permetezok/gyumolcseszeti/agp500en.jpg
A permetező adatait, pedig itt lehet megtalálni:
http://www.agrospray.info/m/book/export/html/3
Nem az árára voltam kíváncsi, hanem a paraméterekre.
Emlékeim szerint 2500 körüli berthoudja van neki, sebességarányos kijuttatással.
Az árát meg megkérdezem telefonon vagy emailbe ,hisz neki nem titkos!
A hirdetésükben szereplő árért (488) Nem tervezek vele őrült sebességgel permetezni, de attól még fogom nézegetni a repedéseket, töréseket, de remélem nem fog "sűrűn" előfordulni!
Az Agromechanikát azt nem néztem, nem is láttam hirdetésüket se, meg nem is ismerem a forgalmazót. Idővel beletanulok itt a dolgokba!
Köszönöm a gyors válaszotokat! Annak örülök, és meg is nyugtat, hogy senki sem kezdte lehurrogni és lefikázni a gépet, ergo jó lehet, amire nekem kell. Ha átlagot nézünk akkor olyan 10db 3-4 hektáros táblám van összesen, természetesen van benne kisebb-nagyobb is. Néztem a Wiraxot is, tetszik, de árban kb. az ÁFÁ-val többe kerül, és lengyelből nincs nekik 1000 literes csak G-Jet-ből, de az árban már több, és nem látok akkora különbséget, ráadásul azon csak 1 állású szórófejek vannak.
Meg is rendelem , és hozzá a kimosótartályt is, mert úgy gondolom, az egy hálás dolog, kardán van itthon. Elektronika pedig nem fog benne meghibásodni
Rendben, ezt értem, de nem vagyok biztos benne, hogy a 13,5 méteres permetezőnek és a 4,5 méteres pneumatikus vetőgépnek ugyanaz a célközönsége. De a válasz jó volt
6960 hozzászólás
Válasz #2558. hozzászólásra
Itt is a Vancsik Zoltán nevű srácot érdemes keresni. Nekem sok mindenben segített, még akkor is, ha mondtam, hogy nem veszek semmit, csak kérdésem van.
Itt van az elérhetősége
Válasz #2558. hozzászólásra
keletagrós árral
Válasz #2557. hozzászólásra
A gugli mindent tud üsd be 12v permetezőszivattyúPéldául ezt
Tisztelt Kollegák!
12 V-os permetezőszivattyút szeretnék venni talajfertőtlenítő kiadagolásához. Hol lehet ilyet kapni, mennyiért és melyik típussal érdemes foglalkoznom?
- 400 l /12 m MRX= 270.000 Ft+ÁFA
- 600 l/12 m MRX= 300.000 Ft+ÁFA
- 800 l/12 m MRX= 350.000 Ft+ÁFA
- 600l,800 l MRX,15 m kerettel= +70.000 Ft
A vegyszerezők 12 m-es erősitett,talajkövetős kerettel,3 állású-csepegésgátlós szórófejjel,kézmosótartállyal,kimosótartállyal,két membrános szívattyúval,magasságbeállítóval,ajándék kardánnal együtt kaphatóak!2 év garanciával!
MGI = Mezőgazdasági Gépesítési Intézet /GÖDÖLLŐ
ÁLTAL BEVIZSGÁLT Permetezők!!!!!Lényeges ilyet vegyél,mert ellenőrzik!!
Válasz #2554. hozzászólásra
nem neked írtam
tommy01@citromail.hu ez van beregisztrálva, de sokszor tapasztalom, hogy szarakodik, adok egy másikat, ha küldesz valamit mindkettőre küld el az a tuti!:) a másik cím: szantokitty@gmail.com
Válasz #2545. hozzászólásra
Egy e-mail címet tudnál írni?? Vagy írni nekem egy mailt a permetezővel kapcsolatban?? mert írtam neked de semmi reakcó, lehet nem is talált célba
ERRŐL lenne szó...
Szaki az a baj hogy 260 az anyagi keret... de jó lenne minél kevesebből megúszni
erről van szó, bruttó 300 ezer és háznál van!
Most olvasom újra a hsz.-od. 450 l-es permetezővel én egyáltalán nem foglalkoznék. 600 l-est vegyél, mert a 220 l/ha esetleg gyomirtózáshoz elég, bár én azt is 260 - 280 l/ha-al tolom.
Ha jól gondolom akkor nem üvegszálas, hanem műanyag tartályos, ami legalább 15 éves. Ha fedett, napfénytől védett helyen volt tárolva akkor nincs baj, de ha kint rohadt a szabad ég alatt akkor rendesen el lehet égve a tartály, és a többi műanyag alkatrész. Ha így van, akkor szvsz. nem szabad vele foglalkozni.
Ismerem hát
ismered a szólást: "koma, felibű mennyit engedsz?"
150 a kikiáltási ár aztmondtá hogy minden működik rajta meg hogy kicsit alkuképes az ár meg ittvolna nemmesze kipróbálható meg minden 4 szakaszos...
Hogy elég e a 200 liter hektáronként, az nagyban függ attól hogy milyen szert fújsz ki. Mi kb. 260 - 270 literrel permetezünk.
Nálunk van elfekvöben egy Hardi (lehet hogy Holder, nemis tudom), asszem 600 literes, 12 méteres szórókerettel, szakaszolással. Baktérium szórót akartunk belöle csinálni a traktor elé, de letettünk róla. Egyszer hozzá jutok hogy lefényképezzem, akkor meghirdetem. Ha érdekel hívj vagy írj.
Gyomírtózni elég lehet a 200l, gombázni én többet nyomnék. Sztem 50-100 között érhet a permetező, persze, ha mindent fel kell rajta újítani, akkor ingyen sem kéne.
most adtunk el újat, 600 litereset, 12 méteres kerettel, bruttó 300 ezerért házhozszállítva
Ja és még egy kérdés, 200 l hektáronként elegendő??
Egy kilencvenes évek végéből származó használt 450 literes 12 m-es lengyel szántóföldi gépbe mennyire érdemes beruházni?? évi max 10 ha-t menne
http://youtu.be/uLvJS3eicvw
Sziasztok!:)
A 9000 nm,meggyesemhez keresek axiál permetezőt.
Az ára miatt,csak használ jöhet számításba.
Az egyik munkatársam árulja,de még semmit nem hallottam erről a típusról.
Szlovén:Agromechanika AGP 500 EN – BM 65/30 P.
Nagyon jó állapotban van,nagyon keveset használta.
Szerintem 200.000 ft-ot meg ér.
Szerintetek?
Itt lesz a kép róla:
http://www.agrospray.info/m/images/permetezok/gyumolcseszeti/agp500en.jpg
A permetező adatait, pedig itt lehet megtalálni:
http://www.agrospray.info/m/book/export/html/3
Előre is köszönöm,a segítségeteket!?:)
Válasz #2536. hozzászólásra
Ismerem,a gépet,normális gazdá
ja van,azt tudom,hogy ez a széria megbízható,még akkor is ,ha new-a neve!
Válasz #2534. hozzászólásra
Erröl nincs valami infód Feri bácsi?
Válasz #2533. hozzászólásra
Ár-érték, meg ezt a 70 lovas kis valtra is elvinné.
Válasz #2532. hozzászólásra
Így néz ki!
Válasz #2532. hozzászólásra
Mi az oka ,hogy ezt a tipust keresed?
Válasz #2531. hozzászólásra
Kisebbre emlékeztem, akkor kutatok tovább egy 2000-es fullos kertitox után.
Válasz #2530. hozzászólásra
Racer-Major 3200l,21m-s keret,járkerék hajtás stb......
Válasz #2528. hozzászólásra
Nem az árára voltam kíváncsi, hanem a paraméterekre.
Emlékeim szerint 2500 körüli berthoudja van neki, sebességarányos kijuttatással.
Az árát meg megkérdezem telefonon vagy emailbe ,hisz neki nem titkos!
Szóval Feribácsi milyen is a régi masina?
Válasz #2528. hozzászólásra
Hecikém!
Úri emberek,nyilt plénunom pénzrről nem beszélnek!
egyébként nalam a gépek értéke csak növekszik,csökkenő tendenciát nem ismerek!
Válasz #2527. hozzászólásra
1. az árát semmi esetre se lehet, akkor se ha megkinzod Feribácsit
2. hogy rohadtul megunta a gépet
3. ráadásul meg még le is élte
Válasz #2526. hozzászólásra
Mit lehet róla tudni?
Válasz #2522. hozzászólásra
Valószínü,hogy eladó lesz.
Válasz #2524. hozzászólásra
http://www.agromehanika.hu/ - szlovén gépek
Válasz #2516. hozzászólásra
A hirdetésükben szereplő árért (488) Nem tervezek vele őrült sebességgel permetezni, de attól még fogom nézegetni a repedéseket, töréseket, de remélem nem fog "sűrűn" előfordulni!
Az Agromechanikát azt nem néztem, nem is láttam hirdetésüket se, meg nem is ismerem a forgalmazót. Idővel beletanulok itt a dolgokba!
Válasz #2522. hozzászólásra
megy a sorpermetezős kultivátorra tartálynak....
Válasz #2521. hozzászólásra
Mi lesz a régi sorsa?
Válasz #2520. hozzászólásra
4200l-s tartály,500l techm.tartály 24m keret,ruggózótt keret,hid,vonórész!
Válasz #2519. hozzászólásra
Méretek?Mennyibe sikerült megszerezni?
Németországi szerzemény:
Tegnap beüzemelve!
Válasz #2512. hozzászólásra
AGROMEHNIKA-t nem nézted, állítólag azok is jók
Válasz #2515. hozzászólásra
Válasz #2514. hozzászólásra
Mennyiért adták?
A tartály tartó vázon lesz 1-2 repedés-törés majd. Figyelj oda és merevítsd majd be.
Válasz #2514. hozzászólásra
Én is permetezővel hordtam a vizet.8 km-re van 16 ha,ide 4x mentem ki.
Válasz #2513. hozzászólásra
Vízszállítás egyenlőre nem megoldott, és ezért kellene az 1000 literes, a kis táblák miatt pedig a függesztett. Csütörtökön megyek ÉRTE!
Válasz #2512. hozzászólásra
Nyugodtan megveheted,nekem 150 ha.-ra volt 800 literes lengyel.
Válasz #2501. hozzászólásra
Köszönöm a gyors válaszotokat! Annak örülök, és meg is nyugtat, hogy senki sem kezdte lehurrogni és lefikázni a gépet, ergo jó lehet, amire nekem kell. Ha átlagot nézünk akkor olyan 10db 3-4 hektáros táblám van összesen, természetesen van benne kisebb-nagyobb is. Néztem a Wiraxot is, tetszik, de árban kb. az ÁFÁ-val többe kerül, és lengyelből nincs nekik 1000 literes csak G-Jet-ből, de az árban már több, és nem látok akkora különbséget, ráadásul azon csak 1 állású szórófejek vannak.
Meg is rendelem , és hozzá a kimosótartályt is, mert úgy gondolom, az egy hálás dolog, kardán van itthon. Elektronika pedig nem fog benne meghibásodni
Válasz #2510. hozzászólásra
Rendben, ezt értem, de nem vagyok biztos benne, hogy a 13,5 méteres permetezőnek és a 4,5 méteres pneumatikus vetőgépnek ugyanaz a célközönsége. De a válasz jó volt