Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azt nem kell beirni,ott vannak a szinek meg a számok a tetején. Ahogy változtatod + - a liter/ha és a sebességet változtatja a nyomást minden szinü fúvókánál.
Válasz #2400. hozzászólásra
Nézd meg a triszkák /fúvókák/ nagyságát. Akinél vetted a permetezöt kérjél táblázatot a triszkák nagyságáról. Ott benne van a táblázat szinek szerint, milyen nyomásnál milyen sebességnél menyit adagol l/ha-ra. És az teljesen mindegy hogy lengyel vagy más gyártmányú permetezö. Ha nem kapol táblázatot írd meg milyen szinü fúvókák vannak a permetezödön és megpróbálom leírni az adagolást l/ha.
Sziasztok !
Most vettem egy lengyel 600 literes permetezőt 12m-es kerettel.
Van valakinek tapasztalata , hogy milyen nyomáson mekkora sebességgel hány liter vizet szór hektáronként ?
Tudom, hogy régi hozzászólás, de hátha olvassa az illetékes. A Hardi Ranger permetező szintjelző bovden cseréjéhez még véletlenül sem kell bele mászni a tartályba. Cseréltem, tudom. Legközelebb te se tedd!!! Lapozd fel a használati útmutatót. Fő az egészség!
Kérdés mekkora a terület. Igazán tuti az automata szintezős keret ott dőlést is automatikusan állítja gép illetve követi a növény magasságot. manuális keretbillentés van mint lejjebb írták amazone-nál is mert nekünk is van rajta. Gép árához képest filléres tétel.
Az önbeállós keret is vízszintesbe fog beállni neked, azaz nem követi a lejtőt, inkább akkor érdekes, mikor pl. egyik kerékkel borozdában mész. De általában lezárható ez a része1-2 mozdulattal, ha nem kell.
Vannak olyan permetezők, amik tudják a keret döntését hidraulikusan szabályozni, pl. amazone
Sziasztok!
Már biztos sokan kérdezték, de kezdőként felteszem én is mert nem találtam,
szóval önbeállós keretet érdemes-e lejtős területre venni?(10-15%-os).
köszönöm
http://www.farmcenter.hu/arlista2010.pdf#page=62&zoom=auto,0,702 Ezzen a linken 62 oldalt van RAU arlista ott a menbran 3740Ft az egyik tipus 13300ft de valyon melyk kell nekem
Nem talalok rata semi tipus szamot le van kopva minden rola azt is onnan tudom hogy RAU mert illyen van valakinek a faluba scak 2 menbranos hat ha lesz valami olcsoban
Ugyanilyen szivattyu van nekem is egy kintröl jött 1000l permentálomon.Szelepekkel volt gond mikor megvettük,esztergályos haver csinált bele textil bakelitböl azota is jo.
Na szóval kellene nekem 1 db légüst felsőház (ebben van a szelep) COMET APS96-os szivattyúhoz.
Mikor tudod leghamarabb postára adni, és mennyit kérsz az alkatrészért?
Ez itt a reklám helye: Van egy eladó Jessering permetezőm. 880 literes, 12m-es nem önbeállós de nagyon stabil kerettel, hidraulikus keretemeléssel. 100%-ban horganyzott váz és keret, de a nyomásszabályzó és a szakaszolószelepek is horganyzott fémből vannak. Csepegésgátlós fúvókatartók vannak rajta. A tartály és a keret is tökéletes állapotban van. Ár: 320.000Ft
6960 hozzászólás
Válasz #2409. hozzászólásra
Nem számit hány szórófej van , mert úgyis 50 cm re vannak.
Válasz #2408. hozzászólásra
És a szöröfejek száma az hól van?
Válasz #2407. hozzászólásra
Tényleg.
Észre se vettem.
Válasz #2406. hozzászólásra
Azt nem kell beirni,ott vannak a szinek meg a számok a tetején. Ahogy változtatod + - a liter/ha és a sebességet változtatja a nyomást minden szinü fúvókánál.
Válasz #2404. hozzászólásra
A fúvóka méretet hova kell beírni/hogyan?
Válasz #2403. hozzászólásra
IDE beírod ,hogy hány litert akarsz szórni és milyen sebességgel , aztán kiírja a nyomást .
Válasz #2401. hozzászólásra
kék és sárga szinű a fuvóka.
http://permetezes.hu
itt a fúvóka alapján megtudod határozni a beállításokat.
Nézd meg a triszkák /fúvókák/ nagyságát. Akinél vetted a permetezöt kérjél táblázatot a triszkák nagyságáról. Ott benne van a táblázat szinek szerint, milyen nyomásnál milyen sebességnél menyit adagol l/ha-ra. És az teljesen mindegy hogy lengyel vagy más gyártmányú permetezö. Ha nem kapol táblázatot írd meg milyen szinü fúvókák vannak a permetezödön és megpróbálom leírni az adagolást l/ha.
Sziasztok !
Most vettem egy lengyel 600 literes permetezőt 12m-es kerettel.
Van valakinek tapasztalata , hogy milyen nyomáson mekkora sebességgel hány liter vizet szór hektáronként ?
Köszi !
Válasz #2386. hozzászólásra
Tudom, hogy régi hozzászólás, de hátha olvassa az illetékes. A Hardi Ranger permetező szintjelző bovden cseréjéhez még véletlenül sem kell bele mászni a tartályba. Cseréltem, tudom. Legközelebb te se tedd!!! Lapozd fel a használati útmutatót. Fő az egészség!
Sziasztok nem tud valaki egy jó szervizest Berthoud permetezőhöz?
Válasz #2396. hozzászólásra
2000 körül van nettóban literje .illik 3-5 liter hektáronként.lehet számolni..........
Válasz #2395. hozzászólásra
Nagyon víz nyomott a terület olyan kemény pick-up al
80-100 tudok menni a búzába.Azért gondoltam az amalgerolra.
Válasz #2394. hozzászólásra
alapesetben luxus cucc!!
Válasz #2393. hozzászólásra
azt mondod?
Válasz #2392. hozzászólásra
majd a pénztárcád fog kiürülni tőle!!
tökéletes anyag!!
ha nincs nagy vészhelyzet akkor maradj a nitrónál
amalgerol milyen állagú anyag?Dugul tőle a permetező?
Válasz #2388. hozzászólásra
Kérdés mekkora a terület. Igazán tuti az automata szintezős keret ott dőlést is automatikusan állítja gép illetve követi a növény magasságot. manuális keretbillentés van mint lejjebb írták amazone-nál is mert nekünk is van rajta. Gép árához képest filléres tétel.
Válasz #2388. hozzászólásra
Az önbeállós keret is vízszintesbe fog beállni neked, azaz nem követi a lejtőt, inkább akkor érdekes, mikor pl. egyik kerékkel borozdában mész. De általában lezárható ez a része1-2 mozdulattal, ha nem kell.
Vannak olyan permetezők, amik tudják a keret döntését hidraulikusan szabályozni, pl. amazone
Mostanában nem volt hirdetve vontatott, olcsó árfekvésü, jóképü, komplett használható cucc?
Sziasztok!
Már biztos sokan kérdezték, de kezdőként felteszem én is mert nem találtam,
szóval önbeállós keretet érdemes-e lejtős területre venni?(10-15%-os).
köszönöm
Válasz #2382. hozzászólásra
megörütem vetté 1 fordot....
Válasz #2383. hozzászólásra
az a Qrva szintjelző bowden már tavaly kiszőrösödött és az úszóhoz csak bentről lehetett hozzáférni
Kéne egy kis fogyókúra?
Lassan kezd nekem is ciki lenni az úszógumi!
Válasz #2383. hozzászólásra
Jöttek a fináncok és nem találtál jobb helyet?
Mit kerestél benne?
Ma bele kellett bujni a Rangerba,ki már segítség kellett
http://www.farmcenter.hu/arlista2010.pdf#page=62&zoom=auto,0,702 Ezzen a linken 62 oldalt van RAU arlista ott a menbran 3740Ft az egyik tipus 13300ft de valyon melyk kell nekem
Keresgeltem a neten es ezzen az oldalt talaltam lehet hogy ez a tipusa P152W es ez a rajz volt hoza
A 2 menbranosnak van egy olyan tipus szama P1020W az enyem anyiban kulombozik hogy 4 menbranos de van egy rajz rola
Nem talalok rata semi tipus szamot le van kopva minden rola azt is onnan tudom hogy RAU mert illyen van valakinek a faluba scak 2 menbranos hat ha lesz valami olcsoban
Válasz #2375. hozzászólásra
típusszám van ráírva?pl: P122W
Válasz #2375. hozzászólásra
Ugyanilyen szivattyu van nekem is egy kintröl jött 1000l permentálomon.Szelepekkel volt gond mikor megvettük,esztergályos haver csinált bele textil bakelitböl azota is jo.
Errol a szivatyurol volna szo ha valaki tud ebbe menbrant
Válasz #2372. hozzászólásra
35,44
hányas számú?
Válasz #2369. hozzászólásra
Válasz #2369. hozzászólásra
Válasz #2366. hozzászólásra
Na szóval kellene nekem 1 db légüst felsőház (ebben van a szelep) COMET APS96-os szivattyúhoz.
Mikor tudod leghamarabb postára adni, és mennyit kérsz az alkatrészért?
Van rajta egy nyomásállító,a szakaszolón találod meg ezt tekerve változik a nyomás!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a nyomást miként lehet beállítani egy 600 literes függesztett vegyszerezőn?
hello!
szerintem ez ugyanaz, legalábbis kép szerint, az ára 13,725+ÁFA +postaköltség
Es ha az meg segitseg a szivagyu az RAU
Hello mindenkinek tud e valaki segiteni abban hogy hol lehet e kapna SZ.SZ.B. megyeben ilyen menbrant mint a kepen
Válasz #2362. hozzászólásra
Köszi 80.-ért lett volna egy 600/14 de fél nap alatt elkelt
Válasz #2360. hozzászólásra
15 évig azt használtunk,először 400/12őt utána 600/15-öt,volt hogy 1000hekit leszórt 1 évben ,membrán és szelepek legyenek otthon
Válasz #2360. hozzászólásra
Ez itt a reklám helye: Van egy eladó Jessering permetezőm. 880 literes, 12m-es nem önbeállós de nagyon stabil kerettel, hidraulikus keretemeléssel. 100%-ban horganyzott váz és keret, de a nyomásszabályzó és a szakaszolószelepek is horganyzott fémből vannak. Csepegésgátlós fúvókatartók vannak rajta. A tartály és a keret is tökéletes állapotban van. Ár: 320.000Ft